Money Mastery Review van AllesOverCrypto + Korting & ervaringen (2022)

Heb je de afgelopen jaren de koers van de cryptocurrencies in de gaten gehouden? Of ben je je recent pas gaan verdiepen in deze interessante digitale munteenheden? In beide gevallen doe je er verstandig aan om eerst veel kennis op te doen, voordat je zelf gaat investeren. Kun je al deze kennis op doen met de Money Mastery? Je leest het allemaal in deze uitgebreide Money Mastery review van AllesOverCrypto (Patrick Suiker en Derek Westra).

In deze Money Mastery review vind je alle mogelijke informatie over deze nieuwe dienst. Ik bespreek onder meer wat Money Mastery inhoudt, wie deze dienst ontwikkeld heeft, wat het doel hiervan is en wat de verschillende onderdelen van deze dienst precies zijn. Aan het einde van deze review vind je nog een lijst met alle voor- en nadelen én mijn eindconclusie.

Voordat ik deze review kon schrijven, ben ik zelf lid van de Money Mastery geworden. Ik weet hierdoor als geen ander wat deze dienst te bieden heeft. En wat zoal de voordelen van deze dienst van AllesOverCrypto zijn. Uiteraard stelde dit mij ook in staat om eventuele minpunten te herkennen. Over deze minpunten ben ik ook eerlijk in deze Money Mastery review. De review is volledig onafhankelijk en geeft je veel informatie. Heel veel informatie zelfs.

Heb je nú al interesse om je voor de Money Mastery aan te melden? Dan kan ik je maar één tip meegeven: volg eerst de Bitcoin Training van AllesOverCrypto. Nadat je deze training gevolgd hebt, kun je je met korting aanmelden voor de Money Mastery. Dit bespaart je direct 200 euro. Hoe fijn is dat?


Of zie de homepagina voor meer informatie. Via de gratis Bitcoin Training betaal je de laagste prijs per jaar van 997 euro.

Inhoudsopgave


Wat is Money Mastery?

Heb je nooit eerder van de naam Money Mastery gehoord? Dat is goed voor te stellen. Dit is namelijk een relatief nieuwe dienst van AllesOverCrypto. De dienst is pas recent gelanceerd, maar heeft toch al de nodige klanten aan weten te trekken.

Money Mastery kun je het beste zien als een verzameldienst van AllesOverCrypto. Allerlei producten die je eerder los bij AllesOverCrypto kon kopen, zijn nu samengevoegd in de Money Mastery. Het gaat hierbij onder meer om de welbekende Crypto Masterclass, maar daar kom ik verderop in deze review graag nader op terug.

Tijdens de Crypto Masterclass krijg je namelijk toegang tot meer dan 200 lessen en is echt ontzettend waardevol. Zoals de naam van deze dienst al doet vermoeden ga je naast crypto ook alles leren over andere vormen zoals NFT’s.

Door met deze online dienst aan de slag te gaan, leer je een hoop. Je krijgt vanuit meerdere invalshoeken nieuwe zaken geleerd over cryptocurrency. Ook krijg je handige tips, maak je kennis met de beste experts en kun je in contact komen met succesvolle cryptohandelaren.

Zoals je kunt lezen, heeft Money Mastery het nodige te bieden. In deze Money Mastery review vertel ik je hier graag veel meer over. Ben je niet zo’n groot fan van lezen? Dan raad ik je eigenlijk direct aan je om voor de Money Mastery aan te melden. Deze review is namelijk erg lang, maar het eindoordeel is duidelijk: de Money Mastery is één van de meest interessante diensten in de wereld van crypto.

Op deze foto zie je de inhoud van Money Mastery van AllesOverCrypto

Money Mastery Review [VIDEO]

Naast deze uitgebreide geschreven Money Mastery Review heb ik ook weer een video review gemaakt, hier bespreek ik de inhoud van deze dienst, geef ik je een rondleiding door de nieuwe omgeving van de crypto masterclass en bespreek ik de voor- en nadelen.


Voor wie is de Money Mastery geschikt?

Is het aan te raden om je voor de Money Mastery aan te melden? Dat is de hoofdvraag die in deze Money Mastery review centraal staat. Voordat ik op díe vraag antwoord geef, is het belangrijk om naar de doelgroep te kijken. Want, is deze online dienst van AllesOverCrypto wel voor iedereen geschikt?

Nee, dat is wat mij betreft niet het geval. Deze online dienst is alleen geschikt als je aan enkele ‘voorwaarden’ voldoet:

 • Je moet bereid zijn om nieuwe dingen te leren. Hou je het graag bij het oude vertrouwde? Of vind je het juist leuk om nieuwe dingen te leren? Dat laatste is erg wenselijk als je met de Crypto Mastery aan de slag wilt gaan. Je móet bereid zijn om nieuwe dingen te leren, aangezien je dat met deze dienst alleen maar gaat doen.
 • Je moet bereid zijn om veel uren te besteden. Het volgen van de complete Crypto Mastery is behoorlijk tijdrovend. Je moet hier echt de nodige uurtjes voor vrijmaken, indien je de gewenste resultaten wilt behalen. Dit geldt overigens niet alleen voor het volgen van de Crypto Masterclass, maar ook voor de andere onderdelen.
 • Je moet enige affiniteit met crypto hebben. Heb je geen interesse in de wereld van cryptocurrency? Of heb je geen vertrouwen in cryptocurrency? Dan is het niet al te verstandig om je voor de Money Mastery aan te melden. In deze online dienst draait namelijk alles om crypto, crypto en nog eens crypto.

Wat is het doel van de Money Mastery?

Het doel van de Money Mastery is om geld te verdienen met crypto. Om dát voor elkaar te krijgen, zou je over veel basiskennis moeten beschikken. Je moet precies weten waar je mee bezig bent en je moet op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen zijn.

Volgens de heren van AllesOverCrypto is dat met de Money Mastery mogelijk. Met deze nieuwe online dienst ga je van alles leren:

 • Je gaat leren hoe in de toekomst geld geen probleem meer voor je hoeft te zijn
 • Je gaat leren hoe je vanaf je smartphone of tablet geld kunt verdienen met crypto
 • Je gaat leren hoe je van financiële vrijheid kunt genieten
 • Je gaat leren hoe je meerdere passieve inkomstenbronnen op kunt bouwen
 • Je gaat leren hoe je veel plezier kunt maken met crypto, zonder dat dit je geld kost. Integendeel zelfs; het levert je alleen maar geld op
 • Je gaat leren hoe je met crypto veel geld kunt verdienen

Wie heeft de Money Mastery ontwikkeld?

Wat doe jij precies als je nieuwe schoenen gaat kopen? Grote kans dat je bij meerdere aanbieders, webshops en merken het aanbod bekijkt. Daarna ga je een vergelijking maken, waarbij je uiteraard ook naar de kwaliteit kijkt. Dit is iets dat je ook zou moeten doen bij het uitkiezen van een geschikte crypto dienst.

Om je hier een handje bij te helpen, heb ik alvast onderzoek gedaan naar de ontwikkelaar van de Money Mastery. Ik kwam al snel de naam AllesOverCrypto tegen, zoals je reeds in deze Money Mastery review hebt kunnen lezen. Dít bedrijf is de ontwikkelaar van deze uitgebreide dienst.

