Day Trading Masterclass 2.0 Review van Kevin Timmer + Ervaringen (2021)

Day Trading Masterclass is de cursus die je nodig hebt als je wilt beginnen met geld verdienen met daytraden. Kevin Timmer en mede-mentor Jordi van de Pas nemen je mee naar de Amerikaanse aandelenmarkt.

In deze Day Trading Masterclass Review deel ik mijn ervaringen en bevindingen van deze uitgebreide cursus.

Een groot voordeel van deze cursus is dat je al met slechts enkele uren per week kunt gaan startten met daytraden, daardoor is dit verdienmodel voor iedereen geschikt. Zelf als je een baan of studie ernaast hebt.

Leestijd: 15 minuten


Inhoudsopgave


Wie zijn de mentors van de Day Trading Masterclass 2.0?

Wie is Kevin Timmer?

Kevin Timmer is al sinds 2014 bezig met Day Traden op de Amerikaanse aandelenmarkt.

kevin zocht een manier van geld verdienen naast zijn werk en leefstijl dat hem niet veel tijd zou kosten.

Dit heeft hij gevonden met Day Trading want hij hoefde maar een aantal uur per dag actief te zijn en dit leverde hem genoeg op om uiteindelijk met zijn werk te stoppen en gemakkelijk te kunnen leven.

Kevin Timmer is ook het oorspronkelijke gezicht van de Day Trading Masterclass, deze is uiteindelijk zo groot geworden dat mentor Jordi van de Pas erbij is gekomen.

Beide mannen waren in 2010 ook collega’s en zijn dus later alsnog samengekomen in deze cursus.

Op deze foto zie je Kevin Timmer, 1 van de oprichters van de Day Trading Masterclass
Kevin Timmer

Wie is Jordi van de Pas?

Jordi van de Pas is sinds 2017 bezig met daytraden en heeft een Psychologie studie gedaan.

Dit heeft ertoe geleid dat Jordi betere keuzes kan maken op basis van zijn kennis en strategie.

Daarnaast hij heeft door zijn studie een erg goede mindset gekregen en dat probeert hij als mentor ook over te brengen in de Day Trading Masterclass.

Jordi is naast Kevin ook Swing Trader, daar ligt de focus meer op aandelen waar men een flinke koersbeweging verwacht.

Jordi was overigens de eerste student van Kevin en is uiteindelijk doorgegroeid tot mede mentor van dit moment versie Day Trading Masterclass 2.0.

Jordi is de mede-mentor van de Day Trading Masterclass naast Kevin Timmer.

Op deze foto zie je Jordi van de Pas, 1 van de oprichters van de Day Trading Masterclass
Jordi van de Pas

Wat is de Day Trading Masterclass?

De Day Trading Masterclass is een cursus die je zoals de naam al doet vermoeden alles leren op het gebied van daytraden.

Je gaat dus aandelen kopen en verkopen en dit alles doe je op dezelfde dag. Daarnaast richt deze cursus zich op de Amerikaanse markt en kan je dit dus prima naast je huidige baan of opleiding doen omdat de markt open is van 15:30 tot 22:00.

Dit alles doe je via een mooie online omgeving wat gemaakt is met Huddle van IMU. Hier worden tegenwoordig alle grote cursussen mee gemaakt en zijn van hoge kwaliteit.

Je krijgt toegang tot maar liefst 16 modules en 50 lessen, daarnaast krijg je met de Day Trading Masterclass 2.0 ook toegang tot 6 maanden in de Trade Room waar je ziet hoe Kevin Timmer live trades doet. Ontzettend waardevol dus. Ook krijg je toegang tot een discord community en wekelijkse groepscoaching.

Doordat je gaat handelen in aandelen op dagbasis is het erg belangrijk dat je een goede mindset en discipline hebt, dit komt dan ook uitgebreid naar voren tijdens deze cursus.

In onderstaande afbeelding zie je de online omgeving van deze cursus.

