IMU+ (Internet Marketing Unie) Review + Ervaringen met Tonny Loorbach: Betrouwbaar? (2021)

IMU+ of IMU Plus zorgt hier al lange tijd voor kennis waarmee ik succesvol geld verdien met Internet Marketing. IMU is het bedrijf van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren en is gericht op ondernemers.

Op deze pagina deel ik mijn ervaringen en of IMU betrouwbaar is en ga ik dieper in op hun All-in abbo IMU Plus wat sinds 2021 online is gegaan.

Mocht je ondernemer zijn en als doel geld verdienen met Online Marketing hebben, dan ben je bij IMU bij het juiste adres, al hun producten zijn hierop namelijk gericht en op mijn ideale verdienmodel Affiliate Marketing.

Leestijd: 16 min


Inhoudsopgave


Wie zijn beide heren achter het bedrijf IMU?

Als we terug gaan naar de begin periode van IMU, toen nog onder de naam Internet Marketing Universiteit dan gaan we naar 2010.

Dit is het jaar dat Tonny Loorbach dit bedrijf is begonnen door allemaal producten te bedenken die te maken hebben met Internet Marketing.

Deze producten kunnen software pakketten zijn zoals de cursus indeling van Joshua Kaats met zijn Dropship Academy tot hun laatste boek De Online Marketing Tornado.

Martijn van Tongeren is als klant begonnen bij IMU en is doorgegroeid tot mede-eigenaar.

Tonny is ooit begonnen als stagiair bij winst.nl en heeft heel veel kennis geleerd van succesvol internetondernemer Eelco de Boer

Op deze foto zie je Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van IMU
Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren

Wie is Tonny Loorbach?

Tonny Loorbach is al sinds 2007 bezig met online marketing en vooral bezig met het stukje SEO. Ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk organische bezoekers naar de website krijgt.

Dit deed hij al stagiair bij niemand minder dan Eelco de Boer. Eelco de boer liet Tonny dit toepassen op de website Winst.nl en dat was een groot succes.

Doordat hij er zo’n groot succes van wist te maken besloot hij uiteindelijk zijn eigen bedrijf te gaan beginnen en producten te gaan bouwen waar de focus lag op ondernemers te laten groeien via het internet.

Daar is zijn gratis e-book Winnen in Google uitgekomen waarin hij zijn kennis deelt.

Daarnaast heeft Tonny ook een aantal dochterondernemingen onder IMU. Dit zijn bijvoorbeeld:

 • Phoenix BV
 • Huddle BV
 • Plug&Pay BV

Daarnaast is Tonny Loorbach ook te vinden op Instagram en LinkedIn


Wie is Martijn van Tongeren

Martijn van Tongeren is het bewijs dat hard werken met passie altijd beloond word.

Martijn is namelijk zelf ooit begonnen als klant bij IMU maar heeft zich uiteindelijk van klantenservice helemaal doorgegroeid tot mede-eigenaar van Internet Marketing Unie. Super knap!

Martijn doet overigens het aansturen van het personeel, en Tonny is meer van de ervaring van de producten en de SEO

Daarnaast is Martijn van Tongeren ook te vinden op Instagram en LinkedIn


IMU Team

Het Team van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren bevat op moment van schrijven meer dan 20 mensen.

IMU is anders dan alle andere bedrijven, want ik heb even zitten kijken bij de IMU vacatures en naast een salaris krijg je ook het volgende erbij:

 • Sport (elke maandag 16:00 sporten met het hele team)
 • Trips (Minstens 1 keer op reis met het hele team)
 • Zomer en Winterfeesten
 • Vrijheid (geen vaste vakantiedagen of uren)
 • Ontwikkeling en vriendschap

Waar kan ik me inschrijven? 😉

Op deze foto zie je het personeel van IMU
Het IMU Team

Tonny en Martijn hebben een leuke video opgenomen waarin je hun als ondernemers en IMU beter leert kennen:


Mijn ervaringen met Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren

Ik kan eerlijk zeggen dat hun bedrijf IMU en IMU+ ervoor heeft gezorgd dat ik momenteel 6 websites heb en daar elke dag geld verdien met Affiliate Marketing en daar commissies mee binnen krijg.