Voor de historie van het bedrijf moeten we enkele jaren terug de tijd in. Toen begonnen drie slimme koppen met hun eigen bedrijf, waarbij de focus volledig op crypto kwam te liggen. De naam ‘AllesOverCrypto’ is wat dat betreft erg veelzeggend.

In de afgelopen jaren is AllesOverCrypto tot een waanzinnig bedrijf uitgegroeid. Het bedrijf heeft een team van specialisten in dienst genomen, biedt tal van producten/diensten aan en is een ware autoriteit geworden. Als je iets over crypto wilt leren, zit je hiervoor bij AllesOverCrypto in ieder geval goed.

Maar, wie zijn nou precies de oprichters van dit bedrijf? En welke personen hebben de dagelijkse leiding over het bedrijf? Over de drie leiders/oprichters van AllesOverCrypto vertel ik je hieronder alles.

Patrick Suiker

Patrick Suiker is één van de oprichters van AllesOverCrypto. Hij is niet alleen één van de oprichters, maar hij is ook één van de uithangborden.

Als er iets van AllesOverCrypto in de media komt, zie je vaak Patrick Suiker in beeld verschijnen.

In het jaar 2013 kwam hij enigszins bij toeval met crypto in aanraking. Al snel had hij door dat dit weleens dé toekomst zou kunnen zijn.

Hij besloot dan ook om zich nader te verdiepen in cryptocurrency; door de jaren heen is hij zodoende tot een expert uitgegroeid.

Uiteraard is Patrick Suiker zelf ook gaan handelen in crypto. Wat hij hier precies mee verdiend heeft, is niet duidelijk. Dat spreekt mij persoonlijk aan Patrick erg aan; hij is sympathiek en hij loopt niet te koop met hetgeen dat hij heeft.

Op deze foto zie je Patrick Suiker, 1 van de oprichters van Money Mastery van AllesOverCrypto
Patrick Suiker

Derek Westra

Patrick Suiker en de andere oprichter Derek Westra lijken behoorlijk veel op elkaar. Beide heren zijn nadrukkelijk met crypto bezig én doen dit al sinds 2013. Toevalligerwijs kwam ook Derek Westra in dat jaar namelijk met de unieke wereld van cryptocurrency in aanraking.

Het leuke hierbij is dat Derek een studie gedragseconomie gedaan heeft. Bij deze studie leerde hij niet alleen veel over de economie, maar ook over het gedrag van mensen. Hij had al snel door dat dit niet helemaal op elkaar aansloot; de macht ligt immers volledig bij de banken in het huidige stelsel.

Om hier een antwoord op te vinden, ging Derek Westra zich in cryptocurrency verdiepen. Het was voor hem al snel zo klaar als een klontje; cryptocurrency heeft de toekomst. Om hier perfect op in te spelen, startte hij vervolgens met Patrick Suiker het bedrijf AllesOverCrypto. Een prima keuze!

Op deze foto zie je Derek Westra, 1 van de oprichters van Money Mastery van AllesOverCrypto
Derek Westra

Robin Westra

Als ik het over de heren van AllesOverCrypto heb, heb ik het niet alleen over Derek en Patrick. Deze beide heren werken namelijk met nóg iemand samen: Robin Westra.

Robin Westra is iemand die je in de media niet tegenkomt. Het is ook iemand die je in de cursussen van AllesOverCrypto niet tegenkomt.

Hij heeft hier wel verstand van, maar hij richt zich puur op de techniek van het bedrijf.

Zo is hij verantwoordelijk voor de website, de werking van de cursussen en de werking van de aanverwante producten/diensten.

Leuk detail: Robin is het broertje van Derek. De gebroeders Westra hebben hun handen dus samen met Patrick Suiker ineengeslagen. Een combinatie die vooralsnog erg goed uitgepakt heeft.

Op deze foto zie je Robin Westra, 1 van de oprichters van Money Mastery van AllesOverCrypto
Robin Westra

Kun je AllesOverCrypto vertrouwen?

Ja, je kunt de heren van AllesOverCrypto absoluut vertrouwen. Deze drie heren zijn sympathiek, doen hun werk prima en doen er alles aan om andere mensen te helpen. Daarnaast heb ik meerdere keren persoonlijk contact gehad met Patrick en Derek. Daaruit bleek al snel dat ze ware professionals zijn én sympathiek zijn.

Dat de drie heren zo betrouwbaar zijn, is ook te merken aan het bedrijf zelf. Het bedrijf heeft alle zaakjes op orde, kan op veel positieve beoordelingen rekenen en is bijzonder transparant. Als je online op zoek naar informatie over AllesOverCrypto gaat, kom je alle mogelijke informatie tegen. Dankzij deze transparantie kun je het bedrijf echt met je ogen dicht vertrouwen.

Bijkomend voordeel: bij de Kamer van Koophandel zijn helemaal geen misstanden bekend. Dit geeft des te meer aan dat de heren hun zaakjes prima op orde hebben.

Graag wil ik hier nog één ding aan toevoegen: de heren van AllesOverCrypto zijn lekker normaal gebleven. Wat ik hier precies mee bedoel? Dat ze niet naast hun schoenen zijn gaan lopen. En dat ze ook niet pronken op Instagram met de auto’s waarin ze rijden. Het zijn aardige en sympathieke jongens die nog lekker ‘down to earth’ zijn. Perfect wat mij betreft.

Moraal van het verhaal: je kunt je met een gerust hart aanmelden voor de Money Mastery. Patrick, Derek en Robin hebben hun zaakjes op orde. En het bedrijf AllesOverCrypto is voor 100% te vertrouwen.


Wat is de opbouw van de Money Mastery?

Dat de Money Mastery een uitgebreide dienst is, mag inmiddels duidelijk zijn. Maar, uit welke onderdelen bestaat deze dienst van AllesOverCrypto precies? Ik zet de verschillende onderdelen graag voor je op een rijtje:

 • De 10 Crypto Parels van 2022
 • VIP Community ‘The Zone’
 • Meerdere boeken en hulpmiddelen
 • Crypto Masterclass
 • Crypto Mastery
 • Crypto Signals

Mogelijk heb je al eens van deze online diensten gehoord. Deze diensten zijn namelijk in de afgelopen jaren door AllesOverCrypto los van elkaar aangeboden. Zo kon je je voorheen aanmelden voor de Crypto Masterclass. AllesOverCrypto heeft er nu voor gekozen om al deze onderdelen in één dienst te bundelen. Over deze losse onderdelen lees je hieronder meer.

Crypto Parels

In welke cryptocurrency kun je het beste investeren? Dat is een vraag die ongetwijfeld elke crypto trader zichzelf stelt. Een andere terechte vraag is hoe je nou precies de juiste crypto coins uit kunt kiezen. De antwoorden op deze twee vragen vind je in de Crypto Parels van 2022.

Dit is een soort van handboek waarin de heren van AllesOverCrypto je kennis laten maken met interessante cryptocoins. Zij laten je graag kennismaken met deze coins, omdat zij zelf de potentie van de coins inzien.

