X10 Met Crypto Review van Harm van Wijk & Jan Robert Schutte + Ervaringen (2021)

X10 Met Crypto, het programma van Harm van Wijk & Jan Robert Schutte waar hun doel is om jouw crypto X10 te laten gaan. Naast heel veel lessen krijg je ook mail alerts zodat je precies weet wanneer te kopen en te verkopen voor maximale winst met minimale inzet.

In deze X10 met Crypto review wil ik graag al mijn bevindingen met je delen. In deze review bespreek ik onder meer wie de bekende ontwikkelaars zijn, uit welke onderdelen dit programma bestaat en wat de kosten voor dit programma zijn. Daarbij benoem ik ook uitgebreid wat de belangrijkste plus- en minpunten van dit programma zijn waarin je alles gaat leren over cryptocurrency.

Na het lezen van deze X10 met Crypto review kan je direct voor jezelf de knoop doorhakken: ga je je aanmelden voor dit programma of niet? Op voorhand kan ik je in ieder geval één ding verklappen: het X10 met Crypto programma is echt veelbelovend te noemen en ik deel mijn ervaringen met je!

Leestijd: 20 minuten


Inhoudsopgave


Wat is het X10 met Crypto programma?

Eigenlijk sinds 2008 is cryptocurrency elk jaar weer populairder aan het worden. Dit komt enerzijds doordat de koersen flink zijn gestegen, maar anderzijds ook doordat er meer en meer media-aandacht voor gekomen is. Daar is niks mis mee, maar het brengt helaas ook mensen met verkeerde bedoelingen met zich mee. Als je je in de wereld van cryptocurrency wilt verdiepen, is het daarom zaak om erg kritisch te zijn.

Indien je een goede crypto cursus wilt volgen, kom je al snel bij het programma X10 met Crypto uit. Dit programma draait om slechts één ding: succesvol handelen in cryptocurrency. Om dat mogelijk te maken, hebben de ontwikkelaars gekozen voor een uitgebreide opbouw van dit programma. Zo hebben de ontwikkelaars gekozen voor meerdere onderdelen, voor meerdere cursussen en voor meerdere aanvullende bonussen.

Al met al kan ik het volgende concluderen: het X10 met Crypto programma is een uitgebreid online programma waarin alles om cryptocurrencies draait. Dit programma is ontwikkeld door ware experts en is vrij populair geworden. Zo vind je op het internet ook veel positieve beoordelingen over dit programma.

In deze X10 met Crypto review wil ik je graag kennis laten maken met dit programma. Ik richt mijn pijlen daarbij op alle onderdelen, aangezien alle onderdelen in mijn ogen een meerwaarde hebben. Neem daarom deze review op je gemakje door en laat je verrassen!

In het volgende hoofdstuk deel ik een uitgebreide video review van de gehele cursus.


X10 met Crypto Review [VIDEO]


Waarom deze training X10 met Crypto kopen?

Tegenwoordig kun je in verschillende financiële producten investeren c.q. beleggen. Zo kun je bijvoorbeeld beleggen in aandelen, kun je beleggen in grondstoffen én kun je beleggen in cryptocurrencies. De cryptocoins zijn in de afgelopen jaren onwijs populair geworden; dit is onder meer te danken aan de explosieve koersstijgingen. Juist dankzij dergelijke koersstijgingen kun je behoorlijk veel geld verdienen.

Om veel geld te verdienen, is het echter wel essentieel om de juiste trades te plaatsen. Hoe je continu de juiste trades kunt plaatsen in de wereld van cryptocurrency? Daarvoor is het noodzakelijk om veel kennis te vergaren, om de juiste cryptocoins uit te kiezen en om uiteindelijk de juiste keuzes te maken.

Moet je dit volledig op eigen houtje doen? Nee, zeker niet. Je kunt ook gebruik gaan maken van de expertise van ware experts. Zelf ben ik op zoek gegaan naar een manier waarmee je continu de juiste trades zou kunnen plaatsen. Al snel kwam ik uit bij het X10 met Crypto programma van twee bekende ontwikkelaars!

Een onlineprogramma

In de afgelopen jaren is het internet een steeds prominentere rol gaan spelen in ons leven. Je hebt via het internet contact met vrienden, je kunt via het internet het nieuws volgen en je kunt via het internet in cryptocurrencies traden. Voordat dat laatste mogelijk is, is het uiteraard wel zaak om veel kennis op te doen. Met behulp van het X10 met Crypto programma zou je deze kennis op moeten kunnen doen.

Zoals je wellicht al verwacht had, betreft dit een volledig onlineprogramma. Nadat je je voor dit programma aangemeld hebt, krijg je direct toegang tot een online dashboard. Via dit online dashboard kun je alle onderdelen van het programma bekijken en volgen.

Is het ook mogelijk om dit programma offline te volgen? Nee, dat is niet mogelijk. Je hebt echt een laptop, een pc, een smartphone, een tablet of een vergelijkbaar device nodig. Verder heb je slechts één iets anders nodig: een werkende internetverbinding. Je kunt dit programma immers alleen maar via het internet volgen.

