The Millionaires Club Review (2022) Vasco Rouw & Boef + Ervaringen. (abbo is per 2022 gratis)

The Millionaires Club is een exclusief platform van Vasco Rouw & Boef waar je alles gaat leren over het creëren van financiële vrijheid en mindset. Daarnaast leer je geld verdienen met Crypto, beleggen en vastgoed. In deze The Millionaires Club Review deel ik mijn eigen ervaringen.

Miljonair worden; dat is de droom van veel mensen. Ambieer jij die droom ook? Dan heeft het geen zin om stil te zitten. Vrij weinig mensen zijn immers slapend rijk geworden. Nee, als jij rijk wilt worden, is het tijd om in actie te komen. Je moet met goede ideeën op de proppen komen, je moet creatief zijn, je moet hard werken en je moet ook nog de juiste mensen om je heen verzamelen.

Daarbij is het ook belangrijk om de juiste mindset te verkrijgen. Hoe je de juiste mindset kunt verkrijgen? Eén van de mogelijkheden die je daarvoor hebt, is om je bij The Millionaires Club aan te melden. The Millionaires Club is een initiatief van twee miljonairs en is in de afgelopen periode uitgegroeid tot één van de meest veelbelovende online platform.

Bij The Millionaires draait alles om geld verdienen, de juiste mindset en financiële vrijheid verkrijgen. Als dat ook doelen van jou zijn, is het mogelijk interessant om je voor dit platform aan te melden. Of dat ook écht aan te raden is? Nou, dat kun je voor jezelf gaan bepalen aan de hand van deze The Millionaires Club review. In deze review zoom ik volledig in op dit veelbelovende platform, waarbij ik ook mijn eigen The Millionaires Club ervaringen met je deel.

Hier ben ik al enige tijd lid van dit geweldige platform en ben ook al bij evenementen geweest, ik probeer het daarom zeker iets persoonlijker te maken.

Leestijd: 15 minuten


Inhoudsopgave


Wat is The Millionaires Club precies?

The Millionaires Club is een uitgebreid online platform. Eigenlijk is het een community waar je lid van kunt worden, waarna je kunt toewerken naar financiële vrijheid. Financiële vrijheid die je echter niet van de een op de andere dag kunt behalen.

Nee, als je écht veel geld wilt verdienen, moet je van goeden huize komen. Zo moet je bijvoorbeeld de juiste kennis in pacht hebben, moet je goede ideeën hebben en moet je bij voorkeur ook nog de juiste mensen kennen. Nou, dat gaat stuk voor stuk goed komen met The Millionaires Club.

Binnen dit platform kun je namelijk cursussen volgen, waarmee je jouw kennis weet te vergroten. Ook kun je dankzij dit platform jouw mindset veranderen, waardoor je meer en meer goede ideeën gaat produceren. Tot slot kun je ook nog deelnemen aan speciale The Millionaires Club, waarbij je super interessante mensen kunt ontmoeten. Mensen die jouw (online) business naar een hoger niveau kunnen tillen en daarmee de inhoud van jouw portemonnee ook alleen maar kunnen vergroten!

Enige tijd geleden ben ik zelf ook lid van The Millionaires Club geworden. Niet omdat ik per sé miljonair wil worden, maar wel omdat ik van financiële vrijheid wil genieten. Juist die rust in mijn hoofd lijkt me heerlijk. Bovendien hoorde ik via andere personen goede verhalen over dit platform, waarna ik besloot om me aan te melden.

Doordat ik zelf al langere tijd lid ben, heeft The Millionaires Club voor mij geen geheimen meer. Dit zorgt er dan ook voor dat ik deze The Millionaires Club review zo uitgebreid mogelijk op kan stellen. Ook deel ik graag in deze review mijn eigen bevindingen, zodat je echt een allesomvattend beeld van dit platform krijgt.

Mocht je op voorhand al meer informatie willen, raad ik je aan om onderstaande video te bekijken. In deze video vind je alle informatie over Boef, alle informatie over Vasco Rouw en alle informatie over dit gehele platform. Hé, nu heb ik ook al direct aangegeven wie dit platform ontwikkeld heeft. Over deze twee ontwikkelaars vind je hieronder meer informatie!

Op deze foto zie je de The Millionaires Club online omgeving
De nieuwe moderne online omgeving

The Millionaires Club Review [VIDEO]

Zoals ik al zei ben ik zelf enige tijd lid van deze geweldige club en daarom kan ik ook de inhoud van dit platform laten zien in een video review. wel heb ik even mijn cijfers op verborgen mogen zetten omdat je anders al mijn financiele cijfers kunt zien.


