Phoenix Website Software Review IMU: Mijn Ervaringen! (2021)

Wil jij dolgraag jouw eigen website ontwikkelen? Wil je met jouw eigen business van start gaan? En wil je hier ook direct op de juiste manier mee aan de slag gaan? In dat geval is het mogelijk interessant om gebruik te maken van de Phoenix website software. In de afgelopen jaren kiezen in ieder geval veel digitale ondernemers voor deze software. Is dat logisch? Nou, dat ga je lezen in deze uitgebreide Phoenix Review.

In deze uitgebreide review deel ik graag al mijn bevindingen en ervaringen met je. Zelf maak ik al langere tijd van deze software gebruik, waardoor ik een duidelijk oordeel heb kunnen vellen. Over mijn bevindingen vertel ik je graag alles in deze review, inclusief veel feitelijke informatie. Aan de hand van mijn bevindingen én de feitelijke informatie kun je vervolgens voor jezelf de keuze gaan maken. Ga je wel of niet gebruik maken van Phoenix? De keuze is aan jou!

Met Tonny Loorbach van IMU ben je in elk geval bij het juiste adres op het gebied van hoog scoren op google.

Leestijd: 14 minuten


Nee bedankt, ik probeer eerst graag de gratis trial!

Inhoudsopgave


Wat is de Phoenix website software precies?

Als je met jouw eigen online business wilt starten, heb je sowieso een goed idee nodig. In de afgelopen jaren is de concurrentie op het digitale vlak namelijk fors toegenomen. Heel fors zelfs, aangezien het ook steeds makkelijker geworden is om zelf een website te maken. Dát is precies hetgeen je ook met de Phoenix website software kunt doen.

Dankzij dit systeem kun je op een snelle en makkelijke manier jouw eigen website maken. Deze website staat direct als een huis én is ook nog eens geoptimaliseerd voor Google. Met dank aan deze optimalisatie kun je ook daadwerkelijk direct scoren met jouw website.

Bovendien heb je zelf alle touwtjes in handen. Je bepaalt zelf hoe jouw website er uit moet komen te zien. Zo heb je volledige zeggenschap over de lay-out, over het lettertype en over aanverwante zaken. Ook alle kleuren op de website kun je geheel naar wens instellen/bepalen.

Denk je nu direct ‘Help, ik heb nog nooit een website zelf gemaakt’? Dan is het goed om te weten dat je voor Phoenix geen technische kennis nodig hebt. Deze software spreekt eigenlijk direct voor zich. Ongeacht hoeveel ervaring je hebt met het ontwikkelen van een eigen website.

Graag wil ik hier nu nog één ding aan toevoegen: Phoenix is meer dan alleen een websitemaker. Binnen deze software vind je namelijk nog veel handige tools. Tools waarmee je jouw website nog beter kunt laten scoren. Wel zo prettig, aangezien de concurrentie altijd aanwezig is. Dankzij Phoenix neem je op voorhand al een voorsprong op jouw concurrenten.


Phoenix website software review [Video]

Kijk jij liever naar bewegend beeld in plaats van naar getypte letters? Dan raad ik je aan om onderstaande video even te kijken. In deze video laat ik je uitgebreid zien hoe deze software er precies uit ziet.

of ga gelijk naar de actiepagina


Wat zijn de functies van de Phoenix website software?

Spreekt het systeem van Phoenix jou nu al aan? Dat is goed voor te stellen. Deze software is echt van een hoog niveau én is behoorlijk uitgebreid. Om je daar een indruk van te geven, bespreek ik graag alle functies van de Phoenix website software in het kort. Neem onderstaande toelichtingen door en verwonder je direct over alle functies.

Zelf jouw website maken

Met dank aan de software van Phoenix is het mogelijk om zelf een website te maken. Je kunt hiervoor kiezen uit één van de vele templates, waarna je de template naar eigen wens aan kunt passen. Kleuren, lettertypes en de volledige lay-out kun je naar wens aanpassen.

