Crypto Masterclass Review van Patrick Suiker en Derek Westra (AllesOverCrypto) +Ervaringen (2022) (Onderdeel van Money Mastery)

Crypto Masterclass is een crypto cursus van Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto en gaan je alles leren over geld verdienen met cryptocurrency zoals bitcoins.

In deze Crypto Masterclass review ga ik uitgebreid in op dit ontzettend uitgebreide programma en deel ik je mijn ervaringen waarom deze Cursus zo ontzettend populair is in Nederland en België.

Daarnaast worden er regelmatig nieuwe lessen bijgevoegd en hebben ze nu module 9 bijgevoegd met 21 lessen over hoe jij kan profiteren van een dalende markt en vertellen ze je alles over een bearmarkt en bullmarkt. Dit zorgt ervoor dat je de Crypto Masterclass geschikt is voor elk moment om mee te beginnen.

Mocht je beide heren nog niet kennen? Doe dan zeker de gratis bitcoin webinair van Patrick en Derek waar je je eerste bitcoin gaat kopen en waar je deze masterclass met korting zou kunnen kopen als je wilt.

Dankzij de Crypto Masterclass heb ik als beginner destijds al meerdere winstgevende cryptomunten gekocht. Daarnaast krijg je elk jaar ook weer toegang tot een lijst van nieuwe munten waarvan zij denken dat ze ontzettend gaan stijgen en heel veel extra bonussen.

Update Juni 2022: Waar je vroeger alleen de Crypto Masterclass kreeg voor 997 euro, maakt deze cursus nu deel uit van de Money Mastery (review). Je krijgt hier toegang tot alle producten van AllesOverCrypto zoals koop- en verkoopsignalen, crypto masterclass en begeleiding. Via de gratis bitcoin training krijg je 50% korting en krijg je een jaar lang toegang tot dit combinatiepakket ook voor 997 euro inclusief btw. Dit product is dus niet meer los verkrijgbaar.

Maak nu gebruik van deze tijdelijke aanbieding voor slechts 897 euro voor het eerste jaar!

Leestijd: 20 minuten


Of zie de Homepagina voor inhoud cursus, doe de Gratis Bitcoin Training waar je 50% korting krijgt!

Inhoudsopgave


Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra?

Patrick Suiker en Derek Westra zijn de bedenkers van de Crypto Masterclass en hebben al jaren de populaire website AllesoverCrypto.nl.

Zoals de naam al doet vermoeden delen ze op deze website al hun kennis die zij hebben over cryptomunten.

Beide heren zijn al sinds 2013 bezig met crypto en besloten hun kennis te gaan delen.

Momenteel is de Crypto Masterclass de populairste beginnerscursus van België en Nederland.

Patrick en Derek vullen elkaar goed aan, Patrick heeft entrepeneurship afgerond en Derek gedragseconoom.

Op deze foto zie je Patrick Suiker en Derek Westra, de bedenkers van de crypto masterclass
Patrick Suiker en Derek Westra

Wat is de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass is een Video cursus die je alles van A tot Z leert over cryptocurrency zoals de bitcoin en alles wat erbij komt kijken met kopen en verkopen.

Deze training bevat maar liefst 15 modules en 208 lessen en daarnaast krijg je ook toegang tot de Crypto Portfolio met de 10 populairste cryptomunten waarvan ze denken dat je winst mee kan maken door ze goedkoop in te kopen.

Ook krijg je levenslange toegang en altijd een up to date versie. Toen ik begon waren het 92 lessen dus ik moet deze review regelmatig bijwerken omdat er weer nieuwe lessen zijn bijgekomen.

Doordat het een éénmalige aanschaf is en Patrick Suiker en Derek Westra altijd kijken naar de trends van dit moment, ben jij altijd op de hoogte. Laatst hebben ze een hele module toevoegt waarin je leert hoe je maximaal kan profiteren in een dalende markt. Erg waardevol dus.

Ook krijg je meerdere bonussen zoals waardevolle e-books. Hier ga ik uiteraard dieper op in deze Crypto Masterclass Review.

Hieronder heb ik ook een uitgebreide video opgenomen waarin ik mee neem door de Crypto Masterclass en de modules.

Op deze foto zie je de crypto masterclass online omgeving
Met de Money Mastery haal je ook het maximale uit de bear market (dalende markt)

Crypto Masterclass Review [VIDEO]

Bekijk hieronder mijn Crypto Masterclass video review waar ik door de gehele training met alle modules heen ga waar je allemaal toegang tot krijgt als je bij de Crypto Masterclass inlogt.

Ook vertel ik kort iets over crypto en zal uiteindelijk de voor en nadelen vertellen over de Crypto Masterclass. Doordat de cursus nog dagelijks nieuwe lessen krijgt, zal je dus nog meer lessen krijgen mocht je de crypto masterclass kopen.

Maak nu gebruik van deze tijdelijke aanbieding voor slechts 897 euro voor het eerste jaar!


Money Mastery video rondleiding waaronder de crypto masterclass.

Zoals eerder vermeld krijg je niet alleen de crypto masterclass maar een geheel arsenaal aan producten voor maximaal gemak, winst en begeleiding. Zie hier een rondleiding met wat je allemaal krijgt:


Wat zijn Cryptomunten?

Cryptomunten zijn een vorm van digitaal versleuteld geld en zijn ontworpen door alias Satoshi Nakamoto.

