HIM Exclusieve groei Review van Happy Investors Mindset (Jorik Vermulen) + Ervaringen (2021)

HIM Exclusieve Groei gaat je door middel van meerdere cursussen toegang geven tot een platform gericht op beleggen. Daarnaast zit er een community bij en krijg je persoonlijke coaching van Jorik Vermeulen van Happy Investors Mindset en community.

Ik deel mijn bevindingen en ervaringen in deze HIM Exclusieve groei Review waar het platform is gemaakt met hoge kwaliteit Huddle van IMU. Daarnaast zijn de cursussen ook los verkrijgbaar.

Mocht je Jorik Vermeulen nog niet kennen, download dan zeker 1 van zijn gratis trainingen over beleggen.

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Jorik Vermeulen?

Jorik Vermeulen is de man achter dit enorm platform gericht op beleggen en het creëren van financiële vrijheid.

Dit doet hij met zijn bedrijf Happy Investors Mindset, op 23 jarige leeftijd stelde hij zichzelf al de vraag hoe jij financiele vrijheid kon bereiken en dit heeft hij ontdekt door te gaan beleggen en vooral heel veel te leren hierover.

Waar hij in 2014 begon met 10.000 netto vermogen zit hij in 2021 al op 170.000 aan beleggingen en weet hij er dus enorm veel van.

Op deze foto zie je Jorik Vermeulen, de oprichter van Happy Investors Mindset
Rosalie (l) en Jorik Vermeulen (r)

Jorik heeft de studie commerciële economie en Strategie & organisatie op de universiteit van Antwerpen afgerond en woont samen met zijn vriendin Rosalie.

Het mooie van Jorik vind ik persoonlijk dat hij zichzelf ook geen expert op het gebied van beleggen vindt, daarmee vindt hij dat het dus ook voor iedereen mogelijk is om te stappen in de wereld van beleggen en hiermee succesvol te worden.


Wat is het programma HIM Exclusieve groei van Happy Investors Mindset?

Het programma HIM Exclusieve groei is een abonnement of éénmalige aanschaf wat je toegang geeft tot een heel platform met cursussen gericht op beleggen. Dit betreft bijvoorbeeld beleggen in aandelen maar ook vastgoed komt uitgebreid aan bod.

Deze cursussen bevatten samen meer dan 70+ uur aan beeldmateriaal en Jorik is er nog steeds mee bezig om nog meer waardevolle informatie toe te voegen en die krijg je er dan ook gratis bij.

Daarnaast zijn al zijn producten ook los verkrijgbaar dus je kan echt zelf ook kijken waar je behoefte aan hebt. Hier heb ik overigens de éénmalige aanschaf gedaan van HIM Exclusieve groei.

Hier zitten bijvoorbeeld ook maandelijkse beleggingsrapporten met High Growth aandelen, met potentieel x3, x5, x10 rendement aandelen bij waar Jorik zelf onderzoek naar heeft gedaan. Zo zal je dus altijd op de hoogte zijn van eventuele kansen.

Zoals eerder vermeld is dit platform gemaakt met de populaire Huddle van IMU dus de kwaliteit is hoog, hieronder de online omgeving en in het volgende hoofdstuk bespreek ik de video review.

Op deze foto zie je de online omgeving van happy investors Mindset/Community

HIM Exclusieve groei Review [VIDEO]

Hier heb ik gekozen voor het complete pakket HIM Exclusieve groei zoals je in de video zal zien heb ik dan ook overal toegang toe, uiteindelijk is ook alles los verkrijgbaar dus je kan zelf besluiten waar je behoefte aan hebt.


Voor wie zijn de cursussen van Happy Investors Community geschikt?

Jorik zijn doel is het bezorgen van andere van financiële vrijheid en daardoor is zijn platform geschikt voor iedereen die de eerste stappen wil gaan zetten op het gebied van beleggen.