Wil je graag extra elementen aan jouw website toevoegen? Ook dat is mogelijk met dank aan Phoenix. Dit systeem biedt je gewoonweg alle mogelijkheden om jouw website voor 100% naar jouw wens te maken.

Is het lastig om hiermee aan de slag te gaan? Nee, allerminst. Je hebt namelijk géén technische kennis nodig. Het enige wat je nodig hebt, is voldoende tijd. Aangezien de mogelijkheden ongekend divers zijn, moet je belangrijke knopen door gaan hakken. Dat kun je eigenlijk alleen doen als je hier echt even goed voor gaat zitten.

Als je jouw eigen website met Phoenix gaat maken, is de website ook direct responsive. Dit betekent dat jouw website ook direct goed op smartphones en tablets weergegeven wordt. Wel zo prettig, aangezien meer en meer mensen via hun mobile device over het internet surfen.

Al met al ben ik érg onder de indruk van deze functie van Phoenix. Het maken van een website gaat makkelijk en is ook leuk om te doen. Bovendien heb je volledige zeggenschap en hoef je niet over technische kennis te beschikken. Klinkt allemaal wel erg goed, niet waar? Nou, ik kan je één ding verklappen: het blijft hier niet bij.


Hogere posities verkrijgen in Google

Zie jij het al helemaal zitten om met Phoenix jouw website te maken? Nadat je jouw website gemaakt hebt, kun je direct de volgende stappen met jouw website zetten. Dankzij Phoenix is het namelijk ook mogelijk om jouw website direct te optimaliseren.

Huh, wat wordt er met optimaliseren in dit geval bedoeld? Nou, je kunt jouw website voor en achter de schermen optimaliseren. Dit betekent dat jouw website meer waarde gaat vertegenwoordigen, waardoor jouw website een hogere positie binnen Google krijgt. Met Phoenix is het écht mogelijk om de hoge(re) posities in Google te verkrijgen.

Met deze software kun je bijvoorbeeld afbeeldingen optimaliseren, de content optimaliseren, de externe links optimaliseren, de meta titels optimaliseren en aanverwante zaken optimaliseren. Je hebt eigenlijk alle mogelijkheden om de website 100% perfect te maken.

Bovendien biedt Phoenix op dit vlak nog een automatische functie aan: het automatisch verwerken van interne links. Het systeem is in staat om de content te ontleden, waarna automatisch interne links toegevoegd worden. Om je hier een indruk van te geven, verwijs ik je graag naar onderstaande video:

In de afgelopen jaren is ook Local SEO belangrijk geworden. Dit betekent eigenlijk dat je je op regionaal niveau met SEO gaat richten. Ook op dit vlak zit je bij Phoenix goed. Met deze software kun je namelijk ook beter gaan scoren in de lokale zoekresultaten. Ideaal als je je met jouw winkel of webshop op een bepaald gebied in Nederland richt.

Tevens is het mogelijk om met Phoenix de mobiele versie van jouw website te optimaliseren. Zo kun je zorgdragen voor een hoge laadsnelheid; dit spreekt veel bezoekers erg aan. Bovendien kun je het mobiele design verder naar wens aanpassen, indien gewenst.

Is dit dan alles? Nee, zeker niet. Ik wil je graag ook nog wijzen op de achterliggende techniek van Phoenix. Om een website te kunnen maken, moet code geschreven worden. De ontwikkelaars van Phoenix hebben voor een hele schone code gezorgd, waardoor de laadsnelheid behoorlijk hoog ligt. Ook dit draagt bij aan de waarde die Google aan jouw website gaat geven.

In mijn ogen zijn al deze functies echt uniek. Je kunt gewoonweg jouw website volledig optimaliseren met dank aan Phoenix. Het maken én optimaliseren van jouw website is in ieder geval een feestje met deze software.


