Writgo Content Marketing Review van Mike Schonewille (2021) + Ervaringen & Resultaten

Writgo.nl is een Content Marketing Bureau waar je elk gewenst artikel door een tekstschrijver kan laten schrijven met als doel om meer bezoekers te krijgen door goede SEO teksten en daardoor meer geld te verdienen met je website.

Daarnaast worden alle teksten geschreven om goed te scoren op google en is elk artikel 100% uniek geschreven.

Hier werk ik zelf al enige tijd samen met Mike Schonewille van Writgo dus deel ik in deze Writgo review mijn eigen ervaringen en resultaten wat een kleine investering je al kan opleveren op lange termijn.

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Mike Schonewille? (Writgo)

Mike Schonewille is de oprichter van Writgo en is er eigenlijk dankzij de Affiliate Marketing Revolutie in aanraking gekomen met ondernemen en vooral geld verdienen met een blog.

Hij is begonnen met geld verdienen met Affiliate marketing met zijn website en kwam er toen achter dat er heel weinig goede tekstschrijvers te vinden waren.

Doordat Mike erachter kwam welke teksten het goed deden op google en waar hij veel verkopen uit haalde wist hij dus precies waar tekstschrijvers aan moesten voldoen om er een succes van te maken.

Op deze foto zie je Mike Schonewille, oprichter van writgo.nl
Mike Schonewille

En zo is Wrigo.nl ontstaan, al zijn personeel wordt door Mike ingewerkt, van de laatste trainingen op het gebied van google en affiliate marketing en ze zijn allemaal HBO opgeleid.

Daarnaast blijft Writgo ook investeren in de laatste markttrends en zo krijg je ook altijd de hoogste kwaliteit.

Mike zegt eigenlijk altijd net als ik: Het draait niet om de kwantiteit maar puur om de kwaliteit.


Writgo commerciële teksten abonnementen

Het hoofdproduct van Writgo en deze review zijn de commerciële teksten abonnementen. Je hebt hier de keuze om 1,2,3 of 4 teksten per week te laten schrijven voor een vast bedrag per maand.

Daarnaast schiet je al deze teksten in een mooie online omgeving en hierin kan je zelfs onderscheid maken tussen verschillende websites en extra adviezen meegeven wat jij vindt dat in de tekst moet staan.

Waar veel diensten tegenwoordig 6 maanden abbo’s hebben doet Writgo dit gelukkig niet, je kan elk moment je abonnement aanpassen, pauzeren of annuleren.

Er zit geen limiet aan wat de tekstschrijvers niet weten. Onderstaande geeft je een idee wat er allemaal mogelijk is, en dit is echt van toepassing op elk onderwerp. Denk aan *crypto, *aandelen of Affiliate marketing of de gezondheid niche.

 • Meer rendement behalen met jouw * – Let op de transactiekosten
 • Beginnen met met * + *stappen of * tips
 • * Review: Mijn Ervaringen + Voordelen & Nadelen
 • Geld Verdienen met * + *Tips voor Beginners
 • Wat is * / Wat zijn *

In deze online omgeving van Writgo kan je ook een deadline geven wanneer de tekst af moet zijn en uiteindelijk is hij ook te downloaden als word bestand in deze omgeving. Daarnaast kan je altijd nog feedback geven of zelfs de tekst afkeuren als hij niet naar wens was.

Hieronder de omgeving en daarna mijn video review.

Op deze foto zie je de online omgeving van writgo

Writgo Review [VIDEO]

Aangezien de concurrentie groot is en je anders al mijn websites kunt zien bevat de video voornamelijk sheets van de online omgeving zodat ik de privacy van mijn websites intact houd en je toch een goed beeld kan geven bij deze review.


Voor wie is laten het schrijven van teksten geschikt?

Ben jij iemand die een website wil gaan beginnen of al hebt maar je redt het bijvoorbeeld niet om elk week 1 blog te schrijven, dan zou ik het zeker aanraden om een tekstschrijver te nemen voor die tekst per week.

Google houdt van consistentie en beloond website eigenaren hier ook voor met hogere posities binnen google. Meer is altijd beter namelijk.

Zo krijg je uiteindelijk meer ruimte om zelf te schrijven wat je wilt en kan je de website elke week van nieuwe artikelen voorzien.

Wat ik zelf ook een groot voordeel vind is dat je teksten kunt laten schrijven over onderwerpen die je minder goed kent maar waarvan je toch hoge kwaliteit wilt bieden voor je bezoekers.

Zo heb ik zelf ook een beleggen website waar ik zelf bijvoorbeeld veel weet over crypto en daar zelf ook schrijf, aandelen en opties weet ik echt wat minder vanaf en die teksten laat ik schrijven. Zo scoor ik in het algemeen dus goed op zowel aandelen, opties en crypto en bied ik mijn bezoekers veel waarde.

