Wie is Madelon Vos? Mijn ervaringen met Missss bitcoin: Is ze betrouwbaar?

Madelon Vos is hard aan de weg aan het timmeren in de financiële mannenwereld en dit doet ze met succes na meerdere cryptocursussen. Op deze pagina deel ik mijn ervaringen over Madelon Vos en of ze betrouwbaar is?

Goed nieuws! Want dankzij het Gratis STAP budget krijg jij nu gratis toegang tot de Crypto en Trading Academy en 1,5 jaar MoneyTalks Community inclusief koop- en verkoopsignalen! Daarnaast kan je ook gaan voor de gratis optie 3 jaar MoneyTalks Community Lidmaatschap.


Inhoudsopgave


Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos is geboren in 1995 in Groningen, dit betekend dat ze op moment van schrijven 25 jaar is en dat is behoorlijk indrukwekkend als we kijken naar wat ze momenteel al heeft neergezet.

Madelon heeft momenteel al 2 crypto cursussen gemaakt en sinds kort is ze ook haar eigen crypto Community begonnen onder de naam Moneytalks.

Hier zit ze met allemaal cryptokenners en ondanks dat het nog maar net live is zijn er nu al 2000+ leden die actief zijn.

Het is ook een betaalde optie maar dat heeft als voordeel dat ze veel informatie biedt en dat maakt het zeker ook de moeite waard voor veel mensen die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen.

Madelon is daarnaast ook actief als Bitcoin-analist, technisch analist, trader en columnist. Daarnaast is de kans groot dat je haar ook kent van YouTube waar ze ook enorm veel informatie deelt.

Daarnaast is ze zelfs te vinden op Wikipedia dus dat zegt wel dat Madelon Vos ook zeker betrouwbaar is als we kijken naar haar reputatie.

Madelon heeft ook haar eigen website madelonvos.nl en deze staat vol met Columns en uiteraard alle informatie over haar cursussen.

Op deze foto zie je Madelon Vos
Madelon Vos

Zoals ik al zei is Madelon Vos ook erg actief op YouTube, hier spreekt ze met veel verschillende gasten.

In onderstaande video spreekt ze met Jayjay Boske over omgaan met veel & weinig geld.


Wat zijn de producten van Madelon Vos?

Op moment van schrijven heeft Madelon Vos 3 producten en 3 verschillende gratis e-books.

De gratis e-books geven een soort van samenvatting van haar producten maar ook meerdere goede tips.

Ik ga ze hieronder even bespreken:

Producten van Madelon:

Cursus Bitcoin Basics & Crypto’s (nu onderdeel van Crypto & Trading Academy)

In de cursus Bitcoin Basics & Crypto’s van Madelon Vos ga je de basis leren op het gebied van crypto’s.

De hoofd focus ligt vooral op bitcoins omdat daar de expertise ligt.

Op moment van schrijven zit ze al 8 jaar in de crypto wereld en heeft heel veel onderzoek gedaan naar bitcoins en dat komt uitgebreid naar voren in deze cursus.

Zoals de naam doet vermoeden ga je hier echt een basis neerleggen, je gaat dus veel leren over crypto’s kopen en verkopen.

Ook leer je er alles over het voordeel van een exchange zoals Bitvavo waar je zonder moeite bitcoins kunt kopen of bij een broker.

Homepagina en informatie

Dit alles leer je in een online omgeving waarin je de lessen stap voor stap in eigen tempo kunt doornemen.

Neem zeker een kijkje bij mijn Bitcoin Basics & Crypto’s Review. Mocht je de cursus Bitcoin Basics & Crypto’s kopen, gebruik dan zeker kortingscode GELDVERDIENEN10 voor een extra 10% korting.


Cursus handelen in Crypto’s met Technische Analyse Cursus Bitcoin Basics & Crypto’s (nu onderdeel van Crypto & Trading Academy)

Zodra de basis ligt kan je ervoor kiezen om nog dieper te gaan, dit doe je met de Cursus Technische Analyse van Madelon Vos.

Je gaat hier namelijk alles leren over crypto koersbewegingen, trends en candlesticks (lezen van groene en rode grafieken).

Feitelijk komt er bij crypto kopen en verkopen niet zoveel kijken, uiteindelijk wil je ook op lange termijn proberen te voorspellen wat koersen gaan doen en hier kun je dan op inspelen door op de goede momenten te kopen of verkopen.

Dit alles ga je in maar liefst 21 lessen leren en dat doe je in 3 uur en 45 minuten.

Homepagina en informatie

Maar ik kan je alvast verklappen dat je video’s wel vaker moet terug kijken want het is best ingewikkeld.

Neem zeker een kijkje bij mijn uitgebreide Cursus Technische Analyse Review


Crypto & Trading Academy video review

De zojuist genoemde cursussen zitten nu in de Crypto & Trading Academy. Onderstaande video laat zien hoe dit eruit ziet.

Start nu de gratis toegang tot de Crypto en Trading Academy en 1,5 jaar MoneyTalks Community inclusief koop- en verkoopsignalen!


Moneytalks Community

Sinds januari 2021 is ze haar eigen crypto Community begonnen onder de naam Moneytalks.

De reden dat ik dit bij producten heb gezet is omdat het een abonnement is, wel krijg je hier heel veel voor terug en op moment van schrijven zitten er zelfs al meer dan 2000+ leden in.

Dit zegt gelijk ook wel genoeg hoeveel behoefte er is naar een Community over cryptomunten zoals de bitcoins.