Op deze foto zie je de online omgeving van de x10 met crypto cursus
Voorbeeld van de online omgeving van Harm van Wijk

Verschillende onderdelen binnen dit programma

Wil je je in de wereld van cryptocoins gaan verdiepen? Dan kies je mogelijk al snel voor een cursus. Dat is op zich logisch, aangezien je met een onlinecursus veel kunt leren. Hoe ideaal zou het zijn als je dan in één klap de beschikking kunt krijgen over meerdere cursussen? Dat is in ieder het geval als je je voor het X10 met Crypto programma aanmeldt.

Binnen dit uitgebreide programma vind je namelijk meerdere onderdelen terug. Het gaat hierbij om twee cursussen, maar ook om aanvullende onlinediensten. Met dank aan deze aanvullende onlinediensten kun je nog meer kennis opdoen!

In deze X10 met Crypto review wil ik je graag kennis laten maken met alle onderdelen. Zo bespreek ik uitgebreid uit welke cursussen dit programma bestaat én welke extra onderdelen je aangeleverd krijgt. Daarbij wil ik je graag op het volgende wijzen: ik heb dit programma zelf met veel plezier van A tot Z gevolgd.

Wat je aan deze informatie hebt? Nou, dit geeft aan dat ik precies weet waar ik het over heb. Ik weet als geen ander hoe het is om dit programma te volgen, wat de pluspunten zijn en wat de minpunten zijn. Juist door mijn eigen bevindingen ben ik in staat om deze uitgebreide, kritische en onafhankelijke review te schrijven. Een review waarmee je direct voor jezelf de juiste keuze kunt maken: wel of niet het X10 met Crypto programma gaan volgen.


Wie zijn de verkopers van X10 met Crypto?

Klinkt het X10 met Crypto programma vooralsnog als muziek in jouw oren? Dat kan ik me goed voorstellen. Zelf was ik namelijk ook erg enthousiast toen ik voor het eerst met dit programma in aanraking kwam. Destijds was ik ook erg nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar de inhoud van dit programma, maar ook nieuwsgierig naar de ontwikkelaars van dit programma.

Gelukkig hoefde ik niet al te lang te zoeken naar de ontwikkelaars van dit programma. Als je op de website van dit programma een kijkje neemt, zie je namelijk al direct twee namen naar voren komen: Harm van Wijk en Jan Robert Schutte.

Heb je al enige ervaring in de wereld van online beleggen? Dan is de kans groot dat je al eens van deze namen gehoord hebt. Beide heren hebben zich in de afgelopen jaren namelijk weten te manifesteren als ware experts. Het doet mij dan ook op voorhand al goed om te zien dat deze heren het brein achter dit programma zijn.

Graag vertel ik je meer over zowel Harm van Wijk als over Jan Robert Schutte. Waarom? Omdat je daarmee een duidelijk beeld krijgt van de ontwikkelaars én van de kwaliteit/het niveau van dit onlineprogramma!

Wie is Jan Robert Schutte?

Enige tijd geleden besloten Jan Robert en Harm om de handen in elkaar te slaan. Dat was op zich geen al te logische keuze, aangezien beide heren in eerste instantie een ander vakgebied hadden. Beide heren zijn echter steeds dichter bij elkaar gekomen, waardoor zij uiteindelijk een samenwerking aangegaan zijn.

Als ik naar het verleden van Jan Robert Schutte kijk, gaat mijn aandacht direct uit naar 2011. In dat jaar startte deze ondernemer namelijk met zijn eigen bedrijf OptieAcademy. Met dit bedrijf wilde hij andere mensen helpen in de wereld van opties. Hij ging leren hoe je in opties kunt handelen en hoe je hier geld mee kunt verdienen.

Op deze foto zie je Jan Robert Schutte, 1 van de oprichters van de cursus x10 met crypto
Jan Robert Schutte

Sinds dat moment heeft Jan Robert Schutte zijn sporen wel verdiend. Hij startte bijvoorbeeld ook met de onderneming CryptoAcademy in het jaar 2017. Dit bedrijf sluit eigenlijk perfect op zijn bedrijf OptieAcademy aan, alleen ligt de focus bij dit tweede bedrijf op de cryptocoins.

Ondertussen heeft Jan Robert zich steeds verder weten te ontwikkelen. Zo heeft hij meerdere seminars ontwikkeld, is hij gaan werken voor het bedrijf van Harm van Wijk én heeft hij zijn eigen cursus(sen) ontwikkeld. Over één van deze cursussen lees je later in deze X10 met Crypto review meer.

Is Jan Robert Schutte betrouwbaar

Zo, je weet nu wie Jan Robert Schutte is. Ik kan me echter goed voorstellen dat je ook wilt weten of Jan Robert Schutte betrouwbaar is. Nou, ik kan je één ding verzekeren: Jan Robert Schutte is voor de volle 100% te vertrouwen.

Hoe ik dit met zekerheid kan stellen? Omdat ik in de afgelopen jaren Jan Robert vrij goed heb leren kennen. Ik heb meerdere malen contact met hem gehad, waarbij direct zijn wil om andere mensen te helpen opviel. Hij doet er alles aan om andere mensen te helpen en kan zichzelf daarbij echt volledig wegcijferen.