Satoshi had als doel om een manier te vinden dat je geld kon overmaken naar iemand anders zonder dat daar een bank tussen kwam.

In 2009 is op die manier de bekendste cryptomunt ontstaan namelijk de Bitcoin en het grootboek systeem daarachter namelijk blockchain.

Cryptocurrency kan je dus gemakkelijk gebruiken om over te maken naar iedereen in de hele wereld. Daarnaast kan je er ook producten of diensten mee betalen.

Zoals je op deze website kunt zien, je kan er ook investeren en beleggen.

Op deze foto zie je 3 cryptomunten, een groot onderdeel van de cursus crypto masterclass
Cryptomunten

Bitcoins kan je bijvoorbeeld heel gemakkelijk kopen via bitvavo met ideal en verkopen op je iban


Voor wie is de Crypto Masterclass cursus geschikt?

Patrick Suiker en Derek Westra hebben deze Masterclass echt gemaakt voor beginners die de eerste stappen willen gaan zetten in de wereld van cryptocurrency zoals bitcoins.

Deze cursus gaat je dus echt alles stap voor stap leren, en het mooie is dat je geen duizenden euro’s hoeft uit te geven om cryptomunten te kopen, voor € 10,00 heb jij bijvoorbeeld aan de eerste Bitcoins in bezit.

Hoe leuk zou het zijn als jij alles weet over de bekende cryptomunten zoals de Bitcoin en de Ethereum en dat je wellicht zelfs in deze cursus al een paar cryptomunten hebt gekocht en deze rustig ziet stijgen (of dalen).

Dit alles ga jij leren in deze uitgebreide cursus. Daarnaast kijken de heren van AllesOverCrypto altijd naar trends en worden er nog dagelijks nieuwe lessen bijgevoegd.


Wat krijg je allemaal?

Deze cursus bestaat dus uit 15 modules (waaronder 1 inleiding module en 1 examen module) en 2 verschillende delen en maar liefst 201 lessen. Wat ik ook als erg positief heb ervaren is dat je aan het einde van een module vaak een quiz moet doen en je mag pas verder als je bent geslaagd.

Dit zorgt ervoor dat je het op een leuke manier gaat leren en dat je het ook echt snapt voordat je de volgende les in stapt.

De lessen worden afgewisseld tussen video’s en teksten met informatie en de bonussen die horen bij een bepaalde module.

De cursus is onderverdeeld in 2 delen. Vooral het stukje theorie waar je echt alles leert over cryptomunten en vanaf deel 2 ga je vanaf de mindset over naar crypto trading en ga je echt kijken op lange termijn.

Welkom bij deel 1 : Beginnen met crypto

Module 0: Welkom bij de Crypto Masterclass!

We beginnen met het kennis maken met onze docenten, dit zullen uiteraard Patrick Suiker en Derek Westra.

Wat ik ook erg fijn vond is dat deze een Disclaimer bevat, en die is namelijk dat Patrick en Derek geen professioneel financieel adviseurs zijn maar puur op informatieve basis bezig zijn.

Ze hebben super veel kennis en die wordt dan ook gedeeld maar zoals de bitcoin, deze cryptomunt blijft instabiel. Zet dus alleen geld in wat je ook kan missen is hun advies!

Op deze foto zie je Module 0: Welkom bij de Crypto Masterclass! van de crypto masterclass

Module 1: Het geld van de toekomst – Inleiding

Module 1 begint gelijk met een pakkende titel. Zijn cryptomunten inderdaad het geld van de toekomst? Wat we wel weten is dat je op steeds meer plekken kan betalen met crypto dus ze zijn enorm aan het groeien.

We gaan in de eerste module al kennis maken met begrippen als Bitcoin, Blockchain en Smart Contracts. Daarnaast gaan ze ook al dieper in op de verschillende soorten Cryptocurrency’s.

Op deze foto zie je module 1: Het geld van de toekomst uit de crypto masterclass

Module 1 bevat 15 lessen en dit zijn:

 • Welkom bij de Inleiding!
 • Crypto Begrippenlijst
 • 1.1 De absolute kern – De ontwikkeling van geld
 • Test je kennis! – Geld (quiz)
 • 1.2 Het digitale goud – Bitcoin
 • Test je kennis! – Bitcoin (quiz)
 • 1.3 Het beste sinds het internet – Blockchain
 • Test je kennis! – Blockchain (quiz)
 • 1.4 Delete the middleman – Smart Contracts
 • Test je kennis! – Smart Contracts (quiz)
 • 1.5 De opvolger van geld – Soorten Cryptocurrency’s
 • Test je kennis! – Cryptocurrency’s (quiz)
 • 1.6 We zijn nog lang niet te laat – Adoptiemodellen
 • Test je kennis! – Adoptiemodellen (quiz)
 • 1.7 Bonus – Blockchain versus het internet

Module 2: Je eerste Cryptocurrency

Ik was eigenlijk behoorlijk zenuwachtig om mijn eerste cryptomunten te kopen en achteraf viel het eigenlijk al reuze mee. Ik had namelijk voor € 10,00 al mijn eerste cryptocurrency in handen, puur om te kijken hoe het werkte.