Landingspagina’s aanmaken en online plaatsen

Wil je graag geld met jouw website gaan verdienen? Dan heb je één ding nodig: bezoekers op jouw website. Deze bezoekers kun je verkrijgen door advertenties te plaatsen. Maar, als je een advertentie plaatst, moet je ook zorgen voor een goede landingspagina. Dat is eigenlijk de pagina waar de bezoeker op terecht komt als hij/zij op jouw advertentie klikt.

Met Phoenix is het een fluitje van een cent om dergelijke landingspagina’s te maken. Je bepaalt volledig zelf wat de lay-out van de landingspagina moet worden, welke elementen op de pagina geplaatst moeten worden en wat de look and feel gaat worden.

Ik kan je alvast aangeven dat je echt veel mogelijkheden hebt. Je kunt uit veel templates kiezen, waarmee je de landingspagina volledig naar wens kunt maken. Ook kun je bijvoorbeeld testimonials aan de pagina toevoegen, waardoor jouw bezoekers een duidelijk beeld krijgen van de indrukken van jouw andere klanten.

Verder is het ook mogelijk om een countdown, opt-ins en pricing-elementen aan de landingspagina toe te voegen. Eigenlijk kun je de landingspagina echt volledig naar wens maken. In mijn ogen heb je op dit gebied soms té veel keuze. Het maken van een goede vergelijking is dan ook aan te raden. Probeer gewoon meerdere facetten uit en creëer daarmee de perfecte landingspagina.

Ook op dit gebied zorg je met Phoenix weer voor een ideale laadtijd. Dat is niet alleen wenselijk voor Google, maar ook voor jouw bezoekers. Geen enkele internetgebruiker heeft immers het geduld om langdurig op een webpagina te wachten. Met Phoenix zorg je er gelukkig voor dat elke pagina heel snel laadt.

Dit alles doe je altijd via een mooi dashboard:

Op deze foto zie je het phoenix dashboard
Phoenix Dashboard

Conversie optimaliseren

Trek je via jouw landingspagina’s veel bezoekers aan? Dan is het doel uiteraard om geld aan deze bezoekers te verdienen. Dit kun je doen door de conversie van jouw website te optimaliseren. Om de conversie te kunnen optimaliseren, ben je bij Phoenix ook aan het juiste adres.

De ontwikkelaars van Phoenix hebben namelijk voor meerdere tools gekozen. Deze tools bieden stuk voor stuk unieke eigenschappen. Voor het overzicht heb ik de verschillende tools even voor je op een rijtje gezet:

 • Pop-up: hiermee kun je middels een pop-up venster jouw bezoekers kennis laten maken met nieuwe aanbiedingen of nieuwe producten.
 • Ribbon: dit is een horizontale variant van een pop-up, welke een stuk minder opvallend/storend is.
 • Magnet: dit is een pop-up die bijvoorbeeld rechtsonder in het scherm tevoorschijn komt. Een dergelijke pop-up is ook een stuk minder storend.
 • BoomBox: hierbij toon je op het gehele scherm opeens bijvoorbeeld een fel gekleurd vak met daarin de huidige aanbieding. Een vrij agressieve conversie tool.
 • Inline CTA: hierbij kun je bijvoorbeeld een aanbiedingen middels een banner of opt-in formulier in een blogpost verwerken.
 • 2-step CTA: hierbij toon je een pop-up met jouw aanbod/aanbiedingen nadat jouw bezoekers op een bepaalde button of link heeft geklikt.

Wat de beste conversie tool is? Daar durf ik geen uitspraken over te oden. Ik kan alleen maar aangeven dat echt alle tools een daadwerkelijke meerwaarde bieden. Een meerwaarde waarmee je meer en meer geld kunt gaan verdienen. Eigenlijk zou je alle conversie tools van Phoenix eens uit moeten proberen.

Voor het instellen van de conversie tools maak je overigens gebruik van Phoenix Forge. Een handig overzicht binnen het dashboard van Phoenix:

Op deze foto zie je de online omgeving van de phoenix software
Phoenix Forge

Productlanceringen

Kom jij met een nieuw product of een nieuwe dienst op de proppen? Dan wil je ongetwijfeld direct een vliegende start maken. Nou, óók daar heeft Phoenix een handige functie voor ingebouwd zitten!

