Trading Navigator Methode Review van Harm van Wijk + Ervaringen (2021)

Trading Navigator Methode is momenteel de cursus als je alles wilt leren over aandelen en opties, hierbij mijn review en ervaringen over Harm van Wijk die je dit allemaal gaat leren in deze uitgebreide training en software.

Ken je Harm van Wijk nog niet? Doe dan zijn gratis beleggen training of Download zijn gratis aandelen handleiding.

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Harm van Wijk en is hij betrouwbaar?

Het kan bijna niet anders dan dat je Harm van Wijk al kent. Harm is naar mijn mening de persoon die je moet hebben als je meer wilt weten over beleggen.

Daarnaast heeft hij op dit moment al meerdere producten die gaan over geld verdienen met aandelen en opties en hij is ooit ook begonnen met een product over de bitcoin.

Harm van Wijk heeft zelf meer dan 32 jaar ervaring in de financiële wereld en heeft bij meerdere grote banken gewerkt zoals de ABN Amro, ING, SNS en Binck Bank met hoge posities.

Op deze foto zien we Harm van Wijk, oprichter van de Trading Navigator Methode

Uiteindelijk heeft hij besloten om al zijn kennis te gaan delen en daar zijn meerdere producten uitgekomen zoals de Trading Navigator Methode waar je nu een review over aan het lezen bent.

Dat Harm van Wijk zeker betrouwbaar is, kan ik zeggen omdat ik Harm regelmatig spreek via verschillende forums en hij geeft ook heel veel tips over aandelen via de deze cursus via Q&A webinars.

Harm van Wijk heeft enorm veel kennis over beleggen in het algemeen en sinds 2021 heeft hij ook de X10 met crypto cursus opgericht samen met Jan Robert Schutte waar je echt alles gaat leren over crypto.

Hier heb ik momenteel zelfs beide cursussen dus dat zegt wel genoeg denk ik.


Wat houd de Trading Navigator Methode precies in?

De Trading Navigator Methode is een 6-weekse online cursus en software waarin je alles gaat leren van A tot Z over beleggen en dan vooral op het gebied van aandelen en opties.

Harm richt zich op mensen die hongerig en leergierig zijn zoals hij het mooi zegt, maar nog onvoldoende kennis hebben over beleggen.

Dit alles ga je leren via een online omgeving waarin je stap voor stap door je lessen kan. Je krijgt toegang tot heel veel video’s, checklists, case studies, samenvattingen en verschillende gratis bonussen.

Daarnaast is het ook niet alleen een cursus want je krijgt ook levenslange toegang tot de software waarmee je kan beleggen.

Harm van Wijk gaat dus al zijn jarenlange kennis over beleggen met je delen en ervoor zorgen dat jij een eerste belegging doet, rendement krijgt en daarna een extra inkomen gaat opbouwen.

Daarnaast krijg je ook toegang tot 2 verschillende methodes. Methode 1 leert je beleggen in aandelen, methode 2 leert je beleggen in opties.

Hieronder zie je een voorbeeld van de omgeving en in het volgende hoofdstuk deel ik ook nog een video review.

Op deze foto zien we de omgeving van de Trading Navigator Methode
Trading Navigator Methode omgeving

Trading Navigator Methode Review [VIDEO]

Ik maak ook video’s van de producten omdat ik zelf in bezit heb, dit vind ik ook meer toegevoegde waarde hebben aan de review en wie weet, weet jij na deze video genoeg om ook te beginnen!

Of download hier zijn gratis handleiding over aandelen


Wat is beleggen?

Wanneer we het hebben over beleggen, dan gaat er een hele wereld open en kan je bijvoorbeeld beleggen in beleggen in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen of opties.

Al deze vormen zorgen ervoor dat je inleg of hoger wordt of minder* *er zitten altijd risico’s met beleggen dus zet alleen geld in wat je kan missen.

Als we het hebben over beleggen in aandelen dan koop je een stukje van een bedrijf. Maakt het bedrijf winst, dan krijg je daar ook een stukje van. Dit heet Dividend.

Daarnaast stap je ook op een bepaalde koers van dat moment, een koers kan ook stijgen en daardoor zullen je aandelen oplopen in waarde.

