Vrijheid Vastgoed Review van Martijn van den Berg + Ervaringen (2021)

Vrijheid Vastgoed van Martijn van den Berg is een cursus vastgoed cursus die je van A tot Z alles gaat alles leren over het kopen van panden en deze verhuren. De laatste jaren is dit een enorm populaire trend geworden en dit kan echt zorgen voor een passief inkomen.

In deze Vrijheid Vastgoed Review deel ik mijn bevindingen en ervaringen over deze uitgebreide cursus.

Deze cursus was altijd bekend onder de naam “De Vastgoed Academy” en heeft sinds kort de naam “Vrijheid Vastgoed”. In mijn video bijvoorbeeld zie je daarom nog de oude term, maar de inhoud van de cursus is hetzelfde gebleven, dat is de reden dat ik het niet aangepast heb.

Ken je Martijn van den Berg nog niet? Download dan nu zijn gratis vastgoed e-book met de 12 makkelijke manieren om te beginnen met beleggen in Vastgoed

Leestijd: 18 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Martijn van den Berg?

Martijn van den Berg heeft onderhand al naam gemaakt, hij is namelijk bekend als online ondernemer en je vindt hem regelmatig als public speaker op bekende evenementen en hij is uiteraard vooral bekend als vastgoed beleggingsexpert.

Martijn bezit samen met zijn vrouw momenteel al meer dan 10 panden die ze verhuren en dus elke maand passief geld binnenkrijgen.

Dit alles hebben ze in anderhalf jaar opgebouwd en heeft een waarde van eer dan 1.5 miljoen euro.

Martijn heeft deze kennis ook uit meer dan tientallen cursussen geleerd en heeft daarnaast ook coaching gehad. Alles wat hij heeft geleerd heeft hij nu besloten om te delen in deze uitgebreide cursus.

Op deze foto zie je Martijn van den Berg, oprichter van de Vrijheid Vastgoed
Martijn van den Berg

De Vrijheid Vastgoed cursus loopt momenteel zo goed dat het wellicht zelfs de nummer #1 vastgoed cursus van Nederland is.


Wat leer je in de cursus Vrijheid Vastgoed?

Zoals de nieuwe titel heet van deze cursus ga je dus alles leren over beleggen in vastgoed en dit zal je vooral veel vrijheid gaan bezorgen.

Je gaat namelijk alles leren over hoe je moet beginnen met vastgoedbeleggen in Nederland, daarnaast is deze cursus gericht op zowel beginners als ervaren beleggers. Ook mensen die al panden in bezit hebben kunnen met deze cursus hun rendementen gaat verbeteren en hun portefeuille uit gaan bouwen.

Dit alles leer je in een mooie online omgeving die is gemaakt met huddle van imu en dit zorgt ervoor dat je dit volledig in eigen tempo kunt doen. Daarnaast krijg je ook levenslang toegang tot de cursus en bonussen.

Dit alles leer je in maar liefst 50 lessen verdeeld in 14 modules en daarnaast krijg je een uitgebreide facebook vastgoed community met onderhand al 937 leden. Ook krijg je wekelijkse groepscoaching waarin je al je vragen kunt stellen en deze worden ook opgenomen.

Martijn van den Berg is ervan overtuigd dat hij een bewezen systeem heeft ontdekt en wil dit echt aan je overbrengen met de juiste mindset. Daarnaast kan je al beginnen zelfs met een klein of weinig start kapitaal.

Op deze foto zie je de online omgeving van De Vrijheid Vastgoed
Vrijheid Vastgoed online omgeving

Vrijheid Vastgoed Review [VIDEO]

Zoals eerder vermeld heeft deze cursus een naamswijziging ondergaan, wel is de inhoud hetzelfde gebleven en dat is de reden dat ik de video niet of nauwelijks heb aangepast.


Voor wie is de Vrijheid Vastgoed geschikt?

Zoals eerder gezegd wil Martijn van den Berg met deze vastgoed cursus zowel beginnende als ervaren mensen zijn systeem overbrengen. Hij is daardoor zeker geschikt voor iedereen.

Daarnaast zal Martijn je ook uitgebreide methodes uitleggen hoe je kunt starten met beleggen in vastgoed als je zelfs weinig of geen start kapitaal hebt.

Deze cursus is een éénmalige aanschaf en je krijgt dus levenslang toegang, ook als je dus besluit nu deze cursus Vrijheid Vastgoed te kopen en je zou over 1 jaar pas je eerste pand kopen, dan heb je nog steeds toegang tot alle lessen en bonussen.

