Affiliate Marketing Domination (AMD) Review & Ervaringen (2021) + Eigen Resultaten

Affiliate Marketing Domination is momenteel de training als het gaat om geld verdienen met Affiliate Markting. Robert Janssen gaat je in maar liefst 8 weken alles leren van A tot Z over dit geweldige verdienmodel.

Hierbij mijn Affiliate Marketing Domination review en ervaring over Affiliate Marketing wat ik zelf toepas op 7 websites, ik deel ook eigen resultaten op deze review.

Update: Deze cursus is verder gegaan met de naam Affiliate Marketing Meesterschap. Ga hier naar mijn Affiliate Marketing Meesterschap Review.

Daarnaast heb je ook de optie om zijn 3-Daagse Kick Start Training te doen waar je al een goede indruk krijgt over dit mooie verdienmodel!

Leestijd: 19 minuten


Inhoudsopgave


Wie zijn Robert Janssen en Corné Marchand?

Op deze foto zie je Robert en Corné, oprichters van de Affiliate Marketing Domination
Robert Janssen en Corné Marchand

Robert Janssen en Corné Marchand zijn 2 mannen die het affiliate marketing systeem eigenlijk al hebben uitgespeeld, zo succesvol zijn ze hiermee.

Beide heren verdienen al tussen de 5k en 10k per maand en hebben ook beide meerdere websites net als ik.

Al hun kennis hebben ze nu gedeeld in hun Affiliate Marketing Domination. Zij delen dus echt hun blauwdruk op het gebied van hun succes en daarmee zou je zelfs 5k per maand kunnen verdienen.

Daarnaast is het mooie van dit verdienmodel is dat het onbeperkt schaalbaar is. Er zit dus echt geen limiet aan.


Wat houd de Affiliate Marketing Domination precies in?

De Affiliate Marketing Domination is een online video cursus waarin je door middel van maar liefst 8 weken aan video’s alles gaat leren van A tot Z over het toepassen van Affiliate Marketing.

Daarnaast leren Robert en Corné je ook stap voor stap een eigen website te bouwen, hoog te scoren op google door middel van CEO.

Hun doel is ook echt dat je op den duur richting de 5k per maand gaat verdienen.

Hier zit ik momenteel op de 5k per maand en heb dankzij deze training nog meer stappen gemaakt, 2021 gaat een geweldig jaar worden en hoop voor jou ook!

Dit alles leer je in 8 modules en 65 lessen en die kan je volledig in eigen tempo volgen in een mooie online omgeving. Dit betekent dat je deze training ook in 3 weken zou kunnen doen, dit kan je helemaal zelf bepalen!

Daarnaast hoef je deze cursus maar 1 keer aan te schaffen en krijg je levenslang toegang inclusief updates.

Daarnaast krijg je ook veel gratis bonussen zoals het doen van je boekhouding tot het opschalen en deze worden jaarlijks ge-updatet.

Hieronder zie je de online omgeving en daaronder deel ik mijn Video Review van deze cursus.

Op deze foto zie je de online omgeving van de Affiliate Marketing Domination

Affiliate Marketing Domination Review [VIDEO]

Niet zoveel zin om de hele review te lezen? Kijk dan nu mijn video review en wie weet begin jij ook hierna direct met het bouwen van je eigen Affiliate Marketing Business!

Krijg in de maand december een extra 100 euro korting op de Affiliate Marketing Meesterschap met kortingscode FEESTMAAND en betaal geen 497 euro maar slechts 397 euro!

Of doe zijn 3-Daagse Kick Start Training


Wat is Affiliate Marketing?

Heb er al meerdere blogs over geschreven maar zal het nog even kort uitleggen. Wanneer we spreken over Affiliate Marketing, dan ga je de producten van iemand anders promoten.

Dit kan je in de vorm doen van een informatiepagina, een reisblog of een review website. Uiteindelijk komt elke vorm op hetzelfde neer.