Momenteel krijgen we maar 0% spaarrente dus dan is het verstandig om iets anders te doen met ons spaargeld en dat zou beleggen zeker een goede optie kunnen zijn.

Uiteindelijk ga je ook werken aan het krijgen van een betere mindset en het krijgen van een succes mindset. Dus de cursussen van Happy Investors Mindset zijn ook toepasbaar op je dagelijkse leven.


Waaruit bestaat het programma HIM Exclusieve groei?

In deze HIM Exclusieve groei review ga ik vooral in op het totale plaatje, maar uiteindelijk zoals eerder gezegd kan je er ook voor kiezen om het los te kopen, je hebt genoeg opties.

– Financiële onafhankelijkheid (17 lessen)

– Cursus Winnen met Beleggen (37 lessen)

– Het winstgevende aandelen abonnement (16 lessen) (elke maand les/rapport erbij)

 ETF’s & Dividend beleggen (19 lessen)

Cursus Financiële Onafhankelijkheid – Happy Investors Mindset

Zowel Jorik Vermeulen als ik zijn ooit uit loondienst gegaan om financiële onafhankelijkheid te creëren, ik kwam erachter dat ik maar 2% per jaar in loondienst kon stijgen in mijn functie van dat moment terwijl ik mijn eigen business wel 20% per jaar kan groeien.

Deze cursus gaat je alles leren over het krijgen van de juiste mindset waardoor je besluiten gaat maken in de toekomst voor jezelf en uit je comfort zone.

Deze cursus bestaat uit 3 modules en 17 lessen:

Module #1: Succes Mindset

Om succesvol te zijn in het leven is het heel belangrijk om je doelen in het leven vast te stellen, dit ga je uitgebreid leren in module 1. Dit zal er ook gelijk voor zorgen dat je niet snel opgeeft en een betere discipline gaat ontwikkelen.

Jorik gaat je ook laten zien hoe jij met een betere mindset uiteindelijk gelukkiger zal gaan worden en vooral ook succesvoller.

Deze cursus bevat ook een uitgebreid werkboek waar je ook gaat kijken naar je vaste lasten en wat je kan gaan doen om meer te sparen. Je gaat dus ook echt actief bezig om gelijk te gaan werken aan je mindset.

Op deze foto zie je de Module 1: Succes Mindset van de cursus happy investors mindset

Module 1 bevat de volgende 5 lessen:

 • Financiële Onafhankelijkheid Bereiken
 • Gelukkiger leven met meer voldoening
 • Doelen Stellen en Behalen Part 1
 • Doelen Stellen en Behalen Part 2
 • Werkboek Financiële Onafhankelijkheid

Module #2: Money Mindset

In module 2 gaan we deze doelen omzetten naar een money mindset en vooral een winning mindset. Niks is onmogelijk op het gebied van geld verdienen namelijk.

Waar ik vroeger dacht dat 2k per maand het maximale was in loondienst zal ik einde van dit jaar de 10k per maand voorbijgaan en daar stopt het zeker niet.

Een betere mindset zorgt hier dus echt voor dat je gelooft dat alles mogelijk is en dat jij de enige bent die voor je dromen kan gaan.

In deze module ga je ook kijken hoe je meer geld kan verdienen zonder er meer voor te hoeven doen, ook in deze module ga je weer uitgebreid naar je eigen leven kijken wat je kan besparen.

Op deze foto zie je de Module 2: Money Mindset van de cursus happy investors mindset

Module 2 bevat de volgende 7 lessen:

 • Geld Mindset
 • Rijk Worden Basisprincipes
 • Geld besparen
 • Structureel meer inkomen genereren
 • 5 Cruciale Tips voor Rijk Worden
 • Rijk Worden in Loondienst
 • Waarom Beleggen in plaats van Sparen

Bonus module: Tools & bonusmateriaal

Jorik Vermeulen heeft ook de nodige moeite gestopt in het maken van werkboeken of rekentools waarmee je gemakkelijker de weg kan volgen naar financiële aanhankelijkheid.