The Millionaires Club Review (update nieuwe omgeving) [VIDEO]

Sinds kort heeft de cursus een geheel nieuwe online omgeving gekregen, ik heb er een korte rondleiding van gemaakt:


De oprichters van The Millionaires Club

Over het algemeen zie je vaak dat rijke mensen ook rijke vrienden hebben. Dat is óók het geval bij de oprichters van The Millionaires Club. Boef en Vasco Rouw zijn goede vrienden en zijn – niet geheel verrassend – beide ook behoorlijk rijk te noemen.

Het leuke hierbij is dat beide heren op een compleet andere manier hun geld verdiend hebben. Juist doordat beide heren een ander verleden kennen, hebben ze beide een hoop wijsheid in pacht. Hieronder vertel ik je graag iets meer over Vasco Rouw en Boef, zodat je van beide heren een compleet beeld krijgt.

Vasco Rouw

Ben je een fervente Instagram gebruiker? En ben je toevallig ook nog een beetje gek op mooie auto’s? Dan is de kans groot dat je het Instagram account van Vasco Rouw wel eens tegengekomen bent. Op zijn Instagram account toont hij namelijk graag zijn gele Lamborghini waarin hij rijdt.

Deze Lamborghini heeft hij niet zomaar kunnen kopen. Nee, al op relatief jonge leeftijd begon Vasco Rouw met ondernemen. Dit deed hij met zijn eigen gamebedrijf; een bedrijf waarmee hij zelf games wist te ontwikkelen.

Hij heeft daarover wel eens in een interview verteld dat hij écht heel veel geld op een dag wist te verdienen. Zijn ouders hebben hem hierbij geholpen en dat uit zich nog steeds in een maandelijks inkomen voor hen.

Vasco Rouw besloot zelf enige jaren geleden om zijn bedrijf te verkopen. Met de opbrengst daarvan is hij onder meer vastgoed gaan kopen én is hij gaan beleggen in crypto. In de loop der jaren heeft hij ook veel kennis opgedaan over het verdienen van geld en over het laten werken van geld voor jezelf.

Op deze foto zie je Vasco Rouw, 1 van de 2 oprichters van de The Millionaires Club
Vasco Rouw

Samen met Boef heeft hij dus ook de beslissing genomen om The Millionaires Club te starten. Een platform waarop Vasco graag zijn kennis deelt, maar ook waarop hij zelf nog een hoop inspiratie op doet. Volgens Vasco is het namelijk van belang om continu te blijven leren. Mede daarom volgt hij elk jaar een webinar van Tony Robbins; een belangrijke Amerikaan die veel kennis in huis heeft.

Zelf met Vasco Rouw op de foto

Hieronder zie je dat ik met de auto van Vasco op de foto ben geweest en met Vasco zelf! De evenementen zijn van enorme waarde en geven je een enorme boost om je dromen waar te maken!

Op deze foto zie je de auto van vasco rouw
Auto van Vasco
Op deze foto zie je Vasco rouw van de The Millionaires Club en ik
Vasco & Marc

Boef

Ben je een liefhebber van rapmuziek? Dan heb je ongetwijfeld wel eens naar de muziek van Boef geluisterd. Hij is in de afgelopen jaren namelijk uitgegroeid tot één van de beste Nederlandse rappers. Hij werd relatief snel populair, waardoor hij ook snel veel geld wist te verdienen.

Toen hij veel geld begon te verdienen, had hij direct een slimme ingeving. Hij wilde dit geld namelijk slim gaan beleggen, in plaats van dat hij al zijn geld over de bank zou smijten.

Om dat mogelijk te maken, is hij zich gaan verdiepen in verschillende beleggingsmogelijkheden.

Daarbij is hij ook in contact gekomen met Vasco Rouw. Al snel bleek dat Boef en Vasco Rouw elkaar perfect aanvullen, vooral omdat ze beide een compleet andere historie hebben.

Op deze foto zie je Boef, 1 van de 2 oprichters van de The Millionaires Club
Boef

Op dit moment maakt Boef nog steeds met veel plezier muziek, maar hij kan zijn ei ook volledig kwijt in The Millionaires Club.

Binnen dit platform neemt hij vooral een adviserende rol in. Hij adviseert mensen over beleggingen, hij deelt graag zijn eigen verhaal en hij inspireert graag andere mensen. Gezien zijn levensverloop is hij ook echt een inspirerend persoon; hij heeft zich in ieder geval op een knappe manier omhoog weten te werken. Omhoog weten te werken tot één van de beste Nederlandse rappers én tot een multimiljonair.


