Dropship Academy 4.0 Review van Joshua Kaats: Ervaringen (2022)

Dropship Academy van Joshua Kaats maakt online geld verdienen stukken makkelijker omdat je nauwelijks startkapitaal nodig hebt voor het openen van een dropshipping webshop. Daarnaast ga je in deze nieuwe cursus alles leren over Internationaal Dropshipping en het gebruik maken van een dropship agent.

In deze Dropship Academy Review ontdek je mijn ervaringen over de wereld van Dropsshipping met Joshua Kaats. Daarnaast is deze cursus tegenwoordig een éénmalige aanschaf met levenslang toegang met toekomstige updates.

Zoals jullie komende maanden en jaren zullen ontdekken zijn mijn reviews erg uitgebreid, dat is ook de reden dat je mijn logo in de reviews kan tegenkomen. Dit is om copy-cats tegen te gaan.

Joshua Kaats is momenteel druk bezig met Dropship Academy 5.0. Daarnaast krijg je levenslang toegang inclusief updates en dit alles voor slechts 997 euro exclusief btw. Ook krijg je nu toegang tot een discord community waar momenteel al 519 leden inzitten en enorm veel waarde gedeeld wordt.

Leestijd: 15 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Joshua Kaats?

Joshua Kaats is moment van schrijven nog maar 23 jaar en zit al enkele jaren in de wereld van dropshopping.

Zijn doel was meer vrijheid en niet meer voor een baas werken en dat is werkelijkheid geworden.

2017 is Joshua begonnen met zich verdiepen dropshopping en nadat dit zo’n succes was heeft hij dit ook aan zijn vrienden geleerd en daarna is zijn cursus Dropship Academy ontstaan.

Joshua deelt zijn passie en leefstijl op zijn instagram en zo ken ik hem eigenlijk ook. Hij komt heel eerlijk over en helpt iedereen.

Precies de passie die ik over wil brengen met schrijven.

Sinds 2020 heeft hij ook zijn nieuwe cursus High Ticket Dropship Academy gelanceerd waarin je zelfs producten gaat verkopen tussen de €200,00 en €2000,00 en dus veel hogere marges kan pakken.

Op deze foto zien we Joshua Kaats, oprichter van de Dropship Academy 3.0 training
Wie is Joshua Kaats

Wat houd de Dropship Academy 4.0 precies in?

Dropship Academy 4.0 is momenteel DE training die je alles gaat leren over dropshipping van A tot Z in een zeer uitgebreide video cursus.

Daarnaast als we kijken met het verschil met de Dropship Academy 3.0, daar richtte we ons eigenlijk alleen op de Nederlandse en Belgische markt en maakte we gebruik van Ali Express maar in versie 4.0 gaan we ook buiten Nederland en België kijken en gaan we alles leren over internationaal dropshipping en mag je zelfs de Nederlandse agent van Joshua zelf gebruiken.

Joshua Kaats zijn doel is elk jaar maximale waarde te geven aan de cursus zodat jij altijd op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen om nog steeds erg succesvol te zijn in de wereld van dropshippen. Je leert daarnaast stap voor stap hoe jij je eigen webshop gaat opzetten en alles wat daarbij komt kijken tot je eerste verkoop.

Dropship Academy 4.0 bevat momenteel 7 modules en 56 lessen en daarnaast is er een aparte module onder de naam Global Dropshipping Blueprint 4.0 en hierin ga je begeleid worden op dropshipping buiten Nederland en alles wat daarbij komt kijken aan bijvoorbeeld wetgeving.

Dit is uiteraard volledig je eigen keuze en dat is de reden dat hij hier een apart stuk van heeft gemaakt binnen deze cursus. Dit stuk bevat 12 modules met 12 lessen.

Daarnaast krijg je meerdere bonussen van Joshua waar je je hele leven iets aan hebt, ik ga uiteraard deze cursus uitgebreid bespreken zoals jullie van mij gewend zijn.

Hieronder zie je de online omgeving zoals hij op dit moment is en de vele bonussen die je erbij krijgt. In het volgende hoofdstuk deel ik een video review al zaten we toen nog in de overgang van 3.0 naar 4.0 dus wellicht maak ik binnenkort een nieuwe video review.

