NFT Secrets Review van Mitchel van Duuren + Ervaringen (2022)

NFT Secrets is een cursus van niemand minder dan Mitchel van Duuren die je alles gaat leren over het kopen en verkopen van NFT’s ook wel bekend als digitale kunst.

In deze NFT Secrets Review geef ik je een rondleiding door de cursus en bespreek ik uitgebreid mijn ervaringen over de kansen van NFT’s flippen (kopen en snel voor het dubbele verkopen) en waarom het nu zo populair is.

Ken je Mitchel van Duuren nog niet? Doe dan eerst zijn gratis NFT training waarin hij je precies verteld wat NFT’s zijn en wat je er allemaal mee kan.

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Mitchel van Duuren?

Mitchel van Duuren is zeker geen onbekende in de ondernemerswereld, ik ken hem persoonlijk van zijn Keto revolutie producten maar hij heeft nog meer bedrijven achter zijn naam staan.

Inmiddels is Mitchel zelfs al ruim 12 jaar ondernemer en zit ook achter de bedrijven meal.com, Foodie (in 2019 verkocht voor €3.5 MLN+), Elkehaptelt.nl (ook in 2019 verkocht voor €2.5 MLN+) en Eiwitpoeder.nl (2014 verkocht voor €5 MLN+).

Het mag duidelijk zijn dat hij ontzettend succesvolle bedrijven heeft opgericht en is daarom zeker geen onbekende meer en zijn producten staan dan ook voor hoge kwaliteit.

Sinds enkele maanden is hij fulltime bezig met NFT’s en kwam hij erachter dat er nauwelijks tot geen NFT cursussen zijn.

En zo is NFT secrets ontstaan die hij heeft opgericht onder zijn website ondernemer.nl met als doel om mensen succesvol te maken het het kopen en verkopen van NFT’s.

Op deze foto zie je Mitchel van Duuren, oprichter van NFT secrets
Mitchel van Duuren

Wat is NFT Secrets?

NFT secrets is een online cursus die je stap voor stap gaat leren hoe jij NFT’s kunt kopen en verkopen. Mitchel van Duuren doet dit al enige tijd en gaat je precies zijn strategieën delen waarmee jij ook succesvol NFT’s kan flippen.

Mitchel gaat je leren hoe je trends kunt herkennen, risico’s zoveel mogelijk kan minimaliseren en snelle winsten te maken. Dit alles doet hij met heel veel praktijkvoorbeelden en resultaten van zijn eigen koop- en verkopen.

Ook ga je de basis leren van het NFT’s kopen en verkopen en ga je leren hoe je NFT’s kunt vinden die veel in waarde kunnen stijgen.

Dit alles ga je leren in maar liefst 28 lessen verdeeld over 5 modules waar je de lessen volledig in eigen tempo kan volgen.

Daarnaast krijg je ook toegang tot zijn NFT Secrets Discord Community waar je vragen kan stellen en samen met gelijkgestemde zit. Mitchel deelt hier ook zijn succesvolle flips en je ziet ook elke dag andere mensen hun successen delen en dit is enorm motiverend.

Hieronder zie je de cursus omgeving en in het volgende hoofdstuk deel ik een video review.

Op deze foto zie je de online omgeving van NFT secrets

NFT Secrets Review [VIDEO]

In onderstaande video geef ik je een korte rondleiding door de NFT Secrets van Mitchel van Duuren zodat je precies ziet wat je allemaal krijgt mocht je besluiten om deze cursus te kopen. Daarnaast bespreek ik ook de voor- en nadelen en de prijs.


Voor wie is NFT Secrets geschikt?

NFT Secrets is voor iedereen geschikt die de eerste stappen wil gaan zetten in het kopen en verkopen van NFT’s en hier geld mee verdienen.

Deze markt is nog erg nieuw en daarom is het extra leuk dat je toegang krijgt tot een Discord Community vol met gelijkgestemde die ook net begonnen zijn met NFT’s.

Mitchel van Duuren heeft NFT cursus zo opgezet dat hij zowel voor beginners als de meer ervaren traders geschikt is. Er worden dagelijks resultaten gedeeld in de Community van mensen die ook maar net zijn begonnen.