Mocht je er op dat moment voor kiezen om de aandelen op dat moment te verkopen, dan krijg je er dus meer geld voor dan je in de eerste instantie hebt ingelegd.

De reden dat steeds meer mensen gaan beleggen is omdat we geen spaarrente meer krijgen en we op zoek zijn naar andere manieren om een extra inkomen te creëren.


Voor wie is de Trading Navigator Methode geschikt?

Deze cursus en sofware Trading Navigator Methode is eigenlijk geschikt voor iedereen die op een rustige en duidelijke manier wil kennismaken met beleggen en niet precies weet waar hij of zij moet beginnen.

Harm van Wijk heeft al 32 jaar ervaring in de financiële wereld en beleggen en is daardoor zeker de juiste persoon als het om informatie gaat.

Daarnaast gaat Harm ook zijn methode uitleggen waarvan hij overtuigd is dat je een hoger rendement zult behalen.

Daarnaast worden onderwerpen als Mindset, bewezen strategieën, tactieken en de ontdekkingen van Harm over de jaren heen uitgebreid met je gedeeld.


Wat is de inhoud van de Trading Navigator Methode?

Deze cursus begint eigenlijk met een 6-weekse cursus waarin je 6 modules gaat behandelen.

Ik heb deze cursus in 3 weken gedaan en Harm laat ook weten dat iedereen deze cursus volledig in eigen tempo kan doen of zoals het jou uitkomt.

Naast de 6 modules krijg je ook toegang tot heel veel gratis bonussen en pdf’s die ik uiteraard later nog ga bespreken.

Ik ga je eerst meenemen door de modules en je een korte inhoud te geven per week.

Week 1: Welkom

In de eerste module gaan we echt kennis maken met Harm van Wijk en hoe de cursus in elkaar zit. Daarnaast gaan we ook al zijn Trading Navigator software instaleren zodat we uiteindelijk ook de eerste stappen kunnen gaan zetten als het op beleggen gaat.

Daarnaast gaan we in week 1 ook een rekening openen en geeft Harm ons uitgebreid een brokeronderzoek zodat we precies welke brokers goed zijn en welke niet en wat alle kleine lettertjes zijn.

Op deze foto zien we week 1 welkom van de Trading Navigator Methode
Week 1: Welkom

Week 1 bevat 8 lessen:

 • Welkom
 • Waar beginnen en leren van de slimste beleggers
 • Trading Navigator
 • Instalie handleiding Trading Navigator
 • Handige tips & Tricks
 • Brokeronderzoek
 • Hoe een order te plaatsen
 • Duurzame energie rapport

Week 2: Beleggingsstrategieën introductie

In week 2 gaat Harm ons duidelijk maken waarom het zo belangrijk is om een Beleggingsstrategie te hebben en de reden daarachter.

We gaan dus leren naar de verschillende tactieken die je kan toepassen op beleggen.

Daarnaast legt Harm ook uit hoe belangrijk het is om je doelen op te schrijven want opgeschreven doelen worden veel vaker gehaald dan mensen die geen doelen hebben vastgelegd.

Ook gaan we kennis maken met 5 verschillende Beleggingsstrategieën en legt Harm precies de voor- en nadelen uit van elke vorm van beleggen. Dus je kan helemaal ontdekken wat jouw strategie gaat worden.

Op deze foto zien we week 2 van de Trading Navigator Methode
Week 2: Beleggingsstrategieën

Week 2 bevat 6 lessen:

 • Beleggingsstrategieën introductie
 • Beleggingsstrategieën Dogs of the Dow
 • beleggingsstrategieën Dividend Aristrcraten
 • Beleggingsstrategieën-Dividendkoningin Geraldine Weiss
 • Beleggingsstrategieën Opties basis
 • Beleggingsstrategieën Turbo’s Speeders en Sprinters

Week 3: Trendvolgend beleggen

In de wereld van beleggen heb je veel te maken met trends, bijvoorbeeld in bepaalde periodes dat de koersen zullen stijgen of zakken.

Harm van Wijk gaat je zijn ervaring over trends uitleggen en vooral hoe jij hier dankbaar gebruik van kan maken door op de juiste momenten te gaan beleggen.