Verder is het een feit dat Jan Robert Schutte behoorlijk transparant is. Zo staat hij met naam en afbeelding op het internet afgebeeld, deelt hij informatie over zichzelf en is hij open over zijn bedrijfsgegevens. Indien je veel over hem te weten wilt komen, is het internet dus jouw grote vriend. Het doet mij in ieder geval goed om te zien dat Jan Robert Schutte zéker niet terughoudend of gesloten is.

Nee, hij laat eigenlijk duidelijk zien dat hij niks te verbergen heeft. Hij is open, hij is transparant en hij is betrouwbaar. Bovendien heeft mijn zoektocht naar hem ook nog laten zien dat hij zijn zaakjes goed op de orde heeft. Je leest op het internet eigenlijk geen onvertogen woord over deze digitale ondernemer en expert.


Wie is Harm van Wijk?

Heb je in het verleden gehandeld in aandelen? Of heb je mogelijke interesse gehad om te investeren in aandelen? Dan is de kans groot dat je al eens eerder met Harm van Wijk in aanraking bent gekomen. Hij is namelijk de oprichter/eigenaar van het bedrijf ‘Beleggen.com’. Met zijn bedrijf, en zijn bijbehorende website, heeft hij in de afgelopen jaren een flinke naam op weten te bouwen.

Op deze foto zie je Harm van Wijk, 1 van de oprichters van de cursus x10 met crypto
Harm van Wijk

Met zijn bedrijf probeert hij andere mensen te helpen met het succesvol beleggen. Zo deelt hij graag zijn kennis en ervaringen met je in de vorm van meerdere onlinecursussen. Ook plaatst hij veel blogartikelen op het internet en heeft hij een levendig forum weten te ontwikkelen.

Voordat hij met Beleggen.com startte, heeft hij veel ervaring opgedaan in de financiële sector. Hij is namelijk al ruim 30 jaar actief in deze wereld; gedurende deze periode heeft hij ook veel kennis op weten te doen over beleggen. Zo heeft hij bijvoorbeeld bij meerdere banken een belangrijke functie vervuld. Ook heeft hij bij de Financiële Telegraaf één van de hoofdfuncties mogen bekleden.

Tijdens zijn werkzaamheden heeft hij veel kennis op weten te doen. Enkele jaren geleden besloot hij dat het tijd was om deze kennis te gaan delen. Hij wilde graag zelfstandig gaan werken én ondertussen andere mensen helpen. Dit heeft uiteindelijk tot de totstandkoming van zijn bedrijf Beleggen.com geleid.

Recent heeft Harm van Wijk dus ook besloten om zich op de wereld van cryptocoins te richten. Zo heeft hij zijn eigen cursus ontwikkeld, maar heeft hij dus ook samen met Jan Robert Schutte dit uitgebreide programma ontwikkeld. Als Harm van Wijk ergens aan mee werkt, kun je er eigenlijk zeker van zijn dat het en succes gaat worden!

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Ook over Harm van Wijk ben ik onwijs te spreken. Ik durf dan ook te stellen dat Harm van Wijk voor 100% te vertrouwen is, net zoals dat bij Jan Robert Schutte het geval is.

Harm van Wijk heeft in de afgelopen jaren een flinke naam voor zichzelf op weten te bouwen. Hij is in de wereld van beleggen een graag geziene gast én hij kan zich dus geen misstap veroorloven. Het is dan ook volledig logisch dat hij zijn zaakjes goed op orde heeft en dat hij zeer betrouwbaar is.

Daarbij viel het volgende mij op: Harm van Wijk is ook een onwijs sympathieke man. Hij staat graag voor je klaar om je te helpen, hij geeft graag advies en hij vindt het leuk om met andere mensen te sparren. Daarbij is het mij ook opgevallen dat hij behoorlijk transparant is; zo kun je op het internet veel informatie over hem vinden.

In mijn ogen passen Harm en Jan Robert op dit vlak perfect bij elkaar. Beide heren zijn betrouwbaar, zijn experts en hebben hun zaakjes perfect op orde. Je kunt je dan ook met een gerust hart voor één van de onlineproducten van Harm en/of Jan Robert aanmelden!

Hieronder zie je nog enkele Harm van de Wijk ervaringen van andere klanten.

Op deze foto zie je belggen.com ervaringen. Bedenker van de X10 met crypto

Waar bestaat het X10 met Crypto programma uit?

Ben je vooralsnog te spreken over alle informatie die je in deze X10 met Crypto review hebt kunnen lezen? Dat kan ik me maar al te goed voorstellen. Zelf ben ik namelijk ook te spreken over beide heren, over het doel van dit programma en over de totstandkoming van dit programma.

Uiteraard ben je ook nieuwsgierig naar de inhoud van dit programma. Nou, daarvoor ben je bij deze X10 met Crypto review ook aan het juiste adres. Ik heb hieronder namelijk alle onderdelen van dit programma voor je op een rijtje gezet:

 • Geld verdienen met Bitcoin cursus; ontwikkeld door Harm van Wijk
 • De CryptoAcademy cursus; ontwikkeld door CryptoAcademy
 • Wekelijkse live Q&A sessies met Harm en/of Jan Robert.
 • Exclusieve toegang tot meerdere platforms
 • Trading updates
 • Onderzoeksrapporten van de experts met daarin concrete opties

Zoals dit rijtje al duidelijk laat zien, is dit programma écht uitgebreid. Binnen dit programma is een belangrijke rol weggelegd voor de twee cursussen; over deze twee cursussen wil ik je dan ook graag uitgebreid informeren in deze review. Hieronder vind je allereerst meer informatie over de cursus van Harm van Wijk en vervolgens meer informatie over de cursus van Jan Robert Schutte!


