Vastgoed Community Review van Thuiz Hypotheken + Ervaringen (2021)

Vastgoed Community van Thuiz Hypotheken is een vastgoed platform om te netwerken met gelijkgestemde zonder dat je 1000 euro voor een cursus hoeft te betalen en toegang krijgt tot masterclasses en een uitgebreide Community.

Ik neem je mee in deze Vastgoed Community met mijn ervaringen en daarnaast bespreek ik enkele interessante optionele extra’s zoals “Before-market deals” zodat jij al op de hoogte bent van woningen voordat ze op Funda verschijnen.

Momenteel zijn er al 2000 leden actief dus dit is wellicht wel de nummer 1 vastgoed community van Nederland.

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Thuiz Hypotheken de oprichter van de Vastgoed Community?

Thuiz Hypotheken zit achter deze ontzettend uitgebreide Vastgoed Community en de oprichter is Thierry Stokkink.

Thierry heeft met Thuiz Hypotheken onderhand al duizenden starten en ervaren ondernemers advies gegeven over het aanschaffen van vastgoed.

Dit is ook gelijk de reden dat hij erachter kwam hoeveel vraag er is naast een vastgoed Community zodat mensen op een makkelijke manier met elkaar kunnen netwerken.

Thierry Stokkink is op moment van schrijven al 12 jaar actief als adviesbureau en deelt nu ook zijn kennis met 2000 leden in de vastgoed Community.

Op deze foto zie je Thuiz Hypotheken, de oprichter van Vastgoed Community
Thuiz Hypotheken (Thierry Stokkink)

Dat hij zich een expert mag noemen blijkt wel uit de video’s waar hij naar 12 panden ging in 4 maanden tijd en dit zijn 12 waardevolle video’s geworden.

Daarnaast heeft hij met Thuiz Hypotheken al 870 hypotheken succesvol bemiddeld.


Wat is de Vastgoed Community?

Zoals de naam al doet vermoeden is de Vastgoed Community een netwerk vol met vastgoedbeleggers op één plek. Daarnaast is het zeker niet alleen een forum, je krijgt ook toegang tot masterclasses en heel veel vastgoed documenten die je kunt gebruiken.

Dit alles is gemaakt met Huddle van IMU en kan je dus op je computer, tabblad en mobiele telefoon bekijken en gebruiken.

Dit uitgebreide netwerk heb je al voor een prijs van 45 euro per maand of 450 euro per jaar en dan krijg je 2 maanden gratis.

Met het feit dat er momenteel al 2134 leden in deze Vastgoed Community zitten zegt wel hoeveel waarde er wordt gedeeld en hoe fijn het is om te netwerken of vragen te stellen waar je mee zit.

Ook heb je de keuze om nog 3 aanvullende keuzes die je kunt maken die je erbij of éénmalig kunt aanschaffen. Dit zijn onderstaande keuzes en komen in deze review nog uitgebreid aan bod:

 • Before Market Deals (mis nooit meer woningen)
 • Vastgoed & Vermogen Blauwdruk (weet precies hoeveel je kunt beleggen in vastgoed)
 • Cashflowboost training (Vastgoed cursus tegen een lage prijs)

Hieronder zie je de online omgeving en in het volgende hoofdstuk deel ik een video review.

Op deze foto zie je de Vastgoed Community online omgeving

Vastgoed Community Review [VIDEO]

Naar mijn mening krijg je pas echt een goed inzicht als je weet wat je koopt, ik neem je dan ook uitgebreid mee door dit netwerk.

Aanvullende opties:

Before Market Deals

Vastgoed & Vermogen Blauwdruk

Cashflowboost training 


Voor wie is de Vastgoed Community geschikt?

De Vastgoed Community is naar mijn mening voor iedereen geschikt die ook maar iets met beleggen in vastgoed wilt gaan doen.

Dit kan zijn dat je nog maar een beginner bent of iemand die al enige panden heeft en nog meer wilt netwerken. Je kan hier specifiek naar het binnenland of buitenland kijken en zo ben je altijd op de hoogte van woningen.

Zie deze Community overigens niet als een beginnerscursus, het is echt een netwerk voor vastgoedbeleggers en daarnaast wordt er heel veel extra waardevolle informatie constant toegevoegd.

Het leuke aan dit netwerk is dat Thierry Stokkink zelf ook de Vrijheid Vastgoed aanraadt, dus mocht je nog geen kennis hebben dan raad ik het zeker aan om die review te gaan lezen en wellicht eerst die vastgoed cursus te kopen.


Wat is de inhoud van de Vastgoed Community?