Op deze foto zie je de online omgeving van de Day Trading Masterclass
Day Trading Masterclass online omgeving

Day Trading Masterclass 2.0 Review [VIDEO]

Bij een review hoort uiteraard ook een video review, in onderstaande video neem ik je mee door de Day Trading Masterclass 2.0 en zie je precies wat er allemaal bij zit mocht je deze cursus gaan kopen.


Voor wie is de Day Trading Masterclass 2.0 geschikt?

De Day Trading Masterclass is eigenlijk voor iedereen geschikt, dit heeft ermee te maken dat je namelijk de focus legt op de Amerikaanse markt en daardoor dus prima in de middag of avond een paar uurtjes actief bezig kan zijn.

Daarnaast hoef je nog geen enkele ervaring te hebben, de cursus is zo ingericht dat je stap voor stap alles gaat leren over daytraden.

Ook is het niet zo dat je een bepaald bedrag gelijk moet gaan inzetten en dat heb je dus ook volledig in eigen hand. Wel is het zo uiteraard dat je iets moet hebben van vermogen anders kan je ook niet beginnen met daytraden.

Kevin Timmer heeft een video gemaakt waar hij laat zien dat je zelf in 10 minuten al geld kunt verdienen.


Wat krijg je allemaal in de Day Trading Masterclass?

Mocht je de day trading masterclass kopen dan krijg je toegang tot een uitgebreide online omgeving waar je alle modules met lessen volledig in eigen tempo kunt doen.

Dit zijn maar liefst 50 lessen en 16 modules en de cursus omgeving is gemaakt met huddle van IMU dus de kwaliteit is zeker hoog.

Daarnaast krijg je ook verschillende bonussen zoals 6 maanden toegang tot een room waar Kevin Timmer zijn trades live doet of een community met andere traders en studenten.

Hieronder zal ik kort de modules bespreken en daarna de bonussen.

Module #1: Welkom

Zoals elke cursus eigenlijk begint is module 1 een introductie wat je kan verwachten, je krijgt namelijk toegang tot een uitgebreid platform discord. Dit is de community maar je hebt hier ook kanalen waar de live trades worden gedaan.

In deze module maak je ook kennis met Jordi van de Pas maar naar mijn mening is Kevin Timmer nog steeds het gezicht van deze daytrading cursus.

Deze module bevat 5 lessen:

 • Welkom
 • Community Tools
 • Live Trading
 • Discord
 • Disclaimer

Module #2: Mindset

Ondanks dat deze module maar 1 les bevat ben ik wel erg blij dat hij erin zit. Beleggen blijft gewoon een spelletje en daar moet je sterk in je schoenen voor staan.

Afscheid nemen van angst en duidelijke afspraken met jezelf maken wanneer te kopen of verkopen.

Beleggen neemt altijd risico’s met zich mee en soms is het verstandiger om het nog even te laten staan of juist snel je verlies te pakken.

Kevin Timmer legt dit ook duidelijk uit en zijn doel is ervoor te zorgen dat je een sterke mindset krijgt na deze module.

Op deze foto zie je Module #2: Mindset van de day trading masterclass

Deze module bevat 1 les:

 • Mindset

Module #3: Software

Als je wilt gaan daytraden heb je ook bepaalde software nodig, module 3 gaat hier dieper op in wat je precies nodig hebt.

Ook worden er verschillende brokers besproken en je krijgt als bonus ook gratis scanners die Kevin zelf ook gebruikt met een duidelijke uitleg hierbij.

Je hoeft niet bang te zijn dat je heel veel nodig hebt, feitelijk alleen een computer of laptop en een broker en wat software.

Op deze foto zie je Module #3: Software van de day trading masterclass

De module bevat 3 lessen:

 • Computer – Laptop
 • Broker
 • Grafiek software

Module #4: Basics

Voordat je echt in actie kan komen is het van belang dat je de Basics kent van het daytraden, denk bijvoorbeeld aan bepaalde termen die vaak worden gebruikt en wat long en short precies inhoudt in de praktijk.

Aangezien de Day Trading Masterclass zich richt op de Amerikaanse markt zal je dan ook veel Engelse termen voorbij zien komen, deze komen dan ook uitgebreid aan bod in deze module.