Deel 1: Geld verdienen met Bitcoin cursus; de cursus van Harm van Wijk van beleggen.com

In eerste instantie heeft Harm van Wijk zich gericht op het investeren in aandelen. Hier was hij al snel een koning in, waarna hij zich in de afgelopen jaren ook is gaan verdiepen in andere financiële producten. Zo is hij zich ook in de wereld van cryptocoins gaan verdiepen; dit heeft uiteindelijk geleid tot de Geld verdienen met Bitcoin cursus.

Je hebt de mogelijkheid om deze cursus apart aan te schaffen, maar je kunt ook het volledige programma aanschaffen. Als je het volledige programma aanschaft, krijg je ook toegang tot de cursus van Jan Robert Schutte. Dat is dus een stuk voordeliger, ook omdat je over nog meer onderdelen de beschikking krijgt.

In deze cursus draait het in ieder geval maar om één ding: om het verdienen van geld met behulp van cryptocoins. Harm van Wijk gaat je uitleggen hoe je dit kunt doen, wat je hiervoor nodig hebt, hoeveel geld je kunt verdienen en waar je rekening mee moet houden. Hij legt dit allemaal aan je uit in de volgende modules:

 • Module 1: handelen in Bitcoins
 • Module 2: Altcoins
 • Module 3: De basis van Bitcoin
 • Module 4: Platforms en wallets
 • Module 5: Techniek
 • Module 6: Wetgeving en regulatie
 • Module 7: vragen en antwoorden
 • Module 8: Crypto rapporten

Module #1 – Handelen in Bitcoins

In de eerste module neemt Harm van Wijk je mee in de wondere wereld van bitcoins. Hij legt je uit wat dit precies zijn, hoe je kunt starten met handelen in Bitcoins en waar je rekening mee moet houden. Zo voorziet hij je ook van een complete handleiding voor het handelen in Bitcoins én Ethereum.

Daarnaast bespreekt Harm van Wijk ook nog hoe de Belastingdienst naar de cryptocoins kijkt. Al met al een zeer leerzame inleidingsmodule!

Nog geen bitcoins? Koop ze dan nu gemakkelijk met bitvavo waar je via onderstaande als welkomsbonus de eerste €1000,00 gratis kunt handelen!


Module #2 – Altcoins

In de tweede module wordt de aandacht verlegd naar de altcoins. Dit zijn eigenlijk alle varianten op de Bitcoin, waarin je tegenwoordig ook kunt handelen. De altcoins hebben soms bizarre koersstijgingen, waardoor je van een flinke winst kunt profiteren.

Harm van Wijk legt je hierbij uit hoe je de juiste altcoins uit kunt kiezen én welke coins de meeste potentie volgens hem hebben. Ook deze module is in mijn ogen erg waardevol en leerzaam te noemen.

Op deze foto zie je module #2: Altcoins van de cursus x10 met crypto

Module #2 video bevat de volgende 5 lessen:

 • Wat zijn Altcoins?
 • Waar koop je deze aan?
 • Welke zijn ‘hot’?
 • Wat is een ICO en wat zijn de risico’s?
 • Hoe kan je deze volgen?

Module #3 – De basis van Bitcoin

De bitcoin is niet zomaar een digitale munt, maar vormt een onderdeel van een complete technologie. De blockchaintechnologie is de technologie waar alles om draait; in deze derde module krijg je hier alles over geleerd.

Tevens bespreekt Harm wat de termen PoW/PoS/PoL betekenen, wat het lighting network is en hoe dit allemaal in verhouding staat tot de bitcoin. Voor deze module moet je echt even goed gaan zitten, aangezien de module vrij technisch en complex is.

Module #3 video bevat de volgende 7 lessen

 • Wat zijn Bitcoins?
 • Wat is Blockchain
 • Waar koop & verkoop je Bitcoins?
 • Waarom zijn Bitcoins zo populair?
 • Wat is SegWit?
 • Wat is PoW, PoS en Pol?
 • Wat is Lightning network?

Module #4 – Platforms en wallets

In de vierde module legt Harm van Wijk je alles uit over platforms en wallets. Zo legt hij uit bij welke platforms je de munten aan kunt kopen én weer kunt verkopen. Ook legt hij uitgebreid uit hoe je jouw munten op een veilige manier op kunt slaan; daar heb je tegenwoordig meerdere mogelijkheden voor.

Harm geeft je hierbij ook nog zijn persoonlijke mening; mogelijk kan die mening jouw keuze voor het juiste platform en wallet beïnvloeden.