Elke tekst van Writgo is:

 • Uniek geschreven, je zal dus nooit een gekopieerde tekst hebben.
 • Geschreven op goed onderzoek. Of je nu een blog of review wilt laten schrijven, de tekstschrijvers lezen zich helemaal in en het artikel is volledig op de waarheid gebaseerd geschreven.
 • Op tijd geleverd. Je kiest zelf een deadline datum en je tekst komt altijd voor die datum binnen.
 • Persoonlijk. Elke tekst is persoonlijk geschreven waardoor je het gevoel hebt dat je hem zelf hebt geschreven en dat is voor je bezoekers ook zo.

Hoe werkt een tekst laten schrijven door writgo?

Mocht je besluiten om 1 van de verschillende abonnementen te nemen, dan krijg je inlog gegevens tot een online omgeving.

In deze online omgeving kan je verschillende projecten aanmelden die elk staan voor een website. Hier heb ik momenteel 6 websites aangemeld en dit zullen er vast nog wel meer komen aangezien ik elk jaar 2 websites erbij wil hebben.

Zal hieronder even kort de stappen laten zien.

1. Maak een keuze voor het gewenste abonnement (1, 2, 3 of 4 teksten per week)

2. Maak vervolgens een project aan voor je website.

Op deze foto zie je de projecten in de writgo online omgeving

Bij voortgang zie je uiteindelijk hoe ver ze zijn, momenteel zitten we in april en heb zelfs al tot juni teksten ingeschoten en soms verander ik nog wat deadlines of verschuif ik wat teksten en schiet ik er een ander voor in de plaats.

3. Vervolgens ga je in het betreffende project een taak aanmaken. Hieronder zie je een voorbeeld van verschillende teksten waarvan nog 1 op “te do” staat. Deze krijg ik uiterlijk 30-04-2021 geleverd.

Op deze foto zie je alle taken van teksten voor een tekstschrijver van writgo

4. Kies de optie: Taak aanmaken.

Hier kan je onder andere de titel aangeven en bij beschrijving wat jij bijvoorbeeld wilt terug laten komen in de tekst.

Dit kan je helemaal blanco laten en aan de tekstschrijver over laten. Hier heb ik als voorbeeld een tekst ter promotie van een bepaalde e-book. Dus zo combineer je beide dus in 1 artikel.

Kies vervolgens voor opslaan (is even uit mijn afbeelding gevallen)

Op deze foto zie je hoe je een tekst kan laten schrijven door writgo

5. Een tekstschrijver gaat voor je aan de gang of je krijgt uiteindelijk een tekstschrijver waarmee je een goede klik hebt. Writgo heeft meerdere tekstschrijvers dus dit is ook een beetje op gevoel.

Hier heb ik een vaste tekstschrijver waar ik erg tevreden over ben, maar uiteindelijk kan iedereen aan je wensen voldoen.

6. De tekst is klaar voor de deadline en wordt daarnaast ook nog eens gecontroleerd door een eindredacteur. Als de controle plaats heeft gevonden dan kan je waar al je taken staan, de taak openen en daar het wordt bestand openen.


Mijn ervaring met Writgo en Mike Schonewille

Hier heb ik echt super goede ervaringen momenteel met Writgo en mijn Affiliate Marketing Business is echt stukken meer gegroeid. Ik heb momenteel zelfs 7 websites en laat een mooi aantal teksten schrijven en dat worden er eigenlijk alleen nog maar meer.

Ook het feit dat Mike zelf ooit is begonnen met het toepassen van affiliate marketing en zijn personeel hierop traint dat is gewoon erg fijn en dan kan je ook met een goed gevoel je teksten uit handen geven als dat ook je doel is.

Daarnaast heeft Mike ook genoeg ervaringen met bijvoorbeeld content voor webshops of bedrijven.

Daarnaast staat Mike van Writgo.nl altijd open voor feedback en groei je in de loop der maanden naar elkaar toe en kunnen tekstschrijvers steeds meer schrijven hoe jij wilt.

Ook vind ik het erg fijn dat de teksten SEO geoptimaliseerd worden en dus goed scoren op google en al van koppen e.d. worden voorzien. Alleen afbeeldingen nog toevoegen en je kan het al online zetten.

Hieronder zie je bijvoorbeeld app contact waarbij hij mij op de hoogte houdt van ontwikkelingen, daardoor bouw je ook een goede band op van 2 partijen.

Ook reageert Mike erg snel via vragen per mail. Hij is dus erg goed bereikbaar vandaar dat ik ook erg goede ervaringen heb met Writgo.

Op deze foto zie je persoonlijk contact met writgo

Eigen Geld verdienen met blogs resultaten

Wat je reden ook is om teksten te laten schrijven, hier was het om meer waarde te kunnen leveren aan mijn bezoekers van meerdere websites. En op die waarde pas ik het verdienmodel affiliate marketing toe.