Dit forum staat vol met:

  • Gelijkgestemden leden met een passie voor crypto
  • Plek voor alles over investeren en bitcoin
  • Platform om al je vragen te stellen, kennis te delen en successen te vieren.
  • Maandelijkse Q&A’s met Madelon
  • Regelmatig per week technische analyses van Madelon
Homepagina en informatie

Daarnaast kan je op elk moment opzeggen dus ik raad je zeker aan om het te gaan proberen!

Neem hier een kijkje bij mijn Moneytalks Community review of bekijk onderstaande video.

Of ga voor de gratis optie 3 jaar MoneyTalks Community Lidmaatschap.


Gratis cursussen van Madelon Vos

Daarnaast biedt Madelon Vos ook meerdere Gratis cursussen waarmee je al aan de slag kan gaan zonder verplichtingen.

Dit geeft je een goede indruk over de producten, vind je de e-books niks dan kijk je gewoon verder en anders kan je altijd beslissen om over te stappen naar de betaalde versies.

Daarnaast heeft ze ook een e-book waarin je leert hoe jij je crypto’s op een veilige manier kan opslaan.

En het is gratis dus je hebt niks te verliezen:


Mijn ervaringen met Madelon Vos

Hier ben ik momenteel al enkele maanden druk bezig met haar cursussen en ben erg te spreken over de informatie die ze deelt.

Ze weet echt heel veel over crypto en bitcoins en dit deel ze dan ook in haar Crypto Basics & Technische Analyse.

Wel ben ik ook iemand die de Crypto Masterclass heeft gedaan en heb daar eigenlijk alles geleerd wat er te leren viel. Het prijskaartje is daarin wel iets hoger maar het is daarin tegen ook stukken uitgebreider.

De Crypto Masterclass had toen ik begon 2 jaar geleden 92 lessen en momenteel hebben ze al meer dan 200 lessen en 13 modules. Dus met een éénmalige aanschaf kan je echt jaren vooruit!

Terug naar deze cursussen van Madelon biedt ze zeker kwaliteit aan informatie. Alles komt van A tot Z voorbij en wat ze verteld komt ook goed over om te snappen.

Daarnaast kijk je regelmatig met haar beeldscherm mee dus je leert ook echt hoe je alles zelf moet toepassen.

De Technische Analyse is zeker ook ingewikkelde stof maar Madelon weet het kinderlijk eenvoudig uit te leggen waardoor je goed gaat snappen.

Deze cursussen geven je ook de mogelijkheid om iets minder geld te betalen ten opzichte van de Crypto Masterclass dus je kunt uiteindelijk zelf een keuze maken.


Waar kunnen we Madelon allemaal vinden?

Zoals ik in de inleiding al zei, Madelon heeft flink wat opgebouwd en is op de volgende sociaal media kanalen te vinden:

Youtube:

Madelon is vooral super groot geworden dankzij YouTube, ze heeft daar maar liefst 39.7k aan abonnees.

Daarnaast heeft ze sinds kort haar nieuwe programma “Madelon Navigeert” gelanceerd en hierin spreekt ze met andere BN’ers over interessante onderwerpen zoals geld verdienen met JayJay Boske of Mr. Probz


Podcast

Daarnaast heeft Madelon Vos samen met Herbert Blankesteijn (journalist) ook haar eigen Podcast via BNR radio en die kan je bijvoorbeeld ook via Spotify volgen.

Onderstaand een voorbeeld hoe dit er in de praktijk uit ziet. De lijst is goed gevuld en er staan er al honderden op die je kunt luisteren met betrekking van crypto en bitcoin.


Social Media:

Madelon vos is 100% betrouwbaar want je kan haar echt overal terug vinden!

Hieronder de social media kanalen waar je haar kan volgen:


Bedrijfsgegevens:

Goed nieuws, madelon Vos heeft zich netjes ingeschreven bij de kvk en is hier dan ook terug te vinden. Haar gegevens zijn:

Bedrijfsnaam:MTRV Media
Adres:Herengracht 449 A
Postcode:1017 BR
Plaats:Amsterdam
KVK-nummer:71895523
E-mail adrescontact@madelonvos.nl

Wat niet langer en ga nu aan de slag met Madelon Vos

Ik hoop je op deze pagina een goede Madelon Vos Review te hebben gegeven. Ze heeft niet voor niks de reputatie als Missss bitcoin en dat is gewoon omdat ze super veel kennis heeft en vooral deze kennis ook deelt.

Hier heb ik ook goed contact gekregen met Madelon en daarom kan je mijn kortingscode GELDVERDIENEN10 gebruiken op elk product wat je eventueel zou kopen.

Goed nieuws! Want dankzij het Gratis STAP budget krijg jij nu gratis toegang tot de Crypto en Trading Academy en 1,5 jaar MoneyTalks Community inclusief koop- en verkoopsignalen! Daarnaast kan je ook gaan voor de gratis optie 3 jaar MoneyTalks Community Lidmaatschap.

Mocht je geen budget hebben of niet voldoen dan kan je uiteraard gewoon de gratis trial uitproberen.


Dus wacht niet langer en ga nu aan de slag samen met Madelon vos! download dan zeker 1 van haar gratis crypto e-books of allemaal. Of doe haar GRATIS trial online cursus Crypto & Trading Academy.

Daarnaast kan je ook haar Moneytalks Community 7 dagen voor slechts 1 euro uitproberen.

Print Friendly, PDF & Email

Madelon Vos

9

Algemeen

9.0/10

Plaats een reactie