Overigens kan ik hun niet die gehele eer toekennen, want ik heb ook heel veel geleerd van Jacko Meijaard met mijn Affiliate Marketing Revolutie en de Affiliate Marketing Domination van Robert Janssen en Corné Marchand

Elk product wat ze aanbieden is gericht op het nog succesvoller maken van ondernemers op het gebied van SEO.


IMU plus Review

Sinds begin 2021 hebben Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren een nieuw coaching traject op de markt gebracht waarmee je toegang krijgt tot al hun producten en heel veel leuke extra’s en dat voor een leuke prijs.

Dit product is dus perfect voor elke beginnende ondernemers die bijvoorbeeld een eigen product op de markt wil brengen of een cursus wil beginnen of iemand zoals ik met 1 of meerdere websites.

De mannen van IMU zijn erop gericht om een nog groter succes te maken van je Online Marketing Business en dat lukt hier behoorlijk goed! Je leert ook echt alles over CEO en adverteren en nog veel meer.

Daarnaast zullen er in 2021 nog meer cursussen gemaakt worden en daar krijg je dan ook automatische toegang tot.

Hieronder deel ik mijn IMU+ video review zodat ook jij precies ziet wat je allemaal krijgt als je ook besluit een abonnement te nemen.


IMU+ Video Review:


Wat krijg je precies met IMU+?

Alle IMU Cursussen t.w.v. €1.179,-

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren hebben de nodige cursussen gemaakt afgelopen jaren en hier krijg je allemaal toegang tot.

Daarnaast brengt deze IMU+ Academy in 2021 nog meer nieuwe cursussen uit en daar krijg je dan automatisch toegang tot. Hieronder een paar waarbij je toegang krijgt:

 • Tornado Masterclass
 • Meester in CEO
 • Facebook marketing
 • Content marketing

Mocht je de Tornado Masterclass nog niet kennen, hieronder een video waarin je ook de IMU omgeving kunt zien waar je dan toegang tot krijgt en waar alles beschikbaar in is:

Zoals ik net zei brengen Tonny en Martijn in 2021 nog meer cursussen uit, dit zijn de volgende:

 • Marketingfunnels
 • (Sales) Webinars 
 • Neuromarketing
 • Content Marketing

12x LIVE Website reviews  – t.w.v. €1.997,-

Ben jij net begonnen met het starten van een online marketing business en twijfel je of je website er goed uit ziet of wat beter kan? Goed nieuws, want ze gaan maandelijks websites bespreken die je kan insturen.

Hierin zullen ze verschillende websites bespreken en van elke website tips geven en daar kan je super veel van leren wat leidt naar meer commissies of meer bezoekers voor je product.


12x LIVE IMU sessie t.w.v. €2.997,-

Elke maand zullen Tonny Loorbach, Martijn van Tongeren of een IMU expert een Question & Answer doen waarin jij al je vragen kan stellen die je hebt bij het starten van je eigen online marketing business.

Geen vraag is fout en je kan dus alle vragen stellen en daar zal je dan antwoord op krijgen. Daarnaast worden alle sessies ook opgenomen dus je kan ze later terugkijken.


12x LIVE Gast expert – t.w.v. €2.997,-

Tonny en Martijn zijn niet de enige die verstand hebben van een bepaalde markt. Maandelijks zullen er ook gast experts spreken die gespecialiseerd zijn in hun eigen gebied.

Denk bijvoorbeeld aan een sportschool eigenaar tot een product eigenaar die enorm succesvol is.

Uiteindelijk kan je super veel leren van de stappen die iemand anders heeft genomen tot dat punt waar ze nu zijn, deze kennis gaan ze delen.


Alle IMU Event opnames – t.w.v. €2.687,-

Wellicht ben je al een keer naar een evenement geweest van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren en zat je in het podium en had je een kaartje gekocht.

Nee? Goed nieuws want je krijgt toegang tot alle event opnames van afgelopen jaren bij IMU+.

Zie hieronder een indruk hoe zo’n event eruit ziet.

Daarnaast spreken Tonny en Martijn zeker niet alleen, je krijgt bijvoorbeeld ook alle gastsprekers erbij zoals Eelco de Boer of Tom Baren die ik ken uit mijn fitness wereld.