Dit is echter géén financieel advies; je kunt de informatie ter harte nemen, waarna je zelf nog je eigen onderzoek uit moet voeren. Je bent en blijft immers verantwoordelijk voor je eigen trades.

Leuk detail: de Crypto Parels wordt voortdurend aangepast. De 2022 versie is de actuele versie, maar er bestaan uiteraard ook oudere versies. Zo kun je ook kiezen voor de versies van 2019, 2020 en 2021.

Dit product is overigens als enige nog los te kopen.

Op deze foto zie je de crypto parels of crypto portolio. Onderdeel van Money Mastery
Crypto Parels 2022

De heren van AllesOverCrypto hebben voor meerdere onderdelen gekozen:

 • Introductie. In de introductie word je welkom geheten en krijg je meer informatie over de Crypto Parels. Daarbij geven de heren van AllesOverCrypto – nogmaals – aan dat het geen financieel advies is. Ze zijn geen financiële adviseurs, maar hebben gewoonweg veel kennis van crypto. De trades die je plaatst, zijn echter volledig je eigen verantwoordelijkheid.
 • Selectiecriteria. In de Crypto Parels bespreken de heren wat de belangrijkste selectiecriteria zijn. Aan de hand van deze selectiecriteria komen ze uit bij bepaalde coins.
 • Veiligheid. Wat is de beste manier om je cryptocoins op te slaan c.q. te bewaren? Dat is een andere vraag die in de Crypto Parels uitgebreid aanbod komt. Als je de parels eenmaal gekocht hebt, wil je deze uiteraard in de toekomst wel verzilveren.
 • Crypto Portfolio. In de Crypto Parels van 2022 vind je ook het portfolio van de heren van AllesOverCrypto zelf. Zij geven je volledig inzicht in de coins die zij gekocht hebben én nu in beheer hebben.
 • Aankoopinstructies. Op welke manier kun je het beste de beste cryptocoins kopen? En waar moet je rekening mee houden bij het kopen van cryptocoins? Dat zijn de twee vragen die in dít onderdeel centraal staan.
 • Belangrijke mededelingen. De Crypto Parels wordt afgesloten met een sectie met meerdere belangrijke mededelingen. Leuk om even door te nemen, maar is niet het meest aansprekende onderdeel.

VIP Community

In de wereld van crypto kom je onwijs veel inspirerende mensen tegen. Althans; dat is het geval als je toegang krijgt tot de VIP Community van AllesOverCrypto. Indien je geen toegang tot deze community hebt, mis je eigenlijk echt iets. Als je je voor de Money Mastery aanmeldt, krijg je gelukkig direct toegang tot de VIP Community van AllesOverCrypto.

Binnen deze community geniet je van de nodige mogelijkheden:

 • Je kunt kennis opdoen en delen. In de community zijn veel specialisten actief die reeds veel ervaring in de wereld van crypto hebben. Zij delen maar al te graag hun kennis, terwijl je zelf ook je eigen kennis kunt delen. Op deze manier leer je alsmaar meer en meer over de wereld van crypto.
 • Inspiratie opdoen. Een andere mogelijkheid die je hebt, is om veel inspiratie op te doen in de VIP Community. Veel leden delen namelijk hun aankopen en delen ook hun successen. Er zijn in ieder geval meerdere leden van de Money Mastery die goed geld verdiend hebben. Door hun successen te delen, hopen anderen jou ook te inspireren. Mogelijk verdien je hierdoor op termijn ook veel geld met de Money Mastery.
 • Contacten opdoen. In de VIP Community van de Money Mastery kom je alleen maar gelijkgestemden tegen. Dit zijn mensen die zich ook bezig houden met crypto en ook geld met crypto willen verdienen. Doordat je alleen maar met gelijkgestemden omringd bent, raak je nog geïnspireerder.
 • Delen van successen. Heb je een succes met een bepaalde trade behaald? Hoe leuk is het dan om dat succes te delen? In de Money Mastery VIP Community heb je die mogelijkheid. De kans is hierbij ook nog eens zéér groot dat je allemaal positieve reacties ontvangt. Uiteindelijk is het van elke crypto trader de wens dat dergelijke successen behaald worden.

De community van de Money Mastery is één van de belangrijkste voordelen wat mij betreft. De community is levendig, is lekker actief en biedt ook nog eens heel veel waardevolle informatie. Dat je de community ook nog voor meerdere doeleinden kunt gebruiken, stemt me helemaal tevreden!


Handige hulpmiddelen en boeken

Als je je voor de Money Mastery aanmeldt, krijg je toegang tot tal van bonussen. Deze e-books en hulpmiddelen zijn wat mij betreft een prima aanvulling. Overigens vind je in de Crypto Masterclass al deze hulpmiddelen en boeken terug. Voor het overzicht zet ik ze even voor je op een rijtje:

 • Ultieme Investerings-handboek. Met dit boek krijg je alle informatie voorgeschoteld die je nodig hebt om succesvol te investeren. Deze informatie wordt ook nog aangevuld met tal van handige tips. Dit zijn tips die door de heren van AllesOverCrypto volledig op de werkelijkheid berust zijn. Veel van de tips hebben namelijk betrekking op zaken die ze zelf hebben meegemaakt.
 • Crypto Belastinggids. Wat zijn precies de regels omtrent het betalen van betaling? En waar moet je rekening mee houden bij het betalen van belasting over je crypto? Op deze twee vragen vind je een uitgebreid antwoord in de Crypto Belastinggids. Deze bonus is absoluut een waardevol hulpmiddel voor elke crypto trader.
 • Bitcoinbijbel. Bij Bitcoin draait het niet alleen om de munt zelf, maar ook om de achterliggende techniek. Met het oog op deze techniek hebben de heren van AllesOverCrypto de Bitcoinbijbel ontwikkeld.
  Dit is een uitgebreid e-book met daarin veel informatie over de blockchaintechnologie. De heren van AllesOverCrypto bespreken hierbij ook nog wat de technologie exact inhoudt.
 • Altcoin Magazine. In dit magazine worden meerdere altcoins besproken die erg interessant zijn. Of je vervolgens in deze altcoins zelf gaat investeren, is afhankelijk van je eigen inzichten. De altcoins die in dit magazine opgenomen zijn, zijn echter niet zonder reden opgenomen. Deze altcoins zijn om meerdere redenen interessant.
Op deze foto zie je de Bitcoinbijbel, 1 van de bonussen van Money Mastery van AllesOverCrypto
Cover Bitcoinbijbel
 • The Million Dollar Template. Bij het plaatsen van trades spelen meerdere zaken een belangrijke rol. Je moet tussen coins een keuze maken, maar je moet ook nog bepalen met welk bedrag je gaat investeren. Daarvoor komt The Million Dollar Template goed van pas. Dit is een logboek waarin je al je trades bij kunt houden, waarna het logboek je tips geeft. Zo zie je per mogelijke trade precies wat de aan te raden inleg is. Deze inleg is in lijn met de overige trades, waardoor je nooit onnodig veel risico loopt.