Op deze foto zie je module #4: Platforms en Wallets van x10 met crypto cursus

Module #4 video bevat de volgende 6 lessen:

 • Hardware wallets
 • Software wallets
 • Papieren wallets
 • Online wallets
 • Platforms
 • Exchanges

Module #5 – Techniek

Deze vijfde module is eigenlijk een vervolg op de derde module uit deze cursus. In de vijfde module gaat Harm van Wijk je namelijk nóg verder informeren over de werking van de Bitcoin.

Je krijgt nog meer informatie over de achtergrondtechniek, waardoor je beter en beter gaat begrijpen hoe dit allemaal nou in elkaar steekt. Je voorziet jezelf daarmee van de juiste kennis om uiteindelijk de juiste trades te kunnen plaatsen.

Module #5 video bevat de volgende 6 lessen:

 • Het Nederlandse betalingsverkeer
 • Een Bitcoin transactie
 • Controle van trasacties
 • Het Bitcoin netwerk
 • Quantum computing
 • Hashing

Module #6 – Wetgeving en regulatie

In de zesde module kijkt Harm van Wijk weer naar een compleet ander onderdeel van het handelen in cryptocoins. In deze module bespreekt hij namelijk wat alle regels op dit moment zijn omtrent het handelen in cryptocoins.

In mijn ogen is dit een cruciale module, aangezien je je zéér strikt aan de regels moet houden. Doe je dat niet? Dan bestaat de kans dat je hierdoor in de toekomst tegen problemen aan gaat lopen.

Op deze foto zie je module #6: Wetgeving en Regulatie van x10 met crypto cursus

Module #6 video bevat de volgende 4 lessen:

 • Cryptocurrencies en de belastingdienst
 • Nalatenschap
 • Wetsontwikkelingen in de wereld
 • Innovaties door overheden

Module #7 – Vragen en antwoorden

Door de jaren heen heeft Harm van Wijk veel vragen over cryptocoins binnengekregen. Hij heeft deze vragen verzameld en vervolgens gebundeld.

In deze zevende module geeft Harm vervolgens antwoord op alle vragen die hij gebundeld heeft. De kans is groot dat je in deze module vragen voorbij ziet komen die je zelf ook had bedacht.

Module #8 – Crypto rapporten

Deze veelbelovende cursus wordt afgesloten met deze achtste module ‘crypto rapporten’. In deze module kun je een gratis boek ‘De meest gestelde vragen over de Bitcoin’ van Harm van Wijk aanvragen, maar je vindt in deze module ook meer informatie over andere verdienmodellen.

Zo geeft Harm van Wijk ook aan dat je dit verdienmodel met andere verdienmodellen kunt combineren. Spreekt dat je aan? Dan is het volgen van deze cursus sowieso een aanrader!


Deel 2: CryptoAcademy cursus; de cursus van Jan Robert Schutte

Zoals ik eerder in deze X10 met Crypto review al aangaf, vind je in dit onlineprogramma twee cursussen terug. Het gaat hierbij om de hierboven besproken cursus van Harm van Wijk én om een cursus die door Jan Robert Schutte ontwikkeld is.

Ook deze cursus is op voorhand al interessant te noemen. Jan Robert Schutte heeft namelijk onwijs veel kennis en wil deze kennis graag met je delen. Om dat voor elkaar te krijgen, heeft hij voor een uitgebreide opbouw van zijn module gekozen. De volgende modules zijn terug te vinden in deze interessante cursus:

 • Module 1: How to’s
 • Module 2: Crypto trading on deribit
 • Module 3: English trading webinars
 • Module 4: Dutch trading webinars
 • Module 5: Crypto Wednesday webinars
 • Module 6: X10 Crypto
 • Extra module: Case Studies

Module #1 – How to’s

Met deze eerste module val je eigenlijk direct met jouw neus in de boter. De module is namelijk onwijs uitgebreid, gaat direct de diepte in en is bovenal waardevol te noemen.

Zo bespreekt Jan Robert Schutte onder meer wat staking inhoudt, wat de verschillende handelsstrategieën zijn en hoe je een goed crypto portfolio op kunt bouwen. Over dat laatste heeft Jan Robert behoorlijk veel te vertellen; hij heeft hier zelf immers ook veel ervaring mee (en kennis van).

In deze module maak je bijvoorbeeld ook kennis met Bitvavo.

Op deze foto zie je module #1: Hoe te handelen op binance van x10 met crypto

Module #2 – Crypto trading on deribit

In deze tweede module leert Jan Robert je meer over het platform ‘Deribit’. Op dit platform kun je in opties handelen, maar dat is vrij ingewikkeld te noemen. Jan Robert weet echter in deze module op een vrij simpele manier dit platform uit te leggen.

Hij heeft daarbij ook voor een compleet stappenplan gezorgd. Een stappenplan waarmee je razendsnel en op de juiste manier gebruik van dit platform kunt maken.

Module #3 – English trading webinars

In de afgelopen jaren heeft Jan Robert Schutte aan veel webinars en seminars mee mogen werken. In deze derde module heeft hij één van deze webinars compleet geplaatst; deze webinar duurt maar liefst 1,5 uur. In deze webinar gaat de aandacht specifiek uit naar het M2W-TS systeem.

Een belangrijk doch complex systeem in de wereld van cryptocoins, maar ook dit weet Jan Robert weer op een relatief simpele manier uit te leggen.