Met deze software kun je jouw nieuwe producten namelijk perfect lanceren. Je kunt jouw bezoekers kennis laten maken met het nieuwe product, zonder dat je verklapt wat dit nieuwe product precies inhoudt. Ook kun je met bijvoorbeeld launch templates de komst van het product aankondigen.

In eerste instantie leek deze functie mij ietwat overbodig. Van die mening ben ik echter volledig afgestapt. Ik heb namelijk mogen ondervinden dat deze functie voor méér omzet en winst zorgt. Dit is puur te danken aan het feit dat je veel mensen kennis laat maken met jouw nieuwe producten. Dit zorgt gewoonweg voor meer verkopen en daarmee voor een hogere omzet. Ook over deze functie van Phoenix zijn in ieder geval veel gebruikers positief!


Mijn mening over alle functies van Phoenix

Wat denk je van bovenstaande functies? Zoals je hebt kunnen lezen, kun je van vrij veel functies gebruik maken. Tegelijkertijd vullen deze functies elkaar ook perfect aan. Het is dan ook niet geheel verwonderlijk als ik aangaf dat ik onwijs tevreden ben. In mijn ogen biedt deze software gewoonweg de perfecte functies aan.

Tevens ben ik van mening dat dit systeem voor veel ondernemers geschikt is. Hierbij maakt het eigenlijk ook niet uit wat jouw verdienmodel is. Of welke producten/diensten je verkoopt. Nee, met Phoenix zorg je voor een perfecte website.

Een website die je – dankzij alle functies – ook echt volledig naar wens kunt maken. De diversiteit en veelzijdigheid van deze software spreekt mij in ieder geval erg aan. Als ik op korte termijn wederom een nieuwe website ga starten, kies ik daarbij wederom voor Phoenix!


Phoenix website voorbeelden

Ben je benieuwd wat voor websites al met Phoenix gemaakt zijn? Ik heb enkele voorbeelden voor je op een rijtje gezet, zodat je ook hier een duidelijke indruk van krijgt:


Voor wie is de Phoenix website software geschikt?

Heb je nu al interesse om met Phoenix aan de slag te gaan? Dat is iets wat ik me maar al te goed voor kan stellen. Zelf maak ik immers ook al geruime tijd gebruik van deze software. Dat doe ik ook naar volle tevredenheid, zoals je reeds hierboven gelezen hebt.

Maar, is het nou zo dat deze software voor alle ondernemers geschikt is? Ja, dat is in mijn ogen wel het geval. Als je met deze software aan de slag wilt gaan, heb je eigenlijk maar één ding nodig: een goed idee. Huh, waarom een goed idee? Omdat de concurrentie op het internet hevig is. Je kunt met Phoenix een prachtige website maken, maar er moet uiteraard wel vraag naar jouw website zijn.

Als je eenmaal een goed idee hebt, kun je direct gebruik maken van Phoenix. Daarbij wil ik je wel nog even waarschuwen: met Phoenix kun je niet slapend rijk worden. Waarom niet? Omdat slapend rijk worden gewoonweg niet mogelijk is. Als je met jouw online business veel geld wilt verdienen, moet je hier hard voor werken. Heel hard voor werken zelfs. Alleen op die manier kun je de gewenste resultaten met jouw website behalen.

In mijn ogen is Phoenix voor een breed publiek geschikt. Zoals ik eerder in deze Phoenix website software review al aangaf, maakt het ook niet uit wat voor producten je verkoopt. Ook als je diensten in de vorm van een abonnement verkoopt, kun je prima uit de voeten met Phoenix. Als je het helemaal goed aan wilt pakken, kun je daarvoor ook nog de volgende softwaresystemen gebruiken: Plug & Pay en Huddle. Deze twee systemen zijn door dezelfde ontwikkelaar op de markt gebracht!

