Affiliate Marketing Revolutie Review van Jacko Meijaard + Ervaringen & Resultaten (2022)

Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard heeft mij geleerd dat je door middel van affiliate marketing uiteindelijk een passief inkomen kan creëren met wederkerende commissies.

Deze vorm van geld verdienen is daarom ook mijn favoriet en heeft voor veel vrijheid gezorgd, hierbij mijn Affiliate Marketing Revolutie review over deze uitgebreide cursus met mijn eigen ervaringen en resultaten.

Ik pas deze cursus overigens al toe op 6 websites (kleine 2 jaar bezig), verdien momenteel al 10k aan wederkerende commissies (hoef ik niks voor te doen en blijven terugkomen) en mijn hoogste commissie is € 1200,- en dit is allemaal begonnen met deze cursus van Jacko Meijaard voor slechts 47 euro.

Ik deel deze resultaten ook in deze Affiliate Marketing Revolutie Review zodat je ook echt ziet dat ik uit ervaring spreek!

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard (1991) is wat mij betreft de uitvinder van Affiliate Marketing.

Hij is vooral bekend geworden van zijn website internetsuccesgids.nl waar heel veel nuttige artikelen op staan

De wereld van online geld verdienen is voor hem geen onbekend terrein want hij doet het zelfs al meer dan 10 jaar.

Jacko is namelijk al vanaf zijn 18e begonnen met het opzetten van websites die gebaseerd zijn op geld verdienen met Affiliate Marketing.

Zelf word ik ook al ruim 1 jaar gecoacht door Jacko en weet daardoor hoeveel kennis hij heeft, voor al mijn vragen kan ik bij hem terecht. Daarmee kan ik dus zeggen dat Jacko Meijaard 100% betrouwbaar is.

Op deze foto zie je Jacko Meijaard, oprichter van de Affiliate Marketing Revolutie
Jacko Meijaard

Omdat Jacko dit al 10 jaar doet heeft hij onderhand meer dan 20 websites en heeft hij een passief inkomen. Hij krijgt dus ook geld binnen op momenten dat hij niet werkt.


Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

In deze uitgebreide cursus ga je door middel van meer dan 80 video’s alles leren met het opzetten van een website en het toepassen Affiliate Marketing.

Kort gezegd is Affiliate Marketing het promoten van andere producten in de vorm van informatie blogs of reviews. Dit kan echt elk artikel zijn wat je om je heen ziet van beeldschermen, boeken tot online cursussen.

Deze training is volledig Nederlandstalig en overal online te volgen. De training bestaat uit 7 modules en zit momenteel al op versie Affiliate Marketing Revolutie 4.0, daarnaast krijg je ook toegang tot een forum waar iedereen op zit die ook bezig zijn met Affiliate marketing. Hier kan je al je vragen stellen en je successen delen.

Deze cursus is zeker voor zowel beginners als gevorderde geschikt omdat je echt alle puntjes op de i gaat zetten op het gebied van Affiliate marketing.

Dit kan als beginner zijn van het bouwen van een website tot je eerste blog en je eerste commissie tot iemand die al een website heeft maar bijvoorbeeld nog nooit Affiliate marketing heeft toegepast.


Affiliate Marketing Revolutie Review [Video]

Geen zin om een review te lezen? Bekijk dan vooral mijn video review waarin ik je mijn affiliate marketing resultaten deel en je een rondleiding geef door de Affiliate Marketing Revolutie, daarnaast bespreek ik ook de voor- en nadelen en uiteraard een conclusie.


Juni 2021 Resultaten

In 2021 ben ik van 4 naar 6 websites gegaan en heb een focus gelegd op wedekerende abbo’s. Dit betekend dat ik feitelijk niet eens meer hoef te werken en alsnog commissies binnen krijg die gelijk zijn aan het geld waar ik voorheen 40 uur per week voor moest werken.

Momenteel zijn we de 10k voorbij en verwacht juni 2022 richting de 25k te gaan op jaarbasis. Hieronder zie je juni 2021.


Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie cursus geschikt?

Ik kan deze cursus van Jacko iedereen aanraden die toe is aan iets nieuws wat eventueel zelfs kan leiden naar een eigen bedrijf.

Affiliate marketing is overigens zeker geen manier om even snel online geld te verdienen, je hebt heel veel discipline nodig om elke week 1 of 2 blogs te schrijven en dit voor minimaal 3 tot 12 maanden.

Daarnaast moet je ook de mindset hebben om beter te zijn dan je grootste concurrent zodat je ook goed gaat scoren op google met je blogs.