In mijn ogen zijn deze e-books en hulpmiddelen erg waardevol. Je hebt een hoop aan alle informatie, maar óók aan de vele handige tips. Bij deze tips is het vooral te merken dat de heren van AllesOverCrypto veel ervaring hebben. Deze ervaring (en kennis) delen ze maar al te graag.

Ben je meer van het lezen? Download dan zeker ook hun gratis Crypto e-book!


Crypto Mastery

Bij dit onderdeel is het eventjes goed opletten. De namen Crypto Mastery en Money Mastery lijken namelijk veel op elkaar. Voorheen kon je de Money Mastery los kopen, maar nu vormt dit een onderdeel van de Crypto Mastery.

De Crypto Mastery staat volledig in het teken van passieve inkomstenbronnen. De heren van AllesOverCrypto leggen uitgebreid uit op welke manier je een passief inkomen op kunt bouwen. Termen als staking, daytrading en Yield Farming komen uitgebreid aan bod in dit interessante onderdeel.

Een ander belangrijk voordeel zijn de kanalen uit de Crypto Mastery Community Discord. Met de handige Discord applicatie kom je in contact met andere mensen, kun je elkaar helpen en kun je elkaar inspireren.

Bij de Crypto Mastery draait het ook om educatie. In dit onderdeel vind je bijvoorbeeld meerdere educatieve video’s; door naar deze video’s op je gemakje te kijken, doe je een hoop (extra) kennis op. Deze kennis zet je vervolgens in op nóg meer succesvolle trades te plaatsen. Wat wil je nog meer?

In de Crypto Mastery worden ook nog signalen gedeeld door de AllesOverCrypto specialisten. Met deze signalen word je op interessante trends gewezen. Het is vervolgens aan jezelf om te bepalen wat je precies met deze signalen gaat doen. Ga je ze wel of niet opvolgen? Er zijn in ieder geval meerdere redenen te bedenken waarom je deze trades vooral wel op zou moeten volgen.

Al met al is de Crypto Mastery een interessant en uitgebreid onderdeel. De dienst is van een grote meerwaarde en is al geruime tijd populair. Op dit moment is het echter niet meer mogelijk om alléén de Crypto Mastery te kopen. Mocht je interesse in deze dienst hebben, moet je je voor de Money Mastery aanmelden.

Op deze foto zie je de cryptomarkt binnen Money Mastery van AllesOverCrypto

Crypto Signals

Lange tijd was het bij AllesOverCrypto ook mogelijk om je voor Crypto Signals aan te melden. Door de komst van de Money Mastery is dat echter ook verleden tijd. De enige mogelijkheid die je nog hebt, is dus om je voor de Money Mastery aan te melden.

Crypto Signals is hoe dan ook een unieke dienst van AllesOverCrypto. Bij deze dienst krijg je namelijk de beste signalen voorgeschoteld. Het blijft echter niet alleen bij signalen, maar ook bij technische analyses, investeringstips en aanverwanten.

Heb je het gevoel dat je nog niet alles uit crypto haalt? Dan biedt Crypto Signals mogelijk uitkomst. Met deze dienst krijg je ongekend veel informatie op je afgevuurd. Zolang je deze informatie goed weet te filteren, kun je dankzij Crypto Signals alleen maar goede trades plaatsen.

Let wel op: deze dienst van AllesOverCrypto kun je niet als financieel advies zien. Je krijgt talloze investeringstips, maar tussen een tip en een advies bestaat een groot verschil. Als je een interessante tip voorbij ziet komen, moet je dus altijd nog je eigen onderzoek uitvoeren.

Waar je dan op moet letten? Het antwoord op deze vraag vind je in de uitgebreide Crypto Masterclass. Verderop in deze Money Mastery review vertel ik je graag meer over deze cursus van AllesOverCrypto.

Hieronder zie je bijvoorbeeld NFT-signalen.

Op deze foto zie je NFT-signalen binnen Money Mastery van AllesOverCrypto

Crypto Masterclass

Absoluut hoogtepunt van de Money Mastery is toch wel de Crypto Masterclass. Dit is al geruime tijd de beste en populairste cursus in de wereld van crypto. Door de Crypto Masterclass te volgen, doe je ongekend veel kennis op.

Lange tijd was het mogelijk om de Crypto Masterclass te kopen. Dit hebben dan ook bijzonder veel mensen gedaan; zij beschikken nu over de juiste kennis om succesvol in crypto te handelen.

Belangrijk kenmerk is dat de Crypto Masterclass nú onderdeel uit maakt van de Money Mastery. Als je meer over de wereld van crypto wilt leren, zou dit dus een ideale cursus voor je zijn.

Maar, is dat ook het geval? Ik heb zelf de som op de proef kunnen nemen. Doordat ik me voor de Money Mastery aangemeld heb, heb ik een duidelijk beeld van deze uitgebreide cursus gekregen. Mijn bevindingen deel ik graag hieronder met je, waarbij ik je ook van handige informatie per module voorzie.

Module 0: Welkom bij de Crypto Masterclass

De eerste module is eerst soort van welkomstwoord vanuit de heren van AllesOverCrypto. Je krijgt informatie over de cursus, je maakt kennis met de drie heren van AllesOverCrypto en je krijgt direct een duidelijke disclaimer.

Deze disclaimer geeft aan dat de heren van AllesOverCrypto geen financieel adviseur zijn. De tips die in de cursus gegeven worden, kunnen hierdoor niet als adviezen aangezien worden. Voordat je een trade gaat plaatsen, is het ongekend belangrijk om zelf goed onderzoek uit te voeren.

Op deze foto zie je Module 0: Welkom bij de Crypto Masterclass van de Crypto Masterclass in Money Mastery van AllesOverCrypto

Module 1: Het geld van de toekomst

In de eerste module gaan de heren van AllesOverCrypto direct de diepte in. Ze bespreken wat de wereld van crypto precies inhoudt, wat de huidige status van het monetaire stelsel is en welke gevaren er op de loer liggen.

Deze eerste module is direct uitgebreid en is bijzonder leerzaam. Je krijgt namelijk ook uitleg over het geld van de toekomst. Want ja, meerdere mensen zijn ervan overtuigd dat crypto de rol van de euro over gaat nemen.

Op deze foto zie je Module 1: Het geld van de toekomst van de Crypto Masterclass in Money Mastery van AllesOverCrypto

Deze module bestaat uit de nodige lessen, opdrachten en bonussen:

 • Welkom bij de Inleiding!
 • Crypto Begrippenlijst
 • De absolute kern – De ontwikkeling van geld
 • Test je kennis! – Geld (quiz)
 • Het digitale goud – Bitcoin
 • Test je kennis! – Bitcoin (quiz)
 • Het beste sinds het internet – Blockchain
 • Test je kennis! – Blockchain (quiz)
 • Delete the middleman – Smart Contracts
 • Test je kennis! – Smart Contracts (quiz)
 • De opvolger van geld – Soorten Cryptocurrencies
 • Test je kennis! – Cryptocurrencies (quiz)
 • We zijn nog lang niet te laat – Adoptiemodellen
 • Test je kennis! – Adoptiemodellen (quiz)
 • Bonus – Blockchain versus het internet

Module 2: Je eerste cryptocurrency

Het aankopen van iets nieuws is altijd iets spannends. Dat is zéker het geval als je voor het eerst cryptocurrency koopt. Dit is iets wat je nog niet eerder gedaan hebt en waar ook een hoop onwetendheid over is. Om de aankoop zo makkelijk mogelijk voor je te maken, heeft AllesOverCrypto voor deze uitgebreide module gezorgd. In deze module vind je alle informatie over/voor het kopen van je eerste cryptocurrency.