Wil je puur alleen nog even kennismaken met IMU, download dan 1 van hun 2 gratis e-books met betrekking op Phoenix:


Wie is de ontwikkelaar van de Phoenix software?

In deze Phoenix review heb je veel informatie over de software zelf kunnen vinden. Maar, wie is nou precies de ontwikkelaar van deze software? En waarom heeft deze ontwikkelaar gekozen voor de ontwikkeling van deze software? Op voorhand kan ik je al één ding verklappen: je gaat onder de indruk zijn van de ontwikkelaars.

Dit softwaresysteem is namelijk ontwikkeld door de Internet Marketing Unie. Dit bedrijf begon ooit als een SEO-bureau, maar heeft zich opgewerkt tot het grootste online marketingplatform van ons land. Zo organiseert dit bedrijf regelmatig events, zijn er meerdere boeken uitgegeven, zijn er meerdere cursussen uitgebracht én zijn er meerdere softwaresystemen uitgebracht.

Met deze digitale diensten tracht IMU om elke digitale ondernemer te helpen. Te helpen om uiteindelijk de gewenste doelen te behalen. Daar helpen de heren van de Internet Marketing Unie je graag bij, waarover ik je hieronder graag iets meer vertel. Over de Internet Marketing Unie zelf ben ik in ieder geval erg te spreken!


Tonny Loorbach

In eerste instantie werd de Internet Marketing Unie door Tonny Loorbach opgericht. Met zijn bedrijf wist hij ondernemers te helpen aan goede rankings in Google. Tonny optimaliseerde de websites daarvoor, waardoor de websites meer waardering vanuit Google kregen.

Al snel had hij door dat hij graag de volgende stappen wilde zetten.

Dit deed hij uiteindelijk door andere ondernemers te gaan helpen. Tonny Loorbach ging zich ook op cursussen, boeken en softwaresystemen richten.

Zo heeft Tonny gezorgd voor de komst van Huddle (software voor het bouwen van een community/online training) en Plug & Pay (software voor het maken van een ideale betaalpagina).

Zelf ben ik erg te spreken over Tonny Loorbach. Hij is zeer vakkundig, maar hij is ook nog eens zeer sympathiek. Als je vragen hebt, kun je altijd bij hem aankloppen.

Je weet dan op voorhand al dat je een goed en uitgebreid antwoord gaat krijgen.

Op deze foto zie je Tonny Loorbach, 1 van de 2 oprichters van Phoenix Software
Tonny Loorbach

Op dit moment richt Tonny Loorbach zich vooral op de lange termijn van het bedrijf. Hij houdt zich voortdurend bezig met optimalisatie en met het bedenken van nieuwe ideeën. Ook is hij binnen de Internet Marketing Unie verantwoordelijk voor de strategie.


Martijn van Tongeren

Doet Tonny Loorbach alles in zijn eentje bij de Internet Marketing Unie? Nee, hij heeft door de jaren heen een flink team om zich heen weten te verzamelen.

Eén van deze teamleden was ook Martijn van Tongeren. Martijn was in eerste instantie een klant van Tonny Loorbach, maar al snel gingen beide heren samenwerken. Sindsdien heeft Martijn zich op weten te werken tot mede-eigenaar van de Internet Marketing Unie.

Ook over Martijn van Tongeren ben ik bijzonder te spreken. Dit komt onder meer doordat hij écht verstand van zaken heeft. Als je iets aan hem over optimalisatie of ondernemen vraagt, krijg je een antwoord van een hoog niveau.

De wereld van websites, optimalisatie en aanverwante zaken kent geen geheimen meer voor Martijn.

Bovendien is ook Martijn echt een toffe gozer. Hij staat graag voor andere mensen klaar, hij is bijzonder vriendelijk en hij is ook bijzonder sympathiek.

Eigenlijk aan alles merk je dat Martijn het hart op de juiste plek heeft zitten.