In deze module krijg je ook toegang tot het e-book van maar liefst 97 pagina wat je alles gaat leren over Meer Geld Verdienen in Minder Tijd.

In dit e-book ga je ook alles leren over het krijgen van meer voldoening en hoe meer geld je vrijheid zal geven om te doen wat je leuk vindt.

Zoals eerder gezegd zijn deze cursussen gericht op beleggen in het algemeen, je krijg hier dan ook toegang met een rekentool waarmee je heel mooi je persoonlijke beleggingsportefeuille kan maken die bijvoorbeeld bestaat uit aandelen, crypto en vastgoed.

Op deze foto zie je de Module 3: Tools & bonusmateriaal van de cursus happy investors mindset

Deze bonus module bevat de volgende lessen:

 • E-boek: “Meer Geld Verdienen in Minder Tijd”
 • Rekentool Vermogen Berekenen
 • Uitleg Rekentool
 • Beleggingsportefeuille samenstellen
 • Uitleg beleggingsportefeuille samenstellen

Cursus Financiele Onafhankelijkheid los kopen?

Mocht je de Cursus Financiële Onafhankelijkheid los willen kopen, dan kan je al beginnen voor een prijs van 97 euro.

Uiteraard zit hij ook in het volledige pakket HIM Exclusieve groei als abonnement of het pakket voor levenslang toegang tot alle cursussen en 1 prijs.


Cursus Winnen Met Beleggen – Happy Investors Mindset

Uiteraard kan het ook zijn dat je puur alleen een cursus wilt over beleggen, dan zit je met deze cursus namelijk goed aangezien je hier alles gaat leren over beleggen.

Dit doe je in 5 modules en 37 lessen.

Module #3: Basis tot Succesvol Beleggen

In module 3 en tevens de eerste module uit deze cursus ga je de basis leren over beleggen, daarnaast ga je ook kijken naar waarom je zou beleggen.

Beleggen neemt altijd risico’s met zich mee en daar is Jorik gelukkig ook eerlijk in dus hij bespreekt ook de eventuele risico’s, daarin tegen uiteraard vooral het rendement.

Uiteindelijk ben je helemaal vrij in hoeveel je zou willen beleggen, het mooie uit deze cursus is ook dat je toegang krijgt tot een tool vermogen berekenen en vanuit daar kan je precies zien hoeveel je zou kunnen gaan beleggen.

Op deze foto zie je module 3 van de Cursus Winnen Met Beleggen van Happy Investors Mindset

Module 3 bevat de volgende 10 lessen:

 • Waarom Beleggen
 • Beginnen met Beleggen
 • Begin op het juiste beleggingsplatform
 • Rendement & Risico
 • Rijk Worden met Beleggen
 • Hoeveel Maandelijks Beleggen?
 • Tool Vermogen Berekenen
 • Uitleg Tool Vermogen Berekenen
 • How-to aandelen kopen en verkopen

Module 4 – Winnen met Beleggen (1/2)

Nu je de basis weet over beleggen is het tijd om iets meer de diepte in te duiken, in deze module ga je namelijk ook kijken naar beleggen in ETF’s maar ook worden de valkuilen uitgebreid besproken.

Waar ik vroeger specifieke aandelen kocht heb ik nu geleerd om veel meer te spreiden en zo minder risico’s te lopen en dat is precies wat jij ook gaat leren.

Wat ook leuk is dat er dieper ingegaan wordt op vastgoed, je gaat dus ook leren te investeren in vastgoed als je nog niet veel geld hebt.

Module 4 bevat de volgende 8 lessen:

 • Risico Bewustwording
 • Beleggen in ETF’s
 • Dividend Beleggen
 • Valkuilen bij Beleggen (1/2)
 • Valkuilen bij Beleggen (2/2)
 • Beleggen in Vastgoed
 • Investeren in Vastgoed met Weinig Geld

Module 5 – Winnen met Beleggen (2/2)

Module 5 gaat je laten zien dat je nooit wild moet gaan beleggen, je gaat dus alles leren over het maken van een strategie en vooral ook het houden hieraan.