In module 2 ga je namelijk leren hoe jij je eerste crypto gaat kopen en die doe je door middel van veel video’s. Het leuke hiervan is dat de mannen van de Crypto Masterclass net zo weg zijn van Bitvavo als ik. Maak dus zeker nu een gratis account aan en betaal over de eerste 1000 euro geen transactiekosten!

Ook bevat deze module de bekende Crypto Portfolio die ze ook als apart product aanbieden.

Op deze foto zie je module 2: Je eerste Cryptocurrency uit de crypto masterclass

Deze module bevat 11 lessen en dit zijn de volgende:

 • Welkom bij hoofdstuk 2: Crypto kopen
 • Belangrijk voordat je begint!
 • 2.1 Je eerste Cryptocurrency via Bitvavo (video van 26 min)
 • 2.2 Een level hoger met Binance (video van 36 min)
 • 2.3 Crypto bemachtigen in de laagste regionen (video van 26 min)
 • 2.4 Decentrale exchanges zijn de toekomst (video van 20 min)
 • Test je kennis! – Crypto kopen (quiz)
 • Laat anderen weten wat jij hebt opgestoken
 • E-boek: De Bitcoinbijbel pdf (131 blz.)
 • Crypto Portfolio 2020 pdf (beknopte versie)
 • Crypto Portfolio 2020 pdf (uitgebreide versie)

Module 3: Maak een killer start!

Patrick en Derek delen veel van een successen maar gelukkig ook hun fouten.

In deze module komen er namelijk veel tips voorbij die zorgen dat jij niet de fout in gaat met cryptomunten.

Een paar tips die uitgebreid besproken worden:

 • Te veel geld investeren
 • Kopen en Verkopen vanuit emoties
 • In zee gaan met een oplichter
 • Te veel kijken naar de korte termijn
Op deze foto zie je Module 3: Maak een killer start! uit de crypto masterclass

En nog veel meer. Module 3 bevat uit 8 lessen en dat zijn de volgende:

 • Welkom bij hoofdstuk 3: Maak een killerstart!
 • 3.1 Je grootste vijand ben jij (video van 24 min)
 • 3.2 Ontmasker iedere oplichter (video van 62 min)
 • Test je kennis! – Ontmasker iedere oplichter
 • 3.3 Deze fouten ga jij niet maken (video van 37 min)
 • 3.4 Hoe ontdek je een goede cryptomunt (video van 56 min)
 • Test je kennis! – Hoe herken je een goede cryptomunt?
 • Schrijf een review

Module 4: Je onbreekbare kluis

Ik heb er in mijn kennisbank al uitgebreid over gesproken, maar module komt hier ook op terug.

Je gaat het in module 4 namelijk hebben over het opslaan van je cryptomunten in de Crypto wallets zoals de bekende Paper wallet, en de verschillende vormen worden uitgebreid besproken.

Op deze foto zie je Module 4: Je onbreekbare kluis uit de crypto masterclass

Module 4 is een relatievere kortere module en bestaat uit 11 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 4 – Je onbreekbare kluis
 • 4.1 Jouw digitale kluis – crypto wallets
 • Test je kennis! – Wallet
 • 4.2 Je papieren portemonnee – Paper Wallet (video van 14 min)
 • Test je kennis! – Paper Wallet
 • 4.3 De beste beveiliging – Hardware Wallet (video van 5 min)
 • Test je kennis! – Hardware Wallet
 • 4.4 Bewaar alles veilig met software wallets (video van 10 min)
 • Test je kennis! – Software Wallet
 • 4.5 Beveilig je crypto op een exchange met 2FA
 • Test je kennis! – Wachtwoorden & 2FA

Module 5: Je Winsten Cashen

Ik hoop dat je vaak je winsten mag uitbetalen, wel moet ik zeker bij zeggen dat cryptomunten behoorlijk instabiel kunnen zijn dus het blijft toch altijd een soort van gokken.

Gelukkig kunnen we ons tegenwoordig wel goed inlezen in de verschillende cryptocurrency zodat je er niet blind in gaat.

Op deze foto zie je module 5: Winsten uitbetalen uit de crypto masterclass

In module 5 ga je namelijk leren hoe jij je winsten kan uitbetalen en bestaat uit 6 lessen

 • Welkom bij hoofdstuk 5 – Winsten uitbetalen
 • 5.1 Winsten uitbetalen via Bitvavo (video van 5 min)
 • 2. Binnen no-time je geld met Bitonic!
 • 3. De hoogste winst dankzij Kraken
 • Test je kennis! – Winsten uitbetalen (quiz)
 • E-boek: De Crypto Belastinggids (15 blz. in pdf)

Module 6: De allereerste investeerder zijn

Patrick Suiker en Derek Westra laten zien dat de Crypto Masterclass voor iedereen is, zowel voor beginners als mensen die al wel ervaring hebben met crypto.

Ze gaan in module 6 namelijk in op ICO’s (Initial Coin Offering) en dit is een crowdfunding vorm voor startende bedrijven waarin jij dan kunt investeren voor een nieuwe cryptomunt.

Zeker interessant als je niveau op cryptogebied al wat hoger is.