De module bevat 3 lessen:

 • Stocks en shares – Long en Short
 • Geld – Money
 • Market gebruikers

Module #5: Risk Management

In module 1 is er ook een disclaimer voorbij gekomen en dat heeft te maken dat deze cursus geen financieel advies is, het is informatief bedoeld en daarop kan jij je acties ondernemen. Beleggen neemt nu eenmaal altijd risico’s met zich mee.

In module 5 gaat Kevin Timmer dieper op de eventuele risico’s die kunnen voorkomen, hier is hij heel eerlijk in.

Gelukkig doet hij al jaren aan daytraden dus hij heeft er enorm veel verstand van om deze risico’s te beperken.

Deze module bevat 1 les:

 • Risk management

Module #6: Money Management

Waar je in de vorige module hebt gekeken hoe je de risico’s kan beperken ga je in deze module kijken naar het geld wat je wilt inleggen.

Het voordeel van daytraden is dat er geen minimumbedrag is, jij hebt het volledig in eigen handen. Wel geeft Kevin meerdere tips zodat je goed op weg kan.

Daarnaast kan je deze tips ook zeker toepassen in het dagelijkse leven, dus dat is mooi meegenomen.

Op deze foto zie je Module #6: Money Management van de day trading masterclass

Deze module bevat 1 les:

 • Money management

Module #7: Plan de Trade

In deze module ga je meekijken met Kevin Timmer hoe hij zijn trades voorbereid, hier kan je zelf ontzettend veel van leren aangezien jij precies op dezelfde manier kan werken in de toekomst.

Dit is dus echt een case study waar je over de schouders van Kevin mee kan kijken.

Op deze foto zie je module 7 tm 9 van de Day Trading Masterclass

Deze module bevat 1 les:

 • Plan de trade

Module #8: Trades Plaatsen

Waar je in module 7 hebt geleerd hoe de voorbereiding werkt ga je in module 8 leren hoe je de trades ook kan plaatsen.

Kevin gaat je alles leren over orders en de prijzen van aandelen.

Deze module bevat 2 lessen:

 • Orders en Posities
 • Prijs van het aandeel

Module #9: Level 2 & Tape (Montage)

Deze module is een aanvulling op de vorige module en bevat 1 les:

 • De level 2

Module #10: Price Action

Tijdens module 10 ga je veel meer de diepte in, Kevin gaat je alles leren over het lezen van grafieken en hoe candle sticks in elkaar zitten. Candle sticks ken je wellicht al als je met crypto bezig bent want die zijn feitelijk hetzelfde.

Er zit ook een les bij waar je live kan meekijken met Kevin hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Zorg dat je scherp bent tijdens deze module want het kan best ingewikkeld zijn.

Op deze foto zie je Module #10: Price Action van de day trading masterclass

Deze module bevat de volgende 10 lessen:

 • Candle sticks
 • Support en Resistance
 • LIVE: Support en resistance
 • Support en Resistance Intraday
 • Trends – HH – HL – LL – LH
 • LIVE: Trends – HH – HL – LL – LH
 • Gaps in de markt
 • Volume
 • Indicators
 • Extended

Module #11: Patronen

Zodra je langer bezig bent met beleggen zal je patronen gaan herkennen, dit gaat ervoor zorgen dat je beter weet wanneer te kopen en wanneer te verkopen.

Kevin gaat je precies laten zien hoe je patronen kan herkennen of ze stijgen of dalen in waarde en hoe jij hierop kan inspelen.

Gelukkig heb je heel veel software erbij zitten die het een stuk makkelijker maakt om dit allemaal te herkennen.

Deze module bevat 2 lessen:

 • Reversal Patronen
 • Breakout patronen

Module #12: Externe factoren

Met aandelen investeer je in bedrijven en de winst van bedrijven zijn ook erg afhankelijk van externe factoren.

Denk bijvoorbeeld de aandelen van een vliegtuigmaatschappij, als ze om 1 of andere reden niet meer kunnen vliegen dan zal de waarde van het bedrijf naar beneden gaan.