Kijken we puur even naar de basis van Vastgoed Community, dan krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk met meer dan 2000 leden en 12 boards met vastgoed onderwerpen. Ook hier worden er maandelijks live masterclasses gegeven en opgenomen waar je toegang tot krijgt en verschillende Mastermind Groepen.

Daarnaast heb je ook nog 3 extra keuzes die horen bij Thuiz Hypotheken en die zal ik ook bespreken. Mocht je overigens “before market deals” willen aanschaffen, dan raad ik het aan om daar eerst heen te gaan omdat je daar de extra optie krijgt voor Vastgoed Community en een extra korting krijgt.

We kijken eerst naar het basis pakket:

Vastgoed Community

Dit is eigenlijk de hoofdmodule waar het allemaal begint en waar momenteel 2134 leden actief in zijn. Je krijgt toegang tot een forum met 24 onderwerpen waar in elk onderwerp mensen actief zijn of waar jij je vragen kunt stellen.

Het grote voordeel dat er zoveel mensen in zitten is dat er altijd wel iemand online is waardoor je snel antwoord hebt op vragen bijvoorbeeld.

Vastgoed Community Forum

Mocht je de keuze maken om te beginnen met Vastgoed Community, dan krijg je gelijk toegang tot het uitgebreid forum. Hier heb je onderwerpen zoals:

 • Vastgoed Cursussen
 • Mindset / Doelen
 • Vastgoed nieuws
 • Investeren in het buitenland
 • Makelaars
 • En nog veel meer.

Al deze topics zijn bedoeld om lekker in de brainstormen of je vragen in te stellen tussen gelijkgestemde. Daarnaast is het topic Vastgoed nieuws erg actief dus je bent altijd op de hoogte.

Je hebt deze keuzes allemaal:

Op deze foto zie je de onderwerpen binnen het Vastgoed Community forum

Maandelijkse Live masterclass 

Thierry Stokkink doet er alles aan om vooral maximale waarde te blijven geven zodat mensen ook lid blijven zoals momenteel al 2134 dat doen.

Dit doet hij bijvoorbeeld met maandelijkse live masterclasses. Hier worden bekendere mensen uitgenodigd uit de vastgoed wereld en daarmee worden belangrijks onderwerpen of trends of een Q&A gehouden.

Deze worden elke maand live opgenomen en mocht je er niet bij kunnen zijn, ze worden ook opgenomen. Hieronder zie je de video’s die momenteel beschikbaar zijn en maandelijks worden aangevuld.

Op deze foto zie je de maandelijkse live masterclasses van de Vastgoed Community

Mastermind Groepen

Deze groepen staan even los van de Vastgoed Community Forum onderwerpen en gaan er iets specifieker op in en daarnaast zitten er echt experts in deze groepen.

Je kan je dus aanmelden voor deze groepen waar je interesse ligt en daar kan je dus specifiek brainstormen of netwerken.

Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen zoals:

 • Investeren in Engeland
 • Short Stay
 • Investeren in Spanje
 • Het Vastgoedcafé
 • Investeren in Breda en omstreken
 • En nog veel meer.
Op deze foto zie je de Mastermind groepen van de Vastgoed Community

Vastgoed Community aanvullende opties

Zoals eerder vermeld heb je nog 3 extra opties, het voordeel hiervan is dat je zelf kan kijken wat je echt nodig hebt en daardoor alleen betaalt wat je ook echt nodig hebt zodat je het maximale eruit kan halen.

Before Market Deals

Er is niks zo vervelend voor vastgoedbeleggers dat je steeds naast een pand grijpt wat je zo graag wilt hebben en dat is precies de reden dat deze ontzettend populaire dienst van Thuiz Hypotheken in het leven is gekomen.

Dit is namelijk de #1 tool om before-market deals te vinden en altijd op de hoogte te zijn nog voordat ze op Funda komen.

Je krijgt namelijk toegang tot aanbod van alle makelaars nog voordat ze aan het grote publiek worden getoond. Hierdoor kan je bij interesse dus al contact opnemen met de verkopend makelaar.

Daarnaast kan je ook filters instellen zoals budget, ruimte, energielabel en nog veel meer en instellen dat je e-mail meldingen wilt zodat je altijd op de hoogte bent.

Ook werken ze met een beperkt aantal plekken zodat het niet overvol raakt in deze tool. in onderstaande video krijg je een idee over deze #1 tool.


Before Market Deals ervaringen.

Hieronder 2 ervaringen vanaf de website:

Op deze foto zie je Before Market Deals ervaringen

Wat is de prijs van Before-Market Deals?

Je kan al inzicht krijgen tot deze tool voor een prijs van 114,95 per kwartaal of 423,50 per jaar.