De band tussen Vasco Rouw & Boef

Zoals ik hierboven al aangaf, vullen beide heren elkaar geweldig aan. In mijn ogen heeft dat met name met hun historie te maken. Beide heren hebben een andere jeugd gehad, beide heren hebben op een andere manier hun geld verdiend en beide heren zijn nog steeds super ambitieus. Ondertussen zijn zij ook nog zakenpartners geworden.

Op het moment van schrijven hebben Vasco Rouw & Boef namelijk de nodige panden in beheer. Zij hebben samen in deze panden geïnvesteerd, waarmee zij dus een passief inkomen op hebben weten te bouwen. Zij ontvangen nu immers elke maand huur, terwijl ze daar in principe niks voor hoeven te doen.

Eigenlijk vormen van Vasco Rouw & Boef een perfect combinatie. Niet alleen op zakelijk gebied, maar ook qua zienswijzen. In mijn ogen zijn zij dan ook de aangewezen miljonairs om een platform, zoals The Millionaires Club, op te richten!

Ook in de video’s is er een goede vibe tussen beide heren:

Op deze foto zie je de De band tussen Vasco Rouw & Boef in The Millionaires Club
De band tussen Vasco Rouw & Boef

Wat vind ik van Boef & Vasco Rouw?

Over Boef kun je de meest wilde verhalen op het internet vinden. Het klopt dat hij langere tijd nogal onstuimig gedrag vertoonde, maar daar heeft hij gelukkig verandering in aan weten te brengen. Hij is op dit moment serieus met zijn leven bezig en heeft echt veel kennis + levenservaring op weten te doen.

Dat laatste geldt ook voor Vasco Rouw. Hij weet als geen ander hoe het is om veel geld te hebben én om nog meer geld te maken. Het is wat mij betreft ook prachtig om te zien dat Vasco Rouw & Boef graag hun kennis met je delen. Ze hadden kunnen besluiten om alle kennis voor zichzelf te houden, maar ze hebben toch besloten om hun kennis te delen.

Zijn Vasco Rouw & Boef te vertrouwen? Ja, je kunt beide heren met jouw ogen dicht vertrouwen. Waarom ik die stelling aan durf te gaan? Omdat ik zelf al enige tijd lid ben van de The Millionaires Club. Ik weet dan ook als geen ander dat beide heren hun zaakjes prima op orde hebben. Zij willen écht waarde toevoegen voor jou en doen daar dan ook alles aan.

Bovendien kunnen beide heren zich geen misstap veroorloven. Als zij op een verkeerde manier met The Millionaires Club aan de slag zouden gaan, zou dit direct op het journaal komen. Beide heren zijn immers (semi) bekende Nederlanders en hebben daardoor een flinke reputatie die ze kwijt kunnen raken. Ook dat is één van de redenen waarom zij er alles aan doen om van The Millionaires Club een succes te maken. Vooralsnog gaat hen dat geweldig af!


Voor wie is The Millionaires Club geschikt?

Heb je de ambitie om veel geld te verdienen? Ben je bereid om daar voor te werken? En ben je ook bereid om hier levens veranderende beslissingen voor te nemen? Dan is The Millionaires Club eigenlijk voor jou op het lijf geschreven.

Vasco Rouw & Boef geven hierbij nadrukkelijk aan dat dit platform niet voor iedereen geschikt is. Als jij graag slapend rijk wilt worden, kun je daarvoor beter naar de Efteling toe gaan. Bij The Millionaires Club draait het echt om serieuze zaken en dat gaat gepaard met de nodige tijd en inzet.

Alleen als je bereid bent om hard te werken, is dit platform dus voor jou geschikt. Daarbij moet je ook nog bereid zijn om in jezelf te investeren. Het is niet gratis om deel te nemen aan The Millionaires Club, dus je moet deze financiële stap wel echt te durven nemen.

Al met al is The Millionaires Club in mijn ogen wel voor veel mensen geschikt. Tegelijkertijd ben ik ook van overtuigd dat sommige mensen dit platform beter links kunnen laten liggen. Voordat je je bij The Millionaires Club aan gaat melden, is het dus aan te raden om na te gaan of jij je in bovenstaand verhaal kunt vinden.


Uit welke onderdelen bestaat The Millionaires Club?

Eerder in deze The Millionaires Club review gaf ik al aan dat het platform uitgebreid is. Maar, hoe uit zich dat nou precies in de werkelijkheid? Van welke diensten/onderdelen kun je gebruik maken? En welke bonussen worden nog door Vasco Rouw & Boef aangereikt?