Kevin gaat uitgebreider in op deze externe factoren en hoe jij hier goed op kunt inspelen.

Op deze foto zie je module 10 tm 12 van de Day Trading Masterclass 2.0

Deze module bevat 2 lessen:

 • Externe Factoren
 • Halts

Module #13: Stock Eigenschappen

Deze module bevat maar 1 les maar is zeker niet minder waardevol, Kevin gaat hier namelijk uitgebreid in op de eigenschappen van aandelen zodat jij nog meer puntjes op de i kunt gaat zetten.

Daarnaast krijg je ook een uitgebreide uitleg over de verschillende aandelen.


Module #14: Strategieën

Module 14 is naar mijn mening echt ontzettend waardevol, je gaat hier namelijk kijken naar de verschillende Strategieën die je kunt gaan toepassen als het aan daytraden komt.

Kevin gaat je alles vertellen over het short of long gaan en daarnaast komen er uitgebreide termen voorbij zodat je goed voorbereid bent en er helemaal in gaat komen.

Dankzij deze Strategieën weet je straks ook beter wat aandelen gaan doen en hoe jij hierop moet reageren.

Op deze foto zie je Module #14: Strategieën van de Day Trading Masterclass 2.0

Deze module bevat 10 lessen:

 • Strategieën en setups
 • Masterclass strategieën
 • 15m Bar play (voor beginners)
 • Reversal Short
 • Reversal Long
 • Exit Strategie
 • VWAP Breakout
 • 1 Cent Regel
 • Een analyse maken
 • Conclusie

Module #15: Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werkt en dat zal Kevin Timmer je in deze module erg duidelijk maken. Uiteindelijk is het ook superbelangrijk dat je de focus legt op een klein aantal aandelen in plaats van veel te breed gaan.

Kevin gaat je in deze module uitgebreid laten zien hoe je deze aandelen moet kiezen en hoe je een Watchlist moet maken.

Het kiezen van deze aandelen gaat overigens met de scanners die je gratis bij deze cursus krijgt dus dat is erg waardevol.

Deze module bevat 5 lessen:

 • Voorbereiding
 • Watchlist maken
 • Vast groepje aandelen
 • Scanners
 • De Trading Sessie

Module #16: Afsluiting

Module 16 is de afsluitende module, Kevin Timmer kijkt even naar de toekomst en laat je vooral kennis maken met alles wat nog komen gaat.

Feitelijk gaat het nu pas echt beginnen want je krijgt 6 maanden toegang tot live trades en de rest van je leven toegang tot de discord community met traders & studenten.

Deze laatste module bevat 2 lessen:

 • Regels
 • Hoe nu verder

#Extra Video’s

Je krijgt naast al deze modules nog extra video’s, denk bijvoorbeeld aan Day Trading Masterclass 1.0 (nu Day Trading Masterclass 2.0) en bijvoorbeeld video’s over hoe de broker Tradezero en Tradenet werkt.

Dit zit er nog allemaal bij:

 • Trades database: De live trade sessies terugkijken met samenvattingen, (erg waardevol)
 • TC2000 uitleg videoreeks.
 • 3 verschillende brokers uitgelegd.
 • 7 extra lessen over orders, strategieën en technische analyses.
 • De DTM 1.0 met 8 modules en 34 lessen.
Op deze foto zie je extra video's van de Day Trading Masterclass

Wat zijn de Day Trading Masterclass bonussen?

Waar je vroeger alleen de cursus zelf kreeg, lijkt het nu de normaalste zaak dat je ook veel bonussen erbij krijgt, ik zal de belangrijkste even hieronder noemen.

Bonus #1: 6 maanden toegang Trading Room

Dit is de room “where the magic happens”, je krijgt namelijk toegang tot de room waar Kevin Timmer live zijn eigen trades doet en jij kan hier dus gewoon mee kijken of die trades ook doen. Dit alles gaat via een programma met de naam discord en hier zit ook een uitgebreide community in,


Bonus #2: Wekelijkse vraag & antwoord sessies

Je hoeft met de Trading Masterclass echt niet bang te zijn dat je geen vragen kunt stellen of dat je met onbeantwoorde vragen blijft zitten, want naast een community heb je ook nog wekelijkse groepscoaching.