Wel moet je rekening houden dat je naast de cursus ook wel een paar honderd euro nodig hebt om NFT’s te kopen. Mocht je dit niet hebben, dan zou ik het nog niet aanraden om al te starten met NFT’s.


Wat zijn NFT´s?

Wanneer men spreekt over een NFT dan spreek je over een Non-Fungible Token, deze zijn uniek en niet inwisselbaar.

Deze NFT tokens worden gekoppeld aan een digitaal object en een afbeelding is het meest voorkomende, daarnaast kan het bijvoorbeeld ook een video of audiofragment zijn.

NFT´s komt aardig overeen met cryptocurreny want NFT´s zijn ook te vinden op openbare blockchains en hier worden alle transacties van cryptomunten ook opgeslagen.

Dit betekent dat je op dezelfde manier onderzoek kan doen naar de eigenaar achter een NFT en onderzoek is zeker niet zo belangrijk aangezien er ook hier scammers aanwezig zijn.

Mocht je een NFT kopen, dan word je op dat moment ook eigenaar van de NFT en kan je er feitelijk mee doen wat je zelf wilt. Wel is het zo dat het copyright altijd bij de oorspronkelijke bedenker blijft en die persoon verdiend ook een commissie elke keer dat zijn of haar NFT gekocht en verkocht zal worden.

Bepaalde NFT coins zijn ook te koop bij Bitvavo, mocht je nog geen account hebben kan ik dat zeker aanraden omdat je Bitvavo ook kan gebruiken om geld door te storen naar je NFT wallet.


Wat is de inhoud van NFT Secrets?

Zoals eerder vermeld krijg je toegang tot 5 modules waarin je de lessen volledig in eigen tempo kan doen. Er is ook nog een 6e module maar dit was de 1e versie van zijn cursus. Daarnaast krijg je ook toegang tot de NFT Secrets Discord Community van Mitchel van Duuren waar hij zelf ook erg actief is samen met veel meer gelijkgestemde.

Ik heb de minuten van de lessen erbij gezet, zo zie je dat je veel informatie gaat krijgen en dat het zeker geen korte NFT cursus is.

Hieronder ga ik kort in op de modules van deze NFT cursus:

Module 1: Voorbereiding

Tijdens de eerste module ga je een goede basis leggen als het gaat om NFT’s. Je leert verschillende belangrijke termen die je vaak voorbij ziet komen en daarnaast ga je net als crypto kijken naar de Bear vs Bull market.

Zodra je weet of je in een Bear of Bull market zit dan kan je daarvan ook profiteren als het gaat om het kopen en verkopen van NFT´s, wat dat betreft heb je een goede aan Mitchel van Duuren want hij wil echt dat jij het maximale eruit gaat halen.

Mitchel van Duuren gaat je ook precies uitleggen hoe je een Metamask wallet aan moet maken waar je uiteindelijk je NFT”s in gaat bewaren en daarnaast het maken van Ethereum transacties.

Ook ga je in deze module kennis maken met de Market place voor NFT’s namelijk OpenSea.io. Hier gaat het zich allemaal afspelen namelijk.

Daarnaast raad Mitchel ook aan om gelijk 2 a 4 NFT´s te kopen om jezelf te motiveren en te gaan zien dat het echt kan werken, uiteraard wel nadat je goed onderzoek hebt gedaan.

Op deze foto zie je Module 1: Voorbereiding van NFT secrets

Deze 1e module bevat de volgende 8 lessen:

 1. Huishoudelijke Mededelingen (17:27)
 2. Afkortingen (11:22)
 3. NFT Strategie voor Investeringen (12:23)
 4. Bear vs. Bull Market (12:30)
 5. Martkwerking (12:48)
 6. Vooruitzichten (13:12)
 7. Wallet Aanmaken (19:17)
 8. Metamask Transacties (4:34)

Module 2: Research

Bij elke vorm van geld verdienen dien je ook onderzoek te doen, dit heb je met bepaalde cryptomunten maar dit is zeker ook van toepassing bij NFT’s.