Op voorhand wil ik je één ding verklappen: The Millionaires Club is echt ongekend uitgebreid opgesteld. Dit geldt niet alleen voor de verschillende cursussen, maar ook voor alle aanvullende producten. Juist doordat het platform zó uitgebreid is, weet dit platform zich echt te onderscheiden.

In deze The Millionaires Club review vertel ik je daar graag meer over. Hieronder bespreek ik wat de belangrijkste onderdelen van dit platform zijn, waarbij ik ook graag mijn eigen bevindingen met je deel. Ik maak al langere tijd deel uit van dit platform, waardoor ik alle onderdelen uit heb kunnen proberen!

De verschillende onderdelen van The Millionaires Club heb ik echter alvast voor je op een rijtje gezet:

 • Toegang tot de community. Als je eenmaal lid van The Millionaires Club bent, heb je toegang tot de community. Deze community is behoorlijk groot te noemen, aangezien zo’n 5000 leden actief deelnemen aan de community. Binnen deze community kun je jouw vragen stellen, kun je andere mensen helpen, kun je geïnspireerd raken en kun je andere mensen inspireren.
 • Persoonlijk dashboard. Als je in The Millionaires Club inlogt, krijg je direct jouw persoonlijke dashboard te zien. Binnen dit dashboard vind je jouw vermogen, events die je kunt volgen, de groei van jouw vermogen en cursussen die je kunt volgen. Dit persoonlijke dashboard vormt eigenlijk het startpunt binnen de gehele The Millionaires Club.
 • Events. Jaarlijks worden door Vasco Rouw & Boef meerdere The Millionaires Club events georganiseerd. Als je lid van The Millionaires Club bent, kun je je gratis aanmelden voor deze events. Op deze events komen experts spreken, kun je de juiste mensen ontmoeten en kun je dus veel kennis op doen.
 • Cursussen/modules. Last but not least krijg je ook nog toegang tot verschillende cursussen en modules. Over deze cursussen vertel ik je graag alles in deze The Millionaires Club review, aangezien dit in mijn ogen één van de belangrijkste onderdelen is!

Het mag duidelijk zijn: als je lid van The Millionaires Club bent, kom je helemaal niks te kort. Nee, je ziet eerder door de bomen het bos niet meer, aangezien het platform echt uitgebreid opgesteld is. Toen ik voor het eerst met mijn account inlogde, was ik in ieder geval direct positief verbaasd!

Op deze foto zie je de online omgeving van de The Millionaires Club
De nieuwe The Millionaires Club online omgeving

Voorbeeld exclusieve evenement met maximale waarde (24-04-2021)

Alleen voor de exclusieve evenementen zou je al een The Millionaires Club abonnement kunnen nemen naar mijn mening, zoveel waardevolle informatie wordt er daar gedeeld.

Onderstaand is een voorbeeld van een 7 uur durende live sessie waar Vasco Rouw een samenvatting had georganiseerd van zijn 3 daagse financiële evenement van Tony Robbins waar hij zelf 100k per jaar voor betaald.

Op dit evenement spreken miljonairs over hoe zij gaan investeren komende jaren, denk aan bekende namen zoals Harry Dent, Christopher Zook en Michael Saylor (2,4 miljard vermogen)

Op dit evenement waren zelfs live 900-1000 mensen van de Millionaires Club aanwezig dus dat laat wel zien hoe populair deze evenementen waren. Dit evenement deed hij samen met Wesley Pieterse. Daarnaast had hij Guido Weijers uitgenodigd. Guido deed een Masterclass over geluk en was erg waardevol!

Hieronder een impressie, uiteraard ga ik niet de geheimen van de sessie delen, daar moet je echt lid voor worden. Dit is ook allemaal terug te kijken in een aparte module in de online omgeving.

Op deze foto zie je Vasco Rouw die een live sessie deed bij The Millionaires Club
De 4 basis principes naar financiële vrijheid
Op deze foto zie je Vasco Rouw die een live sessie deed bij The Millionaires Club
Zelf links boven aanwezig en onder zie je dat er maar liefst 903 mensen aanwezig waren!
Op deze foto zie je Guido Weijers die een live sessie deed bij The Millionaires Club
Guido Weijers die een Masterclass doet over geluk.

De cursussen & modules van The Millionaires Club

In de afgelopen jaren hebben Vasco Rouw & Boef meerdere cursussen ontwikkeld. Over deze cursussen wil ik je in deze The Millionaires Club review graag uitgebreid informeren. Waarom? Omdat deze cursussen in mijn ogen een ongekende waarde toevoegen.