AllesOverCrypto gebruikt net als ik Bitvavo, maak nu alvast een gratis account aan en handel de eerste 1000 euro zonder handelskosten!

In deze module krijg je bijvoorbeeld tips over het uitkiezen van een broker of exchange. Ook krijg je uitleg over het aankoopproces en krijg je allerlei handige tips voorgeschoteld. Aan de hand van deze tips is de kans groot dat je relatief snel succesvolle trades plaatst. En dat je voorkomt dat je veelgemaakte fouten maakt.

Op deze foto zie je Module 2: Je eerste cryptocurrency van de Crypto Masterclass in Money Mastery van AllesOverCrypto

Deze module bestaat ook uit veel lessen en opdrachten:

 • Welkom bij hoofdstuk 2: Crypto kopen
 • Belangrijk voordat je begint!
 • 2.1 Je eerste Cryptocurrency via Bitvavo (video van 26 min)
 • 2.2 Een level hoger met Binance (video van 36 min)
 • 2.3 Crypto bemachtigen in de laagste regionen (video van 26 min)
 • 2.4 Decentrale exchanges zijn de toekomst (video van 20 min)
 • Test je kennis! – Crypto kopen (quiz)
 • Laat anderen weten wat jij hebt opgestoken
 • E-boek: De Bitcoinbijbel pdf (131 blz.)
 • Crypto Portfolio 2022 pdf (beknopte versie)
 • Crypto Portfolio 2022 pdf (uitgebreide versie)

Module 3: Maak een killer start

Wil je een marathon gaan lopen? Dan is het van belang dat je de eerste paar kilometer goed doorkomt. Dat is ook het geval als je succesvol crypto wilt traden. Je moet in dat geval ook op de juiste manier van start gaan. Doe je dit niet? Dan ga je de marathon nooit uit kunnen lopen.

Om een killer start te kunnen maken, heeft AllesOverCrypto voor deze uitgebreide module gezorgd. In deze module vind je allerlei handige tips én vind je veel tips voor het voorkomen van maken van veelgemaakte fouten.

Op deze foto zie je Module 3: Maak een killer start van de Crypto Masterclass in Money Mastery van AllesOverCrypto

Net zoals bij de andere modules is óók deze module van de Crypto Masterclass erg uitgebreid:

 • Welkom bij hoofdstuk 3: Maak een killerstart!
 • Je grootste vijand ben jij (video van 24 min)
 • Ontmasker iedere oplichter (video van 62 min)
 • Test je kennis! – Ontmasker iedere oplichter
 • Deze fouten ga jij niet maken (video van 37 min)
 • Hoe ontdek je een goede cryptomunt (video van 56 min)
 • Test je kennis! – Hoe herken je een goede cryptomunt?

Module 4: Je onbreekbare kluis

Heb je je eerste cryptocurrency aangeschaft? Dan is het erg belangrijk dat je deze cryptocurrency direct op de juiste manier gaat bewaren. Wat in dit geval de juiste manier is? Het is vooral heel belangrijk dat je dit op een voorzichtige en veilige wijze doet. De heren van AllesOverCrypto adviseren je bijvoorbeeld om je coins op een wallet te bewaren. De mogelijkheden die je hiervoor hebt, worden in deze module omschreven.

Belangrijk voordeel: in deze module vind je ook de nodige testen. Aan de hand van deze testen blijkt direct of je de opgedane kennis daadwerkelijk goed opgeslagen/begrepen hebt.

Op deze foto zie je Module 4: Je onbreekbare kluis van de Crypto Masterclass in Money Mastery van AllesOverCrypto

Voor het overzicht heb ik ook deze lessen, opdrachten en testen even op een rijtje gezet:

 • Welkom bij hoofdstuk 4 – Je onbreekbare kluis
 • 4.1 Jouw digitale kluis – crypto wallets
 • Test je kennis! – Wallet
 • 4.2 Je papieren portemonnee – Paper Wallet (video van 14 min)
 • Test je kennis! – Paper Wallet
 • 4.3 De beste beveiliging – Hardware Wallet (video van 5 min)
 • Test je kennis! – Hardware Wallet
 • 4.4 Bewaar alles veilig met software wallets (video van 10 min)
 • Test je kennis! – Software Wallet
 • 4.5 Beveilig je crypto op een exchange met 2FA
 • Test je kennis! – Wachtwoorden & 2FA

Module 5: Je winsten cashen

Altijd maar naar meer, meer en nog eens meer streven. Dat is absoluut één van de gevaarlijkste eigenschappen van de mens. Op het moment dat je voortdurend naar meer streeft, ben je immers niet dankbaar met hetgeen dat je hebt. Heb je bijvoorbeeld een paar duizend euro met crypto gemaakt? Dan wil je hier ongetwijfeld nóg meer geld van maken.

Volgens AllesOverCrypto is het echter verstandiger om af en toe je winst te pakken. Waarom dit zo belangrijk is, wordt in deze module uitgelegd. Deze module is wat mij betreft één van de waardevolste van de gehele cursus. Je moet gewoonweg met je winst genoegen nemen, aangezien je anders nooit meer winst gaat behalen. De geboekte – virtuele – winst verlies je hoogstwaarschijnlijk op de lange termijn immers meer.

Op deze foto zie je Module 5: Je winsten cashen van de Crypto Masterclass in Money Mastery van AllesOverCrypto

Deze module bestaat ook uit de nodige lessen en aanvullende onderdelen:

 • Welkom bij hoofdstuk 5 – Winsten uitbetalen
 • 5.1 Winsten uitbetalen via Bitvavo (video van 5 min)
 • 5.2. Binnen no-time je geld met Bitonic!
 • 5.3. De hoogste winst dankzij Kraken
 • Test je kennis! – Winsten uitbetalen (quiz)
 • E-boek: De Crypto Belastinggids (15 blz. in pdf)

Module 6: De allereerste investeerder zijn

Het investeren in cryptocoins is erg populair geworden. Als je bijvoorbeeld in Ethereum investeert, ben je absoluut niet de enige. Maar, het is wel mogelijk om bij nieuwe coins de allereerste investeerder te zijn. Dit doe je door te investeren in zogeheten ICO coins.

Dit zijn coins die nu nog niet bestaan, maar in de nabije toekomst wel. Om deze lancering mogelijk te maken, hebben de ontwikkelaars geld nodig. Door de coins in een eerder stadium al te verkopen, verkrijgen de ontwikkelaars het startkapitaal.