Op deze foto zie je Module 6: De allereerste investeerder zijn uit de crypto masterclass

Dit doen ze ook nog eens super uitgebreid in maar liefst 13 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 6- De allereerste investeerder zijn
 • 1. Wat is een ICO, STO of IEO?
 • Test je kennis! – Wat is een ICO, STO of IEO?
 • 2. Wat is een Initial Defi Offering?
 • Test je kennis! – Wat is een IDO?
 • 3. Zo ontdek je de beste ICO’s
 • Test je kennis! – Hoe herken je een goede ICO?
 • 4. Zo word jij de eerste investeerder met de ICO
 • Test je kennis! – Hoe doe je mee aan een ICO?
 • 5. Investeer veiliger met de IEO
 • Test je kennis! – Investeer veiliger met een IEO
 • 6. Zo profiteer je als eerst van de DeFi Hype
 • Test je kennis! – Profiteer als eerst van de DeFi Hype

Module 7: Een passief crypto-inkomen

Wist je dat je zelfs een passief crypto inkomen kunt krijgen? Dit alles ga je namelijk leren in module 7 en dit doe je door middel van staken.

Feitelijk is dit rente die je krijgt op de cryptomunten die je in je bezit hebt en houd. Zo krijg ik elke maandag bijvoorbeeld deze rente uitgekeerd en hoe meer crypto je vast houd hoe meer rente je krijgt en dus een extra passief inkomen creëert.

Dit is overigens alleen voor mensen die wellicht net als ik maandelijks crypto kopen en dit vervolgens laten staan. Ben jij iemand die elke week crypto koopt en weer verkoopt, dan heeft staking je niet veel te bieden want dat moet je echt zien voor lange termijn rente.

Gelukkig is Staking maar 1 van de methodes die besproken gaat worden. Je gaat ook leren over airdrops, crypto minen, masternodes en yield farming

Op deze foto zie je module 7: Een passief crypto inkomen van de crypto masterclass

Module 7 bevat de volgende 11 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 7 – Een passief crypto-inkomen
 • 1. Gratis crypto met airdrops
 • Test je kennis! – Gratis crypto met airdrops
 • 2. Passief inkomen dankzij staken
 • Test je kennis! – Passief inkomen dankzij staken
 • 3. Hoe kan je zelf crypto minen?
 • Test je kennis! – Hoe kan je zelf crypto minen?
 • 4. Passief inkomen met masternodes
 • Test je kennis! – Passief inkomen met masternodes
 • 5. Passief inkomen met yield farming
 • Test je kennis! – Passief inkomen met yield farming

Dit is naar mijn mening ook een erg waardevolle module want hier zullen ze steeds updates geven over crypto trends die lopen. Zo ben je dus je hele leven lang op de hoogte van de trends die lopen en kan je hier goed op inspelen.

Momenteel bevat deze module uit 8 lessen maar het kan dus heel goed zijn dat mocht je de crypto masterclass kopen dat er veel meer lessen in zitten.

Op deze foto zie je Module 8: De Crypto-trends de Baas! uit de crypto masterclass
Je weet straks ook alles over NFT’s

Deze module heeft momenteel de volgende lessen:

 • Welkom bij module 8 – De Crypto-trends de baas
 • 8.1 Hoe werkt Metamask? (video van 24 minuten)
 • Test je kennis! – Metamask (quiz van 5 vragen)
 • 8.2 Hoe werkt Uniswap? Deel 1 – swappen (video van 29 minuten)
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 1 (quiz van 5 vragen)
 • 8.3 Hoe werkt Uniswap? Deel 2 – Liquidity providen
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 2 (quiz van 5 vragen)
 • Schrijf een review

Welkom bij deel 2 : Geld verdienen met crypto Trading

Nu je eigenlijk zo goed als alles weet over cryptomunten, ga je een stapje verder namelijk het traden van munten en dus echt kijken wat crypto op lange termijn kan gaan doen.

Dit alles ga je stap voor stap leren in deel 2.

Module 9: The Winning Mindset

De module die nooit mag ontbreken in masterclass en hij zit er gelukkig ook hierbij!

Ben normaal wel gewend dat de Mindset module helemaal in het begin zit, maar hier krijg je dus eerst de theorie en daarna pak je je mindset aan zodra je over gaat naar crypto trading en dat is ook prima.

Ik kan oprecht zeggen dat je de Mindset modules echt nodig hebben, want je veranderd in geheel je houding naar het leven toe en je krijgt er echt een ontzettende motivatie en doorzettingsvermogen van.

Ik heb momenteel al veel mindset modules mogen doen in trainingen als Bol Masterclass van Jia Ruan, Dropship Academy van Joshua Kaats en de SMMB Masterclass van Boyd Hoek en ze hebben allemaal echt toegevoegde waarde op de mindset die ik nu heb.

Je moet echt een winning mindset hebben als het gaat om geld verdienen, je moet super veel tijd investeren om alles te begrijpen en heel veel geduld hebben om tijd uiteindelijk om zetten naar geld verdienen.

Daarnaast ga je ook leren dat je je niet moet laten leiden door je emoties en dit is eigenlijk van toepassing op beleggen in het algemeen.

Maar volg vooral je droom! Of dit nu met Cryptocurrency, Dropshipping of Affiliate Marketing is. Ga ergens voor en maak er een succes van! En zet dit succes om in passie naar vrijheid.