Binnen The Millionaires Club vind je, volgens Vasco Rouw, drie verschillende modules terug:

 • Module 1: Gericht op de mindset
 • Module 2: Gericht op het financiële huishoudboekje
 • Module 3: De weg naar financiële vrijheid

Module 1: Mindset

Dit is eigenlijk dé module waar de gehele The Millionaires Club aan opgehangen is. Volgens Vasco Rouw & Boef is het namelijk van cruciaal belang om een juiste mindset te verkrijgen. Om die mindset te kunnen verkrijgen, hebben beide heren voor een uitgebreide cursus gekozen. Een cursus die meerdere weken duurt.

Week 1: in de eerste week ga je leren wat volgens Vasco en Boef nou precies een sterke mindset is. Daarbij ga je ook direct kennis maken met beide heren en wordt het belang van een goede mindset uitgebreid besproken. De eerste week is wat mij betreft direct waardevol te noemen.

Op deze foto zie je de module mindset met Vasco en Boef van de The Millionaires Club
Per sessie ga je ook echt aan de slag met vragen en opdrachten

Week 2: in de tweede week wordt de aandacht verlegd naar de term ‘focus’. Vasco en Boef leggen je uit hoe je jouw focus kunt houden, hoe je doelen vast kunt stellen en hoe je de focus volledig op deze doelen kunt houden. Binnen deze module komt ook Mark Tigchelaar uitgebreid aan bod; hij is een zogeheten focus expert. Ook hij heeft jou veel te leren op het gebied van focus.

Week 3: in de derde week spelen de termen momentum, passie en illusie een cruciale rol. Om deze termen uitgebreid te bespreken, is de hulp van Victor Mids ingeschakeld. Deze illusionist deelt graag zijn kennis met je en laat je echt verrassen. Althans; ik ben bijzonder verrast door Victor Mids én deze week.

Week 4: in de vierde week komt wederom een interessante spreker aan bod. Het gaat hierbij om Kjeld Nuis. Een Nederlandse schaatser die al meerdere grote prijzen gewonnen heeft. Hij, als topsporter zijnde, weet als geen ander hoe belangrijk het is om een goede mindset te verkrijgen.

Week 5: in de vijfde week neemt Boef de volledige aandacht op zich. In deze week vertelt hij hoe hij zelf de juiste mindset heeft verkregen én welke tools jij hier voor kunt gaan gebruiken. Boef laat je hierbij ook direct kennis maken met drie veelbelovende tools, waarmee jij ook direct aan jouw mindset kunt werken.

Week 6: in de zesde week gaat het voornamelijk over effectief leiderschap. Deze term wordt uitgebreid besproken door Abel Tamata. Hij is niet alleen een ex profvoetballer, maar hij is nu ook met zijn eigen ondernemingen bezig. Juist door zijn verleden én door zijn heden heeft hij veel te vertellen over effectief leiderschap.

Week 7: de laatste week van deze cursus staat in het teken van budgettering. Samen met Eef van Opdorp, budgetcoach, bespreekt Vasco uitgebreid hoe je optimaal kunt presteren. Ook in deze week krijg je weer veel nuttige tips.

Op deze foto zie je de module mindset met Vasco en Eef van Opdorp van de The Millionaires Club
Eef van Opdorp

Module 2: Het financiële huishoudboekje

In de tweede module vind je maar liefst 11 sessies terug. Deze 11 sessies worden allemaal gegeven door Eef van Opdorp. Als je wel eens naar programma’s op televisie kijkt, heb je haar ongetwijfeld al eens voorbij zien komen.

Zij helpt mensen namelijk op het gebied van financiën. Zij helpt graag particulieren, maar ook voor ondernemers staat ze klaar. Aangezien ze al onwijs veel mensen geholpen heeft, weet zij alles over het begrip ‘financiële huishoudboekje’. In deze module vertelt zij jou hier dan ook alles over. Iets wat ze op een begrijpelijke manier doet zonder daarbij ingewikkelde termen te gebruiken.


Module 3: De weg naar financiële vrijheid

Tot slot kun je ook nog deze derde module gaan volgen. Met deze derde module ga je toewerken naar een financieel vrije toekkomst. Een toekomst waarin je je geen zorgen hoeft te maken over de hoeveelheid geld die jouw kant opkomt. Nee, je gaat er juist voor zorgen dat er zoveel mogelijk geld jouw kant op komt.

Vasco Rouw & Boef hebben besloten om deze module in meerdere sessies op te splitsen. Over deze sessies vertel ik je hieronder graag iets meer!