Op deze foto zie je Module 6: De allereerste investeerder zijn van de Crypto Masterclass in Money Mastery van AllesOverCrypto

Hoe dit allemaal precies werkt, krijg je in deze module uitgelegd. Deze module bestaat uit veel lessen en opdrachten/testen:

 • Welkom bij hoofdstuk 6- De allereerste investeerder zijn
 • 6.1. Wat is een ICO, STO of IEO?
 • Test je kennis! – Wat is een ICO, STO of IEO?
 • 6.2. Wat is een Initial Defi Offering?
 • Test je kennis! – Wat is een IDO?
 • 6.3. Zo ontdek je de beste ICO’s
 • Test je kennis! – Hoe herken je een goede ICO?
 • 6.4. Zo word jij de eerste investeerder met de ICO
 • Test je kennis! – Hoe doe je mee aan een ICO?
 • 6.5. Investeer veiliger met de IEO
 • Test je kennis! – Investeer veiliger met een IEO
 • 6.6. Zo profiteer je als eerst van de DeFi Hype
 • Test je kennis! – Profiteer als eerst van de DeFi Hype

Module 7: Een passief crypto inkomen

Voor het opbouwen van een vermogen zou een passief inkomen perfect zijn. Met een passief inkomen geniet je van vermogensopbouw, zonder dat je hier specifiek werk voor hoeft te leveren. In de wereld van crypto is dit mogelijk; je kunt op een passieve manier geld verdienen met crypto.

Dit klinkt ongetwijfeld nu al als muziek bij je in de oren. Mocht dit het geval zijn, komt deze zevende module goed van pas. In deze module vind je alle informatie over het opbouwen van een passief inkomen.

Op deze foto zie je Module 7: Een passief crypto inkomen van de Crypto Masterclass in Money Mastery van AllesOverCrypto

Hiervoor hebben de heren van AllesOverCrypto de nodige lessen ontwikkeld:

 • Welkom bij hoofdstuk 7 – Een passief crypto-inkomen
 • 7.1. Gratis crypto met airdrops
 • Test je kennis! – Gratis crypto met airdrops
 • 7.2. Passief inkomen dankzij staken
 • Test je kennis! – Passief inkomen dankzij staken
 • 7.3. Hoe kan je zelf crypto minen?
 • Test je kennis! – Hoe kan je zelf crypto minen?
 • 7.4. Passief inkomen met masternodes
 • Test je kennis! – Passief inkomen met masternodes
 • 7.5.Passief inkomen met yield farming
 • Test je kennis! – Passief inkomen met yield farming

Module 8: De crypto trends de baas

In de wereld van crypto zijn de nodige trends te vinden. Als je deze trends op de juiste manier herkent, kun je hier oprecht veel geld mee/aan verdienen. Maar, het herkennen van trends in de cryptowereld is niet al te makkelijk. Je hebt namelijk te maken met allerlei externe factoren.

Op deze foto zie je Module 8: De crypto trends de baas van de Crypto Masterclass in Money Mastery van AllesOverCrypto

Hoe je de trends kunt herkennen, krijg je in deze achtste module uitgelegd. Dit gebeurt aan de hand van de volgende lessen en testen:

 • Welkom bij module 8 – De Crypto-trends de baas
 • 8.1 Hoe werkt Metamask? (video van 24 minuten)
 • Test je kennis! – Metamask (quiz van 5 vragen)
 • 8.2 Hoe werkt Uniswap? Deel 1 – swappen (video van 29 minuten)
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 1 (quiz van 5 vragen)
 • 8.3 Hoe werkt Uniswap? Deel 2 – Liquidity providen
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 2 (quiz van 5 vragen)

Module 9: The Winning mindset

Om succes in de wereld van crypto te behalen, zou je over een goede mindset moeten beschikken. Dat is althans de mening van de ontwikkelaars van de Crypto Masterclass.

De heren van AllesOverCrypto hebben de volle overtuiging dat je een goede mindset nodig hebt om successen te behalen. Voor het verkrijgen van de juiste mindset heeft AllesOverCrypto voor deze uitgebreide module gezorgd.

Op deze foto zie je Module 9: The Winning mindset van de Crypto Masterclass in Money Mastery van AllesOverCrypto

Deze module bestaat uit veel lessen en aanvullende bonussen:

 • Welkom bij module 1 van deel 2 – The Winning Mindset
 • Belangrijk voordat je begint
 • Je droom
 • Test je kennis! – Je droom
 • 1.2. De Gemiddelde Crypto Trader
 • Test je kennis! – De Gemiddelde Crypto Trader
 • 1.3. Jouw Angsten
 • Test je kennis! – Je grootste angsten
 • 1.4. De Duurste Fouten
 • Test je kennis! – De Duurste Fouten
 • 1.5. Je Emoties Overwinnen
 • Test je kennis! – Je emoties overwinnen
 • 1.6. De Tegenstander
 • Test je kennis! – De Tegenstander
 • 1.7. De Belangrijkste Emotionele Skills
 • Test je kennis! – Emotionele skills
 • 1.8. Het Zit Allemaal Tussen Je Oren
 • Test je kennis! – Het zit allemaal tussen je oren
 • 1.9. Zo Blijven Winnaars Winnen
 • Test je kennis! – Zo blijven winnaars winnen
 • 1.10. Jij Bent Belangrijk
 • Test je kennis! – Jij bent belangrijk

Module 10: Vrijheid dankzij crypto trading

Sta je elke ochtend op om voor je baas te werken? Je krijgt hier een salaris voor, maar je baas wordt hier uiteindelijk het beste van. Alleen al om deze reden zijn meer en meer mensen op zoek naar financiële vrijheid.

Door middel van crypto trading is het mogelijk om van financiële vrijheid te genieten. Hoe je dat met crypto voor elkaar kunt krijgen, leggen de heren van AllesOverCrypto je in deze module uit.

Op deze foto zie je Module 10: Vrijheid dankzij crypto trading van de Crypto Masterclass in Money Mastery van AllesOverCrypto

Deze module bestaat uit veel lessen en aanvullende bonussen/extra’s:

 • Welkom bij module 2 – Crypto Trading
 • E-boek: 12 Belangrijke Tips voordat je begint met handelen (27 blz.)
 • 2.1 De Exchange (video van 12 min)
 • Test je Kennis! – De Exchange (quiz)
 • 2.2 Bubbels en Marktcyclussen (video van 14 min)
 • Test je Kennis! – Bubbels en Marktcyclussen (quiz)
 • 2.3 Support & Resistance (video van 10 min)
 • Test je Kennis! – Support & Resistance (quiz)
 • 2.4 Candlesticks (video van 22 minuten)
 • Test je Kennis! – Candlesticks (quiz)
 • 2.5 Live Trade (video van 14 minuten)
 • Extra Crypto Trading lessen!
 • 2.6 De Stop-loss
 • 2.7 Risicomanagement
 • 2.8 Letten op koop- of verkoopmomenten met timeframes
 • 2.9 Trendlijnen en Patronen
 • 2.10 Wat is een Trading Indicator?
 • 2.11 De eenvoud van Moving Averages
 • 2.12 De elegantie van MACD
 • 2.13 De kracht van RSI
 • 2.14 De magie van Fibonacci
 • 2.15 De souplesse van Bolinger Bands
 • 2.16 De allesomvattende Ichimoku Cloud
 • 2.17 Zelf een trading strategie opstellen

Module 11: De beste crypto trading tools en indicatoren

Om succes in de wereld van crypto te behalen, moet alles mee zitten. Dit heb je grotendeels zelf in de hand, aangezien je bijvoorbeeld van handige tools gebruik kunt maken.