Op deze foto zie je module 9: The winning mindset uit de crypto masterclass

Module 9 bevat maar liefst 23 lessen:

 • Welkom bij module 1 van deel 2 – The Winning Mindset
 • Belangrijk voordat je begint
 • 1. Je droom
 • Test je kennis! – Je droom
 • 2. De Gemiddelde Crypto Trader
 • Test je kennis! – De Gemiddelde Crypto Trader
 • 3. Jouw Angsten
 • Test je kennis! – Je grootste angsten
 • 4. De Duurste Fouten
 • Test je kennis! – De Duurste Fouten
 • 5. Je Emoties Overwinnen
 • Test je kennis! – Je emoties overwinnen
 • 6. De Tegenstander
 • Test je kennis! – De Tegenstander
 • 7. De Belangrijkste Emotionele Skills
 • Test je kennis! – Emotionele skills
 • 8. Het Zit Allemaal Tussen Je Oren
 • Test je kennis! – Het zit allemaal tussen je oren
 • 9. Zo Blijven Winnaars Winnen
 • Test je kennis! – Zo blijven winnaars winnen
 • 10. Jij Bent Belangrijk
 • Test je kennis! – Jij bent belangrijk
 • Schrijf een review

Module 10: Vrijheid dankzij crypto trading

Module 10 moet je wel echt even voor gaan zitten, je gaat namelijk in maar liefst 23 lessen de diepte in over crypto.

Denk bijvoorbeeld aan De exchange waarin je crypto koopt en verkoopt op Binance tot Risicomanagement en het herkennen van trendlijnen en patronen.

Ga deze module dus zeker doen wanneer je hoofd leeg is want je krijg heel veel informatie.

Op deze foto zie je module 10: Vrijheid dankzij crypto trading uit de crypto masterclass

De volgende 23 lessen worden besproken:

 • Welkom bij module 2 – Crypto Trading
 • E-boek: 12 Belangrijke Tips voordat je begint met handelen (27 blz.)
 • 2.1 De Exchange (video van 12 min)
 • Test je Kennis! – De Exchange (quiz)
 • 2.2 Bubbels en Marktcyclussen (video van 14 min)
 • Test je Kennis! – Bubbels en Marktcyclussen (quiz)
 • 2.3 Support & Resistance (video van 10 min)
 • Test je Kennis! – Support & Resistance (quiz)
 • 2.4 Candlesticks (video van 22 minuten)
 • Test je Kennis! – Candlesticks (quiz)
 • 2.5 Live Trade (video van 14 minuten)
 • Extra Crypto Trading lessen!
 • 2.6 De Stop-loss
 • 2.7 Risicomanagement
 • 2.8 Letten op koop- of verkoopmomenten met timeframes
 • 2.9 Trendlijnen en Patronen
 • 2.10 Wat is een Trading Indicator?
 • 2.11 De eenvoud van Moving Averages
 • 2.12 De elegantie van MACD
 • 2.13 De kracht van RSI
 • 2.14 De magie van Fibonacci
 • 2.15 De souplesse van Bolinger Bands
 • 2.16 De allesomvattende Ichimoku Cloud
 • 2.17 Zelf een trading strategie opstellen

Module 11: De beste crypto Trading Tools en indicatoren

Er zijn vele verschillende manieren waarop je crypto kunt lezen en dan hebben we het vooral als we gaan kijken naar de koers.

Tijdens deze module ga je in 15 lessen alles leren over welke tools en indicatoren je hiervoor kunt gebruiken om deze te lezen. Dit ga je vooral doen met de software TradingView die ook bij beleggen in aandelen en opties word gebruikt.

Na deze les heb je dus geleerd hoe je trends kunt herkennen waar je uiteindelijk veel geld mee kan verdienen door op het juiste moment te kopen en verkopen.

Op deze foto zie je Module 11: De beste crypto Trading Tools en indicatoren uit de crypto masterclass

Module 11 bevat de volgende 15 lessen:

 • Welkom bij De beste tools & indicators
 • Profiteer van de trend met de Moving Average
 • Test je kennis! – Moving Average
 • Voorspel elke reversal met RSI
 • Test je kennis! – RSI
 • De elegantie van MACD
 • Test je kennis! – MACD
 • Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands
 • Test je kennis! – Bollinger Bands
 • Ichimoku Clouds – De indicator die alles zegt
 • Test je kennis! – Ichimoku Cloud
 • Fibonacci – Het natuurwonder in trading
 • Test je kennis! – Fibonacci
 • Bemeester elke cyclus met Elliot Waves
 • Test je kennis! – Elliott Waves

Module 12: Word Crypto Trading Master

Zoals de titel al doet vermoeden ga je in module 4 nog iets dieper in de crypto wereld.

Deze module ga je echt alles leren hoe de markt precies werkt. Na deze module weet je het antwoord op de volgende vragen:

 • Wat doen de grootste spelers?
 • Waar komt al het geld vandaan?
 • En waar stroomt het weer naartoe?
 • En waarom stroomt het geld zoals het stroomt?
 • Wat voor invloed hebben de cryptomunten op elkaar? En met name Bitcoin? 

Daarnaast ga je tijdens deze module ook een stukje leren over het automatiseren van trading met de crypto trading bots dus dat gaat je zeker nog meer werk uit handen geven.

Daarnaast ga je nog meer leren over de bitcoin en waarom dit de king der cryptomunten is.