Vastgoed

Eerder in deze The Millionaires Club review gaf ik al aan dat Vasco Rouw & Boef ook in het vastgoed zijn gestapt. Zij hebben op dit moment behoorlijk veel panden in bezit en willen je daar graag over informeren. Zo legt Vasco uit welke financieringsmogelijkheden je hebt, hoe je met een klein bedrag kunt starten en hoe je dit allemaal zo goed mogelijk kunt regelen.

Let wel heel goed op: deze sessie is niet voor alle leden van The Millionaires Club beschikbaar. Je moet hiervoor een Diamond Membership hebben, waarover ik je later in deze The Millionaires Club review meer vertel.

Hier heb ik het wel gedaan omdat ik geld verdienen ontzettend interessant vind, dus leer graag op elk gebied.

In deze foto zie je de module vastgoed van de The Millionaires Club
Module vastgoed

Fundamentals

In deze sessie bespreekt Vasco wat het belang van doelstellingen zijn. Door specifieke doelen te stellen, kun je deze specifieke doelen eerder gaan bereiken. Hoe je dat precies kunt doen, vertelt hij in deze uitgebreide sessie.

Hierbij bespreekt Vasco ook direct meerdere basisprincipes. Deze basisprincipes legt hij uit aan de hand van tools. Van deze tools kun je ook gebruik maken, indien je lid bent van The Millionaires Club.


Crypto

In de afgelopen jaren zijn de cryptocoins ook erg populair geworden. Vasco Rouw & Boef hebben zelf ook veel cryptocoins in hun portefeuille, waarna zij besloten hebben om een speciale sessie te ontwikkelen.

Binnen deze sessie draait alles maar om één ding: het beleggen in crypto. Zo bespreken ze hoe je in crypto kunt investeren, welke risico’s je loopt en hoe je crypto’s kunt kopen. Deze sessie wordt overigens niet alleen door Vasco Rouw & Boef gegeven, maar ook door Michaël van Poppe en Frist Thomas. Twee cryptospecialisten en twee handelaren die veel ervaring op hebben gedaan in de wereld van crypto.

De volgende lessen worden besproken:

 • De geschiedenis van Bitcoin
 • Hoe werkt blockchain
 • De verschillende cryptocurrencies
 • De verschillende manieren om te investeren in crypto
 • Evalueer je investering
 • Risico’s van cryptocurrencies
 • De grootste valkuilen…
 • Hoe koop je cryptocurrencies
 • Waarom zou ik beleggen in cryptocurrencies?

Daarnaast leer je ook alles over mijn favorieten broker namelijk Bitvavo.


Beleggen

Tot slot kun je ook nog de sessie ‘Beleggen’ volgen. In deze sessie ga je leren in welke aandelen je kunt beleggen, hoe je dit kunt doen en waar je rekening mee moet houden. Deze sessie is voor een groot deel opgehangen aan de kennis van Ray Dalio; hij is één van de beste beleggers in Amerika.

Aan de hand van deze sessie kun je eigenlijk alle benodigde beleggingsinformatie op doen. Nadat je deze sessie gevolgd hebt, wil je ongetwijfeld maar één ding: direct met het beleggen in financiële producten aan de slag gaan. Althans; dat ervaarde ik zelf wel na het volgen van deze sessie.


Wat vind ik van de modules?

Zo, je hebt hierboven alle informatie over de modules kunnen vinden. Wat ik zelf precies van deze modules vind? Nou, ik ben eigenlijk over écht alle modules zeer te spreken. De modules zijn uitgebreid opgesteld, zijn leuk om te volgen en sluiten ook nog eens naadloos op elkaar aan.

Bovendien ben ik van mening dat je écht veel gaat leren. Niet over één vast onderwerp, maar over meerdere onderwerpen. Juist die variatie qua onderwerpen spreekt mij erg aan. Al met al kan ik stellen dat ik over de modules van The Millionaires Club met geen kwaad woord kan reppen!


Verschillende memberships van The Millionaires Club

Heb je deze The Millionaires Club review volledig doorgenomen? Dan heb je ongetwijfeld al opgemerkt dat dit platform echt veel te bieden heeft. Aangezien het platform zo uitgebreid en divers is, hebben Vasco Rouw & Boef voor twee verschillende abonnementsvormen gekozen.

Silver Membership

Wil je graag The Millionaires Club uitproberen? En wil je dit aan het begin bij voorkeur zo voordelig mogelijk doen? Dan is het aan te raden om het Silver Membership aan te gaan.

Dankzij dit membership krijg je toegang tot alle tools, tot veel cursussen en tot jouw persoonlijke dashboard. Je krijgt hierbij echt niet toegang tot alle modules. Zo krijg je bijvoorbeeld geen toegang tot de Vastgoed module. Als je van die module gebruik wilt maken, moet je echt een Diamond Membership afsluiten.

