Joshua Kaats: Wie is deze Dropship Koning?

Joshua Kaats is de eerste naam als je online zoekt op de term Geld Verdienen Met Dropshipping. Maar wie is Joshua nu eigenlijk?

Op deze pagina gaan we kijken wie Joshua Kaats precies is.

Joshua Kaats is bekend van mijn uitgebreide Dropship Academy 4.0 Review en daarnaast geeft hij ook een dropshipping masterclass en heeft hij uiteraard een website waar hij zijn Dropship Academy promoot.


Inhoudsopgave


Wie is Joshua Kaats?

Joshua is jong begonnen met geld verdienen met e-commerce. Hij is namelijk geboren op 15 december 1995 wat betekend dat hij op moment van schrijven 25 jaar is.

Joshua zit al 3 jaar in de dropshipping wereld. Het moment dat hij zo succesvol is geworden zat hij zelfs nog op school en aan de studie.

Daar is hij toen uiteraard mee gestopt zodat hij fulltime kon dropshippen.

Nadat hij zijn vrienden de wereld van dropshipping heeft laten zien en deze ook succesvol werden besloot hij een eigen bedrijf te beginnen, daar is het bedrijf Dropship Academy B.V. uit gekomen.

Sinds oktober 2020 is ook zijn gloednieuwe training High Ticket Dropship Academy uitgekomen voor hogere winst marges.

Op deze foto zie je Joshua Kaats, bedenker van de dropship academy
Joshua Kaats

Eigen ervaring met Joshua Kaats

Als we even kijken naar mijn eigen ervaringen met Joshua Kaats dan zie je op instagram een hele andere kant die ik van hem ken.

Ik ken hem namelijk als iemand die altijd je vragen beantwoord of dit nu per instagram of per mail of in de facebook Dropship community is.

Hij staat altijd voor andere klaar en heeft echt een goede mindset. Zijn instagram straalt iets te veel het luxe leventje uit wat geld verdienen met dropshipping succesvol voor je kan doen.

Maar daar kan je echt doorheen kijken want Joshua is veel meer dan dat.

Joshua is ooit met dropshipping begonnen omdat hij ook vrijheid wilde, niet meer werken voor een baas en zijn eigen tijd bepalen. Na zijn succes is hij eerst gaan reizen en daarna is zijn cursus gekomen.

Hier bezig momenteel bezig met meerdere websites en 1 dropship webshop en ik hoop binnen enkele maanden te kunnen zeggen dat ook ik volledig zelfstandig kan werken en niet meer voor een baas. Vrijheid!

Wil je Joshua Kaats echt leren kennen? Bekijk dan onderstaande video die momenteel maar liefst 200k is bekeken.

Joshua Kaats populairste video Youtube


Wat doet Joshua Kaats allemaal?

Zoals je hierboven kunt zien is Joshua erg druk met het delen en overbrengen van zijn kennis en informatie over dropshipping.

Dit doet hij door middel van gratis webinairs en e-books maar sinds 2 jaar heeft hij ook een erg uitgebreide cursus onder de naam Dropship Academy

Dropship Academy

Dat Joshua succesvol en winstgevend is met dropshipping mag onderhand wel duidelijk zijn, maar sinds 2 jaar brengt hij al zijn kennis ook over in deze uitgebreide cursus.

Tijdens de Dropship Academy ga jij alles leren hoe je een eigen dropshipping webshop moet gaan starten alles wat hierbij komt kijken.

Denk aan het zoeken van leveranciers tot het bouwen van een eigen website en in het schrijven bij de kvk.

Dit hele traject leer je in meer dan 70 video’s en 9 delen en heel veel extra’s als de cursus erop zit.

Daarnaast leer je in de Dropship Academy 4.0 ook alles over internationaal dropshippen en mag je gebruik maken van de Nederlandse agent van Joshua zelf.

Lees hier mijn erg uitgebreide Dropship Academy Review

Op deze foto zie je de cursus Dropship Academy van Joshua Kaats
Dropship Academy kortingspagina

Dropship Academy video review

Zie hieronder mijn video review over deze uitgebreide cursus.


High Ticket Dropship Academy

Vers van de pers want zijn nieuwe High Ticket Dropship Academy training is nog maar uit sinds oktober 2020.

Daarnaast heeft Joshua besloten om deze prijs extra hoog te maken om hem exclusief te houden vanwege de torenhoge winstmarges per product.

Met High Ticket ga je je focussen op de Nederlandse markt en liggen de verkoop van je producten een stuk hoger.