Jorik legt verschillende methodes uit hoe jij kunt gaan beleggen met weinig risico en daarnaast ga je een eigen Beleggingsportefeuille samenstellen met een tool die je erbij krijgt. Erg handig dus!

Op deze foto zie je Module 5 - Winnen met Beleggen (2/2) van de happy investors mindset

Module 5 bevat de volgende 8 lessen:

 • Beleggen met Weinig Risico
 • Beleggingsportefeuille Samenstellen
 • Tool Beleggingsportefeuille samenstellen
 • Periodiek Beleggen in ETF’s
 • Dividend Beleggen Strategieën
 • Beleggen voor Jongeren (<45j)
 • Beleggen voor je Kind(eren)

Module 6 – Gevorderd Beleggen (1/2)

Mocht je nog meer de diepte in willen gaan, dan kan je module 6 ook zeker meepakken, al raad ik dit pas aan als je de vorige modules goed onder controle hebt.

In deze module ga je namelijk uitgebreid kijken naar Gevorderd aandelen kopen en verkopen, daarnaast komt vastgoed ook hier weer terug.

Module 6 bevat de volgende lessen:

 • Opportuniteitskost & Investeringskeuzes
 • Beleggen in Groeisectoren
 • Beleggen in Groeiaandelen
 • Gevorderd aandelen kopen en verkopen
 • Vastgoed Kopen Checklist
 • Vastgoed: Cashflow Analyze
 • Vastgoed: Checklist Onderzoek & Verborgen Kosten
 • Vastgoed: Concurrentiele Marktanalyse

Module 7 – Gevorderd Beleggen (2/2)

Module 7 is de laatste module uit de Cursus Winnen Met Beleggen en hier gaat Jorik zijn Portefeuille delen waarmee hij een 14% rendement heeft ontwikkeld.

Dit deelt hij zeer uitgebreid en daar kan je dus veel van overnemen mocht je dat willen.

Daarnaast wil je natuurlijk ook niet te afhankelijk worden van iemand anders maar juist zelf onderzoek gaan doen, daarom ga je in deze laatste module ook uitgebreid leren hoe je zelf fundamentele analyses kan doen als het gaat om beleggen.

Op deze foto zie je Module 7 - Gevorderd Beleggen (2/2) van de happy investors community

Module 7 bevat de volgende 3 lessen:

 • Aandelen: Financiële Analyse
 • Aandelen: Cruciale Onderzoeksvragen voor Succes
 • Succesvol Lange Termijn Beleggen: 14% Rendement Portefeuille

Cursus Winnen Met Beleggen los kopen?

Mocht je puur meer informatie willen over beleggen? Dan zit je met deze cursus zeker goed en hier kan je al mee beginnen voor een prijs van 197 euro.

Zoals al eerder vermeld zit hij bij de alles-in-1 HIM Exclusieve Groei maar je kan hem dus ook loskopen.


Abonnement Winstgevende Aandelen – Happy Investors Mindset

Dit is een abonnement wat ervoor zorgt dat er veel werk uit handen wordt genomen, je krijgt namelijk uitgebreide rapporten van groeiaandelen waar Jorik onderzoek naar heeft gedaan. Deze krijg je elke maand.

Uiteindelijk heb je altijd een eigen keuze om wel of niet te gaan voor deze aandelen maar het is altijd makkelijk om dit aan een expert over te laten en dan zit je zeker goed met Jorik.

Wat is de prijs van dit Aandelen Abonnement?

Je hebt 3 verschillende opties als het gaat om dit abonnement, maar feitelijk kan je al beginnen voor 137 euro per jaar wat omgerekend 11 euro is per maand. Dit zijn de keuzes die je hebt:

Op deze foto zie je de prijzen van het Abonnement Winstgevende Aandelen - Happy Investors Mindset

Cursus ETF & Dividend – Happy Investors Mindset

In deze cursus ga je dieper in op ETF’s (Exchange Traded Funds) en ga je alles leren over dividendaandelen voor een hoger rendement.