Dit zijn mensen die enorm succesvol zijn geworden op hun markt en die kennis delen ze ook in deze video’s. Hieronder de online omgeving hoe dit er dan uit ziet.

Video’s variëren tussen 45min en 1 uur en 15 minuten.

Op deze foto zie je IMU events opnames van IMU+
IMU Event Opnames

IMU+ Community

Hier voel ik me zelf nog het meest thuis, in hun IMU+ Community. Hoe fijn is het om dagelijks te sparren met andere ondernemers die bijvoorbeeld ook bezig zijn met geld verdienen met affiliate marketing zoals ik of net een eigen cursus of product hebben uitgebracht.

Uiteindelijk werk je met z’n allen naar een gezamenlijk doel en dat is een succesvol Internet Marketing Business opzetten.

Daarnaast worden er hier successen gedeeld, vragen gesteld en beantwoord en nog veel meer!


Wat zijn de IMU+ ervaringen?

Naast dat ik zelf erg tevreden ben over zowel Tonny als Martijn, zijn er ook genoeg andere erg tevreden. IMU heeft in de loop der jaren een sterke en goede reputatie opgebouwd.

Hieronder enkele ervaringen:

Op deze foto zie je IMU+ ervaringen

Wat betaal je voor IMU+?

Doordat je toegang krijgt tot al hun producten ga je een abonnement aan, daarin heb je 2 keuzes:

 • Je betaald een bedrag van 494,00 euro jaarlijks.
 • Of je kiest het Maandabonnement van 49,00 euro en deze is ook maandelijks opzegbaar.

Dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om 4 maanden alle trainingen te doen en dan ermee te stoppen.

Hier heb ik zelf het IMU+ Jaarabonnement en dat heeft ermee te maken dat ik regelmatig commissies heb die al hoger liggen dan dit abonnement. Daarnaast voegen ze elke maand nieuw materiaal toe wat ik erg waardevol vind.

Mocht je daarnaast een eigen bedrijf hebben, dan krijg je ook nog de BTW van 21% terug.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet goed-geld-terug-garantie!

Daarnaast bieden Tonny en Martijn ook de 14 dagen garantie. Mocht jij van mening zijn dat dit product toch niet is wat je dacht dat het was, dan krijg je gewoon netjes je geld terug!


IMU+ Kopen? Mijn conclusie

Met IMU+ heb je alles in huis om maximaal te groeien, of je nu een eigen product hebt of een website die draait op geld verdienen met Affiliate Marketing je zal heel veel kennis krijgen om nog verder te groeien.

Je krijgt echt dagenlang aan video’s van andere ondernemers die al enorm succesvol zijn geworden en daar ga je enorm veel van leren om die kennis over te nemen en toe te passen op je eigen onderneming.

Daarnaast voegen Tonny en Martijn maandelijks nieuwe content toe en worden er nog niet producten gemaakt die je ook gewoon krijgt.

Investeer jij ook in je onderneming en ga je net als ik maximaal groeien?


De Producten van IMU en informatie

Internet Marketing Unie heeft in de 10 jaar dat ze bestaan erg veel mooie producten uitgebracht die allemaal de focus hebben op ondernemers die een online business willen opstarten.

Naast alle producten die zojuist besproken zijn in het IMU+ pakket hebben ze ook nog heel veel andere producten.

Denk bijvoorbeeld aan software die een internet website in 10 minuten afmaakt tot gratis e-books, boeken en verschillende cursussen.

Allemaal gericht op Online Marketing, dus ik weet zeker dat er iets voor je bij zit waar je meer kennis uit kan halen en wellicht net als ik passief geld mee kan verdienen.

Hieronder bespreek ik hun producten:


Phoenix (website software)

Phoenix is software waarmee je in een handomdraai een website kan maken.

Daarnaast zijn deze websites geoptimaliseerd voor zoekmachines wat gaat betekenen dat je veel sneller gevonden gaat worden op bijvoorbeeld google.

1 van mijn websites draait op dit systeem en het werkt echt super gemakkelijk.

Ben je dus iemand die niet erg handig is met websites bouwen, dan kan ik Phoenix Software zeker aanraden.