Je bouwt een website om de bezoeker zo goed mogelijk te informeren over het product, mocht de bezoeker dan het product kopen dan krijg je daar een kleine commissie voor.

Je brengt dus feitelijk de bezoeker en de verkoper samen.

Het mooie van Affiliate Marketing vind ik persoonlijk ook dat je elk product kan promoten, denk aan tv’s, laptops, reizen of online trainingen over geld verdienen.

Er zit dus altijd wel een onderwerp/niche bij waar jij veel vanaf weet en dus over kunt schrijven en zo start je dus een Affiliate Marketing Business.

Hier ooit begonnen met een fitness blog, daaruit kwam een reizen blog en review website en daarna zijn er nog 3 websites uitgekomen.

Hieronder het mooie stappenplan van dit fantastische verdienmodel. En het mooie is dat het alleen maar meer kan worden.

*disclaimer: Moet er wel eerlijk bij zeggen dat het tussen de 2 en 12 maanden kan duren voordat je de eerste commissie binnen krijgt, dit is echt voor iedereen anders.

Op deze foto zie je hoe Affiliate Marketing werkt

Voor wie is de Affiliate Marketing Domination cursus geschikt?

Robert en Corné hebben er echt alles aangedaan om deze training voor iedereen geschikt te maken.

Denk aan een persoon die nog geen website heeft tot de persoon (zoals ik) die wellicht al wel 1 of meer websites heeft maar wilt opschalen naar een nog groter inkomen.

Je leert echt alles over Affiliate Marketing van A tot Z en er wordt echt niks overgeslagen.

Denk bijvoorbeeld aan het krijgen van een betere mindset tot het hoog scoren op google tot het toepassen van Affiliate Marketing en samen je eerste commissie binnenhalen.

Daarnaast kan je met elke niche geld verdienen, dus dat maakt deze vorm van online geld verdienen zeer interessant.


Wat krijg je precies?

Zoals eerder gezegd krijg je toegang tot maar 65 lessen verdeeld over 8 modules. Deze modules kan je bijvoorbeeld per week doen maar je kunt ze ook volledig in eigen tempo doen.

Daarnaast zodra je de modules hebt afgerond, dan krijg je nog tot meerdere waardevolle bonussen die ze ook nog aan het updaten zijn.

Module 1: Introductie

In module 1 leren we Robert en Corné beter kennen en dat vond ik persoonlijk wel erg leuk. Ik ken beide namelijk alleen van hun websites want je wilt altijd leren van de beste en zo zie ik hun zeker.

Wat ik ook erg kan waarderen is dat beide heren gelijk eerlijk zijn met wat te verwachtingen zijn, namelijk de eerste maanden weinig tot geen resultaat en dat iedereen zijn eigen pad bewandeld. En dat is echt de waarheid.

Hier duurde het zelfs 7 maanden voordat ik mijn eerste “grote commissie” binnen kreeg, dit was toen € 106,80. Terwijl ik andere zag die al na 2 maanden hun eerste commissie hadden. Dit moet je echt loslaten en je alleen op jezelf richten.

Module 1 bevat 3 lessen:

 • Welkom bij de AMD Premium Community
 • De Fundering
 • Het Businessmodel Affiliate Marketing

Module 2: Mindset voor succes

Ik ben zelf een groot voorstander van de Mindset module en vind dat elke grote training deze moet bevatten, dus ben erg blij dat beide heren deze module erin hebben gezet.

Zoals ik al eerder zei, het kan van 2 tot 12 maanden duren voordat jij die eerste commissie binnen krijgt en daar heb je echt een goede mindset en discipline voor nodig.

Precies de reden dat zoveel mensen het al opgeven na enkele maanden en jij hopelijk net als ik wel doorgaat.

Mijn tip: Geef het minstens 1 jaar van blogs schrijven.

In module 2 ga je echt ook leren om een Lange Termijn visie te creëren. Affiliate Marketing is echt een lange termijn verdienmodel.