Vastgoed heeft Martijn en zijn vrouw vrijheid gegeven en dat is precies wat hij wilt overbrengen aan iedereen die zijn cursus gaat volgen.


Wat krijg je precies?

Zoals eerder vermeld krijg je dus toegang tot een uitgebreide cursus gemaakt in de populaire huddle van IMU (hiermee worden alle grote en populaire cursussen gemaakt) en dit zorgt ervoor dat je volledig in eigen tempo in een mooie online omgeving de lessen kunt volgen.

Deze omgeving bevat maar liefst 50 lessen met meer dan 20 uur videomateriaal en heel veel lessen bevatten ook opdrachten of pdf’s zodat je gelijk aan de gang kan gaan.

Hieronder zal ik de 14 modules kort bespreken zodat je precies ziet wat je allemaal gaat leren.

Module #1 – Introductie

In module 1 maak je kennis met Martijn van den Berg en vooral ook waarom hij is begonnen met vastgoed. Martijn is iemand die jarenlang veel beter in geld uitgeven was en daardoor nooit iets heeft opgebouwd.

Nu kan hij dankzij vastgoed samen met zijn vrouw Helena genieten van veel vrijheid en vooral ook wat terug doen voor de bevolking en goede doelen.

De Vrijheid Vastgoed gaat je onder andere het volgende leren:

 1. Basiskennis beleggen in vastgoed
 2. Uitdagen & laten nadenken
 3. 100% geven
 4. De beste Strategieën
 5. Geen geheimen
 6. Antwoorden op alle vragen

Daarnaast leer je in module 1 dat een samenwerking van 2 kanten komt, er wordt dus zeker het 1 en ander van je verwacht wat zal leiden naar succes en vrijheid.

Op deze foto zie je module #1 - Introductie van De Vrijheid Vastgoed
Module #1 – Introductie

Module #1 bevat de volgende 2 lessen:

 1. Les 1: Welkom
 2. Les 2: Indeling en praktische informatie over de cursus

Module #2 – De Bouwgrond

Module 2 begint naar mijn mening met een goede basis, Martijn gaat je namelijk meenemen naar de historie van de Nederlands vastgoed. Hierdoor ga je het nog beter begrijpen en uiteindelijk nog succesvoller worden in de wereld van vastgoed.

Er spelen ook genoeg trends en ook hier ga je kennis mee maken zodat jij precies weet wanneer er kansen liggen om geld te verdienen met vastgoed.

In module 2 laat Martijn ook weten dat hij in veel vastgoed cursussen een duidelijk stappenplan miste en dat is dus precies wat we gaan leren in deze module.

We krijgen namelijk in de 6e les een 7 stappenplan waarin je gaat leren om te investeren in vastgoed, Martijn is ervan overtuigd dat als jij deze stappen volgt, dat je dan ook succesvol gaat worden.

Module #2 bevat de volgende 7 lessen:

 1. Les 1: Wat maakt vastgoed goed?
 2. Les 2: De Nederlandse huizenmarkt
 3. Les 3: Type vastgoed en cyclus
 4. Les 4: Kansen, trends en toekomstvisie
 5. Les 5: Vastgoed strategieën
 6. Les 6: Investeringsstappenplan
 7. Les 7: Samenvatting

Module #3 – Een goede fundering

Module 3 is de welbekende mindset module waarvan ik vind dat deze in elke cursus moet zitten, voor elk verdienmodel heb je namelijk een winning mindset nog zodat je niet gaat opgeven en je doelen gaat behalen.

Net als ik mijn 1e blog starten en na 7 maanden nog geen bezoekers en commissies had gehad, gelukkig had ik een winning mindset en nu heb ik 6 websites en kan ik hier ruim van leven.

Je gaat dus in deze module een goede fundering in jezelf leggen. Er bestaat geen magische pil waarmee je passief geld gaat verdienen, je zal er zeker voor moeten werken en er een goede discipline voor nodig hebben.

In deze module ga je ook kijken hoe je mooiste leven eruitziet want dit zorgt voor een doel en met dit doel neem je afscheid van een eventueel opgevers mentaliteit.