Ook heb je de optie voor Toegang tot de Vastgoed Community en dan krijg je een extra korting er bovenop, vandaar dat beide ook erg goed te combineren zijn.

Klik hier voor Before-Market Deals.


Vastgoed & Vermogen Blauwdruk

Wanneer je wilt geld verdienen met vastgoed is het uiteraard erg belangrijk dat je precies weet voor hoeveel je kan gaan beleggen. Dat is de reden dat ze deze financiële blauwdruk als optie hebben zodat jij precies kunt zien hoeveel je kunt gaan beleggen.

Deze blauwdruk is dus echt een financiële verkenning van je persoonlijke situatie, daarnaast kan je ook je wensen aangeven en krijg je een groeipotentieel voor de komende jaren.

Deze blauwdruk bestaat uit een gesprek met een overwaarde- en vastgoedhypotheekadviseur van Thuiz Hypotheken en hiervoor zal je documenten moeten sturen zodat je erna ook een gespreksverslag zal krijgen.

Thuiz Hypotheken heeft een mooie afbeelding gemaakt hoe dit in de praktijk veel gaat opleveren:

Op deze foto zie je het Vastgoed & Vermogen Blauwdruk pakket

Wat is de prijs van de Vastgoed & Vermogen Blauwdruk?

Mocht je deze blauwdruk willen en serieuze stappen nemen op het gebied van beleggen in vastgoed? Dit gesprek heb je al voor een prijs van 295 euro. Het resultaat dat hieruit komt kan je jaren meenemen.


Cashflowboost training 

Je kan nooit genoeg leren of de puntjes op de i zetten. Dat is de reden dat Thierry Stokkink voor een lage prijs een vastgoed cursus in elkaar heeft gezet waar je nog meer gaat leren over vastgoed en hoe je een betere mindset gaat krijgen.

Dit alles ga je in 8 modules leren en ook deze cursus is gemaakt met huddle dus overal te bekijken.

Op deze foto zie je de Cashflowboost training

De modules zijn als volgt:

Module #1: Wat wil je bereiken?

Om doelen werkelijkheid te maken is het erg belangrijk dat je bij jezelf gaat kijken wat je doelen zijn in het leven, dit zal uiteindelijk zorgen voor een betere mindset en veel meer discipline. Dit is ook wat je in module 1 gaat leren.

Module #2: Hoe goed heb je het voor elkaar?

Je kan nog zo graag willen beleggen in vastgoed, als je zelf financieel niet goed zit dan is het heel belangrijk om dit eerst in orde te gaan maken. In deze module komt je eigen financiële situatie uitgebreid aan bod.

Module #3: Geld in je stenen

Zoals de naam van deze module al doet vermoeden ga je in module 3 alles leren over vastgoed en wat vastgoed precies is. Daarnaast laat Thierry Stokkink je vooral ook de voordelen zien van beleggen in vastgoed.

Module #4: Andermans geld inzetten

Er zijn vele wegen naar Parijs en dat is met vastgoed niet anders. Ook als je bijvoorbeeld nog niet heel veel eigen vermogen hebt zijn er toch mogelijkheden om te beleggen in vastgoed en dat ga je leren in module 4.

Module #5: In de startblokken

Beleggen in vastgoed is ontzettend populair geworden en er komt steeds meer concurrentie, in module 5 ga je dus kijken hoe jij je concurrentie voor kan zijn, bijvoorbeeld via Before-Market Deals.

Module #6: Bij wie moet ik zijn?

Uiteindelijk moet er veel geregeld worden als het gaat om vastgoed en dat is precies waar module 6 over gaat. Je gaat namelijk precies leren waar je moet zijn. Denk aan bezichtigen of een makelaar tot een hypotheek.

Module #7: Het complete plaatje

In deze module maak je een overzicht van te nemen stappen en hoe jij in actie moet komen richting je eerste woning of wellicht meer woningen. Je gaat ook vooral kijken hoe je dit alles kan doen zonder al te veel geldzorgen.

Module #8: Opschalen

Bij 1 pand hoeft het uiteraard niet te stoppen, Thierry heeft ook heel veel panden en in module 8 gaat hij je uitleggen hoe jij kunt opschalen en hoe je meer kunt automatiseren.


Wat is de prijs van deze Cashflowboost training?

Zoals eerder vermeld wil Thierry je met deze training op laagdrempelige manier kennis laten maken met vastgoed, je betaalt daardoor slechts 95 euro voor deze 8 modules.


Cashflowboost review: Ervaringen van klanten

Thuiz Hypotheken heeft echt een enorm goede reputatie opgebouwd in de loop der jaren, met een 4,7 van 5.