Op deze foto zie je module 2 over mindset in de Affiliate Marketing Domination cursus
Module 2: Mindset voor succes

Module 2 bevat 10 lessen:

 • Introductie tot mindset
 • Lange Termijn visie
 • Vergeet perfectie
 • Consistentie
 • Focus
 • Oneindig doorzetten
 • Word verliefd op het proces
 • Falen hoort erbij
 • Conditionering
 • Visualiseren & Concreet maken

Module 3: Niche & Product

In module 3 ga je alles leren over de verschillende niches en dat is dan gelijk de richting dat je op wilt met je website. Zo kan je bijvoorbeeld naar de fitness niche of de afvallen niche of een geld verdienen niche.

Je kan echt alle kanten op en daardoor kan het ook niet anders dat jij een niche en product(en) vindt waarvan jij veel af weet en dus makkelijk over kan schrijven en mee kan verdienen.

Daarnaast neem Corné ons ook mee met de Customer Journey, dat is het moment dat je een bezoekers krijgt op weg naar zijn aankoop.

Dit kan in het begin zijn of helemaal in het einde of wellicht pak je de bezoeker zelfs in de volledige weg naar een eventuele commissie.

Module 3 bevat 4 lessen:

 • De affiliate modellen
 • De customer journey
 • Niche onderzoek
 • Productonderzoek

Module 4: Jouw Online Vastgoed opzetten

In module 4 komen er in actie en gaan we beginnen met het opzetten van ons eigen online vastgoed, namelijk beginnen van een eigen website.

Na module 4 weet jij hoe je een domeinnaam moet verzinnen en kan vastleggen en daarnaast je hosting kunt regelen. Dit alles legt Corné stap voor stap uit en hij laat dit ook allemaal zien hoe dit in de praktijk gaat.

Ook krijgen we uitleg over de verschillen tussen een pagina en een bericht en krijgen we uitleg over het instaleren van een thema of bepaalde plugins die ervoor zorgen dat we een goed scorende website krijgen.

Op deze foto zie je module 4 over online vastgoed in de Affiliate Marketing Domination cursus
Module 4: Jouw Online Vastgoed opzetten

Module 4 bevat 9 lessen:

 • Domein en hosting regelen
 • WordPress installeren
 • Frisse start I
 • Frisse start II
 • Pagina of Bericht?
 • Kies een thema
 • Pagebuilder
 • Elementor en/of Thrive installeren
 • Logo (laten) maken

Module 5: Google Domination

Hoe meer bezoekers jij krijgt, hoe hoger de kans dat jij commissies gaat krijgen. Deze bezoekers komen helaas niet vanzelf en daar moet je behoorlijk veel voor doen.

In module 5 gaat Robert je alles vertellen wat jij moet doen om ervoor te zorgen dat je gratis bezoekers gaat krijgen via google (SEO).

Daarnaast kan je ook kiezen voor adverteren (SEA) maar Robert en Corné leggen de focus op SEO, dus het gratis krijgen van bezoekers.

Mocht je deze review ook aan het kijken zijn vanaf google, dan betekend dat ik deze module goed heb toegepast.

Uit ervaring weet ik van mijn review website dat Robert meerdere van mijn reviews op de 1e pagina van google heeft staan en daar ben ik behoorlijk jaloers op!

Op deze foto zie je module 5 over google in de Affiliate Marketing Domination cursus

Module 5 bevat 6 lessen:

 • SEO basis
 • 4 Factoren voor een Hoge Ranking
 • Zoekwoordonderzoek
 • Rijke content
 • Google Tools introductie
 • Google Tools toepassen

Module 6: Content Domination

Het gaat nu echt beginnen! Je gaat nu beginnen met het schrijven van verschillende blogs en daarnaast het toepassen van Affiliate Links.

Daarnaast ga je ook uitgebreid samen met Robert kijken met het beginnen van je eigen YouTube Kanaal.