Daarnaast komt hij met concrete voorbeelden over afgelopen jaren hoe de koersen zijn gezakt en gedaald en hoeveel winst je hier uiteindelijk mee kan maken.

Harm van Wijk weet ook veel over de mindset tijdens het beleggen dus we krijgen ook een uitgebreide les waarin we gaan leren om niet teveel naar ons gevoel te luisteren.

Op deze foto zien we week 3 van de Trading Navigator Methode

Week 3 bevat 4 lessen:

 • Trendvolgend beleggen
 • Gewogen gemiddelde
 • De praktijk
 • Robuustheid en emotie

Week 4: Credit spreads

In week 4 gaan we meer kennis maken met opties en hebben we het bijvoorbeeld over een calloptie en een putoptie. Uiteraard gaat Harm deze termen uitgebreid uitleggen.

Ook gaan we het in deze week uitgebreid hebben over hoe we opties schrijven en de risico’s bij opties en vooral het beperken van eventuele risico’s.

Daarnaast krijgen we ook een uitgebreid handboek in pdf over hoe je stapsgewijs gaat leren om winst- en verliesdiagrammen te maken en meer op het gebied van Optiestrategiëen

Op deze foto zien we week 4 van de Trading Navigator Methode
Je gaat door een leuke manier door de lessen heen.

Week 4 bevat 5 lessen:

 • Credit spreads
 • De Grieken
 • Statistieken AEX
 • Call spreads
 • Werkboek Optiestrategieen

Week 5: Statistische kansen

Met nog 2 weken te gaan, gaan we nu wel iets meer de diepte in. We gaan het namelijk hebben over beleggen met Short Strangles. Dit is combinatie van een geschreven call en een geschreven put optie en hiervan gaat Harm ook de strategie delen.

Ook gaan we uitgebreid kijken hoe je precies het maximaal verlies kan uitrekenen mocht het niet goed gaan zodat je precies weet welke kanten het op kan gaan.

Belangrijkste van deze les is wel gericht op Short Strangles en hoe je deze kunt zoeken en vinden en hoe daarmee het verwachtte resultaat eruit kan zien.

Op deze foto zien we week 5 van de Trading Navigator Methode

Week 5 bevat 5 lessen:

 • Short Strangle de basis
 • Statistische kansen
 • Zoeken en handelen
 • Monitoren en follow up
 • Tools

Week 6: Handelsplan

In de laatste week gaan we wat meer leren over money management, trainingsjournaal, uitbesteden en coaching.

Volgens Harm hangt succes echt aan een handelsplan en moneymanagement en zijn beide nodig om succesvol en winstgevend te gaan beleggen dus hier gaat Harm dieper op in.

Beide kun je ook vergelijken met een businessplan voor een ondernemer/zzp’er

Daarnaast ga je ook een trainingsjournaal bijhouden waarin al je trades in staan. Dit zal uiteindelijk echt het verschil maken tussen je winst en verlies.

Daarnaast bestaat de optie ook om het uit te besteden, en daar gaat Harm uitgebreid op in.

Op deze foto zien we week 6 van de Trading Navigator Methode

Week 6 bestaat uit 5 lessen:

 • Handelsplan
 • Trading journaal
 • Coaching
 • Uitbesteden
 • Wat is uw ervaring met het 6 weeks coachingsprogramma?

Interesse gewekt? start dan nu de webinair van Harm van Wijk en maak kennis met de Trading Navigator Methode en krijg 50% korting!


Wat zijn de gratis Trading Navigator Methode bonussen?

Harm van Wijk heeft zijn uiterste best gedaan om dit product zo compleet mogelijk te maken, zo krijg je ook meerdere bonussen die hij bijvoorbeeld ook los verkoopt.

Ik ga hieronder nog even deze bonussen kort bespreken.

Bonus 1: Trading Navigator software (Waarde € 1997)

Deze software heeft Harm van Wijk zelf ingericht en deze zal ook een stukje vooruit kunnen kijken waardoor je beter kunt zien wat aandelen of opties gaan doen.


Bonus 2: 2 jaar VIP toegang tot MBC  (normaal 696 euro)


Bonus 3: Toegang tot de TN-community

Hier zit je in een community vol met mensen met dezelfde passie als wij over beleggen, hier kan je al je vragen kwijt en kan je bijvoorbeeld tips geven waar iedereen wat aan heeft.