Op deze foto zie je Martijn van Tongeren, 1 van de 2 oprichters van Phoenix Software
Martijn van Tongeren

Binnen de Internet Marketing Unie houdt hij zich vooral met de dagelijkse gang van zaken bezig. Hij zorgt ervoor dat alles vlotjes doorloopt en dat digitale ondernemers geholpen worden. Eigenlijk is Martijn verantwoordelijk voor alle producten en diensten die door de IMU aangeboden worden.

Persoonlijk vind ik Martijn en Tonny een ideale mix vormen. Beide heren hebben veel kennis, zijn sympathiek en vullen elkaar perfect aan. Dat is ook terug te zien aan de rolverdeling binnen de IMU. Tevens is het veelzeggend dat de Internet Marketing Unie door de jaren heen zó populair geworden is. Dat had niet gelukt als Tonny en Martijn niet aan de top van het bedrijf zouden staan.


De andere softwaresystemen van de Internet Marketing Unie

Zoals ik eerder in deze Phoenix software al aangaf, heeft de IMU meerdere softwaresystemen ontwikkeld. Over deze softwaresystemen informeer ik je graag nog eventjes in het kort:

 • Plug & Pay: ben je met jouw eigen online business gestart? Als je producten of diensten verkoopt, moet je voor een ideale betaalpagina zorgen. Díe betaalpagina kun je gaan maken met behulp van de Plug & Pay software. Met deze software creëer je moeiteloos een geoptimaliseerde betaalpagina.
 • Huddle: met de Huddle software kun je een eigen online training creëren. Ook kun je met deze software een online community creëren. Grote voordeel hiervan? Als je met abonnementen gaat werken, kun je hiermee wederkerende (en passieve) inkomsten creëren!

Wat vinden andere gebruikers van de Phoenix website software?

Het mag duidelijk zijn: persoonlijk ben ik erg te spreken over Phoenix. Ik vind de software van een hoog niveau, bijzonder uitgebreid en aansluitend op mijn wensen. Maar, geldt dit ook voor andere mensen? Kijken andere gebruikers net zo naar deze software van de Internet Marketing Unie? Ik ben op onderzoek uitgegaan.

Tijdens mijn onderzoek kwam ik veel online beoordelingen tegen. Het was eigenlijk direct opvallend dat veel beoordelingen super positief zijn. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld onderstaande beoordelingen:

Op deze foto zie je Phoenix ervaringen
Phoenix ervaringen

Dit zijn niet de enige positieve beoordelingen die je online kunt vinden. Nee, om alle beoordelingen overzichtelijk weer te kunnen geven, heeft de IMU zelfs voor een Phoenix ervaringen website gezorgd.

Ik vind het zelf niet verrassend dat zoveel gebruikers tevreden zijn. Met name de digitale ondernemers spreken echt vol lof over deze software. Gezien de mogelijkheden, de resultaten en de vele functies kan ik me dat absoluut voorstellen.

Bovendien ben ik online slechts enkele negatieve beoordelingen tegengekomen. Bij die beoordelingen zet ik bovendien mijn vraagtekens; zijn deze beoordelingen wel echt? Hier kan over getwijfeld worden, waardoor ik durf te stellen dat 99% van alle gebruikers zéér tevreden is. Zelf behoor ik ook tot de groep van 99%!


Wat zijn de voor- en nadelen van Phoenix?

Heb je mogelijke interesse om met Phoenix aan de slag te gaan? Het is iets wat ik je van harte aan kan raden. Om je proberen te overtuigen, heb ik alle voor- en nadelen van dit systeem op een rijtje gezet. Neem deze voor- en nadelen op je gemakje door en je wilt je waarschijnlijk direct aanmelden voor deze software.