Op het moment van schrijven is het 18 april en onderstaand voorbeeld is een commissie overzicht van 1 partij waarmee ik werk. Zo heb ik er dus nog meer maar het geeft je een goed idee wat kwaliteit uiteindelijk op kan leveren.

Dit laat ook goed zien dat mocht je beslissen om bijvoorbeeld het abbo te nemen van 1 tekst per week, dat je dit op termijn dik gaat terug verdienen.

Hier zit ik tussen de 1 en 2 jaar in de wereld van geld verdienen van blogs.

Op deze foto zie je mijn resultaten van blogs geschreven door writgo

Ervaringen van anderen

Momenteel zit Writgo.nl al enige jaren in het vak en heeft daardoor een mooie reputatie opgebouwd aan ervaringen. Hieronder deel ik er enkele van google en het geeft je een goed idee hoe goede de kwaliteit is.

Op deze foto zie je writgo ervaringen van klanten

Wat zijn de voor- en nadelen?

Voordelen:

 • Mike Schonewille heeft veel ervaring met Affiliate marketing en dat passen zijn tekstschrijvers ook toe.
 • De teksten zijn van hoge kwaliteit en gericht op goede SEO en google.
 • Een erg fijne digitale omgeving en zeer gebruiksvriendelijk
 • Writgo mist nooit een deadline, al meer dan 50 teksten laten schrijven
 • Mike Schonewille vraagt altijd om feedback en komt zowel persoonlijk als zakelijk goed over.
 • Abonnementsvorm in incassovorm geeft je geen omkijken.

Nadelen:

 • Abonnementsvorm kan voor sommige mensen ook een nadeel zijn, gelukkig heb je altijd de optie tot pauze of annuleren.

Wat zijn de prijzen van de abonnementen?

Mocht je aan de slag willen met Writgo dan heb je de keuze voor 4 verschillende abonnementen. Namelijk de volgende:

 • 1 tekst per week, je betaalt dan €291,00 inclusief btw. Deze zou je terug kunnen vragen en dan betaal je €240,50
 • 2 teksten per week, je betaalt dan €580,00 inclusief btw. Deze zou je terug kunnen vragen en dan betaal je €479,34
 • 3 teksten per week, je betaalt dan €870,00 inclusief btw. Deze zou je terug kunnen vragen en dan betaal je €719,01
 • 4 teksten per week, je betaalt dan €1160,00 inclusief btw. Deze zou je terug kunnen vragen en dan betaal je €958,68

Dit is 3,7 cent per woord en dat is echt een prima prijs voor de kwaliteit die geleverd wordt en de online omgeving waar je gebruik van gaat maken.

Daarnaast heb je in het resultaten hoofdstuk kunnen zien wat mijn resultaten zijn en dit gaat alleen maar meer worden komende jaren want hoe meer teksten je online zet, hoe meer bezoekers je krijgt en hoe meer commissies.


Garantie

Daarnaast biedt Mike Schonewille van Writgo een erg goede garantieregeling dat mocht je niet tevreden zijn over de diensten, dan kan je zonder verdere kosten binnen 14 dagen opzeggen.


Wat is mijn Writgo review eindoordeel?

Ik hoop je in deze Writgo content marketing review een goede indruk te hebben gegeven over de diensten die je krijgt als je hier aan de gang gaat met 1 van de abonnement keuzes.

Investeren blijft een gevoelig onderwerp naar mijn mening, maar ik vind persoonlijk dat er geen betere investering is dan te investeren in je eigen business. Uiteindelijk moet je doel van je website altijd zijn om zoveel mogelijk waardevolle informatie aan je bezoekers te geven en daardoor uiteindelijk een autoriteit website te worden.

Het Team van Writgo waaronder Mike zelf staat altijd open voor feedback en reageert altijd snel op mijn mails of WhatsApp contact. Daarnaast is de kwaliteit hoog van de teksten en dit betaald zich ook uit als Affiliate marketeer. Ook worden ze netjes op tijd geleverd en altijd volgens afspraak.

Ga jij net als ik voor veel bezoekers en geld verdienen met je blog? Ga dan nu aan de slag met Writgo. Bevalt het niet dan kan je gewoon gebruik maken van de garantieregeling.

Print Friendly, PDF & Email

Writgo

291 euro
9

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

9.5/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Een heel team van tekstschrijvers tot je beschikking
 • Teksten van hoge kwaliteit en gericht om goed te scoren op google
 • Mike Schonewille heeft veel ervaring met Affiliate marketing en zijn tekstschrijvers ook
 • Mooie online omgeving
 • Writgo heeft hier nog nooit een deadline gemist

Minpunten

 • Abonnementsvorm (al kan dit ook rust geven dat je elke week een tekst krijgt)

Plaats een reactie