Op deze foto zie je de Phoenix website software
Phoenix Homepagina

The Huddle (Cursus-community building software)

Huddle is enorm populair en bied je de mogelijkheid om bijvoorbeeld video’s of cursusmateriaal in een online omgeving te verwerken als training.

Dit software pakket is zo populair dat zelfs Joshua Kaats met zijn Dropship Academy of Jia Ruan met zijn Bol Masterclass gebruik maken hiervan.

Je kan namelijk heel gemakkelijk als klant alle lessen afgaan en een verkoper hoeft dit maar 1 keer in te richten om dit vervolgens aan iedereen te verkopen die de cursus wil doen.

Daarnaast zit er ook een community bij waarin iedereen zit die deze training volgt.

Op deze foto zie je de The Huddle software
Huddle Homepagina

Plug & Pay (betaalpagina software)

Plug & Pay software is eigenlijk het beste te combineren met Phoenix.

Deze software maakt het namelijk morgen dat je heel gemakkelijk betaalpagina’s en makkelijker van bezoekers, kopers kan maken.

Ook kan je heel specifiek kiezen om bijvoorbeeld ideal of creditcard eraan te hangen.

Daarnaast zit er ook een affiliatefunctie op waardoor affiliates gemakkelijk je producten kunnen promoten.

Ziet er erg goed uit naar mijn mening!

Op deze foto zie je de Plug & Pay software
Plug & Pay Homepagina

IMU Cursussen en coaching

Naast bovenstaande software pakketten hebben ze ook verschillende cursussen of coaching pakketten:

Tornado Masterclass

De Tornado Masterclass is eigenlijk een versie van het boek maar dan nog 10 keer uitgebreider. Je gaat door middel van heel veel video’s door alles stof heen die komt kijken bij Online Marketing en affiliate marketing. Deze cursus zit overigens ook bij IMU+ in en is uiteindelijk voordeliger.

Deze Masterclass bevat maar liefst 12 modules en 63 lessen of video’s.
Denk bijvoorbeeld aan zoekmachine optimalisatie of manieren van adverteren.

Ik ben namelijk zelf iemand die beter informatie opneemt in video vorm dan dat ik een boek moet lezen.

Zie hun online marketing cursus homepagina voor alle informatie over deze uitgebreide cursus die ik zelf ook enige tijd geleden heb aangeschaft (is ook op naam zoals je rechtsboven kunt zien)

Daarnaast is het echt een scherpe prijs want zoals een Bol masterclass of Dropship Academy kosten rond de € 999,00.

Op deze foto zie je de cursus Tornado Masterclass
Binnenkort mijn Tornado Masterclass Review online

Facebook marketing cursus

Facebook is momenteel ontzettend populair en heel veel mensen maken dan ook gebruiken van deze manier van adverteren.

In deze cursus leer je alles over Facebook marketing

Voor meer informatie over de Facebook marketing cursus


IMU SEO cursus

SEO is echt het belangrijkste wat er is, een goede SEO gaat namelijk zorgen voor veel organisch verkeer en dus gratis bezoekers krijgt via google.

En laat dit nu precies zijn waar Tonny Loorbach al sinds 2010 mee bezig is en hierin erg succesvol is.

Aanrader dus als je de puntjes op de i wilt zetten op het gebied van SEO

Voor meer informatie over de IMU SEO cursus


Content marketing cursus

Naast de SEO cursus heb ik ook deze cursus gedaan, want schrijven gaat niet vanzelf en daar kan je echt veel van leren.

Want hoe moet je schrijven om zowel hoog op google te komen en de bezoekers te informeren en waardevolle informatie te voorzien.

Dit ga je allemaal leren in deze Content marketing cursus

Meer informatie over de Content marketing cursus


Conversie optimalisatie cursus

Heb jij een bepaald product op je website dat je wilt verkopen? Zo ja dan is het uiteraard erg belangrijk dat je bezoekers ook daadwerkelijk wat kopen.

Deze gaat je alles leren hoe jij van bezoekers kopers moet maken.

Zie voor meer informatie over Conversie optimalisatie cursus


Productlanceringen cursus

Heb jij een product wat je binnenkort op de markt gaat zetten? Dan wil je uiteraard dat dit een mega succes gaat worden.