Op deze foto zie je Module 12: Word Crypto Trading Master uit de crypto masterclass

Module 12 bevat maar liefst 19 lessen en dat zijn de volgende:

 • Welkom bij “Word Crypto Trading Master!”
 • 1. Word één met de markt met Order Flow Dynamics
 • Test je kennis! – Order Flow Dynamics
 • 2. Bitcoin is King
 • Test je kennis! – Bitcoin is King
 • 3. Zeker van je zaak met Confluence
 • Test je kennis! – Confluence
 • 4. De beste strategieën dankzij Price Action en Trading Ranges
 • Test je kennis! – Price action & Trading ranges
 • 5. The road to millions met je eigen Trading Strategie
 • Test je kennis! – Trading Strategie
 • 6. The next level – Futures, Shorten en LeverageTest je kennis! – Futures, shorten en leverage
 • 7. Automatiseer je trading met Crypto Trading Bots
 • Test je kennis! – Trading Bot
 • 8. Bescherm je portfolio met HedgingTest je kennis! – Hedging
 • 9. Profiteer van prijsverschillen met Arbitrage Trading
 • Test je kennis! – Arbitrage Trading

Module 13: Profiteren van een dalende markt

Op moment van schrijven hebben we al enige tijd te maken met een dalende markt en laat dit nu precies het goede moment zijn om hier maximaal van te profiteren.

In deze module 13 ga je hier dus alles over leren en ook precies wat voor mindset je nodig hebt om hier goed mee om te gaan. Uiteindelijk maak je pas verlies op het moment dat je hebt verkocht, zolang je nog niet hebt verkocht heb je dus nog geen verlies en dan kan je zelfs bij een dalende markt nog profiteren.

In de Crypto wereld heb je altijd wel te maken met een bull-market dat de koersen lager zijn, dit zijn juist de goede momenten om in te spelen. Na deze module ben je dus een stuk minder bang voor een dalende markt en zal je hier goed mee om gaan en zelfs van profiteren.

Op deze foto zie je Module 13: Profiteren van een dalende markt uit de crypto masterclass

Deze module heeft maar liefst 21 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 9 – Profiteren van een dalende markt
 • 9.1 Hoe herken je het begin van de bearmarkt?
 • Test je kennis! – Bearmarkt herkennen
 • 9.2 Hoe verkoop je tijdens de piek van de markt?
 • Test je kennis! – Op de piek verkopen
 • 9.3 Hoe switch je van mindset na een bullmarkt?
 • Test je kennis! – Je mindset switchen
 • 9.4 Waarom juist kopen als de prijzen laag staan?
 • Test je kennis! – Kopen als de prijzen laag staan
 • 9.5 Hoe short je cryptomunten?
 • Test je kennis! – Cryptomunten shorten
 • 9.6 Koersbewegingen voorspellen aan de hand van de blockchain
 • Test je kennis! – On-chain analyse
 • 9.7 Je crypto uitlenen via centrale finance platformen
 • Test je kennis! – Uitlenen bij CeFi platformen
 • 9.8 Een passief inkomen met DeFi
 • Test je kennis! – Passief inkomen met DeFi
 • 9.9 Dollar Cost Averaging in een bearmarkt
 • Test je kennis! – DCA’en in een bearmarkt
 • 9.10 Hoe laag zakken prijzen en wanneer ga je kopen?
 • Test je kennis! – Wanneer ga je kopen?

Eindmodule: Examen

Vond het erg leuk dat ze de Crypto Masterclass zo speels in elkaar hebben gezet door middel van verschillende quizzen waardoor je alles stukken beter begreep en daar hoort uiteraard een eindexamen bij.

Dit examen bevat 60 vragen en je moet er minimaal 48 juist beantwoorden.

Op deze foto zie je de online omgeving van de crypto masterclass

Doe nu de gratis Bitcoin Training en pak die €1000,00 korting op deze cursus!


Wat zijn de Crypto Masterclass bonussen?

Zoals je wellicht al door de lessen heen hebt kunnen zien stond er nu en pdf, dit zijn de bonussen.

Ik zal ze hieronder nog even bespreken.

Bonus 1: De Crypto Parels / Het Crypto Portfolio (waarde € 200,00)

De Crypto Portfolio is een bonus waarin ze 10 cryptomunten uitdiepen waarvan zij denken dat die in waarde zal gaan stijgen.

Daarna krijg je ook de aankoop instructies dus je ziet precies hoe je deze munten kunt gaan kopen.

De Masterclass zal je ook up tot date houden, dus met 2021 krijg je gewoon de Crypto Parels 2021 tot je.

Patrick Suiker en Derek Westra hebben ook besloten om deze portfolio los aan te bieden.

Zie dan mijn Crypto Portfolio Review.

Op deze foto zie je een bonus crypto portfolio uit de crypto masterclass
Elk jaar krijg je de nieuwe tot je beschikking

Bonus 2: De Bitcoinbijbel (waarde € 50,00)

De Bitcoinbijbel pdf is een e-book van maar liefst 132 pagina’s

Hierin vind je echt alles wat er te weten valt over termen als Crypto & Blockchain.

Patrick en Derek zijn ervan overtuigd dat cryptocurrency voor een ware revolutie gaat zorgen.

En met deze bijbel heb je alle informatie tot je om mee te gaan met deze revolutie 😉

Op deze foto zie je de bonus Bitcoinbijbel uit de crypto masterclass
De Bitcoinbijbel

Bonus 3: Het Ultieme Investerings-Handboek (e-boek)

In dit handboek krijg je uitleg over hoe je de juiste cryptocurrency’s kunt kopen en verkopen op de juiste momenten.