Op deze foto zien we de Trading Navigator Methode Community
TN-community

Bonus 4: 2 jaar alerts via Telegram (Waarde € 1994)

Dit is een soort van WhatsApp groep maar dan op het gebied van beleggen. Hier krijg ik tips en signalen over bepaalde aandelen wat ervoor zorgt dat ik minder onderzoek hoef te doen en sneller kan investeren.

Uiteraard moet je niet afhankelijk worden van deze service dus raad je zeker aan om ook zelf te zoeken.


Bonus 5: MeXem transactietegoed (Waarde € 500)

MeXem is een handelsplatform zoals een broker waar je investeringen kan uitzetten. Wel rekenen brokers vaak transactiekosten.

Wel nemen deze brokers veel werk uit handen dus het is zeker handig. Deze bonus geeft je € 500,00 aan transactietegoed


Bonus 6: Handleiding Geld verdienen met Opties (waarde € 47,00)

Dit is een e-book waarin je leert hoe je geld kunt verdienen met opties.

Harm van Wijk verkoopt dit product ook los en die kan je hier los bestellen.

Erg fijn dat hij bij deze training zit, dat scheelt weer een aanschaf.

Zoals Harm zo mooi zegt, je gaat hier leren om geld voor je te laten werken in plaats van te werken voor geld.

Op deze foto zien we een geld verdienen met opties ebook

Bonus 7: Handleiding Geld verdienen met Aandelen (Waarde € 47)

Dit is ook een uitgebreid e-book over geld verdienen met aandelen.


Bonus 8: LIVE coaching (Waarde € 4888)

En niet de minste laatste bonus, in deze bonus kan je een hele lange tijd al je vragen stellen over beleggen aan het coaching team van Harm van Wijk.

Overal waar je over twijfelt kan je dus vragen hier krijg je duidelijke antwoorden op!


Gratis E-books van Harm Van Wijk

Harm van Wijk houd er trouwens van om zijn kennis te delen door middel van e-books. Deze e-books geven dan gelijk ook een tussendeurtje naar het product wat erbij hoort

. Zie hieronder de gratis e-books die hij allemaal heeft.


Trading Navigator Methode ervaringen

Naast mijn uitgebreide review vinden mensen het vaak ook interessant om ervaringen te zien van kopers met de Trading Navigator Methode.

Hieronder enkele ervaringen van google reviews:

Op deze foto zien we Trading Navigator Methode ervaringen en beleggen.com

Succesverhalen van Gebruikers

Harm van Wijk geeft regelmatig evenementen die betrekking hebben op zijn producten, in onderstaande 3 video’s zijn deze mensen gevraagd om een mening te geven over de Trading Navigator Methode


Wat zijn de Voor- en Nadelen van de Trading Navigator Methode?

Voordelen:

 • Geschikt voor elke beginnende belegger, alles wordt op makkelijk te snappen taal uitgelegd
 • Harm van Wijk is een van de grootste experts op het gebied van beleggen en die krijg je als coach!
 • Relatief hoog rendement van 20% pj, de methode van Harm richt zich hierop
 • Video’s van prima kwaliteit en speels in elkaar gezet
 • Toegang tot gratis forum vol mensen met een passie voor beleggen
 • Levenslang toegang tot de Trading Navigator sofware om je verliezen te minimaliseren en winsten te maximaliseren

Nadelen:

 • Beleggen en investeren is echt lange termijn werk. Snel geld verdienen is het dus zeker niet.
 • De wereld van beleggen kan ingewikkeld aanvoelen en kost tijd om alles te begrijpen.
 • De cursus zelf kan beetje oud aanvoelen (het is geen moderne omgeving)(dit kan ook een persoonlijke mening zijn)

Zijn er ook alternatieven?

Ik probeer in elk review over de bepaalde niche zoals nu beleggen ook te kijken of er nog alternatieve trainingen zijn. Harm van Wijk is toch wel de marktleider als het gaat om Aandelen en Opties.

Ik heb 1 alternatieve training gevonden en dat is vooral als je meer bent van het kopen en verkopen van aandelen op dezelfde dag en niet op lange termijn:


Trading Navigator Methode kopen?