Daarmee heb je dus een erg goede mindset nodig om er ook een succes van te maken. Dus mocht je een website beginnen, doe het dan in een niche waar je een passie mee hebt zoals geld verdienen of afvallen of gezondheid.

Uiteindelijk moet je in je hoofd hebben dat je een jaar lang blogs kan schrijven voor een website zonder bezig te zijn met bezoekers of commissies. Zo houd je een goede mindset en blijft het ook leuk.

En die eerste commissie gaat dan zeker komen en zo krijg je alleen nog maar meer motivatie om die 2e commissie ook binnen te halen totdat ze dagelijks binnen gaan komen, ook als je niet aan het werk bent.


Wat Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing is eigenlijk niks anders dan het promoten van het product van iemand anders. Denk aan een reizen website aan een hotel of een reis, of een review website over een online cursus.

Zowel de verkoper als koper zijn uiteindelijk blij. De verkoper hoeft alleen commissie te betalen als hij het product heeft verkocht en de verkoper hoeft feitelijk zelf geen marketing te doen.

En de koper is blij omdat jij veel informatie hebt gegeven wat kan leiden tot de aankoop, daardoor is het erg belangrijk om zoveel mogelijk waarde te geven en geen onwerkelijk beeld te geven want dit zal weer leiden tot eventuele refunds. Bespreek zeker zowel de voor als nadelen van producten.

Ik schrijf overigens alleen reviews als ik ook totale inzage heb gehad in het product, soms moet ik dit kopen en soms krijg ik toegang. Uiteindelijk is bezoeker koning en kwaliteit gaat boven alles.

Aan het einde van deze Affiliate Marketing Revolutie deel ik ook een paar van mijn resultaten. Momenteel ben ik ruim 2 jaar bezig en heb dan ook al meerdere websites in verschillende niches.

Het grote voordeel van affiliate marketing is eigenlijk ook dat je echt elk product wat je om je heen ziet kan promoten, zo is er altijd wel een niche waar jij verstand van hebt en kan beginnen met schrijven.


Wat krijg je met de Affiliate Marketing Revolutie?

Hieronder zie je de omgeving, deze is gemaakt in Huddle, daar zal ik later nog meer over vertellen en daar zijn de grote trainingen allemaal in gemaakt.

De cursus bevat 7 modules die gericht zijn op marketheme (kant en klaar thema gericht op Affiliate marketing) maar daarna volgen 6 modules zonder marketheme en gewoon zelf via wordpress (heb ik gedaan).

Dit is echt een keuze die je voor jezelf moet maken. Ben jij iemand die al meer budget heeft, dan zou je dat kunnen uitgeven aan marketheme zodat je gelijk een snelle website hebt en je kan focussen op schrijven van blogs.

Ben jij iemand die liever niet aan een abonnement vast zit en het leuk vind om een website geheel zelf te ontwerpen, dan kan je dit gewoon zelf via wordpress doen.

Op deze foto zie je de inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie

Start: Inspiratie & motivatie

Zoals al eerder gezegd, het succes en geld kom je niet zomaar aanwaaien.

Je zal echt een mindset moeten ontwikkelen die geloofd dat het mogelijk is en daardoor zal je de discipline hebben om zeker een jaar door te gaan. je gaat in deze start echt leren hoe belangrijk het is om in jezelf en je toekomstige business te investeren en daardoor niet teveel in kosten te denken.

Hier zeker ook veel aan gehad want ik wou in het begin veel te snel een 2e website waardoor de focus verdeeld kwam te leggen op 2 websites in plaats van een goede 1e website. Maak daarom eerst een website winstgevend voordat je overstapt naar de 2e.

Op deze foto zie je de module Inspiratie en motivatie van de cursus Affiliate Marketing Revolutie

De volgende onderwerpen worden besproken:

 • Introductie
 • Het is mogelijk
 • Denk niet in kosten
 • Behoud je focus op 1 site
 • Stel regels aan jezelf
 • Geen tijd hebben
 • Nieuwe gewoontes aanleren
 • Kijk niet van dag tot dag
 • Maak het jezelf niet te moeilijk
 • Onderneem actie!

Module 1: Starten met affiliate marketing

Deze training is er voor iedereen, dit betekend dat mocht je nog geen kennis hebben van websites of affiliate marketing dat je hierin stap voor stap wordt begeleid. Jacko Meijaard neemt je hierin geheel mee.