Op deze foto zie je de Dropship Academy 4.0 omgeving

Dropship Academy 4.0 Review [VIDEO]

Aangezien ik deze cursus al enige tijd heb en dus bij elke versie een nieuwe video zal opnemen zal ik deze verschillende versies ook in deze Dropship Academy Review laten staan.

Zoals eerder gezegd bevat deze video ook nog 3.0 en zat hij in overgang naar 4.0. Geeft je in elk geval een goed beeld wat je allemaal krijgt en wellicht maak ik binnenkort nog een nieuwe video review over de definitieve versie zoals hij momenteel is. De rest van de review zie je zoals de cursus momenteel is.


Dropship Academy 3.0 video Review


Hoe ga jij (online) geld verdienen met dropshipping?

Dropshipping werkt eigenlijk heel gemakkelijk, stel je voor dat je helemaal gek bent op eiwitrepen (mijn voorbeeld van een low ticket webshop) en je vindt het zonde dat ze bijna nauwelijks apart verkocht worden maar allemaal per bulk 12 stuks.

Via een webwinkel of website zou je ervoor kunnen kiezen om deze los te gaan verkopen, je hoeft feitelijk alleen een website op te bouwen en een dropship leverancier of meerdere aan te schrijven en je kan er al mee beginnen.

Je hoeft ook nauwelijks geld te hebben omdat je het product past inkoopt op het moment dat je het hebt verkocht aan een klant. Het verschil tussen je inkoop en verkoop is dus je winst.

Daarnaast is het ook een groot voordeel dat je daarmee geen eigen inventaris hoeft te hebben.

Geld verdienen met dropshipping is zeker mogelijk, wel moet je rekening houden dat er best wat concurrentie is en dat de marges over het algemeen wat lager zijn.

Maar er zijn zeker ook producten waar dit goed kan oplopen.

Er zijn momenteel 2 verschillende manieren van dropshipping, het verkopen van Low Ticket producten of High Ticket Producten. Hieronder leg ik het verschil uit.


Dropship Academy 4.0 vs High Ticket Dropship Academy

Joshua Kaats heeft momenteel 2 trainingen uitgebracht maar beide richten zich op een totaal andere markt en zitten dus ook heel anders in elkaar. Er is geen goed of fout maar het is wel handig om eens goed te kijken naar beide om te zien wat je beter ligt.

In deze Dropship Academy 3.0 training ga je leren hoe jij een webshop gaat starten dat gericht is op het verkopen van Low Ticket Producten. Dit zijn producten tussen de € 10,00 en € 30,00 en je richt je op de Aziatische markt zoals China.

Daarnaast heb je ook wellicht mijn High Ticket Dropship Academy Review gelezen, deze training is ook van Joshua Kaats en doet hij samen met Sven Jansen. Daar richt je je op het verkopen van High Ticket Producten en daar ligt de verkoopprijs tussen de € 200,00 en € 2000,00 en richt je je op Nederland en Europa.

Met beide is echt goed geld te verdienen, maar er zitten wel wat verschillen in namelijk de volgende:

Wat zijn de verschillen tussen High Ticket Producten en Low Ticket Producten?

Dropship Academy 4.0

 • Lage verkoopprijs en dus meer verkopen nodig
 • Weinig kennis nodig van producten
 • Producten verkopen makkelijk door lage prijs
 • Spontane kopers
 • Gericht op Aziatische landen
 • Langere levertijden tussen de 1 en 3 weken.
 • Momenteel ook internationaal verkopen.

High Ticket Dropship Academy

 • Hogere verkoopprijs en minder verkopen nodig
 • Meer kennis nodig van producten
 • Koopgerichte klanten (hebben vaak al vooronderzoek gedaan)
 • Gericht op Nederland en Europa
 • Daardoor korte levertijden tussen 1 en 5 werkdagen

Wat krijg je precies?

Dropship Academy 4.0

Zoals eerder gezegd krijg je toegang tot maar liefst 56 lessen verdeeld over 7 modules. Elke module bevat een apart onderwerp zodat je je goed kan concentreren en het stap voor stap door het hele proces gaat.