Tonny Loorbach gaat je alle tips geven zodat je hiermee niks laat liggen. Zie onderstaande video voor extra informatie:

Voor meer informatie over de Productlanceringen cursus


IMU Premium

Mocht je 1 van hun trainingen gaan doen, dan raad ik je zelf aan om te investeren in bijvoorbeeld 1 jaar van hun coaching traject.

Je krijgt dan toegang tot al de IMU cursussen die normaal tussen de € 197,00 en € 297,00 per stuk kosten, daarnaast ook maandelijkse coaching en je krijgt toegang tot alle opnames van de IMU Events die afgelopen jaren zijn geweest.

IMU Premium heb je al voor € 397,00 per jaar, dit is feitelijk € 41,42 per maand of je betaald per maand € 49,00


Jaarlijkse IMU evenementen

Daarnaast geeft IMU elk jaar een meerdaags evenement van 3 dagen. Hier komen vaak zo’n 12 sprekers en hier kan je echt ontzettend veel van leren.


IMU e-books en boeken

Het mag onderhand duidelijk in deze IMU Review dat Internet Marketing Unie echt op alle markten producten heeft die gericht zijn op ondernemers die een succes willen maken van Online Marketing.

Ze geven ook onderstaande gratis e-book weg en ik zal per e-book een korte samenvatting ervan geven:

Affiliate Marketing e-book

Ik kan het zelf niet vaak genoeg zeggen, maar affiliate marketing is echt het perfecte verdienmodel. Niet dat je nu gelijk een passief inkomen hebt of gelijk online geld gaat verdienen.

Maar dit is zeker wel mogelijk na een bepaalde periode van hard werken. Hier heb ik websites waar ik na 3 maanden mijn eerste commissie had en ik heb nu 4 website.

Download nu het gratis affiliate marketing e-book.

Ken je de wereld van affiliate marketing nog niet? Zie dan mijn Geld verdienen met affiliate marketing blog

Op deze foto zie je het Affiliate Marketing e-book
affiliate marketing e-book

Winnen in google e-book

Dit gratis e-book was eigenlijk de grote trots van Tonny Loorbach, dit was namelijk zijn eerste e-book en hierin ga je leren hoe je beter gaat scoren op google en dus meer organische bezoekers gaat krijgen.

Download nu de gratis Winnen in google gids.


De Conversie Code e-book

In deze gratis e-book ga jij leren hoe je meer leads (verkopen) en klanten uit je bezoekers gaat krijgen.

Je krijgt zelfs de beste tips en technieken om het meeste uit je website te halen!

Download nu dit gratis conversie optimalisatie e-book!


De Ultieme Checkout e-book

Hier verkoop ik geen producten, maar mocht je wel producten verkopen op je website, dan wil je uiteraard dat de betaalpagina erg soepel loopt en dat je website een ware verkoopmachine gaat worden.

Dit ga je leren in dit gratis Ultieme Checkout e-book


Online Memberships e-book

Zit je eraan te denken om je eigen online product zoals een training of masterclass te lanceren? Dan moet je zeker dit e-book downloaden.

Je gaat hier leren hoe je wederkerende inkomsten gaat krijgen en hoe je een e-learning of online trainingsprogramma moet maken of verkopen.

Op deze foto zie je het online memberships ebook van imu

Community Building e-book

Dit e-book sluit mooi aan bij de Online Memberships e-book. Je gaat hier namelijk leren hoe belangrijk een Community is.

Daarnaast maak je heel veel kennis openbaar met je leden en hoef je een bepaalde vraag geen 100 keer apart te beantwoorden per mail.

Op deze foto zie je het gratis ebook Community building van imu

Is IMU Betrouwbaar?

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van IMU zijn zeker betrouwbaar, ze hebben verschillende kvk nummers en zijn op verschillende social media platforms te vinden.

Hieronder een kort overzicht met hun bedrijfsgegevens en social media:

Bedrijfsnaam:IMU B.V.
Adres:Herengracht 66
Postcode:1015BR
Plaats:Amsterdam
KVK-nummer:50630253
 • Plug & Pay B.V. is te vinden onder kvk nummer: 72447842
 • Huddle B.V.  is te vinden onder kvk nummer: 67461336
 • Phoenix B.V. is te vinden onder kvk nummer: 72804688

IMU social media:


Wat zijn de IMU+ voor- en nadelen?