Tijdens module 1 gaan we kijken wat een goede domeinnaam zou kunnen zijn en welk product je wilt “promoten” of over schrijven.

Over alles moet nagedacht worden en een naam van je website kan je namelijk niet meer veranderen.

Op deze foto zie je module 1 van de affiliate marketing revolutie

Module 1 bevat de volgende 8 video’s:

 • Introductie
 • Wat is affiliate marketing?
 • Daisycon
 • Welk product ga je promoten
 • Domeinnaam registreren
 • Domeinnaam geregistreerd
 • Marketheme
 • Website toevoegen in Marketheme

Module 2: Je website inrichten

Mijn 1e website bestond al toen ik met deze cursus begon en met video 2: “Maak er geen kermis van” moest ik heel veel aanpassen want het was wel een kermis.

Mijn blog stond vol met links waardoor de bezoeker keuze stress krijgt. Houd je blogs dus simpel en ga hem niet vol zetten met affiliate marketing links want dan weet je bezoeker niet welke kant hij op moet.

In deze module gaan we leren hoe je een logo moet aanpassen en hoe je een menu in elkaar kan zetten.

Op deze foto zie je Module 2: Je website inrichten van de affiliate marketing revolutie

Deze module bevat 6 video’s:

 • Introductie
 • Maak er geen kermis van
 • Logo aanpassen
 • Menu knoppen aanmaken
 • Homepage bewerken
 • Footer

Module 3: Hoog scoren in Google

Naar mijn mening is module 3 eigenlijk het belangrijkste, want je kan nog zo hard werken aan je website. Je moet vrienden worden met Google en dan komen de mensen vanzelf naar je website.

Wellicht op dezelfde manier dat jij nu mijn website hebt gevonden.

In module 3 gaan we leren om zoekwoord onderzoek te doen en dit toe te passen op onze website. Daarnaast ga je ook leren je eerste blogbericht te schrijven en het verdienmodel toe te passen.

Vind de opmerking van Jacko Meijaard onder deze video ook erg mooi: Schrijf de beste tekst en maak er geen kermisattractie van. En zo is het ook, je moet gewoon beter zijn dan je grootste concurrent en zo simpel is het ook gelijk.

Op deze foto zie je Module 3: Hoog scoren in Google van de affiliate marketing revolutie

Deze module bevat maar liefst 9 video’s:

 • SEO inleiding
 • Zoekwoorden achterhalen
 • Bericht aanmaken
 • Eerste blog bericht schrijven
 • Verdienmodel toepassen
 • Artikel vormgeven
 • Uitgelichte afbeelding toevoegen
 • Berichttitel aanpassen
 • Seo titel

Module 4: Website live zetten

Het grote moment is daar, je hebt je website ontworpen en je eerste blogbericht gemaakt. Je gaat nu je website live zetten. Hiervoor krijg je de nodige tips zodat je website er zeker goed uit ziet zodra deze live gaat.

Deze module bevat de volgende 3 video’s:

 • #1 Website live zetten
 • Website live zetten #2
 • Website live zetten #3

Module 5: Meten is weten

Deze module is vrij kort en bestaat uit 1 video. Je gaat hier namelijk google Analytics instellen. Hiermee kan je precies zien hoeveel organische bezoekers je hebt en welke pagina’s ze bekijken.

Met die informatie kan je weer inspelen en pagina’s verbeteren.

 • Je leert hoe je Google Analytics op een juiste manier moet instellen
 • Je leert ook hoe je Google Search Console moet instellen

De video heeft de volgende naam:

 • Google Analytics instellen

Module 6: De puntjes op de i

Je website is eigenlijk nooit af, je kan altijd wel een paar puntjes verbeteren om je website nog beter te maken.

In deze module ga je bijvoorbeeld leren hoe je een CTA (call to action) knoppen moet maken en Categorieën kan toevoegen en broodkruimels kan activeren zodat mensen altijd makkelijk terug kunnen naar de homepagina.

Op deze foto zie je Module 6: De puntjes op de i van de affiliate marketing revolutie

Deze module bevat de volgende 4 video’s:

 • Introductie
 • Categorieën toevoegen
 • Breadcrumbs activeren
 • CTA menu toevoegen

Module 7: Afronding

En module 7 gaat Jacko Meijaard je leren hoe je nieuwe berichten kan blijven toevoegen zodat je uiteindelijk nog beter bezocht gaat worden en meer mensen vanuit google krijgt.