Als je een Silver Membership aangaat, krijg je toegang tot de Silver Community. Deze community is behoorlijk uitgebreid en bestaat uit alleen maar ‘Silver leden’. Binnen deze community kun je in ieder geval leuke contacten op doen en een hoop leren.

Op deze foto zie je de module Fundamentals uit de The Millionaires Club
De 4 basis principes van geld verdienen

Diamond Membership

Vind je het niet erg om meer geld in het abonnement te investeren? Dan kun je het beste voor het Diamond Membership gaan. Dit is het meest uitgebreide abonnement van The Millionaires Club en is daarmee ook het meest prijzige.

Je krijgt echter wel veel waar voor je geld. Zo krijg je bijvoorbeeld toegang tot echt alle modules van The Millionaires Club. Tevens krijg je op events ook nog een bepaalde voorkeurspositie. Bij The Millionaires Club events krijg jij namelijk stoelen op de eerste rij aangewezen. Je kunt hierdoor al het spektakel vanaf de eerste rij volgen!

Nadat je een Diamond Membership aangegaan bent, krijg je toegang tot de Diamond Community. In deze community zitten echt alle mensen die serieus op weg zijn naar financiële vrijheid. Zij zijn ook bereid om daar het nodige in te investeren, waardoor het niveau binnen deze community ongekend hoog ligt.

Diamond Membership is vooral ook interessant als jij aan de gang wilt met vastgoed.


Wat zijn de voor- en nadelen van de The Millionaires Club?

De voordelen van The Millionaires Club

Langzaamaan komt deze The Millionaires Club review bij het einde aan. Maar, ik sluit deze review niet af voordat ik alle voor- en nadelen van dit platform benoemd hebt. Graag begin ik met het benoemen van alle voordelen.

 • Ontwikkeld door vakkundige experts. In mijn ogen is het een groot voordeel dat dit platform ontwikkeld is door vakkundige experts. Vasco en Boef zijn beide miljonair en weten dus precies wat je daarvoor moet doen en laten.
 • Je kunt een waardevol netwerk opbouwen. Dankzij The Millionaires Club ben je ook in staat om de juiste mensen te ontmoeten. Doordat je deze mensen ontmoet, ben je direct in staat om een waardevol netwerk op te bouwen.
 • Persoonlijk dashboard is subliem. Zelf ben ik ook erg enthousiast over het persoonlijke dashboard. In dit dashboard zie je de aankomende events, maar je ziet ook de groei van jouw vermogen. Door dit dashboard kun je voortdurend bijhouden wat jouw vermogen op dit moment is. Ideaal!
 • Ongekend uitgebreid. Tot slot vind ik het ook een groot voordeel dat The Millionaires Club ontzettend uitgebreid is. Je kunt uit meerdere modules kiezen, terwijl bijvoorbeeld ook de tools en events super waardevol zijn.

De nadelen van The Millionaires Club

Is het dan allemaal koek en ei bij The Millionaires Club? Nee, dat is niet volledig het geval. In de afgelopen periode heb ik namelijk twee nadelen opgemerkt bij dit platform

 • Je kunt geen maandabonnement afsluiten. Wil je The Millionaires Club graag voor één maand uitproberen? Dan kun je dat vergeten; het is namelijk alleen mogelijk om een maandabonnement af te sluiten.
 • Niet al te voordelig. Ben je bereid om veel geld te investeren? Dan is dit in principe geen groot probleem, maar het is wel iets waar je goed rekening mee moet houden.

Wat zijn mijn persoonlijke The Millionaires Club ervaringen?

Het mag duidelijk zijn: ik ben zelf onwijs te spreken over The Millionaires Club. Dit komt onder meer door Vasco en door Boef, maar ook door de inhoud van het platform. Hierbij spreekt het mij met name aan dat dit platform zo uitgebreid opgesteld is.

De modules spreken mij erg aan, maar dat geldt ook voor de tools. Bovendien ben ik echt te spreken over het persoonlijke dashboard. Doordat ik meerdere inkomstenbronnen heb, raak ik het overzicht wel eens kwijt. Dankzij het dashboard van The Millionaires Club zie ik gelukkig precies wat de groei van mijn vermogen is.

Tot slot ben ik ook echt lovend over Vasco Rouw & Boef. In principe hadden zij dit platform niet hoeven te starten, aangezien ze financieel al binnen zijn. Toch hebben ze dat gedaan. Puur om andere mensen te helpen!

Daarnaast zorgt Vasco echt voor interactie tijdens de live sessies en moet je opdrachten doen en vraagt hij aan sommige mensen deze live te beantwoorden.