Hieronder enkele ervaringen:

Op deze foto zie je een ervaring over Cashflowboost van Vastgoed community
Op deze foto zie je een review van Vastgoed Community van Thuiz Hypotheken

Vastgoed Community van Thuiz Hypotheken ervaringen

Zoals je al eerder hebt gelezen zijn er online echt heel veel positieve ervaringen te vinden dus met de kwaliteit en kennis zit het wel goed, hieronder nog enkele ervaringen:

Op deze foto zie je Vastgoed Community ervaringen
Op deze foto zie je Thuiz Hypotheken ervaringen

Vastgoed Community voor- en nadelen

Voordelen:

 • Krijg toegang tot een vastgoed netwerk met meer dan 2000 leden.
 • Community en cursus omgeving is gemaakt met huddle (hoge kwaliteit)
 • Veel bonussen zoals masterclasses met vastgoed experts.
 • Toegang tot waardevolle documenten die erg belangrijk zijn in de vastgoed wereld.
 • De ultieme Vastgoed Community om makkelijk te netwerken.
 • Verschillende aanvullende pakketten die zeker van waarde kunnen zijn.

Nadelen:

 • Geen beginnerscursus, puur een aanvulling op eventuele kennis die je al hebt. Zie mijn Vrijheid Vastgoed Review voor de ultieme vastgoed cursus voor beginners.
 • Abonnement (wel maandelijks, per kwartaal of jaarlijks op te zeggen)

Wat is de prijs van de Vastgoed Community?

Mocht je de Vastgoed Community kopen, dan kan je op 3 verschillende manieren betalen:

 • Per maand 45 euro en dus ook maandelijks opzegbaar.
 • Of per kwartaal 125 euro (dit scheelt 10 euro)
 • Per jaar 450 euro (je krijgt dan 2 maanden gratis)

Mocht je eraan zitten te denken om de Before-Market Deals te nemen, dan kan je binnen dat pakket een vinkje zetten bij de Vastgoed Community en krijg je een extra korting.


Conclusie: Vastgoed Community kopen of niet?

Het mag duidelijk zijn dat de Vastgoed Community je een enorm netwerk aan vastgoed gelijkgestemde zal bieden en dat je lijntjes een stuk korter gaan worden. Naast een Community krijg je ook toegang tot maandelijkse masterclasses en verschillende mastermind groepen.

Thierry Stokkink van Thuiz Hypotheken is echt ontzettend actief binnen deze Community en zal er dan ook alles aan doen om je maximaal waarde te blijven geven. Hij heeft daarnaast ook enorm veel kennis om adviezen te geven op alle vragen die je hebt.

Naar mijn mening is dit een investering die zich zeker gaat terugbetalen en dat is ook wel te zien aan de 2000 leden die al lid zijn.

Wacht niet langer en start nu met succesvol beleggen in vastgoed en doe dit samen met deze uitgebreide Vastgoed Community!


Vastgoed Community FAQ (veel gestelde vragen)

 • Hoe moet ik de Vastgoed Community opzeggen?

Mocht je willen opzeggen, dan hangt dit ervan af of je een maand, kwartaal of jaarabonnement hebt. Je kan dan voor de nieuwe incasso een mail sturen naar info@vastgoedcommunity.nl

 • Bestaat er een Vastgoed Community kortingspagina?

Ja, Thierry Stokkink heeft een speciale website ontwikkeld waar je ook 2 maanden gratis krijgt mocht je kiezen voor het jaarabonnement. Je krijgt dan dus 10% korting.

 • Is de Vastgoed Community ook geschikt voor beginners?

De Vastgoed Community is zeker ook geschikt voor beginners, dit heeft ermee te maken dat het echt een Community voor iedereen is. Wel moet je er rekening mee houden dat dit geen beginnerscursus is maar meer een vastgoed netwerk met heel veel informatie.

 • Zijn er aanvullende opties naast de Vastgoed Community?

Ja, Thuiz Hypotheken heeft in de loop der jaren meerdere producten uitgebracht die zeker een meerwaarde kunnen bieden op het gebied van vastgoed. Je hebt de volgende keuzes:

Print Friendly, PDF & Email

Vastgoed Community

45 euro
8.9

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Toegang tot een vastgoed netwerk met meer dan 2000 leden
 • Zowel een Vastgoed Community als masterclasses en mastermind groepen
 • Mooie online omgeving gemaakt met huddle waar je alle lessen in eigen tempo kunt zien
 • Waardevolle extra vastgoed opties
 • Veel waardevolle vastgoed documenten tot je beschikking

Minpunten

 • Niet bedoeld als vastgoed beginnerscursus
 • Abonnement

Plaats een reactie