Op deze foto zie je module #3 - Een goede fundering van De Vrijheid Vastgoed
Module #3 – Een goede fundering

Module #3 bevat de volgende 5 lessen:

 1. Les 1: Wakker worden
 2. Les 2: Doelen stellen en strategie bepalen
 3. Les 3: Wat is je waarom?
 4. Les 4: Financieel management
 5. Les 5: Samenvatting

Module #4 – Vind je eigen goudmijn

Uiteindelijk ga je op zoek naar een goede stap of dorp waar je kunt gaan beginnen met beleggen in vastgoed. Hoe je deze kunt gaan ontdekken, dit ga je leren in module 4.

Dit betekent eigenlijk gewoon dat je marktonderzoek gaat doen en zo ga je ontdekken welke dorpen of steden je in de gaten kunt houden en waar kansen liggen.

Ook kan je altijd zelf kansen opzoeken door flyers uit te delen waar mensen eraan zitten te denken om hun huis te verkopen, zo heb je geen concurrentie.

Martijn gaat je ook alles leren hoe jij de beste woningen kunt vinden en vooral om rode vlaggen te ontwijken waardoor je uiteindelijk geen goede aankopen doet.

Module #4 bevat de volgende 5 lessen:

 1. Les 1: Het ideale plaatje
 2. Les 2: Vastgoed kopen onder de marktwaarde
 3. Les 3: Off market deals vinden
 4. Les 4: Je eigen winning flyer
 5. Les 5: Samenvatting

Module #5 – Deal or no deal

Zodra je een pand in het vizier hebt, dan wil je natuurlijk wel weten hoe je de beste deal eruit gaat halen, dit is wat Martijn je gaat leren in module 5. Je gaat hier leren hoe je de beste berekeningen moet doen en daarnaast leer je hoe je bezichtigingen moet doen.

Nadat je een pand hebt gekocht wil je uiteraard ook precies weten hoeveel de huurprijs kan bedragen, ook dit komt uitgebreid aan bod in deze module.

In deze module maken we ook kennis met Martijn zijn eerste pand en krijgen we veel tips hoe je bijvoorbeeld om moet gaan met een makelaar en hoe de strategie werkt achter het bezichtigen en het onderhandelen wat kan leiden naar een koop.

Op deze foto zie je module #5 - Deal or no deal van De Vrijheid Vastgoed
Module #5 – Deal or no deal

Module #5 bevat de volgende 5 lessen:

 1. Les 1: Huurprijs en servicekosten
 2. Les 2: De belangrijkste formules
 3. Les 3: Voordat je koopt
 4. Les 4: Bezichtigingen, bieden, onderhandelen en kopen?
 5. Les 5: Samenvatting

Module #6 – Show me the money

Zoals eerder vermeld is deze vastgoed cursus ook geschikt voor mensen die nog nauwelijks startkapitaal hebben en dat is precies wat je gaat leren in module 6.

In deze module ga je namelijk leren hoe je aan financiering kunt komen op uiteindelijk een pand te gaan kopen. Denk bijvoorbeeld ook aan crowdfunding voor het financieren van je vastgoed.

Uiteindelijk is je doel om een zo hoog mogelijk rendement te behalen en dat is gelukkig ook precies wat je gaat leren. Martijn gaat deze trajecten uitgebreid delen in deze module dus daar ga je ontzettend veel van leren! Taxeren komt ook aan bod.

Module #6 bevat de volgende 6 lessen:

 1. Les 1: Een lesje over geld
 2. les 2: Beleggingshypotheek
 3. Les 3: Crowdfunding
 4. Les 4: JV deals
 5. Les 5: Taxeren
 6. Les 6: Samenvatting

Module #7 – Slim zijn

Het mooie van vastgoed is dat je niet verplicht bent om een pand te kopen en gelijk te verhuren, je kan er ook voor kiezen om een pand te kopen, op te knappen en met winst te verkopen.

Dit proces heet Fix&Flip en Martijn van den Berg gaat je hier alles over vertellen.

Na deze module weet je ook precies hoe je de administratie moet doen en daarnaast weet je alles over wetgeving zodat je ook legaal bezig bent en niet op de verkeerde weg bent.

Op deze foto zie je module #7 - Slim zijn van De Vrijheid Vastgoed
Module #7 – Slim zijn

Module #7 bevat de volgende 5 lessen:

 1. Les 1: Waarde toevoegen/verbouwen
 2. Les 2: Wet en regelgeving
 3. Les 3: Administratie
 4. Les 4: Belasting en Privé of BV?
 5. Les 5: Samenvatting

Module #8 – Verhuren zonder hoofdpijn

Zoals de titel mooi doet vermoeden wil je uiteraard de perfecte huurders in je pand hebben die elke maand netjes betalen en je pand ook heel houden.