Mocht je de Trading Navigator Methode kopen willen kopen, dan geeft Harm van Wijk momenteel de mogelijkheid om dit te kopen via de actiepagina. Je betaalt dan geen 1997,00 euro maar 997,00 euro en dus krijg je een korting van 50%

Een prijs blijft altijd persoonlijk maar ik vind het een erg compleet pakket vol informatie, pdf’s en goede uitleg over beleggen.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet goed-geld-terug-garantie!

Daarnaast biedt Harm ook nog eens 14 dagen tijd dat mocht je achteraf toch denken dat deze training niet bij je past, dan krijg je gewoon netjes je geld terug.


Mijn eindoordeel over de Trading Navigator Methode Review

Hopelijk heb ik je in deze Trading Navigator Methode Review een goede indruk te hebben gegeven over deze cursus en software training van Harm van Wijk, ik ben zoals je wellicht al hebt gelezen erg te spreken over de cursus en over Harm zelf.

Hier werk ik al enige tijd samen met Harm van Wijk, en dat doe ik met meerdere producten zoals je mijn online omgeving kunnen zien. Harm heeft zowel op het gebied van beleggen in aandelen en opties ontzettend veel kennis maar ook over crypto bijvoorbeeld.

Wil je stappen gaan zetten in de wereld van beleggen, dan ben je dus echt op het goede adres bij Harm van Wijk!

Harm gaat vaak door een speelse manier door de video’s heen waardoor je de wereld van beleggen veel beter gaat snappen, daarnaast geeft hij ook heel veel bonussen wat zeker de puntjes op de i zijn.

Harm heeft ontzettend veel kennis over beleggen en daarom vind ik dat ook extra leuk dat dit allemaal gedeeld wordt in deze training. Sommige trainingen zijn maar gebaseerd op 3 jaar ervaring waar Harm al 25 jaar ervaring heeft.

Wacht dus niet langer en stap samen met Harm van Wijk in de wereld van beleggen en koop nu de Trading Navigator Methode!

>>Doe zijn gratis beleggen training of download zijn gratis aandelen handleiding.


Trading Navigator Methode FAQ (veel gestelde vragen)

Hieronder bespreek ik nog enkele meest gestelde vragen

 • Waar kan ik de Trading Navigator Methode kopen?

Je kunt de TNM kopen kopen via de actiepagina waar je nu geen €1.997 euro betaalt, maar waar je 50% korting krijgt en dus 997,- euro in totaal betaalt! Dit kan overigens ook via zijn gratis webinair!

 • Is er een Trading Navigator Methode kortingscode?

Er is helaas geen Trading Navigator Methode kortingscode, deze cursus is al een erg scherpe prijs waar je op een goede manier gaat kennis maken met geld verdienen met aandelen of opties.

 • Moet je extra betalen voor de software?

Nee, zoals Harm van Wijk regelmatig laat weten dat er vaak addertjes onder het gras zitten is dit niet het geval bij zijn training. Alles zit er bij.

 • Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Harm van Wijk is zeker betrouwbaar, hij heeft heel veel kennis en heeft gewerkt bij de grotere banken zoals de ABN Amro en SNS bank. En al die kennis is hij gaan delen in zijn producten.

 • Werkt de trading software wel goed?

Deze trading sofware maakt het mogelijk om in grote lijnen te zien wat trades gaan doen en daar kan jij dan op inspelen. Zo beperk je de risico’s.

Print Friendly, PDF & Email

Trading Navigator Methode

997 euro
8.9

Inhoud

9.5/10

Presentatie

8.0/10

Betrouwbaarheid

9.5/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Je hebt geen technische kennis nodig, je krijgt les van Harm van Wijk met meer dan 32 jaar ervaring
 • Erg uitgebreide cursus die van A tot Z over beleggen gaat
 • Zowel cursus als software inclusief
 • Trading Navigator Methode is gericht op een rendement van 20,6% per jaar*
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Zet altijd alleen geld in wat je kan missen, er zijn nooit garanties
 • De cursus zelf kan enigszins gedateerd aanvoelen (dit kan ook persoonlijk zijn)

Plaats een reactie