Wat de beste tools en indicatoren zijn, krijg je in deze elfde module uitgebreid uitgelegd.

Op deze foto zie je Module 11: De beste crypto trading tools en indicatoren van de Crypto Masterclass in Money Mastery van AllesOverCrypto

Ook bij deze module is weer voor een uitgebreide opbouw gezorgd:

 • Welkom bij De beste tools & indicators
 • 3.1. Profiteer van de trend met de Moving Average
 • Test je kennis! – Moving Average
 • 3.2. Voorspel elke reversal met RSI
 • Test je kennis! – RSI
 • 3.3. De elegantie van MACD
 • Test je kennis! – MACD
 • 3.4. Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands
 • Test je kennis! – Bollinger Bands
 • 3.5. Ichimoku Clouds – De indicator die alles zegt
 • Test je kennis! – Ichimoku Cloud
 • 3.6. Fibonacci – Het natuurwonder in trading
 • Test je kennis! – Fibonacci
 • 3.7. Bemeester elke cyclus met Elliot Waves
 • Test je kennis! – Elliott Waves

Module 12: Word Crypto Trading Master

Heb je de eerste 11 modules van de Crypto Masterclass gevolgd? Dan ben je al een Crypto expert. Het is echter ook nog mogelijk om uit te groeien tot een crypto trading master. Om tot zo’n master uit te kunnen groeien, moet je nóg meer kennis opdoen.

Op deze foto zie je Module 12: Word Crypto Trading Master van de Crypto Masterclass in Money Mastery van AllesOverCrypto

Daarvoor zit je in deze module goed. Met deze module doe je echt alle benodigde kennis op, met alle dank aan de volgende lessen en extra’s:

 • Welkom bij “Word Crypto Trading Master!
 • 4.1. Word één met de markt met Order Flow Dynamics
 • Test je kennis! – Order Flow Dynamics
 • 4.2. Bitcoin is King
 • Test je kennis! – Bitcoin is King
 • 4.3. Zeker van je zaak met Confluence
 • Test je kennis! – Confluence
 • 4.4. De beste strategieën dankzij Price Action en Trading Ranges
 • Test je kennis! – Price action & Trading ranges
 • 4.5. The road to millions met je eigen Trading Strategie
 • Test je kennis! – Trading Strategie
 • 4.6. The next level – Futures, Shorten en LeverageTest je kennis! – Futures, shorten en leverage
 • 4.7. Automatiseer je trading met Crypto Trading Bots
 • Test je kennis! – Trading Bot
 • 4.8. Bescherm je portfolio met HedgingTest je kennis! – Hedging
 • 4.9. Profiteer van prijsverschillen met Arbitrage Trading
 • Test je kennis! – Arbitrage Trading

Module 13: Profiteren van een dalende markt

Dat de cryptomarkt niet altijd booming is, mag duidelijk zijn. De koers gaat regelmatig de lucht in, maar daalt soms ook behoorlijk hard. Op het moment dat de koersen dalen, moet je vooral niet in paniek raken.

Nee, je moet in dat geval juist in zien te spelen op de dalende markt. Zo’n markt biedt namelijk heel veel mogelijkheden.

Op deze foto zie je Module 13: Profiteren van een dalende markt van de Crypto Masterclass in Money Mastery van AllesOverCrypto

Daarover leer je alles in deze uitgebreide module:

 • Welkom bij hoofdstuk 9 – Profiteren van een dalende markt
 • 9.1 Hoe herken je het begin van de bearmarkt?
 • Test je kennis! – Bearmarkt herkennen
 • 9.2 Hoe verkoop je tijdens de piek van de markt?
 • Test je kennis! – Op de piek verkopen
 • 9.3 Hoe switch je van mindset na een bullmarkt?
 • Test je kennis! – Je mindset switchen
 • 9.4 Waarom juist kopen als de prijzen laag staan?
 • Test je kennis! – Kopen als de prijzen laag staan
 • 9.5 Hoe short je cryptomunten?
 • Test je kennis! – Cryptomunten shorten
 • 9.6 Koersbewegingen voorspellen aan de hand van de blockchain
 • Test je kennis! – On-chain analyse
 • 9.7 Je crypto uitlenen via centrale finance platformen
 • Test je kennis! – Uitlenen bij CeFi platformen
 • 9.8 Een passief inkomen met DeFi

Wat vinden anderen van de Money Mastery?

Dat Money Mastery nog niet zo’n oude dienst is, blijkt duidelijk uit de hoeveelheid reviews. Online zijn namelijk nog niet al te veel reviews te vinden over de Money Mastery.

De reviews die wel online te vinden zijn, zijn overwegend positief. Dit heb ik niet alleen via het internet opgemerkt, maar heb ik ook in de community opgemerkt. In de community heb ik meerdere leden gesproken die stuk voor stuk erg enthousiast zijn.

Wat in ieder geval een goed teken is, is dat veel mensen weglopen met AllesOverCrypto. Dit bedrijf scoort bij Trustpiloot een gemiddelde score van een 4,8 op een schaal van 1 tot 5. Dat het hierbij ook nog eens om meer dan 1100 reviews gaat, is een belangrijk voordeel.

Graag had ik je iets meer over de reviews verteld. Spijtig genoeg is dat niet mogelijk, gewoonweg omdat er online niet heel veel reviews te vinden zijn. Maar, nagenoeg alle leden die ik in de community gesproken heb, zijn heel erg positief.

Op deze foto zie je Money Mastery en AllesOverCrypto ervaringen op trustpilot

Wat zijn de voor- en nadelen van de Money Mastery?

Het is de hoogste tijd om deze Money Mastery review af te gaan ronden. Dit doen we door de belangrijkste voor- en nadelen voor je op een rijtje te zetten.

Voordelen van de Money Mastery:

 • Hele interessante korting. Eén van de hoogtepunten van de Money Mastery vind ik de korting. Door eerst de Bitcoin Training te volgen, ontvang je maar liefst 200 euro korting op deze cursus. Concreet betekent dit dat je slechts 997 euro voor een jaarabonnement betaalt.
 • Diverse leuke onderdelen. De samenstelling van de Money Mastery is volledig naar mijn wens. Je krijgt namelijk toegang tot diverse producten van AllesOverCrypto; al deze onderdelen zijn volledig naar mijn wens. Ik weet dan ook 100% zeker dat óók jij veel aan de Money Mastery gaat hebben.
 • Perfect team. Over het team van AllesOverCrypto ben ik heel erg te spreken. Het team levert kwaliteit, heeft veel kennis in huis en is ook nog eens betrouwbaar. Dat het team zoveel kennis in huis heeft, is duidelijk te merken aan de indrukwekkende kwaliteit van de Money Mastery.
 • Werkt allemaal prima. Een ander belangrijk voordeel is dat de gehele Money Mastery perfect werkt. Dit geldt voor de Crypto Masterclass, maar geldt ook voor alle andere onderdelen. Zo merk je al snel op dat de community van AllesOverCrypto eveneens perfect werkt.
 • Heel leerzaam. Door de jaren heen ben ik met meerdere crypto-leerscholen in aanraking gekomen. Van geen enkele leerschool heb ik zoveel opgestoken als van de Money Mastery van AllesOverCrypto. Dit is gewoonweg een hele leerzame dienst. Met dank aan alle leerzame onderdelen en fijne bonussen. Daarnaast leer je naast Crypto bijvoorbeeld ook alles over NFT’s.