Mitchel gaat je namelijk in deze module precies laten zien hoe hij zelf onderzoek doet en hoe jij deze strategie zo kan overnemen. Daarnaast ga je juist leren om niet met de hype mee te gaan maar zelf onderzoek te gaan doen.

Net als bij crypto heb je te maken met scammers en dat krijg je in deze module ook te horen want die heb je ook bij NFT’s. Vandaar dat research zo ongelofelijk belangrijk is en dat je niet zomaar NFT’s gaat flippen omdat je denkt dat er snel geld te verdienen is.

Na deze module heb je ook geleerd wat de kenmerken zijn van een goed project en weet je alles over het onderzoeken van NFT sets.

Op deze foto zie je Module 2: Research van NFT secrets

Deze 2e module bevat de volgende 8 lessen:

 1. Kenmerken Goed Project (23:27)
 2. Speel Om Niet Te Verliezen (36:45)
 3. Grootte Van Sets (15:07)
 4. Sets Monitoren (9:37)
 5. Research een “Oude Set” (33:38)
 6. Research een “Nieuwe Set” (41:09)
 7. Schommelingen in Floor Price (8:13)
 8. Minten / Whitelist (18:08)

Module 3: NFT’s Kopen

In module 3 ga je veel tips krijgen van Mitchel om te zorgen dat jij niet te veel hoeft te betalen aan transactiekosten die ook wel bekend staan als gas fees.

Naar mijn mening een zeer waardevolle module want je gaat leren door middel van timing dat je minder gas fee hoeft te betalen. En dit kan soms wel een paar honderd dollar schelen.

Mitchel gaat daarnaast ook dieper in hoe het komt dat sommige NFT’s binnen een bepaalde collectie meer waard zijn dan andere en vooral hoe jij het het maximale uit kan halen.

Daarnaast gebruikt Mitchel van Duuren verschillende betaalde tools en deze legt hij ook uit, overigens is het niet verplicht om met deze tools te gaan werken, je kan ook prima NFT´s kopen en verkopen zonder tools.

Op deze foto zie je Module 3: NFT’s Kopen van NFT secrets

Deze 3e module bevat de volgende 8 lessen:

 1. Gas Fee Timing (6:48)
 2. Tools (6:57)
 3. Bijzonderheden / Traits (17:28)
 4. Volume (8:19)
 5. Win Tijdens Gas Wars (11:09)
 6. Biedingen (11:03)
 7. Fake OpenSea Accounts (10:48)
 8. Reveal Proces (12:05)

Module 4: NFT’s Verkopen

In module 3 heb je alles geleerd over het kopen van NFT’s en in module 4 ga je leren hoe je deze NFT’s met winst kunt verkopen.

Hiervoor heeft Mitchel van Duuren een strategie bedacht die hij je in deze module gaat leren. Uiteindelijk leer je in elk geval dat ook een kleine winst een winst is in plaats van alleen maar te willen gaan voor het grote geld.

Ook in deze module krijg je weer verschillende tips om de Gas Fees te minimaliseren, gelijk het bewijs hoe belangrijk deze transactiekosten zijn bij het spel van het flippen van NFT’s.

Op deze foto zie je Module 4: NFT’s Verkopen van NFT secrets

Deze 4e module bevat de volgende 3 lessen:

 1. Verkopen van NFT’s (11:38)
 2. Biedingen (3:32)
 3. Gas Fees Tijdens Verkoop (3:50)

Module 5: Hodlen

Mocht je net als ik wellicht ook crypto hebben dan komt deze module je wellicht bekend voor. Hodlen staat namelijk voor Hold On Dear Life en dat staat dus voor om iets te kopen en het jaren niet te verkopen en uiteindelijk met een behoorlijk winst te verkopen.

Ook dit is namelijk toe te passen op NFT’s en ook hier is staken mogelijk en dan krijg je dus rente op jouw NFT die je in bezit hebt. Dit is dus hetzelfde als bepaalde cryptomunten waar je staking op kan toepassen.