De voordelen van Phoenix

 • Je hebt geen technische kennis nodig. Als je optimaal van de Phoenix software gebruik wilt maken, heb je hier geen technische kennis voor nodig. Het enige wat je nodig hebt, is voldoende tijd. Dat is echter te danken aan het feit dat deze software ongekend veel functies aanbiedt.
 • Keuze uit twee pakketten. Als je van Phoenix gebruik wilt maken, kun je uit twee pakketten kiezen. In mijn ogen is dit erg handig, aangezien je dan altijd wel een passend pakket kunt vinden. Een pakket waarmee je direct aan het succes van jouw online business kunt maken.
 • Ontwikkeld door experts. Aan alles is ook te merken dat Phoenix door experts ontwikkeld is. Martijn en Tonny hebben veel ervaring in de digitale wereld en dat is duidelijk te merken. Niet alleen aan de kwaliteit, maar ook aan de functies bijvoorbeeld. Deze functies sluiten in mijn ogen exact aan op datgene waar online ondernemers behoefte aan hebben.
 • Je kunt je conversie hiermee verhogen. Met Phoenix is het ook heel goed mogelijk om jouw conversie te verhogen. In mijn ogen is dat super, aangezien je hiermee dus meer geld kunt gaan verdienen. Dat is overigens zéker het geval als je ook gebruik van Huddle en/of Plug & Pay gaat maken!
 • De software bevat veel functies. Tevens vind ik het super dat deze software zo ongekend uitgebreid is. Aan de hand van verschillende functies kun je jouw online business volledig optimaliseren. Je creëert hiermee echt de succesvolle online business die je voor ogen had.
 • Overzichtelijk dashboard. Als je je eenmaal voor Phoenix aangemeld hebt, krijg je de beschikking over een persoonlijk dashboard. Dit dashboard is overzichtelijk en helpt je eigenlijk direct op weg. Met dank aan dit dashboard kun je een perfecte website gaan maken.

De nadelen van Phoenix

Is het ook zo dat Phoenix enkele nadelen of aandachtspunten heeft? Nou, tijdens het gebruik maken van deze software ben ik wel tegen enkele punten aangelopen. Over deze punten wil ik je graag ook informeren:

 • Deze software is niet goedkoop. Ik kan uiteraard niet in jouw portemonnee kijken, maar naar mijn mening is deze software niet super goedkoop. Je kunt bij deze software niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten; je moet behoorlijk investeren in deze software.
 • Soms iets teveel functies en mogelijkheden. Als je voor het eerst van Phoenix gebruik gaat maken, zie je mogelijk door de bomen het bos niet meer. De functies en mogelijkheden zijn namelijk echt ongekend; in mijn ogen is het soms zelfs iets té. Als je het systeem eenmaal onder de knie hebt, komt dit nadeel eigenlijk direct te vervallen!

Wat betaal je voor de Phoenix software?

Heb ik je met deze Phoenix review weten te overtuigen? Wil je het liefste zo snel mogelijk met deze software aan de slag gaan? Dan heb ik goed nieuws voor je: je kunt gebruik maken van een gratis proefperiode van 14 dagen. Tijdens deze periode kun je het systeem naar hartenlust uittesten.

Spreekt het systeem jou toch niet helemaal aan? Dan kun je jouw aanmelding direct annuleren. Spreekt de software jou wel aan? Dan kun je direct kiezen tussen twee pakketten. Het gaat hierbij om de volgende pakketten:

Op deze foto zie je de prijzen van Phoenix software

Voor deze pakketten betaal je de volgende prijzen:

 • Phoenix Premium: 59 euro exclusief BTW per maand (497,- euro per jaar)
 • Phoenix Ultimate: 197 euro exclusief BTW per maand (1497,- euro per jaar)

Prijzen zijn en blijven persoonlijk, hier heb ik meerdere websites en werk zelf met affiliate marketing en heb regelmatig commissies van 500 euro. Dit betekend dat ik feitelijk met 1 commissie 1 jaar Phoenix kan betalen, dus een investering betaald zich uiteindelijk altijd uit. En vooral als je nog sneller hoog op google zal belanden.

Alle hierboven genoemde bedragen staan ook nog eens exclusief BTW vermeld. 