Deze worden ook nog eens opgenomen dus je hoeft er niet verplicht bij te zitten.


Bonus #3: Grote community met traders & studenten.

Hier heb ik zelf erg goede ervaringen met discord en Kevin en Jordi gebruiken dit platform ook. Hier heb je verschillende kanalen waar de live trades plaatsvinden maar ook meerdere kanalen waar alle traders & studenten kunnen chatten die de Day Trading Masterclass hebben gekocht.

Allemaal gelijkgestemde die een passie hebben voor daytraden, dat is ontzettend gezellig kan ik je vertellen.

Op deze foto zie je de Bonus #3: Grote community met traders & studenten van de day trading masterclass

Bonus #4: Scanners

Met deze bonus krijg je gratis toegang tot de scanners die Kevin zelf ook gebruikt, erg waardevolle bonus dus.


Bonus #5 en #6: Excel Sheets & Lijst met aandelen

Je krijgt ook toegang tot verschillende waardevolle bijlages en een lijst van aandelen waar Kevin Timmer momenteel trades in heeft. Zo kan je besluiten om daar ook in mee te gaan of er gewoon veel van te leren.


Day Trading Masterclass ervaringen

Kevin Timmer zorgt goed voor zijn klanten want ik zie bijna alleen maar positieve reacties. Hij is ook de enige marktleider op het gebied van daytraden en gelukkig doet hij dat ook erg goed.

Kijken we naar Trustpilot dan heeft hij een 4.7 van 5.0. Hieronder enkele ervaringen:

Op deze foto zie je day trading masterclass ervaringen

Eigen Day Trading Masterclass 2.0 ervaringen

Hier zelf echt positief verrast over geld verdienen via daytrading, het feit dat je met een paar uur per week al kunt beginnen en dat je het gewoon naast je baan of opleiding kan doen vind ik erg fijn.

Waar Kevin Timmer het helemaal alleen deed is het fijn dat er nu een mede mentor is met de naam Jordi van de Pas en hebben ze gelijk dubbel zo veel kennis.

Dit zorgt ervoor dat er op de community altijd iemand aanwezig is die antwoorden heeft op de vragen die je hebt en daarnaast is er ook nog wekelijkse groepscoaching.

Meest interessant vind ik nog de trade room, waar je vroeger maar 1 maand gratis erbij kreeg krijg je nu maar liefst 6 maanden erbij. En ik kan je vertellen dat je ontzettend veel leert als je iemand ook echt trades ziet doen.

Kevin en Jordi zijn naar mijn mening echt de marktleider met de Day Trading cursus.


Zijn er nog andere daytrading cursussen?

Kijken we specifiek naar daytraden, dan is de Day Trading Masterclass marktleider. Kijk je naar de keuze tussen korte termijn en lange termijn aandelen kopen dan heb je nog een keuze:


Day Trading Masterclass voor- en nadelen

Voordelen:

 • Zowel Kevin Timmer als Jordi van de Pas hebben enorm veel kennis over daytraden en daar krijg jij les van en kan je je vragen aan stellen.
 • Cursus ziet er goed uit en is gemaakt met huddle, alle modules en lessen zijn volledig in eigen tempo te volgen.
 • Veel waardevolle bonussen waaronder maar liefst 6 maanden toegang in de trading room waar je Kevin timmer live zijn trades ziet doen.
 • Cursus is erg goed opgebouwd en daardoor ook geschikt voor beginners zonder financiële ervaringen.
 • Levenslang toegang inclusief toekomstige updates en éénmalige aanschaf. Momenteel versie 2.0.

Nadelen:

 • Zeker ook de nodige doorzettingsvermogen en discipline nodig.
 • Beleggen neemt altijd risico’s met zich mee, zet alleen geld in wat je kan missen.