Dit is precies wat je gaat leren in module 8, je gaat namelijk ook kennis maken hoe je eventuele klanten kunt screenen en hoe bezichtigen in elkaar zitten. Ook gaan we uitgebreid kijken naar je doelgroepen.

Module #8 bevat de volgende 5 lessen:

 1. Les 1: De Ideale huurder
 2. Les 2: Typen huurders & Huurder is King
 3. Les 3: Bezichtigen en screenen
 4. Les 4: Beheer en management
 5. Les 5: Samenvatting

Module #9 – Bouw je eigen stad

Waarom stoppen bij 1 pand als je feitelijk een hele stad kunt opbouwen met panden op jouw naam? Dat is precies waar je naar gaat kijken in module 9, namelijk het opschalen van je vastgoed business.

Martijn gaat je alles uitleggen hoe je kunt opschalen naar 5, 10 of zelfs 100 panden. Dit hoef je uiteraard allemaal niet alleen te doen want Martijn gaat je ook uitleggen hoe je een eigen team hiervoor kunt opzetten en zoveel mogelijk kunt automatiseren.

Module #9 bevat de volgende 4 lessen:

 1. Les 1: Team bouwen, automatiseren en schalen
 2. Les 2: Netwerken
 3. Les 3: Onze grootste “f*ck ups”
 4. Les 4: Samenvatting

Module #10 – De Kennisbank

Naar mijn mening is module 10 echt ontzettend waardevol want je krijgt toegang tot meer dan 70 documenten die je kunt gebruiken in je vastgoedbedrijf.

Dit zijn erg waardevolle bestanden, denk bijvoorbeeld aan contracten, stappenplannen en checklists.

Allemaal makkelijk aan te passen met bijvoorbeeld je eigen logo en gegeven en dit hoef je dus niet zelf te maken.

08 Verhuren zonder hoofdpijn bevat bijvoorbeeld:

 1. Voorbeeld advertentie
 2. Huurder Check
 3. Hoe je een huurcontract moet invullen
 4. Voorbeeld energielabel
 5. Incheck oplevering formulier.
Op deze foto zie je de bonus kennisbank van De Vrijheid Vastgoed

Module #11 – FAQ en succeswens

Module 11 is naar mijn mening niet echt een module, deze bevat een korte video met een succeswens vanuit Martijn en dat je altijd je vragen kunt stellen.


Module #12 – Bonus module: Een steengoede mindset

Module 12 bevat een extra video gebaseerd op mindset. Deze had naar mijn mening ook bij module 3 erbij gemogen, geen idee waarom dit een aparte module is.

Daarnaast bevat hij zeker weer waarde aangezien ik mindset het belangrijkste vind van het hele traject, zonder een winning mindset ga je het simpelweg gewoon niet redden. Zeker meerdere keren bekijken dus.

Op deze foto zie je Module #12 - Bonus module: Een steengoede mindset van De Vrijheid Vastgoed
Module #12 – Bonus module: Een steengoede mindset

Download nu zijn gratis vastgoed e-book met de 12 makkelijke manieren om te beginnen met beleggen in Vastgoed.


Wat zijn Vrijheid Vastgoed extra’s?

Tegenwoordig lijkt het bijna vanzelfsprekend dat er bonussen bij zitten maar ik vind het toch altijd nog bijzonder, al maakt het een cursus zeker wel af. Martijn van den Berg heeft ook een aantal waardevolle bonussen erbij gedaan en ik zal ze hieronder kort vermelden.

Extra 1 – Vrijheid Vastgoed Familie Community facebook

Zoals ik al eerder heb vermeld is deze groep echt een soort van thuis komen, het is ontzettend leuk om iedereen bezig te zijn met bezichtigen of het uitdelen van flyers en uiteraard ook de successen die erbij komen kijken.

Vragen kunnen hier 24/7 worden gesteld en deze worden beantwoord door Martijn zelf ook andere deelnemers die al enkele jaren in het vastgoed zitten.

Grappig feit als je goed kijkt zie je dat Jia Ruan van de Bol masterclass ook in deze groep zit, hij is 2 jaar geleden al lid geworden.