Daarnaast geeft dit e-book ook een tool die je maar 1 keer hoeft in te stellen en dan kunt toepassen op elke cryptomunt die je wilt gaan kopen.

Bonus 4: 12 waardevolle crypto tips voor beginners (e-boek)

Patrick en Derek delen hier hun belangrijke crypto tips zodat jij het in 1 keer goed zal gaan doen, je zal daardoor de fouten niet maken die zij hebben gemaakt.

Bonus 5: Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst (e-boek)

In de wereld van cryptocurrency komen genoeg woorden en begrippen voorbij die je niks zeggen, denk bijvoorbeeld al aan Blockchain, ICO of wat de Private Key of Public Key precies doen.

In deze pdf krijg je een korte en bondige uitleg over alle crypto begrippen.

Bonus 6: Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (5 beste tips) (e-boek)

Cryptomunten kunnen je zeker veel zorgen gaat geven, deze munten zijn erg instabiel en daarom weet je nooit of ze zullen stijgen of dalen in waarde.

In deze bonus krijg je tips om met een iets geruster hart bitcoins te kopen en verkopen.

Bonus 7: Bitcoin & Belasting voor Nederland en België (e-boek)

Dit vond ik persoonlijk wel een waardevolle bonus, want er komt nog best wat bij kijken. Gelukkig hebben Patrick en Derek alles uitgelegd wat er nog bij komt kijken als we kijken naar het stukje belasting.

Bonus 8: VIP Community – The Zone

Je kan nog zoveel kennis hebben, het leukste is dat je deze kennis ook kan delen die dezelfde passie als jij hebben.

Daarvoor bestaat de Community – The Zone. Hier kan je successen en vragen stellen aan andere mensen die net als ons bezig zijn met crypto.

Ik spreek ze dagelijks onderhand en het is erg gezellig.

Uiteindelijk kan iedereen cryptomunten kopen en daarom zit je elkaar niet in de weg.

Op deze foto zie je de VIP community uit de crypto masterclass

Bonus 9: De Million Dollar Template

Met de laatste bonus krijg je een Template tot je beschikking, dit is een logboek die al je trades bijhoudt.

Deze logboek rekent precies uit hoeveel geld je mag inzetten per trade. Als je dit logboek goed zal volgen, dan kan het niet anders dat je geld gaat verdienen met cryptocurrency.


Crypto Masterclass Voor- en nadelen

Hieronder zal ik nog even mijn eigen Crypto Masterclass ervaringen delen door middel van de voor en nadelen.

Voordelen:

 • Erg complete cursus, je wisselt namelijk af tussen video’s, tekst materiaal en e-boeken. Daarnaast bevat de Crypto Masterclass momenteel meer dan 200 lessen.
 • Patrick en Derek leggen alles in jip-en-janneketaal uit, dus je hoeft niet bang te zijn dat je een hele hoge opleiding nodig hebt om te beginnen met het kopen van cryptomunten. Zeker geschikt voor beginners dus.
 • Veel bonussen: Je krijgt echt waardevolle bonussen tot je beschikking, ook worden deze altijd geüpdatet dus je kan met deze Masterclass jaren vooruit.
 • Quiz en Examen: Vond het ook een voordeel dat je regelmatig een Quiz moest uitvoeren, dit zorgt ervoor dat je een module beter snapt voordat je de volgende module in gaat.
 • Eerlijkheid: Patrick en Derek komen regelmatig met een disclaimer en dat kan ik alleen maar waarderen. Er valt goed geld te verdienen met cryptocurrency, maar zeker ook te verliezen.

Nadelen:

 • Heel veel informatie, ik moest soms toch wel even afstand nemen om het tot me te laten bezinken. Er komen zoveel termen voorbij, neem dus echt te tijd voor deze Masterclass.
 • Het verdienmodel: dit heeft niet zo zeer met de training te maken, maar het is zeker geen snel rijk methode. Je moet zeker onderzoek doen naar de munten voordat je gaat investeren.

Zijn er nog alternatieve online Crypto Cursussen te vinden?

Patrick Suiker en Derek Westra hebben het echt goed voor elkaar, zij zijn namelijk momenteel de Crypto Masterclass in Nederland en België.

Maar sinds kort is er nog een erg goede crypto cursus dus die heb ik hieronder bovenaan gezet.

Dit zijn:

 • X10 met Crypto. In deze cursus gaat niemand minder dan Harm van Wijk je alles leren over Crypto. Harm heeft zelf al meer dan 32 jaar aan beleggingservaring. Daarnaast doet hij deze cursus samen met crypto expert Jan Robert Schutte. Ook krijg je bij die cursus maar liefst een jaar lang koop en verkoopsignalen per mail zodat je echt x10 met je crypto zou kunnen gaan. Deze cursus is overigens wel voor mensen die al wat ervaring hebben met crypto want hij is minder geschikt voor beginners.

  Lees hier mijn X10 met Crypto Review

Hoeveel kost de Money Mastery?

Mocht je de Money Mastery kopen dan betaal je een prijs van 1997,- euro per jaar. Doe je hem echter via de Gratis Bitcoin Training dan krijg je maar liefst 50% korting en krijg je een aanbieding van 997 euro inclusief btw per jaar met toegang tot alle producten van AllesOverCrypto.