Hoeveel kost de Day Trading Masterclass 2.0?

Mocht je de Day Trading Masterclass kopen, dan kan je al beginnen voor een prijs van 997 euro.

Dit is tegenwoordig een vaste prijs aan het worden voor hoge kwaliteit cursussen, denk bijvoorbeeld aan de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk op het gebied van aandelen, deze kost ook 997 euro.

Daarnaast krijg je levenslang toegang en alle toekomstige updates. Momenteel zit deze cursus op Day Trading Masterclass 2.0 en wellicht ooit naar 3.0. Daarnaast krijg je toegang tot maar liefs 6 maanden in de trading room waar Kevin zijn eigen trades live doet.

Mocht je overigens toevallig een eigen bedrijf hebben, dan kan je deze cursus wel investeren in je bedrijf en 21% btw terugvragen.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet goed-geld-terug-garantie!

Mocht je van mening zijn dat het product toch niet is wat je dacht dat het was, dan krijg je gewoon netjes binnen 14 dagen je geld terug en dien je een mail te sturen naar kevin@daytradingmasterclass.nl


Eindoordeel van mijn Day Trading Masterclass Review

Zo, we zijn bij het einde gekomen van mijn Day Trading Masterclass Review. Ik hoop je een goed beeld te hebben gegeven over deze uitgebreide cursus van Kevin Timmer en Jordi van de Pas in de wereld van daytraden.

Hier ben ik erg positief, dit heeft te maken dat slechts enkele uren per dag of week actief bezig hoeft te zijn en daarnaast richt je je op de Amerikaanse markt en dat zijn naar mijn mening zeker gunstige tijden.

Kevin Timmer heeft echt enorm veel kennis en is dan ook al meer dan 7 jaar bezig met daytraden, hij spreekt de video’s duidelijk in en is daarnaast ook erg actief in de community.

Wat ook ontzettend waardevol is, is de 6 maanden toegang tot de Trade Room waar je live trades gemaakt ziet worden door Kevin Timmer. Hier leer je ontzettend veel van en na die 6 maanden kan je zelfstandig verder of tegen een kleine meerprijs erin blijven.

Kevin en Jordi updaten de cursus regelmatig waardoor we nu op Day Trading Masterclass 2.0 zitten en je krijgt ook levenslang toegang tot de cursus. Ook als hij ooit naar versie 3.0 zou gaan.

Wacht niet langer en stap nu samen met Kevin en Jordi in de wereld van geld verdienen met daytraden!


Day Trading Masterclass FAQ (veel gestelde vragen)

 • Is de Day Trading Masterclass geschikt voor beginners?

Ja, Kevin heeft er alles aan gedaan zodat ook beginners stap voor stap door het hele traject kunnen gaan op het gebied van daytraden. Daardoor is het geen probleem dat je nog geen enkele ervaring hebt.

 • Hoeveel kapitaal heb ik nodig om te starten met daytraden?  

Je hoeft niet bang te zijn dat je gelijk duizenden euro’s nodig hebt. Het doel is om eerst voldoende kennis op te bouwen en daarna kan je rustig beginnen met aandelen kopen en verkopen. Dit kan feitelijk al voor 50 euro.

 • Heb ik veel tijd nodig om te starten met daytraden?

Nee, de Day Trading Masterclass is zo ingericht dat je met een aantal uur per week als kunt starten met daytraden. Daardoor is deze cursus en manier van geld verdienen voor iedereen geschikt.

Print Friendly, PDF & Email

Day Trading Masterclass

997 euro
8.7

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

8.5/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Les van zowel Kevin Timmer als Jordi van de Pas, beide met enorm veel kennis over daytraden
 • Mooie online omgeving cursus waar je alle lessen volledig in eigen tempo kan doen
 • Veel waardevolle bonussen waaronder 6 maanden trading room waar Kevin Timmer zijn trades live doet
 • Levenslang toegang inclusief toekomstige updates en éénmalige aanschaf
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Day Trading vereist zeker de nodige discipline
 • Beleggen neemt altijd risico's met zich mee

Plaats een reactie