Overigens is het wel zo dat momenteel het snel flippen van NFT’s veel populairder is dus wellicht zal je niet veel gebruik maken van deze methode.

Op deze foto zie je Module 5: Hodlen van NFT secrets

De 5e module bevat 1 les:

 • Staken van een NFT (24:39)

Wat vind ik van de modules?

Hier ben ik erg te spreken over de manier dat Mitchel van Duuren de lessen inspreekt en hoe je alles gaat leren. Het is gelijk duidelijk dat hij er heel veel verstand van heeft en dat zie je dan ook terug in praktijkvoorbeelden of zijn successen.

Wel kan je zien dat de wereld van NFT nog erg nieuw is, daardoor heb je soms het gevoel dat de modules nog niet helemaal compleet zijn maar ik weet zeker dat dit komende tijd nog aangevuld gaat worden.

Het voordeel van nu beginnen is dat je er nog vroeg bij bent en dus het maximale eruit kan halen.

Daarnaast lijkt het wellicht alsof de cursus kort is met maar 5 modules, maar als je het aantal minuten ziet van sommige lessen, dan ben je best behoorlijk lang bezig en krijg je echt veel informatie tot je. Raad daarom zeker aan om niet naar het aantal modules te kijken.


Wat zijn de bonussen van NFT Secrets?

NFT Secrets Discord Community

Naast deze uitgebreide cursus met 5 modules en 26 lessen krijg je ook toegang tot zijn NFT Secrets Discord Community.

Zelf vind ik dit nog het meest waardevolle van zijn hele cursus en dat komt doordat je met allemaal gelijkgestemde zit, onbeperkt vragen kan stellen en daast worden er op dag basis successen gedeeld van andere.

Daarnaast heb je ook een kanaal waar Mitchel zijn eigen succesvolle flips deelt en dit zijn soms wel resultaten dat hij binnen 3 dagen als 500 euro had verdiend. Erg motiverend om te zien. Toevallig zie je in mijn afbeelding ook iemand met een nettowinst van $8000.

Je moet dan wel rekening houden dat ze NFT gekocht is voor 8.5 eth dus dat is ook wel een bedrag wat wordt neergelegd.

Hieronder zie je de Discord omgeving waar op dat moment 93 leden online waren, het is dus zeker een actieve community:

Op deze foto zie je Discord Community van NFT secrets

NFT secrets ervaringen + Resultaten

NFT secrets van Mitchel van Duuren is nog niet zolang uit, daardoor zijn er nog niet veel ervaringen. Dat is de reden dat ik enkele resultaten uit de community heb gehaald die laten zien dat Mitchel goed weet waarover hij praat en dat mensen die zijn cursus hebben gekocht al mooie resultaten hebben behaald.

2 ervan waren vandaag en 1 van 10 februari en het is vandaag 12 februari. Zo kan je zien dat de resultaten echt constant zijn.

Op deze foto zie je een NFT secrets resultaat van een deelnemer
Op deze foto zie je een NFT secrets resultaat van een deelnemer
Op deze foto zie je een NFT secrets resultaat van een deelnemer

Zijn er nog andere NFT cursussen?

Naast deze cursus van Mitchel van Duuren heb ik nog een andere cursus gedaan die iets goedkoper is maar zeker net zo goed:

 • Moosty’s NFT cursus: Deze cursus is van niemand minder dan Maarten Oostland die al meerdere cursussen heeft gemaakt. Je krijgt toegang tot maar liefst 35 lessen en 10 hoofdstukken en een waardevolle Moosty Community op Discord vol met gelijkgestemde. Bekijk hier zijn Gratis NFT Cursus. Hier vind ik deze cursus iets meer gericht op beginners omdat het iets duidelijker wordt uitgelegd dus was er ook erg over te spreken.

  Of ga nu naar deze Moosty’s NFT cursus Review.

Wat zijn de NFT Secrets voor- en nadelen?