En dat vind ik persoonlijk echt een scherpe prijs voor wat je krijgt, ik vermoed overigens dat ze de prijs zeker nog gaan verhogen in de toekomst dus dan zal ik dit stukje aanpassen. Je krijgt dus met dit pakket maximale winst, begeleiding en gemak.

Daarnaast krijg je dus toegang tot:

 • Crypto Masterclass – de opleiding met meer dan 200 lessen!
 • Crypto Mastery – signalen over cryptotrends zoals NFT’s, DeFi, GameFi et cetera
 • Crypto Signals – signalen over cryptomunten 
 • Crypto Parels – ieder jaar de 10 beste Crypto Parels om in te investeren (met updates!)

Bevalt het product niet? maak gebruik van de 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Eigenlijk heb je niks te verliezen, want mocht deze Masterclass toch niet zijn wat je dacht dat het was, dan storten Patrick en Derek gewoon netjes het hele bedrag weer terug!


Mijn eindoordeel van mijn Crypto Masterclass Review

Ik hoop je mee te hebben genomen in mijn onderhand wel erg lange Crypto Masterclass review, maar dat laat ook gelijk zien dat deze Crypto cursus van Patrick Suiker en Derek Westra een erg compleet programma is.

Dit is voor mij toch wel DE cursus als het gaat om Cryptocurrency en hoe je Cryptomunten gaat kopen en verkopen, alles wordt in duidelijk manier uitgelegd en je hoeft geen mastermind te zijn om het te snappen.

Wel kom er veel op je af en daar moet je toch wel even voor gaan zitten. Of je nu wilt investeren in aandelen of opties of Cryptocurrency, het is nooit zonder risico’s en zet dus alleen geld in wat je ook kan missen.

Ook fijn vond ik de uitgebreide mindset module, deze zal zeker zorgen voor meer discipline en dat je het zeker niet gaat opgeven.

Ook online zijn er genoeg Crypto Masterclass ervaringen te vinden en die zijn erg positief, vooral ook omdat Patrick en Derek erg eerlijk zijn en dit komt ook over in deze training.

Waarom zou je ervoor kiezen om het wiel opnieuw uit te vinden als je alles kan leren van ervaren crypto experts zoals Patrick Suiker en Derek Westra.

Wacht dus niet langer en neem nu ook de stap in de wereld van Cryptomunten zoals Bitcoins. Of lees nu mijn review over Money Mastery over het gehele pakket.

Maak nu gebruik van deze tijdelijke aanbieding voor slechts 897 euro voor het eerste jaar!


Crypto Masterclass FAQ (veel gestelde vragen)

Hieronder nog enkele vragen die vaak gesteld worden.

 • Wie zijn de oprichters van AllesOverCrypto?

Patrick Suiker en Derek Westra en Robin Westra zijn de oprichters van AllesOverCrypto.nl. Deze mannen zijn al sinds 2013 bezig met crypto.

Zoals al eerder verteld zijn ze eerlijk over alles en komt er regelmatig een disclaimer voorbij.

 • Zijn Derek en Patrick van Alles over Crypto betrouwbaar?

Beide heren zijn zeker betrouwbaar, ik werk al enige tijd met ze en het zijn echt eerlijke mannen die gewoon een enorme passie hebben voor cryptocurrency en dit willen delen.

Zoals gezegd is dit geen snel geld verdienen methode en ook daar zijn ze heel eerlijk in!

 • Ben ik te laat om met Crypto te starten?

Nee, je bent nooit te laat om met crypto te starten, dat is ook de reden dat Patrick Suiker en Derek Westra een geheel nieuwe module hebben toegevoegd waarin jij leert maximaal te profiteren van een dalende markt.

 • Kan ik mijn geld terugvragen als ik niet tevreden ben?

Ja, mocht het product toch niet zijn wat je dacht dat het was, dan krijg je binnen 14 dagen netjes je geld terug.

 • Hoe kan ik de Crypto Masterclass met korting kopen?

De Crypto Masterclass kan je uiteraard op de website van AllesOverCrypto te kopen, helaas betaal je dan het volledige bedrag, via deze speciale training kan je gebruik maken van de aanbieding van 997 euro per jaar.


Meer van AllesOverCrypto

De heren van AllesOverCrypto zitten zeker niet stil en verkopen de volgende producten:

Print Friendly, PDF & Email

Crypto Masterclass

997 euro
9

Inhoud

9.5/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Erg complete crypto cursus die je volledig in eigen tempo kunt doen
 • Levenslang toegang en nog steeds nieuwe lessen
 • Enorm veel kennis van Patrick Suiker en Derek Westra
 • Heel veel waardevolle bonussen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Ontzettend veel lessen, je moet er echt de tijd voor nemen.
 • Beleggen in crypto is onvoorspelbaar (los van cursus)

2 gedachten over “Crypto Masterclass Review van Patrick Suiker en Derek Westra (AllesOverCrypto) +Ervaringen (2022) (Onderdeel van Money Mastery)”

 1. Ik ben geheel onbekend met crypto. Indien ik een order plaats gebeurt dit in dollar bij bitvavo maar dienen de euros omgezet te worden in $. Dat kost toch geld aan wisselkoers?

  Beantwoorden

Plaats een reactie