Daarnaast heeft Joshua Kaats er slim voor gekozen om internationaal dropshipping apart te bespreken zodat de keuze volledig bij jezelf ligt. Vaak is het slim om eerst de Nederlandse markt te leren kennen voordat je bijvoorbeeld naar Duitsland gaat.

Ook bevatten veel modules opdrachten en pdf’s waar je dus ook actief bezig gaat met wat je allemaal leert.

Zoals jullie van mij gewend zijn gaan we hieronder door de modules.

Module 1: Uitleg cursus

Deze cursus is behoorlijk uitgebreid, daarom krijg je in de eerste module een uitleg hoe je te werk moet gaan komende maanden.

Daarnaast met een eigen bedrijf heb je ook een paar verplichtingen zoals inschrijven bij kvk.

Deze heeft Joshua hier uitgebreid in besproken in een gratis bonus pdf.

Op deze foto zie je Module 1: Uitleg cursus van de dropship academy 4.0

Module 2: Mindset en Big Picture

Ik ben heel blij dat ik deze cursus en een paar andere heb mogen doen want het stukje mindset komt vaak terug en hierdoor heb ik een veel betere mindset gekregen afgelopen periode.

Ik geloof dat het werkt en ik geloof erin dat ik op een bepaalde termijn volledig voor mezelf kan gaan werken en dat is mijn doel. Eigen baas en vooral die vrijheid.

Deze module gaat uitgebreid werken aan je mindset, want je moet er echt zelf in geloven. Weg met de negativiteit, daar komt doorzettingsvermogen en positiviteit voor terug!

Zoals Joshua Kaats mooi in deze cursus zegt: “in deze video gaan we het hebben over falen, fouten maken en keihard op je bek gaan”

Op deze foto zie je module 2 mindset van de dropship academy 4.0

Module 2 bevat de volgende 8 lessen:

 • Introductie
 • Big Picture
 • De Kracht van Doelen Stellen
 • Overtuigingen en Conditionering
 • Voed je Mindset
 • Lange Termijn Visie
 • Falen Bestaat niet
 • Haal het maximale uit de Academy

Module 3: Product- en niche research

Zoals ik de eiwitrepen als voorbeeld nam zijn er natuurlijk honderden of duizenden andere producten waaruit je kan kiezen. In deze module wordt duidelijk gemaakt welke producten bijvoorbeeld winstgevend zijn er welke niet.

Daarnaast gaan we ook kijken naar dit jaar 2021 en vooral naar de toekomst met alle veranderingen die er aankomen en hoe jij hierop moet inspelen. Daarnaast deelt hij ook hoe jij het unieke product kunt gaan vinden wat kan leiden naar €10k/Dag.

Daarnaast is de grote update van versie 4.0 dat je gaat werken met de Nederlandse dropship agent van Joshua in plaats van Ali Express. Ali Express ga je alleen gebruiken als informatiebron.

Op deze foto zie je Module 3: Product en Niche Research uit de dropship academy 4.0

Module 3 bevat de volgende 12 lessen:

 • Dropshipping: 2021 and beyond
 • Shopify Account Aanmaken
 • De beste webshop voor Dropshipping
 • Producten importeren naar je webshop
 • Product Research (de basis)
 • Product Research Cheatsheet
 • Het belang van winners
 • €10k/Dag Product Research
 • Winners van onze concurrenten
 • Spy Tools
 • Nederland vs. Internationaal
 • Domeinnaam bedenken

Module 4: Online Marketing 101

Een webwinkel moet het van online klanten hebben, anders ga je geen omzet maken. In module 4 gaan we de vormen van marketing leren waarmee jij koopgerichte klanten naar je webshop krijgt.

Doordat Joshua dit al jaren doet weet hij precies hoe je met weinig middel veel kan bereiken en dat deelt hij allemaal. Daarnaast ben je na deze module expert in marketing en ken je alle marketingtermen die er bestaan.

Ook komt Joshua hier met een praktijk voorbeeld zodat jij precies weet hoe jij dit ook kunt gaan toepassen met je producten.

Op deze foto zie je module 4 online marketing van de dropship academy 4.0

Hoofdstuk 4 bevat 6 lessen.