Voordelen:

 • Mooie online cursus met 26 lessen die je volledig in eigen tempo kan volgen.
 • Cursus is zeer geschikt voor zowel beginners als gevorderde traders.
 • Mitchel van Duuren leert je al binnen enkele dagen succesvolle NFT flips te doen.
 • Daarnaast worden er heel veel praktijkvoorbeelden en successen gedeeld.
 • Toegang tot zijn NFT Secrets Discord Community vol met gelijkgestemde waar je onbeperkt vragen kan stellen en waar mensen hun successen kunnen delen.
 • NFT markt ligt net open en dat maakt deze cursus erg waardevol en zit veel potentie in.
 • Éénmalige aanschaf en levenslang toegang tot toekomstige updates voor een scherpe introductieprijs van 497 euro.

Nadelen:

 • NFT is nog erg nieuw en daardoor gaat deze cursus nog aangevuld worden of kunnen sommige vragen nog niet beantwoord worden.
 • Soms ga je vrij snel door de informatie, mocht je een totale beginner zijn dan raad ik eerder Moosty’s NFT cursus aan.
 • Je moet rekening houden dat NFT’s nog het nodige kunnen kosten. Dit staat los van de cursus.

Hoeveel kost NFT Secrets?

Waar het tegenwoordig de normaalste zaak is dat cursussen rond de 1000 euro kosten, kan je al met NFT secrets beginnen voor een strakke prijs van 497 euro. Dit is ook gelijk een éénmalige aanschaf en levenslang toegang.


Wat is mijn NFT Secrets Review eindoordeel?

NFT Secrets is al een zeer complete cursus die je stap voor stap gaat leren hoe jij NFT’s kunt flippen en hier geld mee kan verdienen. Mitchel van Duuren deelt daarnaast zijn strategieën zodat jij hier het maximale uit kan halen.

Momenteel zijn NFT’s nog zo nieuw en dat is dan ook de reden dat nog niet alle antwoorden terugkomen in de cursus omdat deze nog niet te beantwoorden zijn.

Wel mag het duidelijk zijn dat Mitchel van Duuren ontzettend goed weet wat hij doet en dit deelt hij dan ook stap voor stap zodat jij het ook zo kan overnemen. Mitchel is begonnen met 3.000 euro en heeft er onderhand 100.000 euro van gemaakt door het kopen en verkopen van NFT’s.

Wacht daarom niet langer en start nu ook met deze uitgebreide NFT cursus waarin Mitchel je alle handvaten gaat geven om succesvol NFT’s te flippen!


NFT Secrets FAQ:

 • Is er een NFT secrets Kortingscode?

Nee, maar Mitchel van Duuren wil dat zijn NFT cursus voor iedereen toegankelijk is en daarom is hij beschikbaar voor een introductieprijs van 497 euro.

 • Is NFT secrets een abonnement?

Nee, NFT secrets is een éénmalige aanschaf met levenslang toegang tot de lessen en discord omgeving.

 • Hoeveel geld heb ik nodig om te investeren in NFT’s?

Dit heb je volledig zelf in de hand, wel moet ik erbij zeggen dat zoals bij crypto je bijvoorbeeld 10 euro in Bitcoins kan stoppen dit niet het geval is bij een NFT. NFT’s moet je toch rekening houden dat je meer dan 100 euro nodig hebt en dat dit oploopt.

Print Friendly, PDF & Email

NFT Secrets

497 euro
8.6

Inhoud

9.0/10

Presentatie

8.5/10

Betrouwbaarheid

8.5/10

Garantieregeling

8.0/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Mooie online cursus met 26 lessen die je volledig in eigen tempo kan volgen.
 • Les van Mitchel van Duuren die al van 3.000 euro 100.000 euro heeft gemaakt met zijn NFT portfolio.
 • Toegang tot zijn NFT Secrets Discord Community vol met gelijkgestemde waar je onbeperkt vragen kan stellen en waar mensen hun successen kunnen delen.
 • Éénmalige aanschaf en levenslang toegang tot toekomstige updates.
 • NFT markt ligt net open en dat maakt deze cursus erg waardevol en zit veel potentie in.

Minpunten

 • NFT is nog erg nieuw en daardoor gaat deze cursus nog aangevuld worden of kunnen sommige vragen nog niet beantwoord worden.

Plaats een reactie