Hier laatst aan mee gedaan, zwaar uit mijn comfort zone maar erg leuk.

Op deze foto zie je waar ik live heb gesproken bij de The Millionaires Club
Uit mijn comfort zone bij Vasco voor 1000 mensen

Wat zijn de The Millionaires Club ervaringen van andere mensen?

Door de jaren heen hebben meer dan 5000 mensen zich bij The Millionaires Club aangesloten. In mijn ogen is dat aantal al veelzeggend. Als The Millionaires Club géén waarde toe zou voegen, zouden ook niet al te veel mensen zich hiervoor aanmelden. Gelukkig wordt dat wel gedaan.

Zelf heb ik door de jaren heen ook veel leden mogen spreken. Tijdens deze gesprekken viel het mij voortdurend op dat de meeste leden zéér te spreken zijn. Zij zijn te spreken over de inhoud van het platform, maar ook over Vasco & Boef. Eigenlijk sluiten hun ervaringen/bevindingen volledig op mijn eigen The Millionaires Club ervaringen aan!


Wat kost The Millionaires Club?

Heb ik je met deze The Millionaires Club review weten te overtuigen? Zou jij ook graag bijvoorbeeld de bovengenoemde modules gaan volgen? Dan kun je een keuze maken tussen de volgende abonnementen:

 • Silver Membership: 47 euro per maand
 • Diamond Membership: 97 euro per maand

Vind je het lastig om een keuze te maken? Kijk niet alleen naar het prijskaartje, maar ook naar de inhoud. Bij het Diamond Membership krijg je namelijk toegang tot nóg meer modules.

Verder moet je rekening houden met het feit dat je altijd een jaarabonnement afsluit. Je bent niet in staat om bijvoorbeeld een abonnement voor 1 maand af te sluiten. Wél is het zo dat je het volledige jaarbedrag niet per sé in één keer hoeft te betalen. Je kunt ook kiezen voor een betaling per maand of per kwartaal.

Garantieperiode

Nadat je een jaarabonnement afgesloten hebt, kun je hier binnen 14 dagen nog van af zien. In dat geval krijg je het volledige bedrag terug.


Conclusie: aanmelden voor The Millionaires Club of niet?

Al met al kan ik je maar één ding aanraden: word zo snel mogelijk lid van The Millionaires Club. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je dankzij dit platform de juiste stappen kunt zetten. De juiste stappen richting financiële vrijheid.

Om van die financiële vrijheid te kunnen genieten, is het echt aan te raden om met alle onderdelen aan de slag te gaan. Breid je kennis uit, ontmoet de juiste mensen en ga gebruik maken van de juiste tools.

Dankzij The Millionaires Club kun jij jouw leven compleet anders in gaan richten. Meld je dus direct voor dit platform aan en geniet met volle teugen. Veel plezier!


The Millionaires Club FAQ (meest gestelde vragen)

 • Mocht ik de The Millionaires Club kopen, hoeveel moet ik dan betalen?

Mocht je ervoor kiezen om ook lid te worden van de The Millionaires Club, dan heb je 2 keuzes.

 1. Silver Membership voor 47 euro per maand
 2. Diamond Membership voor 97 euro per maand.

Ongeacht de keuze die je maakt, je zit altijd aan een jaarabonnement. Wel kan je gemakkelijk per maand, kwartaal of jaar betalen waardoor het voor iedereen betaalbaar is.

 • Is er een The Millionaires Club kortingscode?

Ja, zoals in deze The Millionaires Club review te lezen is, kan je de The Millionaires Club kortingscode LAMBO gebruiken en daarmee krijg je een extra 20% korting. Gebruik die via deze achterpagina.

 • Kan ik mijn The Millionaires Club abonnement elk moment opzeggen?

Je kan er elk moment voor kiezen om je abonnement op te zeggen, houd er wel rekening dat het een jaarabonnement is.

 • Waar moet ik bij de The Millionaires Club inloggen?

Mocht je besluiten de The Millionaires Club te kopen, dan krijg je inlog gegeven en kan je hier inloggen.

Print Friendly, PDF & Email

The Millionaires Club

0,00 euro
9.1

Inhoud

9.5/10

Presentatie

9.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Ontwikkeld door vakkundige experts. Naast vasco en boef ook andere experts op hun vakgebied
 • Persoonlijk dashboard is subliem. Sinds kort nieuwe moderne omgeving
 • Ontzettend waardevolle exclusieve evenementen
 • Je financiële toekomst in 1 overzicht
 • Erg goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Jaarabonnement (maar je krijgt er ontzettend veel voor)

Plaats een reactie