 • Introductie
 • De Kracht van Verliesaversie
 • Social Proof en Wederkerigheid
 • Communicatie en Klantpersona
 • Funnels en Conversie
 • Marketingtermen die je moet kennen.

Module 5: Onweerstaanbaar aanbod

Gaan we al beginnen met het echte werk van dropshipping? Nou bijna want deze module is het laatste stukje theorie.

In deze module gaan we zorgen voor koopgerichte klanten. Een klant kan wel op je webshop zitten maar als hij of zij niks koopt dan heb je er niet veel aan.

We gaan hier leren door middel van e-commerce om een Onweerstaanbaar aanbod te doen aan de klant zodat ze tot kopen overgaan.

Dit doet Joshua ook met praktijkvoorbeelden waar je dus heel veel aan hebt.

Op deze foto zie je Module 5: Onweerstaanbaar aanbod van de dropship academy 4.0

Deze module bevat 4 lessen.

 • Introductie + Productselectie
 • Naming
 • Pricing
 • De Ideale Productomschrijving

Module 6: Winstgevende webshop

Afgelopen 5 modules ben je warm gemaakt voor dit moment, je gaat in deze module in maar liefst 18 lessen hoe je een winstgevende webshop moet beginnen. Ook helpen ze je stap voor stap met het bouwen van je website.

Dit betekent als je deze cursus besluit te gaan doen dat je hierna al een eigen webshop hebt, hoe gaaf is dat?

Je maakt ook kennis met het platform Shopify, dit platform is er speciaal voor webwinkels. Na deze module heb je dus feitelijk je eigen webshop al online en kan het echt werk beginnen.

Op deze foto zie je module 6 winstgevende webshop van de dropship academy 4.0

Module 6 bevat maar liefst 14 lessen:

 • Introductie: rondleiding door Shopify
 • Collecties Aanmaken
 • Standaard Pagina’s
 • Contactpagina
 • Bestelling en Levering
 • Ruilen en Retourneren
 • Privacy Policy en Algemene Voorwaarden
 • Track Je Order
 • Veelgestelde Vragen
 • Menu’s Aanmaken
 • Branding en Design
 • Thema en Webshop Design
 • Essentiële Apps
 • Conversie Tips

Module 7: Systemen en automatisering

Nu je dropshipping webshop live is ga je leren om zoveel mogelijk te automatiseren zodat je lekker je handen vrij hebt. (Vrijheid)

Je gaat kennis maken met de systemen die er bestaan en welke stappen gezet moeten worden bij een bestelling.

Van order via de website tot bevestiging.

Op deze foto zie je Module 7: Systemen en automatisering uit de dropship academy 4.0

Module 7 bevat 11 lessen:

 • Introductie
 • Zakelijk E-mail adres
 • Bedrijfsmanager en FB-pagina
 • Checkout Instellingen
 • Shipping Instellen
 • Oberlo instellen (ook deels voor DSers)
 • Mollie Account aanmaken
 • Abandoned Checkout
 • Bevestigingsmail
 • Shipping Confirmation
 • Je Eerste Order Verwerken

Global Dropshipping Blueprint 4.0

Deze module bevat 12 lessen en hierin ga je dus echt kijken naar het stukje internationaal dropshippen. Er komt namelijk best wat bij kijken en dit gaat Joshua dan ook uitgebreid behandelen.

Het grote voordeel is dat Joshua dit in een apart stuk heeft gedaan zodat je volledig zelf kan beslissen om deze stap te nemen of eerst gewoon even lekker met Nederland te beginnen.

Ik zal enkele lessen kort bespreken hieronder. Uiteindelijk kan kom je er pas echt achter hoe uitgebreid deze cursus is, en dat is door Dropship Academy 4.0 te kopen.

#1: Introductie tot Internationaal Dropshippen

In de eerste les van deze module laat Joshua ons kennis maken met de mogelijkheden van internationaal dropshipping en waarom hier zeker veel potentie voor is.

Op deze foto zie je module #1: Introductie tot Internationaal Dropshippen van de dropship academy 4.0

#2: Internationale webshops vs. Nationale webshop
#3: Marktonderzoek: kies je land

In deze module ga je uitgebreid marktonderzoek doen naar de verschillende landen waar je eventueel op kunt gaan richten en waar ze aan moeten voldoen.