Uiteindelijk zal je maar op 1 manier succesvol worden en dat is constant blijven doorgaan en niet opgeven. Puur waardevolle blogs online zetten zodat je meer mensen op je website gaat krijgen en dit zal dan leiden naar meer commissies.


Gedeelte zonder marketheme.

Na deze modules krijg je nog 6 modules die van toepassing zijn op het gebruik van wordpress.

Hier ga je bijvoorbeeld leren welke keuzes je hebt met gratis of betaalde thema’s en hoe je wordpress moet instaleren. Uiteindelijk is het schrijven van blogs hetzelfde.

Op deze foto zie je het 2e gedeelte van de affiliate marketing revolutie

Wat zijn de training Affiliate Marketing Revolutie ervaringen van klanten

Je zou kunnen zeggen dat onderhand duizenden mensen deze cursus hebben gedaan, zit ook op een forum waar elke dag wel 10 mensen bij komen die hiermee begonnen zijn.

Hieronder enkele ervaringen

Op deze foto zie je Affiliate Marketing Revolutie ervaringen van klanten

Mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen + Resultaten

Nu je precies weet wat de Affiliate Marketing Revolutie is, is het tijd om mijn eigen ervaringen en resultaten te delen.

Want zoals ik al zei, dit is mijn favorieten manier van online geld verdienen.

Dit omdat ik regelmatig geld verdien met een blog die ik een jaar geleden heb geschreven en het eigenlijk passief maakt.

8 april 2018 was de dag dat mijn fitness / afval niche live ging, 23 augustus 2018 kreeg ik mijn eerste commissie namelijk een bedrag van € 37,00 (bijna deze cursus eruit dacht ik toen).

Dit was de fitness / afval niche

Geld verdienen met Affiliate Marketing resultaten

Ik begon het door te krijgen en begon flink wat geld binnen te krijgen: als ik wakker werd of als ik in de avond boodschappen aan het doen was kreeg ik regelmatig het bericht:

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe commissie verdiend!

Dit ziet eruit als onderstaand (mijn naam erbij zodat je ziet dat het echt is)

Kleine 2 jaar bezig en onderstaand is nog maar met 1 partij en dit is paypro, daarnaast heb je bijvoorbeeld ook Plug & Pay.

Op deze foto mijn Affiliate Marketing Revolutie resultaten

Begin van mijn 2e website

Ik had de smaak te pakken en op 1 december 2019 ging mijn 2e website live, namelijk een review website zodat ik me daarop kon specialiseren en beter kon scoren op google.

Daar kreeg ik na 3 maanden de eerste commissie al binnen en dat was € 27,00. En nu houd ik het eigenlijk niet meer bij en geniet ik van het werken aan mijn websites en het passieve inkomen.

December 2020 Resultaten

Op moment van schrijven in 2020 heb ik 4 websites die gebaseerd zijn op geld verdienen met Affiliate Marketing en 1 van de websites bevat een dropshipping webshop.

Allemaal verschillende niches waardoor ik ongeacht de periode van het jaar altijd wel een succesvolle website heb.

Ook ligt mijn passie in alle 4 de websites waardoor ik mezelf over enkele jaren dit nog steeds zie doen.

De planning is om in de toekomst nog 1 website erbij te doen in de gezondheid niche en op een gegeven moment ook meer uit handen geven aan tekstschrijvers.

En zie het online geld verdienen echt als een bonus, je moet het bloggen ook echt leuk vinden anders ga je het echt niet volhouden.

Hieronder deel ik de December 2020 Resultaten. Dit is slechts 1 partij en promoot op meerdere tussenpartijen. Zoals je kan zien is het totaal van deze commissies al boven de 2k.

Op deze foto zie je paypro resultaten met affiliate marketing

Zijn er nog andere affiliate marketing cursussen?

Wil je echt puur de basis leren voor een erg scherpe prijs, dan kan ik de cursus van Jacko Meijaard zeker aanraden. Wil je uiteindelijk nog meer de diepte in met verschillende case studies waar echt niks verborgen wordt gehouden, dan kan ik de volgende cursus aanraden die ik zelf ook in bezit heb.


Wat zijn de Marketing Affiliate Revolutie voor- en nadelen?

Voordelen:

 • Jacko Meijaard heeft al meer dan 10 jaar ervaring met Affiliate marketing en daar krijg jij les van.
 • Erg complete cursus die je stap voor stap alles uitlegt over het bouwen van een website en het toepassen van Affiliate marketing.
 • Geen technische kennis nodig, slechts een domeinnaam en hosting.
 • Naast de cursus krijg je ook toegang tot de Affiliate marketing community waar je al je vragen kan stellen en waar mensen hun ervaringen en successen delen.
 • Affiliate Marketing is als verdienmodel onbeperkt schaalbaar (hier doe ik niks anders dan het stapelen van mijn wederkerende abbo’s)
 • Levenslang toegang en dat voor slechts 47 euro.