Een mening of ervaring is altijd persoonlijk, maar ik deel toch mijn ervaringen in deze review:

Positief:

 • De kennis spat ervan af. Tonny en Martijn weten duidelijk waar ze over praten en ze doen dit ook met veel plezier. Daarnaast zijn ze al meer dan 10 jaar bezig met CEO en bedrijven coachen om succesvol te worden met online marketing.
 • IMU+ Community voelt als een warm bad. Vind het zelf erg fijn om met veel ondernemers op een forum te zitten en een bepaalde passie samen uit te oefenen. En dat is geld verdienen met plezier doen.
 • Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren zijn enorm populair en toch zichzelf geworden. Spreek ze regelmatig via het forum of via de mail en hoop ze zeker op een event te zien na corona.
 • IMU is enorm als bedrijf en ze blijven groeien met de laatste ontwikkelingen en hiervan profiteren wij.

Negatief:

 • IMU+ is een Jaarabonnement of Maandabonnement. Ik vind het zeker de moeite waard maar ik vind het vaak fijner om gewoon 1 keer iets te betalen.
 • Veel producten zijn gericht op mensen die een eigen product hebben. Hier heb ik 6 websites maar geen eigen product, daardoor gebruik ik sommige producten niet. 75% wel en 25% niet.

IMU ervaringen en conclusie

Wellicht door de grootte van deze review (sorry) heb je hopelijk een goed idee gekregen hoe ontzettend veel kennis ze hebben en bieden in verschillende producten.

Ik raad je zelf aan om rustig te kijken waar je zelf behoefte aan hebt en waar je stappen in wilt gaan zetten. SEO is bijvoorbeeld echt het belangrijkste van allemaal.

Mocht je de IMU+ kopen, dan krijg je zeker geen spijt. Je krijgt heel veel informatie en wellicht ben je net als ik uiteindelijk onderdeel van hun gezellige community.

Zonder bezoekers ga je ook niks verdienen, en bezoekers wil je het liefste gratis organisch via google.

Ook hebben ze veel informatie over Affiliate Marketing, iets wat je op elke website kan toepassen en wat echt een mooie manier van geld verdienen is. Hard werken wordt zelfs op den duur beloond met passief geld.

Dat ze naam hebben gemaakt mag wel duidelijk zijn, want al deze onderstaande namen maken met hun training gebruik van de IMU software Huddle.

Met bovenstaande namen moet het je zeker een goed gevoel geven om te beginnen met 1 van hun producten en hier net als bovenstaande ondernemers succesvol te worden met online geld verdienen.

Hopelijk heb ik je mijn eigen ervaring in deze review kunnen laten zien en je kunnen bewijzen dat Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren zeker betrouwbaar zijn!


Meer van de IMU?

Zoals ik al zei is IMU gericht op ondernemers die geld willen verdienen met online marketing of een eigen product. Ik zal daarom zeker al hun producten gaan reviewen.

Neem vooral een kijkje:


Hopelijk heb ik je in deze IMU review antwoord te hebben gegeven op de volgende vragen, mocht je nog meer vragen hebben stel ze dan hieronder en ik zal ze beantwoorden

 • Zijn Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren betrouwbaar?
 • Wie zijn Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren?
 • Is IMU Betrouwbaar?
 • Wat voor producten verkoopt IMU?

Hier heb ik ook veel geleerd van mijn Affiliate Marketing Domination Review en Affiliate Marketing Revolutie Review

Print Friendly, PDF & Email

IMU Plus

49 euro
9.1

Inhoud

9.5/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

9.0/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Toegang tot alle producten van IMU inclusief event opnames
 • Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren zijn de meesters van online marketing en daar krijg jij les van
 • Toegang tot actieve IMU+ Community waar je al je vragen kan stellen
 • Mogelijkheid tot het oordelen van je website voor verbeteringen
 • Elke maand nieuwe content in imu plus

Minpunten

 • Abonnement

Plaats een reactie