Naast dat je 14 lessen krijgt in 2 modules, krijg je ook maandelijkse top 5 beste dividendaandelen dus dat is zeker een leuke bonus.

Deze cursus zit ook weer in de HIM Exclusieve groei maar is dus ook los verkrijgbaar.

Op deze foto zie je de Cursus ETF & Dividend van Happy Investors Mindset

Cursus ETF & Dividend los kopen?

Mocht je deze cursus willen kopen, dan kan je al beginnen voor slechts 59 euro per jaar. Bedenk wel dat dit een erg specifieke cursus is omdat het over ETF’s gaat.

Op deze foto zie je de prijzen van de Cursus ETF & Dividend van Happy Investors Mindset

Wat zijn de Happy Investors Mindset ervaringen?

Jorik Vermeulen heeft duidelijk een goede reputatie opgespuwd want online zijn veel positieve ervaringen te vinden over zijn Happy Investors Community. Zijn Community bevat dan ook onderhand meer dan 200 leden.

Onderstaand zijn te vinden via google:

Op deze foto zie je happy investors mindset ervaringen
Op deze foto zie je happy investors mindset ervaringen

Mijn HIM Exclusieve groei ervaringen

Hier ben ik iemand die regelmatig in mezelf investeer en dat doe ik dan ook op het gebied van beleggen.

Sinds we 0% spaarrente krijgen en ik financieel onafhankelijkheid erg belangrijk vind ben ik blij dat ik deze cursus nu in bezit heb.

Jorik heeft een ontzettend uitgebreid platform over beleggen opgericht en hij is er nog steeds druk mee bezig om regelmatig nieuwe modules of lessen toe te voegen.

Daarnaast is het gemaakt met huddle en dat staat voor een hoge kwaliteit cursus, er is zelfs een huddle app voor je mobiel waar je dus de cursus ook erg gemakkelijk kan volgen.

Ook zijn veel van zijn video’s maar liefst tussen de 1 en 2 uur lang en zitten ze erg speels in elkaar waardoor je het ook een stuk beter snapt.

Ondanks dat het op de community nog erg rustig is, dit komt omdat er persoonlijk coaching met Jorik bij zit. Dus mensen sturen mails naar Jorik en krijgen persoonlijk antwoord vind ik het zelf geen groot probleem.

Ondanks dat een community erg gezellig kan zijn, kan het ook afleiden van je dagelijkse leven. Persoonlijk ben ik ook erg te spreken van de hoogte kwaliteit van zijn Beleggingsrapporten die maandelijks beschikbaar komen.


Happy Investors Mindset Voor- en Nadelen

Voordelen:

 • Erg compleet platform gericht op beleggen, zowel verschillende cursussen en een community en persoonlijke coaching van Jorik Vermeulen.
 • Platform is gemaakt met huddle en staat voor hoge kwaliteit
 • Lessen zitten speels in elkaar waardoor de informatie goed te begrijpen is.
 • Alle cursussen zijn ook los verkrijgbaar.
 • Daarnaast ook de keuze voor verschillende maandelijkse rapporten waar Jorik al onderzoek naar heeft gedaan die mogelijk x2 of x3 kunnen gaan.
 • HIM Exclusieve Groei is ook verkrijgbaar als éénmalige aanschaf inclusief onbeperkt updates.

Nadelen:

 • Je hebt zeker een goede mindset nodig want er zijn nooit garanties en je zal ook te maken krijgen met verliezen.
 • Community is momenteel niet erg actief, dit komt ook door de persoonlijke coaching van Jorik waar mensen hun vragen aan kunnen stellen.

Zijn er nog andere trainingen of beleggen?

Hieronder nog enkele andere trainingen, hieronder zijn meer specifieke trainingen en niet zo compleet als het platform van Jorik.