Hier ben ik sinds 17 november 2020 begonnen met YouTube dus zie mezelf nog echt als een beginner en ben eigenlijk geen prater.

Dus volledig uit mijn comfort zone gegaan en daardoor heb ik al meerdere commissies te pakken omdat er toch veel mensen video’s kijken i.p.v. een gehele review. Dus kan het zeker aanraden om met de tips van Robert aan de slag te gaan!

Module 6 bevat 23 lessen:

 • Bloggen: Begin hier
 • Pakkende Titel
 • Blog Maken (WordPress)
 • Affiliate Links plaatsen (WordPress)
 • Media plaatsen (WordPress)
 • Blog Maken (Thrive Architect)
 • Affiliate Links plaatsen (Thrive)
 • Opmaak + Media toevoegen (Thrive)
 • Uitgelichte Afbeelding maken
 • Maak je blog Google-proof
 • Blog publiceren & Aanmelden
 • YouTube introductie
 • YouTube kanaal opzetten
 • YouTube banner maken
 • YouTube profielfoto toevoegen
 • YouTube basisinformatie toevoegen
 • YouTube video maken
 • YouTube video bewerken
 • YouTube video uploaden
 • YouTube video publiceren
 • YouTube branding
 • Social media marketingGoogle Ads

Module 7: Email Marketing Domination

Nu je weet hoe je gratis mensen naar je website gaat krijgen en blogs kan schrijven is het tijd om een stapje verder te gaan kijken, dit ga je namelijk doen met Email Marketing.

Hierin ga je leren hoe je door middel van het verzamelen van email adressen informatie kan mailen over producten of verdienmodellen en hierin zou je dan ook weer Affiliate Links kunnen toepassen.

Ik ben zelf nog niet begonnen met deze vorm van Marketing, ook omdat ik het zelf best irritant vind dat ik ergens een gratis e-book download en vervolgens elke dag mails krijg met “reclame”.

Ook omdat ik zelf in deze business zit herken ik de links, ben er zeker van overtuigd dat het een super goede manier is om nog meer clicks en commissies te krijgen dus wie weet in de toekomst.

Enormail is 1 van de email marketing software waarin je het gehele proces kan automatiseren, zo schrijft een bezoeker zich in en kan je instellen dat hij na 2 dagen een mail krijgt, daarna na 3 dagen en dat kan je allemaal automatiseren.

Op deze foto zie je module 7 over email marketing in de Affiliate Marketing Domination cursus

Module 7 bevat 5 lessen:

 • Het belang van e-mailmarketing
 • E-mailmarketing campagne opzetten
 • Gratis weggever
 • Autoresponders
 • Nieuwsbrief

Module 8: De Weg naar 5k Per Maand

De eerste stappen zijn gezet, in de laatste module ga je samen met Robert nog even kijken naar een stukje opschalen en uitbesteden.

Daarnaast bekijken we meerdere websites waarvan hij vindt dat dit succesvolle websites zijn en dat ze eruitzien zoals het hoort.

Hier heb ik ook goede ervaringen met WritGo.nl en daarom extra leuk dat deze cursus hier ook op terug komt en dat Robert dat ook een erg goede website vindt.

Module 8 bevat 5 lessen:

 • Introductie
 • JouwPersoonlijkeGroei.nl
 • WritGo.nl
 • BedrijvenConsultant.nl
 • Schrijf een review ❤

Wat zijn de Affiliate Marketing Domination gratis bonussen?

Robert Janssen en Corné Marchand geven je naast al de waardevolle modules ook nog enkele bonussen die het zeker nog meer de moeite maken (al was ik al overtuigd)

Bonus 1: Groepscoaching (twv: €500)

Naast een uitgebreid community waar je ook je vragen kan stellen heb je ook regelmatig Groepscoaching sessies, deze worden overigens ook opgenomen.