Nadelen:

 • Je zal veel discipline nodig hebben, 9 van de 10 mensen geven het op omdat het te lang duurt voordat de eerste commissies binnen komen.
 • Veel concurrentie waardoor je constant beter moet zijn dan je grootste concurrent.

Hoeveel kost de Marketing Affiliate Revolutie?

Je kan al met deze cursus beginnen voor een prijs van maar € 47,00. De grootte van deze review zegt wellicht wel hoeveel materiaal je daar al voor krijgt. Met een beetje doorzettingsvermogen kan je dit bedrag er al snel uit halen.

De minimale commissies die je uiteindelijk gaat verdienen liggen al op minimaal 20 euro, dus met 2 commissies heb je deze aanschaf er al uit. Hier zitten mijn commissies zelfs tussen de 300 en 500 euro regelmatig.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Het kan me haast niet voorstellen dat het product niet bevalt, maar mocht het niet bevallen dan krijg je binnen 30 dagen netjes je geld terug.


Eindoordeel van mijn Affiliate Marketing Revolutie review

Hopelijk heb ik je een goede indruk kunnen geven over deze Affiliate Marketing Revolutie review, het mag duidelijk zijn dat dit verdienmodel me al heel veel vrijheid heeft gegeven en gaat geven. Vrijheid komt echter niet vanzelf, affiliate marketing is zeker ook voor een lange adem, hier had ik mijn eerste commissie pas na 6 maanden.

Wel ben ik doorgegaan omdat ik alle vertrouwen had in het verdienmodel en word nu elke dag beloond met commissie mails en ben nu alleen nog maar aan het stapelen en er is geen limiet aan wat je kan bereiken!

Zoals deze Affiliate Marketing Revolutie review laat zien is de cursus echt super uitgebreid, je leert echt alles van begin tot einde.

Denk aan het vastleggen van een domein tot het maken van een website tot het ontwerpen en uiteindelijk het verdien model eraan hangen.

Alles is op een erg duidelijk manier uitgelegd door Jacko Meijaard en het forum is er erg gezellig waar alle vragen beantwoord worden.

Ik daag je hierbij uit, begin met Affiliate Marketing Revolutie en ga een jaar bezig met een website met alles wat je in deze cursus hebt geleerd en ik beloof je dat je die € 47,00 er minimaal 10 keer uit hebt verdiend.


Zie hier mijn Affiliate Marketing Kennisbank waar komende weken en maanden regelmatig nieuwe informatie artikelen opkomen.


Affiliate Marketing Revolutie FAQ (veel gestelde vragen)

 • Is Affiliate Marketing een makkelijk verdienmodel?

Helaas niet, het duurt enkele maanden voordat je blogs gevonden worden op google en dat je bezoekers zal gaan krijgen. Je eerste commissie zal daarom zeker 3 tot 9 maanden kunnen duren. Discipline heb je echt nodig.

 • Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een cursus die je alles van A tot Z gaat leren over het toepassen van Affiliate Marketing op een nieuwe of bestaande website. Uiteindelijk is het doel van Jacko dat je ook vrijheid krijgt door deze manier van geld verdienen.

 • Waar moet ik bij de Affiliate Marketing Revolutie inloggen?

Mocht je besloten hebben om deze uitgebreide cursus te kopen, dan krijg je de inlog gegevens zodat je hier kan inloggen.

 • Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Ik kan oprecht zeggen dat Jacko Meijaard betrouwbaar is, ook omdat ik al een jaar coaching van hem krijg en zelf ook ben beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie

Print Friendly, PDF & Email

Affiliate Marketing Revolutie

47 euro
9.3

Inhoud

9.5/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

9.0/10

Prijs

10.0/10

Pluspunten

 • Jacko Meijaard doet al meer dan 10 jaar Affiliate Marketing en daar krijg je les van.
 • Zeer complete online cursus van A tot Z over het toepassen van affiliate marketing
 • Geen technische kennis nodig, slechts een domeinnaam en hosting.
 • Levenslang toegang en dat voor slechts 47 euro.
 • Erg goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Je zal veel discipline nodig hebben, affiliate marketing is voor mensen met een lange adem

Plaats een reactie