Ik wil je dan ook graag aanraden om eerst met de trial aan de slag te gaan. Hoe dat werkt, kun je in onderstaande afbeelding zien:

Op deze foto zie je hoe een phoenix trial werkt

Garantie

Maak je gebruik van de proefperiode van 14 dagen? Dan is het binnen deze periode mogelijk om jouw aanmelding te annuleren. Dit gaat volledig kosteloos én je zit helemaal nergens aan vast.


Eindoordeel van mijn Phoenix Review

Zo, ik ben alweer aan het einde van deze Phoenix website software review uitgekomen. Het is de hoogste tijd om een eindoordeel te gaan vellen. Als je deze review doorgenomen hebt, is mijn volgende oordeel geen verrassing meer voor je: ik kan je de Phoenix software van harte aanraden.

In mijn ogen is dit de ideale software voor elke ondernemer. Je kunt moeiteloos jouw eigen website ontwikkelen én verder optimaliseren. Bovendien kun je van veel functies gebruik maken, zodat je jouw website echt voor de volle 100% perfect kunt maken.

Ook ben ik zeer te spreken over de Internet Marketing Unie. Aan alles is te merken dat dit bedrijf het beste voor heeft met alle digitale ondernemers in ons land. Daarbij ben ik overigens ook nog overtuigd van de voordelen van de andere softwaresystemen van de Internet Marketing Unie.

Wil je direct met Phoenix aan de slag gaan? Dat is dus iets wat ik je van harte aan kan raden. Daarbij wil ik je graag – nogmaals – wijzen op de gratis proefperiode van 14 dagen. Maak gebruik van deze proefperiode, zodat je deze software even goed uit kan proberen!


Phoenix website software FAQ (veelgestelde vragen)

 • Wat kost Phoenix precies?

De kosten voor Phoenix zijn afhankelijk van het pakket waar je voor gaat kiezen. Je kunt kiezen voor het Premium pakket (59 euro excl. BTW per maand) of voor het Ultimate pakket (197 euro excl. BTW per maand). Het Ultimate abonnement is een stuk duurder, maar is ook een stuk uitgebreider.

 • Is het mogelijk om Phoenix te koppelen aan andere systemen?

Ja, het is mogelijk om Phoenix aan andere systemen te koppelen. Zo kun je dit systeem koppelen aan bijvoorbeeld Huddle en aan Plug & Pay. Door dergelijke koppelingen te maken, kun je jouw website naar een nog hoger niveau tillen. Met behulp van Zappier is het overigens ook mogelijk om dit systeem aan nóg meer andere systemen te koppelen.

 • Hoe werkt Phoenix precies?

Nadat je een abonnement voor Phoenix afgesloten hebt, krijg je toegang tot jouw persoonlijke account. In dit account vind je een persoonlijk dashboard, van waaruit je kunt navigeren tussen alle functies. Zo kun je bijvoorbeeld direct kiezen voor één van de ruim 70 templates.

 • Kun je Phoenix gratis uitproberen?

Ja, de Internet Marketing Unie biedt een gratis proefperiode van 14 dagen aan. Tijdens deze proefperiode kun je alle functies en mogelijkheden van dit systeem zelf ervaren. Aan de hand hiervan kun je vervolgens voor jezelf de juiste keuze: wel of niet gebruik maken van de Phoenix website software.


Meer van de IMU?

Zoals je in deze Phoenix Review hebt kunnen lezen hebben Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van IMU meerdere mooie producten gemaakt, hieronder zie je een overzicht:

Print Friendly, PDF & Email

Phoenix

59 euro
9.2

Kwaliteit

9.0/10

Opties

9.5/10

Support

9.0/10

Gebruiksvriendelijkheid

9.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Je hebt geen technische kennis nodig
 • Gebouwd door IMU wat staat voor hoge kwaliteit
 • Hoog scoren op google en daardoor zal je conversie verhogen
 • De software bevat veel functies in een overzichtelijk dashboard
 • Keuze uit 2 pakketten

Minpunten

 • Kan prijzig zijn voor beginners
 • Soms iets teveel functies en mogelijkheden

Plaats een reactie