 • Trading Navigator Methode: Hier werk ik al enige jaren met Harm van Wijk wie meer dan 30 jaar ervaring heeft op het gebied van beleggen. Deze kennis heeft hij uitgebreid gestopt in deze cursus waar je alles van A tot Z gaat leren over beleggen en daarnaast ga je gebruik maken van zijn software. Mocht je Harm van Wijk nog niet kennen? Doe dan zeker zijn gratis training.

  Of lees nu mijn Trading Navigator Methode Review.
 • Day Trading Masterclass: Het kan ook zijn dat je meer van beleggen op korte termijn bent, dan kan ik deze cursus van Kevin Timmer aanraden waar je alles gaat leren over de Amerikaanse aandelenmarkt en waar je met een paar uur per week al aan de slag kan.

  Lees hier mijn Day Trading Masterclass Review.
 • The Millionaires ClubDit is ook een uitgebreid platform vol met lessen en waar je je volledige inkomen kan vastleggen om te bepalen wanneer je financiële vrijheid zal bereiken. Daarnaast krijg je ook toegang tot de beleggingen van Vasco Rouw en vinden er regelmatig live sessies plaats over vastgoed, aandelen of crypto.

  Zie hier mijn The Millionaires Club Review.

Wat is de prijs van de HIM Exclusieve groei van Happy Investors?

Zoals eerder vermeld kan je alle producten van Jorik loskopen, hier ben ik voor de HIM Exclusieve Groei gegaan waar alles in zit en voor mij was een Eenmalige investering toen het voordeligste. Uiteraard kan je bijvoorbeeld ook voor een maandelijks opzegbaar abonnement gaan.

Maar je hebt uiteraard de volgende keuzes:

Op deze foto zie je de prijzen van de HIM explosieve groei van Happy investors mindset

Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Daarnaast is het bij wet vastgesteld dat mocht je toch binnen 14 dagen niet tevreden zijn dat je dan netjes je geld terugkrijgt. Je hebt dus niets te verliezen.


Eindoordeel van mijn HIM Exclusieve groei Review

We zijn bij het einde gekomen van mijn HIM Exclusieve groei Review van Happy Investors Mindset. Het mag duidelijk zijn dat het een zeer uitgebreid platform is gericht op beleggen.

Daarnaast is Jorik Vermeulen zijn doel ook dat andere mensen ook financiële onafhankelijkheid bereiken en daar doet hij alles aan via dit platform. Ons succes is ook zijn succes.

Jorik heeft momenteel al 8 jaar ervaring met beleggen en deze kennis komt dan ook goed naar voren in zijn lessen, hij verteld op een speelse manier waardoor zelfs de lastigste stof goed te begrijpen is.

Ook krijg je persoonlijke coaching waardoor je dus altijd je vragen kunt stellen via mail en snel antwoord zal krijgen.

Ook is Jorik van mening dat je zeker geen expert hoeft te zijn en dat het dus voor iedereen mogelijk is om te beleggen en uiteindelijk financieel onafhankelijk te worden.

Wacht niet langer en stap nu samen met Jorik in de mooie wereld van beleggen!


Print Friendly, PDF & Email

Happy Investors Mindset

49 euro
9

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.5/10

Betrouwbaarheid

8.5/10

Garantieregeling

9.0/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Zeer groot platform gericht op beleggen
 • Alle trainingen ook los verkrijgbaar
 • Online omgeving is gemaakt met huddle en staat voor hoge kwaliteit
 • Veel uitgebreide bonussen zoals maandelijkse Beleggingsrapporten waar Jorik zelf onderzoek naar heeft gedaan en persoonlijke coaching
 • HIM Exclusieve Groei ook verkrijgbaar als eenmalige investering

Minpunten

 • Community is erg rustig, dit heeft ook te maken door de persoonlijke coaching
 • Beleggen neemt altijd risico's met zich mee. Zet alleen geld in wat je kan missen (los van cursus)

Plaats een reactie