Nadelen van de Money Mastery

 • Het volgen van alle onderdelen kost veel tijd. Als je echt met alle onderdelen van de Money Mastery aan de slag wilt gaan, moet je hier de nodige tijd voor vrijmaken. Doe dit absoluut, aangezien je hier op termijn alleen maar de vruchten van plukt.
 • Niet altijd even transparant. Tevens heb ik opgemerkt dat de Money Mastery niet altijd even transparant is. Zo wist ik aan het begin niet zo goed wat ik van deze abonnementsvorm/dienst precies kon verwachten. Hopelijk heb ik jou met deze Money Mastery review wel de gewenste duidelijkheid verschaft.

Wat moet je voor de Money Mastery betalen?

Dat is een allesomvattend pakket van AllesOverCrypto is, mag duidelijk zijn. Je krijgt toegang tot talloze onderdelen, waardoor je onwijs veel over crypto gaat leren.

Moet je hier dan heel veel geld voor betalen? Nee, dat valt reuze mee. Voor de Money Mastery betaal je namelijk een bedrag van 1197 euro per jaar. Maar, je kunt bij deze abonnementsvorm tussen meerdere betalingsopties kiezen en dat werkt alleen via de homepagina:

 • Per kwartaal betalen: in dit geval betaal je 397 euro per kwartaal.
 • Per jaar betalen: 1197 euro per jaar
 • Levenslange toegang: 3997 euro eenmalig.

Wat mij betreft is het verstandig om voor de jaarlijkse betaling te kiezen. Met de jaarlijkse betaling geniet je bijvoorbeeld van 25% korting ten opzichte van de betaling per kwartaal. Daarnaast is het iets te veel van het goede om voor een levenslange toegang te kiezen, niet waar?

Uiteraard heb je dit jaarabonnement volledig in eigen hand. Heb je na een jaar wel genoeg gezien van de Money Mastery? Dan kun je simpel je abonnement stopzetten. Grote kans dat het abonnement je echter wel nog bevalt; in dat geval sluit je direct nóg een jaarabonnement af.

Ik heb nog een hele mooie aanbieding voor je in petto! Volg de gratis Bitcoin Training van AllesOverCrypto en meld je vervolgens voor de Money Mastery aan. In dat geval krijg je maar liefst een extra 200 euro korting. Je betaalt – dankzij deze korting – slechts 997 euro voor dit uitgebreide pakket.


Is de Money Mastery aan te raden?

Al met al kan ik je de Money Mastery van harte aanraden. Deze abonnementsvorm is uitgebreid, is onwijs leerzaam en werkt ook nog eens perfect. Dit geldt voor de gehele technieken voor de verschillende onderdelen.

Aan alles is te merken dat deze abonnementsvorm door ware experts opgesteld is. De inhoud van bijvoorbeeld de Crypto Masterclass is echt van een ongekend hoog niveau. Dit geldt niet alleen voor de Crypto Masterclass, maar ook voor andere onderdelen.

Als klap op de vuurpijl geniet je ook nog van een interessante korting. Meld je daarvoor eerst voor de gratis Bitcoin Training van AllesOverCrypto aan. Nadat je dit gedaan hebt, krijg je direct 200 euro korting voor de Money Mastery. Meld je nu direct voor de gratis Bitcoin Training aan via deze link; je bespaart hiermee maar al te makkelijk 200 euro!


Veelgestelde vragen over de Money Mastery

 • Wat kost de Money Mastery?

Voor de Money Mastery betaal je een bedrag van 1197 euro per jaar. Indien je eerst de gratis Bitcoin Training volgt, krijg je een korting van 200 euro. De totale investering komt hiermee uit op 997 euro.

 • Wat heb je aan de Money Mastery?

Met de Money Mastery doe je ongekend veel kennis over crypto op. Met deze kennis kun je vervolgens succesvol handelen, waardoor je veel geld met crypto kunt verdienen.

 • Kun je je abonnement bij Money Mastery opzeggen?

Als je voor een jaarabonnement kiest, zit je voor een jaar aan dit abonnement vast. Je kunt na deze looptijd het abonnement uiteraard wel verlengen of af laten lopen. Indien je voor dat laatste kiest, zit je nergens meer aan vast.

 • Wat is AllesOverCrypto?

AllesOverCrypto is één van de grootste cryptobedrijven van Nederland. Het bedrijf begon ooit klein, maar heeft door de jaren heen tal van diensten en producten op de markt gebracht. De drie oprichters zijn door de jaren heen uitgegroeid tot ware experts in de cryptowereld.

Naast de gratis bitcoin training kan je ook hun gratis crypto e-book downloaden vol met tips!

 • Waar kan ik crypto kopen?

Hier maak ik gebruik van 2 crypto exchanges zodat ik kan afwisselen waar bepaalde cryptomunten te koop zijn. Bij Bitvavo krijg je de eerste week tot 1000 euro geen handelskosten en bij Coinmerce krijg je 10 euro aan bitcoin als je een gratis account aanmaakt. Kan beide aanraden en hebben beide rond de 200 verschillende cryptomunten.

Print Friendly, PDF & Email

Money Mastery

997 euro
8.8

Inhoud

9.5/10

Presentatie

8.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Diverse leuke onderdelen. De samenstelling van de Money Mastery is volledig naar mijn wens. Je krijgt namelijk toegang tot diverse producten van AllesOverCrypto
 • Perfect team. Over het team van AllesOverCrypto ben ik heel erg te spreken. Het team levert kwaliteit, heeft veel kennis in huis en is ook nog eens betrouwbaar.
 • Werkt allemaal prima. Een ander belangrijk voordeel is dat de gehele Money Mastery perfect werkt. Dit geldt voor de Crypto Masterclass, maar geldt ook voor alle andere onderdelen.
 • Heel leerzaam. Door de jaren heen ben ik met meerdere crypto-leerscholen in aanraking gekomen. Van geen enkele leerschool heb ik zoveel opgestoken als van de Money Mastery van AllesOverCrypto.
 • Hele interessante korting. Eén van de hoogtepunten van de Money Mastery vind ik de korting. Door eerst de Bitcoin Training te volgen, ontvang je maar liefst 200 euro korting op deze cursus.

Minpunten

 • Het volgen van alle onderdelen kost veel tijd. Als je echt met alle onderdelen van de Money Mastery aan de slag wilt gaan, moet je hier de nodige tijd voor vrijmaken.

Plaats een reactie