Elke sessie heeft een bepaald thema en zo zal je altijd op de hoogte blijven van trends of onderwerpen van dat moment.


Bonus 2: Belasting & Administratie (twv: €250)

Dit vond ik zelf een zeer waardevolle bonus, we krijgen hierin namelijk een duidelijke uitleg van Robert hoe we moeten omgaan met onze belasting.

Bonus 2 gaat er dus voor zorgen dat je precies weet wat je moet afdragen en dat er geen twijfels meer zijn als het gaat over je administratie.

Op deze foto zie je Bonus 2: Belasting & Administratie (twv: €250) van de Affiliate Marketing Domination
Belasting & Administratie

Bonus 3: Het Content Kanon (twv: €500)

Hier heb ik zelf meerdere websites en soms zie je even door de bomen het bos niet meer en weet je niet waar je over moet schrijven.

Bonus 3 gaat je gelukkig helpen met het versterken van je website waardoor je meer bezoekers gaat krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een kennisbank.


Bonus 4: Bedrijf inschrijven (twv: €250)

Hier vond ik het ook super spannend toen ik me voor het eerst ging inschrijven bij de kvk en had graag wat meer begeleiding gehad.

Toen kende ik de Affiliate Marketing Domination helaas nog niet, in deze bonus gaan Robert en Corné een duidelijk checklist delen voor zowel Nederlanders als Belgen zodat je je makkelijk kan inschrijven.

Op deze foto zie je Bonus 4: Bedrijf inschrijven (twv: €250) van de Affiliate Marketing Domination
KVK (NL) + KBO (BE)

Bonus 5: 15K casestudy (twv: €1.000)

In deze bonus bespreekt Robert hoe hij door middel van 1 product maar liefst 15k heeft verdiend. Het bewijs hoe mooi Affiliate Marketing is!

In verband met exclusiviteit krijg je na 4 weken toegang tot dit onderdeel.

Op deze foto zie je Bonus 5: 15K casestudy (twv: €1.000) van de Affiliate Marketing Domination
Bonus 5: 15K casestudy

Bonus 6: Toegang Tot Exclusieve Community (twv: €500)

Ik vind een Community zelf erg fijn, je ziet met allemaal mensen in de groep die ook deze cursus hebben aangeschaft en daardoor deel je successen met elkaar en kan je ook onbeperkt vragen stellen.

Daarnaast heb ik zelfs vriendschappen opgebouwd omdat je samen een passie hebt voor Affiliate Marketing en dit kan delen met elkaar!


Bonus 7: SEO Checklist (twv: €100)

Met deze SEO checklist kom je niet voor verrassingen te staan als je net begint met een eigen website. Dit zorgt ervoor dat je gelijk goed gaat scoren op google.


Bonus 8: Uitbestedingsformule (twv: €700)

Hier heb ik het eerste jaar alles zelf gedaan, vanuit daar ben ik gaan opschalen en kwamen er meer websites bij. Met bonus 8 ga je leren hoe je minder kan werken en meer gaat verdienen.

Klinkt onmogelijk maar is echt mogelijk!

Op deze foto zie je Bonus 8: Uitbestedingsformule (twv: €700) van de Affiliate Marketing Domination
Minder doen, meer resultaat

Bonus 9: Must Reads (twv: €100)

Je bent nooit uitgeleerd en dat vinden Robert & Corné ook. In deze bonus krijg je namelijk boeken die je echt moet lezen en die erg waardevol zijn.

Deze boeken hebben gezorgd dat beide heren zo succesvol zijn geworden.


AMD ervaringen:

Op google zijn gelukkig genoeg positieve ervaringen te vinden over de Affiliate Marketing Domination en ik kan dit alleen maar bevestigen.

Hier heb ik ook al enkele jaren ervaring met Affiliate Marketing en kan oprecht en eerlijk zeggen nog genoeg te hebben geleerd uit deze cursus om nog verder op te schalen.