#4: Product research over de grens
#5: Betaalmethodes

In deze module ga je alles leren over de verschillende betaalmethodes van verschillende landen en de voorwaarden hierachter.

Op deze foto zie je module #5: Betaalmethodes van de dropship academy 4.0

#6: Webshop Instellen
#7: Domeinnaam Kopen
#8: Je business vertalen
#10: Betaalmethodes & Financiën
#11: Cashflow Problemen en Financiën (Coming Soon)
#12: Case Study – 250k in één week

De titel zegt al genoeg lijkt me, ze gaan hier stap voor stap een case Study delen waarin ze een product hebben gevonden en verkocht waarin ze in één week tijd €250.000 omzet hebben gehaald.

Dit is gebaseerd op een webshop in Duitsland en daar kan jij natuurlijk de vruchten van plukken. Waarom iets zelf uitvinden als Joshua je de kans geeft om zijn succes zo over te nemen.

Op deze foto zie je #12: Case Study - 250k in één week van de dropship academy 4.0

Wat voor extra’s zitten er bij de cursus Dropship Academy 4.0?

Je dacht vast: nu zijn we er. Zeker niet, je krijgt maar liefst 9 extra’s er gratis bij.

Om deze Dropship Academy review niet al te lang te maken (is hij al), leg ik de eerste 4 extra’s iets dieper uit en de rest kort maar krachtig.

Hierbij de extra’s die je erbij krijgt:


Extra 1: Dropship Academy community (discord)

Of je nu in de sportwereld zit of in de geld verdienen wereld, mijn ervaringen zijn dat je kan het niet alleen kan en dat er niks mooiers is om elkaar te motiveren met successen en tips.

Daarom krijg je ook toegang tot deze discord community waar iedereen in zit die is begonnen met de Dropship Academy en dezelfde passie heeft. Ook is Joshua Kaats hier erg actief aanwezig en zoekt hij zelfs al feedback voor dropship academy 5.0 om er samen het maximale uit te halen.

Hieronder zie je de omgeving en hij is nog veel uitgebreider!

Op deze foto zie je de Dropship Academy community (discord)
Op deze foto zie je de Dropship Academy community (discord)

Extra 2: Maandelijkse Groepscoaching

De geldmarkt veranderd constant, daarom is het super belangrijk dat jij altijd up to date bent. Daar gaat deze Maandelijkse Groepscoaching voor zorgen.


Extra 3: 104 persoonlijke coaching sessies

Aangezien je in de Dropship Academy cursus in elk geval een samenwerking aan gaat voor een jaar om er echt een succes van te maken krijg je maar liefst 104 persoonlijke coaching sessies.

Dit betekent dat je elke week een contact moment kan kiezen om samen met een coach te kijken naar je persoonlijke webshop en wat er eventueel beter kan.

Hier heb ik persoonlijk heel veel aan gehad, elke week heb ik weer vragen op papier gezet en die hebben we samen besproken. Echt super nuttig en naar mijn mening de beste bonus die erbij zit!


Extra 4: Finance Mastery

Voor het eerst (online) geld verdienen is best wel eng, en er komt meer bij kijken dan je denkt.

Met deze dropshipping cursus krijg je namelijk een eigen bedrijf en daar komt een uitgebreide boekhouding, administratie en belasting bij kijken.

In deze extra krijg je les van financieel expert Raymond Geleijnse die je leren om niet alles wat je binnenkrijgt gelijk uit te geven maar vooral het geld verdienen onder de knie te krijgen

Op deze foto zie je Extra 4: Finance Mastery uit de dropship academy 4.0

Extra 5: Premium Shopify Templates 

Mocht de wereld van een webshop nieuw voor je zijn (hier was dat wel zo) dan krijg je met deze extra toegang tot Shopify Templates die je snel en makkelijk kan toepassen op je website


Extra 6: Cursus Chatbot Domination

Aangezien je kwaliteit aan je klanten wil bieden krijg je een cursus chatbot, de makkelijker vragen kan je hiermee automatiseren.