Module #4 – Dutch trading webinars

Ook in deze vierde module vind je meerdere webinars terug. Het gaat hierbij om drie webinars die van A tot Z voor je opgenomen zijn. Je kunt rustig achteroverleunen en naar deze interessante webinars kijken c.q. luisteren.

In deze webinars komen meerdere experts aan het woord. Dit zijn stuk voor stuk experts die veel ervaring hebben én weten hoe je met cryptocoins geld kunt verdienen.

Module #5 – Crypto Wednesday webinars

Het houdt maar niet op met de webinars in de CryptoAcademy cursus van Jan Robert Schutte! Ook in de vijfde module draait het namelijk om speciale webinars. Het gaat hierbij om webinars die je zelf – op de woensdagen – live kunt volgen.

In mijn ogen is dit een superleuke manier om meer te weten te komen over specifieke onderwerpen in de wereld van cryptocurrency.


Module #6 – X10 met Crypto

De laatste module van deze cursus heeft een bekende naam! Ook deze module heeft namelijk de naam ‘X10 met Crypto’ gekregen. In deze laatste module legt Jan Robert je uit hoe je nou echt succesvol kunt handelen. Dit doet hij aan de hand van meerdere Mastermind meetings.

Tijdens deze meetings worden veel interessante vragen gesteld, waar door experts nóg interessantere antwoorden op gegeven worden. Door op je gemakje naar deze meetings te kijken, kun je veel kennis op doen!

Op deze foto zie je module #6 van x10 met crypto

Welke gratis extra’s ontvang je bij de X10 met crypto Challenge?

Als je je voor het X10 met Crypto programma aanmeldt, krijg je toegang tot de hierboven genoemde cursussen. Blijft het daar dan bij? Nee, zeker niet. Harm van Wijk en Jan Robert Schutte hebben gekozen voor nog veel meer onderdelen binnen dit programma. De meest aansprekende onderdelen daarvan heb ik in onderstaand lijstje voor je opgesomd:

 • Onderzoeksrapporten: Harm en Jan Robert delen hun onderzoeksrapporten met je. In deze rapporten zie je precies welke posities door beide heren ingenomene zijn; je kunt deze posities (als je op tijd bent) vervolgens zelf ook innemen.
 • Trading updates en kansen: ook krijg je van ervaren crypt experts allerlei tips over interessante kansen. Je hoeft deze tips niet per sé op te volgen, maar de tips geven je uiteraard wel meer kans om daadwerkelijk (veel) geld te verdienen.
 • VIP-toegang tot mijn.beleggen.com: tevens krijg je 2 jaar lang gratis toegang tot het veelbelovende en uitgebreide forum van Harm van Wijk. Op dit forum kun je jouw vragen stellen, kun je andere mensen helpen en kun je veel inspiratie op doen. Op dit forum vind je bovendien alleen maar gelijkgestemden.
 • Live Q&A sessies: je krijgt ook nog eens toegang tot exclusieve live Q&A sessies. Tijdens deze sessies kun je jouw eigen vragen stellen, maar je kunt ook de vragen van andere volgers aanhoren. Erg vermakelijk en leerzaam.
 • 12 maanden toegang 3 crypto portefeuilles
 • Toegang Telegram groep
 • Toegang tot de CryptoAcademy membershipsite

Ook met al deze onderdelen hebben Harm en Jan Robert mij positief weten te verrassen. Zo vind ik onder meer de onderzoeksrapporten geweldig, terwijl ook de toegang tot het forum van Harm van Wijk subliem te noemen is.


Onderzoeksrapporten (mail alerts om crypto te kopen en verkopen)

Hieronder zie je een mooi voorbeeld hoe ik 26 februari 2021 een rapport kreeg terwijl ze €500,00 aan Vechain kochten en vervolgens weer verkochten op 9 maart 2021 met een winst van €140,44

Uiteraard hoef je daar niet in mee te gaan voor dit bedrag maar hier heb ik het voor €200,00 gedaan en ook ik had een mooie winst op dat moment.

Buy trading crypto alert:

Op deze foto zie je hoe trading buy alerts werken tijdens de cursus x10 met crypto

Close trading crypto alert:

Op deze foto zie je hoe trading profit alerts werken tijdens de cursus x10 met crypto

In mijn ogen is het X10 met Crypto programma onwijs interessant dankzij deze extra’s. Met dank aan deze extra’s kun je in ieder geval nog sneller alle gewenste kennis op gaan doen. Ik ben in ieder geval groot fan!

Ook het maximale halen uit cryptomunten? Start dan ook nu!


Daarnaast nog waardevolle e-books

In deze X10 met Crypto review heb je kunnen lezen dat dit programma onwijs uitgebreid is. Dat is niet alleen te danken aan de cursussen en aan de hierboven genoemde onderdelen, maar ook aan meerdere bonussen. Ja, je leest het goed: je krijgt standaard meerdere bonussen in e-books meegeleverd:

 • E-book: Meest gestelde vragen over de Bitcoin
 • E-book: 10 tips voor de aanschaf van ICO’s
 • E-book: In 7 etappes van start tot finish

Wat ik van deze bonussen vind? Nou, ook over deze bonussen ben ik onwijs te spreken. In mijn ogen hebben Harm en Jan Robert ook hiermee weer de juiste keuzes weten te maken. Wat mij betreft vormen deze bonussen een prima aanvulling op het ongekend uitgebreide programma!