Hieronder enkele ervaringen:

Op deze foto zie je Affiliate Marketing Domination ervaringen

Mijn Affiliate Marketing resultaten

Hieronder zie je een voorbeeld van 2 maanden van mij zelf. Dit is gebaseerd op slechts 1 platform (paypro) en zo zijn er nog meer. Zo zit ik ook op een ander platform waar ik maandelijkse commissie krijg over abonnementen, die heb ik eronder gedeeld.

Ook zie je bijvoorbeeld de tijdstippen, zo zie dat internet altijd leeft. En dat ik in 12 dagen 3×233,50 hebt verdiend of in 1 week 2x€500,00

Hieronder deel ik December 2020 en Januari 2021. Zo zie je dat ik feitelijk in 1 week de aanschaf van deze uitgebreide cursus er al uit heb. En dat kan jij dus ook!

Op deze foto zie je Affiliate Marketing resultaten
Commissies van 500 euro, werk hard en je hebt deze aanschaf er zo uit.

Affiliate marketing passieve inkomsten

Wat ook ontzettend fijn is aan affiliate marketing is dat je het zelfs passief kunt maken, hier zit ik momenteel al op 10k aan terugkerende commissies waar ik zelf niks voor hoef te doen.

Ik verwacht juni 2022 zelfs op 150% te zitten van mijn vorige loondienst baan.

Dit betekend in de praktijk dat ik straks ruim 2500 euro per maand binnen krijg aan abonnementen en dat ik zelfs niet eens zou hoeven te werken als ik dat niet wil. Doe ik uiteraard wel omdat je het nog verder kan opschalen.

Hieronder zie je een mooi voorbeeld wat ik aan nieuwe commissies heb gekregen in alleen juni 2021. Dit is netto 3k op jaarbasis.

Op deze foto zie je wederkerende commissies van Affiliate marketing

Wat zijn de Affiliate Marketing Domination Voor- en nadelen?

Voordelen:

 • Ontzettend uitgebreid, Robert en Corné wisten precies wat ze miste bij andere Affiliate Marketing trainingen en hebben alles toegevoegd.
 • Hun gehele succesvolle blauwdruk wordt gedeeld.
 • Beide heren spreken duidelijk en hebben heel veel kennis over Affiliate Marketing en daar ga jij alles van leren!
 • Veel gratis bonussen en die gaan ze nog meer aanvullen komende jaren.
 • De mindset module.
 • Eerlijkheid: Robert en Corné beginnen goed met de verwachtingen vanuit beide kanten en waar je rekening mee moet houden als je begint met deze cursus.
 • Éénmalige aanschaf. Je hoeft deze cursus maar 1 keer aan te schaffen en je krijgt voor altijd toegang!

Nadelen:

 • Geen Snel geld verdienen model: Het kan tussen de 2 en 12 maanden duren voordat de eerste commissies binnen krijgen of dat je gratis bezoekers op je website krijgt. Hiervoor heb je veel discipline voor nodig.
 • Veel concurrentie: Wel is het dat 80% stopt na enkele maanden.

Hoeveel kost de Affiliate Marketing Domination?

Robert Janssen bied je aan om op maar liefst 3 verschillende manieren te betalen zodat het voor iedereen mogelijk zou moeten zijn om te beginnen met dit mooie verdienmodel.

 • Per maand 67 euro
 • Of per kwartaal 197 euro
 • Per jaar 697 euro

Zoals je aan mijn resultaten hebt kunnen zien kan je echt ontzettend veel geld verdienen als je alles geeft, daarnaast krijg je toegang tot verschillende case studies zodat jij dit ook kan overnemen op je website.

Daarnaast kan je de BTW van 21% terugvragen, dit is ook de reden dat bovenstaande prijzen exclusief btw zijn.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Daarnaast mocht het product niet zijn wat je dacht dat het was, dan krijg je netjes binnen 14 dagen je geld terug.

Er zit wel 1 voorwaarde aan vast en dat is dat je niet meer dan 5 video’s hebt bekeken.