Op deze foto zie je de Extra 6: Cursus Chatbot Domination van de dropship academy 4.0

Extra 7: Cursus E-Mail marketing

E-marketing is super belangrijk als je een klantenbestand wilt opbouwen, gelukkig zit er een uitgebreide cursus bij die je dit allemaal gaat leren.


Extra 8: Platinum Partner Secrets

Weet een waardevolle bonus want waar Joshua Kaats meer dan 100.000 euro per jaar betaald voor deze informatie deelt hij een de insights van wat hij heeft geleerd. Deze extra bevat 9 modules met 9 lessen.

Op deze foto zie je Extra 8: Platinum Partner Secrets uit de dropship academy 4.0

Extra 9: Google Ads Blueprint

Alles over google ads, straks weet je alles om maximaal geld te verdienen met dropshipping.


Extra 10: Facebook Ads Blueprint

Ongeveer hetzelfde als extra 8 maar dan volledig gericht op facebook. Onderstaande afbeelding laat zien hoeveel moeite er is gestoken in de bonussen want deze bonus bevat maar liefst 8 modules en 38 lessen.

Op deze foto zie je Extra 9: Facebook Ads Blueprint uit de dropship academy 4.0

Dropship Academy 4.0 Academy voor- en nadelen

Voordelen:

 • Zeer complete training en vooral zeer geschikt voor beginners. Alle onderwerpen over dropshipping komen van A tot Z voorbij.
 • Nu ook de keuze tot internationaal dropshipping
 • Geen technische kennis nodig. Je leert stap voor stap een eigen website en webshop op te zetten.
 • Persoonlijke coaching sessies en daarnaast nog extra groepscoaching sessies.
 • Dropship community waar Joshua Kaats zelf ook in zit.
 • Erg uitgebreide mindset module (aanrader)
 • Éénmalige aanschaf en levenslang toegang voor een scherpe prijs van slechts 997 euro exclusief btw.

Nadelen:

 • Concurrentie is hoog waardoor het zeker enige tijd kan duren voordat je een goed product hebt gevonden zonder al te veel concurrentie.

Mijn persoonlijke dropship ervaringen en resultaten

Elk begin is doorbijten (er bestaan geen wonder middelen), ik heb ook websites gebouwd die gebaseerd waren om geld te verdienen met affiliate marketing waarbij ik pas na 6 maanden mijn eerste commissie kreeg (6×4 blogs schrijven).

En dat is met deze cursus niet anders, in het begin is het echt zoeken naar een goede leverancier en kwaliteit producten om uit testen of dit bij jouw past.

Daarna is het een klantenbestand opbouwen en dan beginnen met alle marketing methodes die in de cursus uitgebreid uitgelegd worden.

Hier zit ik nu maandelijks tussen de 0k en 1.5k, maar dat heeft er ook mee te maken dat ik persoonlijk meer bezig ben met affiliate marketing en mijn websites.


Dropship Academy resultaten

Aangezien ik al enige tijd in de facebook Dropship Academy community zit, en we eigenlijk 1 grote familie zijn worden er best wat dropship resultaten gedeeld.

Wel is het zo dat sommige al jaren bezig zijn en sommige mensen hebben zelfs meer dropship webshops of doen het al binnen enkele maanden.

Maar de volgende voorbeelden laten wel zien dat het zeker mogelijk is, er kan gewoon goed geld verdiend worden met dropshipping.

Op deze foto zie je Dropship Academy resultaten
Op deze foto zie je Dropship Academy resultaten
Op deze foto zie je Dropship Academy resultaten

Wat betaal je voor de Dropship Academy?

Joshua Kaats is van een jaarabonnement afgestapt en het is nu een éénmalige aanschaf met levenslang toegang. En aangezien hij regelmatig updates doet op zijn cursus ga je die mooi mee pakken. Wel is de voorwaarde dat je dit bedrag in 1 keer betaald.

 • De prijs is 997 exclusief btw

Een prijs blijft altijd persoonlijk uiteraard, maar als je het vergelijkt met andere grote masterclasses of cursussen dan komt de prijs overeen. Daarnaast krijg je levenslang toegang inclusief updates.

Belangrijk: Bij een eigen dropship bedrijf kan je alles wat je investeert in je bedrijf de btw terugvragen. Dat is de reden dat ik exclusief btw heb gezet.