Wat is het doel van het X10 met Crypto programma?

Zo, je hebt hierboven uitgebreid kennis kunnen maken met Harm en Jan Robert. Zoals je hebt kunnen lezen, ben ik in ieder geval te spreken over beide heren. Een terechte vraag hierbij is wel de volgende: waarom hebben Jan Robert en Harm de handen ineengeslagen? Zelf stelde ik me die vraag ook, waarna ik op zoek ben gegaan naar het antwoord.

Al snel vond ik op internet een passend antwoord. Ik las namelijk dat Jan Robert en Harm graag andere mensen helpen. Aangezien ze zich beide op de wereld van cryptocoins richten, besloten ze om eens het gesprek met elkaar aan te gaan. Al snel klikte het vrij goed, waarna beide heren besloten om intensief samen te werken. Zo is Jan Robert werkzaam bij het bedrijf van Harm en hebben beide heren dus het X10 met Crypto programma ontwikkeld.

Over het doel van dit programma valt ook het nodige online te lezen. Met name de volgende zin viel mij hierbij op: met dit programma is het doel om jouw vermogen te vertienvoudigen. Het gaat hierbij om een vertienvoudiging van jouw vermogen binnen één jaar; dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar Jan Robert en Harm geven aan dat dit echt mogelijk is met het X10 met Crypto programma.

Ik vind het in ieder geval mooi om te zien dat Harm en Jan Robert een dergelijk doel uit durven te spreken. Ook over het feit dat zij andere mensen willen helpen, ben ik persoonlijk erg te spreken. Ik ben in ieder geval fan van het doel van dit programma én van beide heren.


Voor wie is de cursus X10 met Crypto geschikt?

Is het zo dat Harm en Jan Robert dit programma voor jan en alleman ontwikkeld hebben? Nee, zeker niet. Beide heren geven namelijk aan dat zij dit programma alleen voor liefhebbers van crypto ontwikkeld hebben. Als je helemaal geen affiniteit met de digitale munteenheden hebt, kun je beter voor een ander financieel product kiezen.

Daarbij is het ook wenselijk dat je zelf al bezig bent met het handelen in cryptocoins. Uiteraard op kleine schaal, maar dan weet je in ieder geval waar de cursussen over gaan. Daarnaast is het belangrijk dat je de nodige tijd vrij gaat maken voor dit programma. Als je alle onderdelen van dit programma van A tot Z wilt volgen, moet je hier echt veel tijd aan besteden.

Dit programma is dus geschikt als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • Je moet enige affiniteit met cryptocoins hebben óf je moet zelf al bezig zijn met het handelen in cryptocoins
 • Je moet bereid zijn om veel tijd in dit programma te steken. Alleen als je echt serieus met dit programma aan de slag gaat, kun je jouw vermogen vertienvoudigen

Zijn er nog andere crypto trainingen?

Een review is naar mijn mening niet compleet om je enigszins andere keuzes te geven. Hieronder 2 crypto trainingen waar ik ook erg over te spreken ben. De lengte van mijn review laat wel zien hoe erg ik overigens te spreken met over X10 met crypto.


Mijn X10 met Crypto Ervaringen

Het mag duidelijk zijn: het X10 met Crypto programma bestaat uit twee veelbelovende cursussen. Beide cursussen zijn in mijn ogen waardevol, uitgebreid en van een ongekend hoog niveau. Dit komt volledig op het conto van de experts Harm van Wijk en Jan Robert Schutte!

Over de cursussen kan ik eigenlijk met geen kwaad woord spreken. Beide cursussen hebben een prima opbouw, voldoen aan de verwachtingen en weten zelfs nog méér te leveren. Zo ben ik ook te spreken over bijvoorbeeld de webinars uit de cursus van Jan Robert. Tevens vind ik het super dat je in de cursus van Harm van Wijk direct gratis een e-book kunt bestellen.

Beide heren laten in ieder geval duidelijk blijken dat zij ware vakmannen zijn. Als je graag alles over de handel in cryptocurrency wilt leren, zijn beide cursussen daarvoor ideaal te noemen. Of beter gezegd: het X10 met Crypto programma is daarvoor interessant te noemen. Als je dit programma aanschaft, weet je namelijk ook nog geld te besparen. Het is namelijk voordeliger om dit programma aan te schaffen in plaats van dat je beide cursussen los aanschaft!

Heb ik ook nog mijn bedenkingen over bepaalde onderdelen van de cursussen? Nee, eigenlijk niet. Wel wil ik je – nogmaals – het volgende op het hart drukken: je moet echt de tijd vrijmaken voor het volgen van deze cursussen. Als je dat niet doet, kun je simpelweg niet alle benodigde kennis op doen. De kans dat je in dat geval jouw vermogen weet te vertienvoudigen, is een stuk kleiner.


Wat vinden andere mensen van het X10 met Crypto programma?