Hier heb ik zelfs resultaten gezien van € 7.150,00 per order met een winstmarge van € 1000,00

Dit heeft als voordeel dat je erg koopgerichte klanten krijgt en minder afhankelijk bent van bijvoorbeeld adverteren via facebook.

Dit is net als de Dropship Academy en erg complete video cursus die je van A tot Z alles leert over het opzetten van een dropshipping business.

Ook zitten er verschillende bonussen bij en krijg je komend jaar elke week persoonlijke coaching sessies.

Lees hier mijn High Ticket Dropship Academy Review

Dropship Academy kortingspagina

Dropship blauwdruk e-book

Naast zijn cursus heeft hij ook een erg uitgebreid gratis e-book dropship blauwdruk.

Dit e-book begint met een mooie motivatie op het gebied van mindset en hoe Joshua begonnen is tot het nu.

Daarna geeft hij al 4 duidelijke stappen die jij moet gaan doen om succesvol geld te verdienen met dropshipping.

(zelfs voorbeelden van producten en het winstmodel erachter)

Dit zijn de volgende stappen:

  1. Stap 1: Vind de juiste producten
  2. Stap 2: Maak een professionele webshop
  3. Stuur bezoekers naar jouw webshop
  4. Automatiseer je business
Op deze foto zie je het gratis e-book Dropship blauwdruk van joshua kaats
Download hier het gratis e-book

Waarom Joshua Kaats 100% betrouwbaar is

Ik kan volmondig zeggen dat Joshua Kaats en dat ga ik uitleggen met de volgende hoofdstukken.

Joshua is overal online te vinden

Iemand die niet betrouwbaar is, die vind je meestal ook niet. Joshua zit op de volgende kanalen en daarin zeker betrouwbaar.


Joshua heeft zich netjes ingeschreven bij kvk

Joshua Kaats heeft zich ook netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dit betekent dat hij aan meerdere voorwaarden moest voldoen en daardoor ook te vinden is op adres en woonplaats.

Zijn gegevens:

Bedrijfsnaam:Dropship Academy BV
Adres:Jan de Kuijerstraat 20
Postcode:3404 GH
Plaats:IJsselstein
KVK-nummer:73735884

Facebook groep Dropship community

1 van de bonussen bij de uitgebreide cursus is ook dat je toegang krijgt tot de Dropship community, hierin zit eigenlijk iedereen in met een passie voor dropshipping.

Naast meerdere coachen zit ook Joshua Kaats zelf in deze facebook groep en hij is ook actief met reageren en beantwoord ook alle vragen als mensen die hebben.

Daarnaast worden er ook successen gedeeld in de groep en hij wordt altijd bedankt voor het overbrengen van zijn kennis en is verantwoordelijk voor de successen.


Zijn luxe leven

Een product verkoopt zoveel beter als je ook kan bewijzen dat het echt werkt. Joshua laat op genoeg kanalen zien hoe winstgevend dropshipping is en dat je echt een succes kan maken met een dropship webshop.

Hij heeft dan al een aardig vermogen opgebouwd en dat is ook te zien aan de auto’s die hij heeft gekocht en hoe zijn vakantie in St. Tropez eruit ziet.

Geld verdienen via het internet is echt mogelijk, en kan via deze website ontdekken waar je je passie van kan gaan maken.

Enige tijd geleden heeft hij 2 dure auto’s gekocht waarvan hij ze nu weer verkocht heeft omdat hij tot conclusie kwam dat het hem meer vrijheid geeft. Lekker reizen en werken is nog altijd zijn favorieten leefstijl.


Conclusie: Joshua is dus zeker betrouwbaar

Ik ben super te spreken over hoe Joshua alles aanpakt met zijn cursus en hoe hij echt mensen helpt met het opzetten van een dropshipping business.

Daarnaast is zijn cursus echt super uitgebreid, ben erg te spreken hoeveel tijd hij heeft besteed aan mindset want dat heeft mij enorm veel geholpen.

Voorheen was ik veel negatiever en had ik geen geloof in de 10k mindset en die knop is echt omgegaan.

Hij heeft me laten zien dat als je ergens 300% voor inzet dat je succesvol kan worden op het gebied van geld verdienen met dropshipping.

Joshua Kaats is dus echt betrouwbaar en geen scam en mocht je twijfelen dan daag ik je uit om je hierover te zetten en stappen te ondernemen naar deze manier van geld verdienen!

Bekijk zeker zijn dropshipping masterclass .

Of neem hier een kijkje bij mijn zeer uitgebreide Dropship Academy Review of mijn High Ticket Dropship Academy Review


Print Friendly, PDF & Email

Plaats een reactie