100% Succesgarantie

Joshua Kaats is er zo van overtuigd dat jij binnen een maand je eerste sale gaat krijgen, dat hij je de garantie bied mocht dit niet het geval zijn. Dan krijg jij netjes je geld terug.


Dropship Academy review 4.0 kopen en conclusie

Ik hoop je met deze Dropship Academy Review de eerste manier van online geld verdienen met dropshipping te hebben uitgelicht. Ik ga op mijn kennisbank ook nog een stuk dieper in op de term dropshipping en alles wat erbij komt kijken.

Joshua Kaats is van mening dat dit de beste manier is om online geld te verdienen en dat brengt hij dan ook met volle overtuiging.

Het grote voordeel van deze cursus is dat jij de gemaakte fouten die Joshua in het verleden heeft gemaakt niet meer gaat maken want hij begeleid je door het hele proces en hoe het juist wel moet.

Zijn video’s zijn allemaal duidelijk en ook de Dropship Academy community is erg gezellig omdat je elkaar motiveert om er een succes van te maken.

Het komt je uiteraard niet aanwaaien, uiteindelijk moet je een passie hebben voor je niche waarin je producten gaat verkopen en behoorlijk wat teksten schrijven over deze producten.

Komen de bezoekers eenmaal naar je website, dan kan je er zeker een succes van maken en uiteindelijk opschalen door middel van marketing.

Neem jij nu de stap naar een eigen Dropshipping Business waar je niet meer voor een baas hoeft te werken en je eigen vrijheid kan bepalen?

Inclusief updates zoals 5.0 die binnenkort komt.

Dropship Academy kopen met kortingscode?

Via deze speciale actiepagina krijg je met code DROPSHIPLISA maar liefst €100,00 korting!


Ik hoop je in deze Dropship Academy review + ervaringen antwoord te hebben gegeven op de volgende vragen, mocht je nog meer vragen of ervaringen hebben stel die dan hieronder.

 • Hoe werkt dropshipping?
 • Wie is Joshua Kaats?
 • Is Joshua Kaats betrouwbaar?
 • Is de Dropship Academy je geld waard?
 • Wat houd de cursus Dropship Academy in?
 • Hoeveel kost de Dropship Academy 4.0?
 • Wat zijn de Dropship Academy ervaringen van klanten?

Veelgestelde vragen

Hieronder nog enkele veel gestelde vragen:

Is Joshua Kaats Betrouwbaar?

Wellicht twijfel je om deze training te kopen omdat Joshua nog zo jong is en of hij wel betrouwbaar is. Ik kan je vertellen dat hij echt betrouwbaar is en echt heel veel kennis heeft over dropshipping.

Daarnaast is jouw succes ook echt zijn prioriteit wat daarna ook leidt naar nog meer positieve ervaringen over zijn Dropship Academy 4.0


Waar moet ik inloggen?

Mocht je de Dropship Academy 3.0 kopen dan krijg je inlog gegevens per mail verzonden en moet je inloggen via de volgende link: https://leden.dropshipacademy.nl/login


Hoeveel betaal je voor Dropship Academy 4.0 per jaar?

Naast deze training komen er nog enkele kosten bij, dit zijn de volgende:

 • Shopify Membership voor ongeveer 29 dollar per maand
 • Een domeinnaam: (kost een paar euro)
 • Een startbudget voor Facebook ads: €20-200
 • Inschrijving bij de KvK: Eenmalig €50

Is er een Dropship Academy kortingscode?

Ja, ik heb goed nieuws want via deze actiepagina werkt de code DROPSHIPLISA waarmee je een extra korting krijg van €100,00.


Print Friendly, PDF & Email

Dropship Academy

997 euro
9.1

Inhoud

9.5/10

Presentatie

9.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Zeer complete dropship cursus met online omgeving van A tot Z.
 • Nu ook alles leren over Internationaal Dropshipping
 • Goede mindset module
 • Jaarlijks van updates voorzien en bonussen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Jaarabonnement (maar zeker de moeite waard naar mijn mening)
 • Je zal zeker ook een goede discipline moeten hebben want het komt je niet aanwaaien

Plaats een reactie