Op deze foto zie je de Vrijheid Vastgoed Familie facebook community
Vrijheid Vastgoed Familie Community facebook

Extra 2 – Wekelijkse groepscoaching

Deze vind ik ook ontzettend waardevol want je ziet ook vaak genoeg dat het maar 1 keer per maand is, gelukkig doet Martijn van den Berg de groepscoaching elke week en ik vind dit ontzettend waardevol.

Daarnaast zorgt Martijn ook elke sessie weer dat er iets te bespreken is, hij nodigt regelmatig gastsprekers uit of hij zal bepaalde vastgoed trends bespreken. Conclusie: Hij zorgt dus voor maximaal waarde tijdens de groepscoaching.

Deze worden daarnaast ook allemaal opgenomen en op een later moment terug te kijken. Alle sessies duren ook tussen de 90 min en 120 minuten, dus dat zegt wel genoeg lijkt me.

Op deze foto zie je De Vrijheid Vastgoed groepscoaching
Wekelijkse groepscoaching

Extra 3 – De Cashflow Calculator

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een calculator die je heel veel inzicht gaat geven in je cashflow.

Met deze tool kan je dus heel gemakkelijk je maximale rendement uitrekenen en dit komt uiteraard erg goed bij pas als je meerdere panden gaat kopen.

Hiermee kan je dus precies zien wat je winst is, hoeveel je maandelijkse huuropbrengst is en je rendement.

Dankzij deze calculator zal je hopelijk veel groene cijfers zien en geen rode.

Op deze foto zie je de bonus Cashflow Calculator uit De Vrijheid Vastgoed
De Cashflow Calculator

Extra 4 – Hefboom Roadmap

Je kan nog een zo mooi pand voor ogen hebben, je moet uiteraard wel zeker weten dat de financiering in orde komt en daar komt deze extra bij kijken.

Met deze Hefboom Roadmap kan je precies zien wat gevolgen een bepaalde financiering heeft op je je cashflow en vooral wat de beste beslissing is uiteindelijk.

Je ziet overzichtelijk hoeveel je eigen inbreng is en of een lineaire of annuïtaire hypotheek beter is.


Extra 5 – Kennisbank vol documenten, formules, koopaktes, overeenkomsten.

Zoals ook vermeld bij module 10 krijg je toegang tot een ontzettend waardevolle kennisbank vol met documenten die je kunt downloaden en gebruiken in je vastgoed business.

Naar mijn mening is deze bonus dus ontzettend waardevol omdat je dit allemaal zelf niet meer hoeft te maken. Denk bijvoorbeeld aan koopacties of huurovereenkomsten.

Deze kennisbank bevat maar liefst meer dan 70 documenten en zullen je een erg goed helpen bij je start in de wereld van vastgoed.


Extra 6 – Meetups & exclusieve uitnodigingen

Martijn van den Berg vind het ook ontzettend belangrijk om een band op te bouwen met de leden die deze cursus hebben gekocht. Je zal daarom ook regelmatig uitnodigingen krijgen waarmee je kennis zal maken met Martijn en andere leden van deze cursus.

Dit doet Martijn 4 keer per jaar ergens in het midden van het land en hij doet zijn uiterste best om ook dan maximale waarde te bieden.

Je kunt elkaar hier live zien en zeker ook vragen stellen.


Wat zijn de voor- en nadelen van de Vrijheid Vastgoed?

Ik bespreek in elke review altijd de voor- en nadelen of de plus en minpunten dus hierbij:

Vrijheid Vastgoed voordelen

 • Martijn van den Berg heeft zelf meer dan 10 panden en dus heel veel kennis, deze kennis deelt hij geheel eerlijk met je en houd niks achter.
 • Deze vastgoed bevat ook een duidelijk stappenplan zodat jij precies weet waar je moet beginnen en hoe je moet eindigen.
 • Je voelt je echt welkom in een Vrijheid Vastgoed Familie waar je altijd je vragen kunt stellen en successen kunt lezen van andere of kunt delen.
 • Veel bonussen zoals elke week groepscoaching en bijvoorbeeld een Cashflow Calculator.
 • Verschillende experts die hun vakgebied delen, het is dus zeker niet alleen Martijn.

Vrijheid Vastgoed nadelen

 • Modules geven wel onderwerpen aan maar lessen niet, kan soms wat onduidelijk zijn.
 • Elke vorm van beleggen brengt risico’s met zich mee, gelukkig is Martijn hier volledig eerlijk in en gaat hij ervoor zorgen dat deze minimaal zijn.