En dat snap ik heel goed want ze delen echt geheimen waarmee je meer dan 5k per maand zou kunnen verdienen op den duur.


Conclusie: Affiliate Marketing Domination kopen of niet?

Ik heb mijn uiterste best gedaan om je zoveel mogelijk informatie te geven in deze Affiliate Marketing Domination review die naar mijn mening zeker geslaagd is.

Het fijne van dit verdienmodel vind ik persoonlijk dat het onbeperkt schaalbaar is, hier pak ik elke maand meerdere abonnementen van producten die elke maand of jaar terug komen en dit kan je alleen nog maar opbouwen.

Dit krijg je uiteraard niet voor niks, hier heb ik 6 maanden hard moeten werken voor die eerste commissie en dat was destijds 27 euro. Nu is mijn hoogste commissie zelfs 1200 euro.

Hoe geweldig zou het zijn als jij net als ik over enkele jaren meer dan 5 websites hebt en commissies krijgt op de vreemdste tijden dat je niet aan het werken bent.

Geld verdienen met Affiliate Marketing is echt een geweldig iets, je kan gewoon een niche kiezen waarin je passie ligt en vervolgens ga je producten promoten en bezoekers waardevolle informatie geven.

Wacht dus niet langer en stap net als ik in de mooie wereld van Affiliate Marketing en begin met het bouwen richting die 5k per maand!

Krijg in de maand december een extra 100 euro korting op de Affiliate Marketing Meesterschap met kortingscode FEESTMAAND en betaal geen 497 euro maar slechts 397 euro!

Of doe zijn 3-Daagse Kick Start Training


Hopelijk heb ik met deze review voldoende informatie gegeven, mocht je nog meer willen weten neem dan een kijkje in mijn kennisbank.


Affiliate Marketing Domination FAQ (veel gestelde vragen)

Hieronder enkele veel gestelde vragen:

 • Waar kan ik de Affiliate Marketing Domination kopen?

Momenteel hebben ze een tijdelijke kortingspagina opgericht. Ook krijg je na het aanschaffen van deze cursus nog 21% BTW terug. Dit is ruim 150 euro.

 • Kan je makkelijk en snel geld verdienen?

Nee, zowel Robert als Corné bieden gelijk duidelijkheid dat dit zeker geen snel geld verdienen methode betreft.

Affiliate Marketing is dus voor een lange adem. Het is hard werken in het begin maar die beloning gaat zeker komen. Je moet je namelijk bewijzen op google dat je serieus bezig bent, daarom zal het enige tijd duren voordat de eerste bezoekers gaan komen.

 • Wat zijn de jaarlijkse kosten?

Naast deze training moet je nog een domeinnaam (enkele euro’s) en een hosting (rond de 40 euro voor het eerste jaar).

Daarnaast kan je voor een betaald thema gaan die je uiteindelijk heel veel voordelen gaat geven op het gebied van google. Dit is echt niet verplicht. Hier ooit met gratis thema begonnen en dan 1 jaar naar een betaald thema.

Hier betaal ik voor 5 websites een bedrag van 300 euro en daar doe ik 3 jaar mee aan hosting. Leuk als je bedenkt dat ik regelmatig commissies heb van €500 euro per stuk.

Print Friendly, PDF & Email

Affiliate Marketing Domination

497 euro
9

Inhoud

9.5/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Je krijgt les van Robbert die zelf ook al meer dan 10k per maand verdiend aan affiliate marketing
 • Zeer complete online cursus die volledig in eigen tempo te volgen is
 • Éénmalige aanschaf en voor altijd toegang en updates
 • Veel waardevolle bonussen zoals een 15k casestudy
 • Erg goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Affiliate Marketing is zeker een verdienmodel waar je hard voor moet werken (tussen 3 en 12 maanden voor je eerste commissie)
 • Veel Concurrentie

Plaats een reactie