Wat denk je vooralsnog van dit programma? Ben je – net zoals ik – erg te spreken over dit veelbelovende crypto programma? Dan wil ik je graag op het volgende wijzen: behoorlijk veel mensen zijn te spreken over dit programma.

Hoe ik daarbij kom? Nou, op het internet kun je behoorlijk veel bevindingen over dit onlineprogramma vinden. Enkele van deze bevindingen heb ik voor je op een rijtje gezet:

Op deze foto zie je de X10 met crypto ervaring
Op deze foto zie je de X10 met crypto ervaring

Uit deze beoordelingen blijkt duidelijk dat de kopers behoorlijk tevreden zijn. Dat blijkt niet alleen uit deze beoordelingen, maar ook uit andere beoordelingen die je online kunt vinden. Al met al kan ik concluderen dat de meeste volgers van dit programma (erg) tevreden zijn.


Alle X10 met crypto voor- en nadelen op een rijtje

Als afsluiter van deze X10 met Crypto review zet ik graag alle voor- en nadelen op een rijtje:

Voordelen:

 • Een onwijs uitgebreid programma
 • Het programma is opgesteld door ware experts; dit merk je aan alles
 • Tijdelijk een korting van 1000 euro
 • Inclusief veel interessante extra’s en bonussen
 • De ontwikkelaars zijn 100% betrouwbaar
 • Het gehele programma is leuk om te volgen
 • Je kunt dit programma volledig online volgen op je eigen tempo
 • De kans op succes is vrij groot met/dankzij dit programma

Nadelen:

 • Je moet er veel tijd voor vrijmaken
 • De X10 met crypto voelt naar mijn mening niet heel modern aan.
 • Sommige modules van de cursussen zijn (te) ingewikkeld
 • Het programma biedt geen garantie; je hebt nooit de garantie dat je daadwerkelijk jouw vermogen gaat vertienvoudigen

Wat kost het X10 met Crypto programma?

Heb je interesse om je direct voor het X10 met Crypto programma aan te melden? Dat kan ik me maar al te goed voorstellen. Het programma is namelijk waardevol en overtreft alle verwachtingen.

Als je van dit programma wilt genieten, moet je hier uiteraard wel een bepaald bedrag voor betalen. Gelukkig heb ik ook daar goed nieuws over. Normaal gesproken betaal je 1997 euro voor dit programma, maar je krijg tijdelijk 1000 euro korting. Dit betekent dat je slechts 997 euro voor dit programma hoeft te betalen.

Vind ik dat weinig geld? Nou, het is veel geld, maar je krijgt wel veel waar voor je geld. Bovendien kun je dit geld – dankzij Harm en Jan Robert – binnen de kortste keren weer terugverdienen. Deze investering is dan ook meer dan de moeite waard.

Garantie

Krijg je van Harm en Jan Robert ook nog een garantie aangeboden? Hier heb ik online niks over vinden, maar ik neem aan dat zij zich netjes aan de wet houden. In dat geval heb je 14 dagen de tijd om je volledige aankoopbedrag retour te vragen.


Wat is mijn X10 met Crypto review eindoordeel?

In deze X10 met Crypto review heb je onwijs veel informatie kunnen vinden. Zo weet je precies uit welke onderdelen dit programma bestaat, wat het doel van dit programma is, wie dit programma ontwikkeld heeft en of het programma voor jou geschikt is. Daarnaast ben ik uitgebreid in gegaan op wie Harm van Wijk & Jan Robert Schutte zijn.

Graag sluit ik deze review met een conclusie af. Voor deze conclusie geef ik antwoord op de volgende vraag: kan ik het X10 met Crypto programma aanraden? Op deze vraag kan ik maar één antwoord geven: ja, dat kan ik je voor de volle 100% aanraden.

In mijn ogen is dit programma echt van een ongekend hoog niveau. Je merkt aan alles dat het programma door experts ontwikkeld is en dat het waardevol is. Ook ben ik van mening dat dit programma leuk is om te volgen; je kunt dit volledig online doen op je eigen tempo, terwijl je wel nog van de nodige interactiviteit geniet.

Harm van Wijk heeft meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van beleggen en daar krijg jij les van. Dat zegt genoeg lijkt me zo.

Om het nog mooier te maken: je krijg tijdelijk ook nog 1000 euro korting. Om al deze redenen wil ik je van harte aanraden om je direct voor dit programma aan te melden. Veel plezier en succes met dit waardevolle programma van Harm van Wijk en Jan Robert Schutte!

Print Friendly, PDF & Email

X10 met Crypto

997 euro
9

Inhoud

9.5/10

Presentatie

8.5/10

Betrouwbaarheid

9.5/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Volledig online te volgen op je eigen tempo
 • Het programma is opgesteld door ware experts; dit merk je aan alles
 • Harm van Wijk & Jan Robert Schutte zijn erg betrouwbaar
 • Inclusief veel interessante extra’s en bonussen zoals onderzoeksrapporten
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • De X10 met crypto cursus voelt naar mijn mening niet heel modern aan.
 • Het programma biedt geen garantie; je hebt nooit de garantie dat je daadwerkelijk jouw vermogen gaat vertienvoudigen

Plaats een reactie