Zijn er nog andere vastgoed cursussen?

Een review is pas compleet als je ook een keuze hebt, hieronder heb ik nog 2 andere keuzes:

 • IBA Coaching Vastgoed: Wil je het beste van het beste dan zit je met deze cursus erg goed. Met meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en zeer persoonlijk met coachen zit je hier goed. Daarnaast weet IBA ook ontzettend veel over hoe je kunt investeren in vastgoed zonder eigen vermogen. Doe zeker hun dagelijkse gratis training.

Hoeveel kost de Vrijheid Vastgoed?

Mocht je besluiten om te beginnen met de Vrijheid Vastgoed dan heb je 2 verschillende keuzes:

 • Je betaalt het bedrag van 997 euro in 1 keer (dit is inclusief btw)
 • Of je betaalt in 3 termijnen van 397 euro (dit is ook inclusief btw)

Mocht je een eigen bedrijf hebben, dan kan je dus hiervan nog de btw terugvragen.

Op deze foto zie je de Vrijheid Vastgoed prijzen

Garantie: Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Martijn van den Berg heeft ook duidelijk op zijn website gezet dat mocht je niet tevreden zijn of het product dan krijg je binnen 14 dagen netjes je geld terug. Wel zitten hier altijd regels aan vast, zoals niet het bekijken van alle video’s en dan opzeggen.


Conclusie: Vrijheid Vastgoed kopen of niet?

Zo, we zijn bij het einde van deze Vrijheid Vastgoed review gekomen, ik hoop je een goed beeld te hebben gegeven over mijn ervaringen en bevindingen over deze uitgebreide vastgoed cursus.

Martijn van den Berg heeft zeker veel ervaring en deze ervaring is ook duidelijk te zien in deze cursus, hij gaat er echt alles aan doen om zijn bewezen systeem aan je over te brengen en dit zorgt er ook voor dat je gelijk in een warme en gezellige Vrijheid Vastgoed Familie community komt waar al 937 mensen op dit moment deze cursus hebben gekocht en bezig zijn met vastgoed.

Martijn laat ook eerlijk weten dat deze vastgoed samenwerking van 2 kanten komt en dat er zeker ook het 1 en ander van je verwacht wordt, zoals je huiswerk maken, vragen stellen, actief zijn en vooral niet je succes saboteren.

Ik ben erg positief verrast over deze cursus en jij hopelijk ook na deze review, wacht dus niet langer en neem nu de stap samen met Martijn van den Berg en start in de vastgoed wereld!


Vrijheid Vastgoed FAQ (veel gestelde vragen)

 • Hoeveel kost de Vrijheid Vastgoed cursus?

Mocht je besluiten om de Vrijheid Vastgoed te gaan kopen, dan kan je al beginnen voor een prijs van 997 euro, daarnaast kan je er ook voor kiezen om in 3 termijnen van 397 euro te beginnen. Daarnaast krijg je levenslang toegang.

 • Waar moet ik bij de Vrijheid Vastgoed inloggen?

Mocht je deze cursus hebben gekocht, dan moet je via deze link inloggen om in de cursus omgeving te komen.

 • Is er een Vrijheid Vastgoed kortingscode?

Nee, er is helaas geen kortingscode. Daarnaast moet je wel bedenken dat je levenslang toegang krijgt en je hebt de optie om in 3 termijnen te betalen.

 • Is de Vrijheid Vastgoed aan te raden?

Ja! Naar mijn mening is dit echt een businessmodel dat het nog lange tijd goed zal doen. Mensen zijn altijd op zoek naar huizen en daar kan jij mooi op inspelen. Daarnaast zal je ook onderzoek doen naar je huurders en dus elke maand netjes je geld krijgen wat zal leiden naar een passief inkomen.

Print Friendly, PDF & Email

Vrijheid Vastgoed

997 euro
8.7

Inhoud

9.0/10

Presentatie

8.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Martijn van den Berg heeft 10 panden en daar krijg jij les van!
 • Online cursus die je volledig in eigen tempo kunt volgen van A tot Z over Vastgoed
 • Meerdere extra's zoals een vastgoed community en groepscoaching.
 • éénmalige aanschaf voor levenslang toegang
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Beleggen blijft altijd een risico, gelukkig weet Martijn van den Berg deze te beperken
 • Je kan beginnen met nauwelijks startkapitaal maar meer startkapitaal maakt het wel gemakkelijker.

Plaats een reactie