Cash Cow Academy Review van Jelline Brands + Mijn Ervaringen & Kortingscode (2021)

Cash Cow Academy van Jelline Brands gaat je kennis laten maken hoe jij geld kunt verdienen met YouTube. Met YouTube als nummer 3 zoekmachine van de wereld kan dat zeker een mooie inkomstenbron zijn.

In deze Cash Cow Academy Review deel ik mijn ervaringen en ga je zien dat je nooit in beeld hoeft te komen en zelfs de video’s niet hoeft op te nemen om geld te verdienen met YouTube.

Jelline Brands gaat je dit stap voor stap uitleggen in deze cursus. Aangezien ik zelf al erg actief ben met YouTube mag ik zelfs een Cash Cow Academy kortingscode delen van 200 euro.

Leestijd: 17 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Jelline Brands?

Jelline Brands leeft momenteel van haar YouTube kanalen die maar 1 doel hebben en dat is geld verdienen.

Dit alles heeft ze ontdekt met het opzetten van zogenaamde YouTube Cash Cow Channels. Dit zijn speciale kanalen met als doel om zoveel mogelijk views te krijgen die uiteindelijk leiden naar een inkomstenbron.

Jelline Brands is hier zo succesvol mee geworden dat ze al vroeg met haar studie kon stoppen en ze kwam erachter dat er nog geen cursussen waren op dit gebied.

Op deze foto zie je Jelline Brands, de bedenker van de Cash Cow Academy
Jelline Brands

Daardoor is ze al haar kennis gaan delen in haar Cash Cow Academy cursus zodat ook jij succesvol kan worden met geld verdienen met YouTube.

Haar doel is ook vooral dat jij haar fouten niet gaat maken en het in 1 keer goed gaat doen.


Wat is de Cash Cow Academy?

De Cash Cow Academy is een online cursus waar je volledig in eigen tempo door maar liefst 55 lessen en 14 modules alles gaat leren over het opzetten van een Cash Cow Channel.

Dit is dus een speciaal YouTube kanaal wat als doel heeft om zoveel mogelijk views en abonnees te gaan krijgen zodat je uiteindelijk in aanmerking komt voor het YouTube partner programma en zo dus geld krijgt wanneer mensen je video’s bekijken.

Het fijne van dit verdienmodel is ook dat jij zelf nooit op beeld hoeft te komen en dat je zelfs geen video’s hoeft op te nemen. Je kan echt video’s in elkaar zetten zoals de volgende onderwerpen:

 • Top 10 mooiste raceauto’s
 • Of Top 10 mooiste vakantiehuizen
 • Top 10 engste huizen ter wereld

Dit zijn dus echt zoektermen waar mensen naar zoeken en dit kunnen heel veel bezoekers opleveren. Als je éénmaal enkele maanden tot jaren bezig bent kan je zelfs tussen de € 100,00 en € 600,00 per video krijgen.

Dit alles ga je stap voor stap leren in een mooie online omgeving gemaakt door Huddle (imu) (hoge kwaliteit online omgeving) en Jelline Brands deelt echt haar blauwdruk waar ze zelf erg succesvol mee geworden is.

Hieronder zie je de online omgeving en in het volgende hoofdstuk deel ik mijn video review.

Op deze foto zie je de Cash Cow Academy online omgeving

Cash Cow Academy Review

Hopelijk kan ik je een goed beeld geven over wat je allemaal krijgt in deze cursus en wellicht weet jij hierna al genoeg om ook te beginnen.


Wat krijg je allemaal in de Cash Cow Academy?

Zoals al eerder gezegd krijg je toegang tot een online omgeving die gemaakt is met Huddle. Deze omgeving kan je gemakkelijk via de computer bekijken maar ook op je mobiel.

Je krijgt toegang tot 14 modules met daarin 55 lessen. Vaak zijn deze cursussen constant in ontwikkeling dus de kans is groot dat er regelmatig nieuwe lessen worden bijgevoegd.

Daarnaast krijg je ook toegang tot verschillende bonussen en wekelijkse groepscoachings waar je al je vragen kan stellen en waar er verschillende trends worden besproken.

Zoals jullie van mij gewend zijn, zal ik in deze Cash Cow Academy review de modules en bonussen kort bespreken.

Module 1 – Introductie

Tijdens de eerste module gaan we kennis maken met hoe dit verdienmodel in elkaar zit en vooral wat je moet doen om uiteindelijk toegelaten te worden door het YouTube Partner programma.

Het mooie van dit verdienmodel is ook dat je op een gegeven moment zo goed als alles uit handen kan geven dus dat is zeker iets om rekening mee te houden.

Ook krijg je tijdens deze module toegang tot het Discord kanaal, dit is een omgeving vol met kanalen die betrekking hebben op deze cursus en waar je vragen kan stellen.

De 1e module bevat de volgende 3 lessen:

 1. Cash Cow Academy introductie
 2. YouTube Cash Cow Channels introductie
 3. Word lid van de exclusieve Discord

Module 2 – Winstgevende nichemarkten

Welke manier van geld verdienen je ook wilt toepassen, als je denkt aan bijvoorbeeld Affiliate Marketing of aan Dropshipping. Je zal altijd onderzoek moeten doen naar welke niche populair is en waar ook daadwerkelijk geld mee te verdienen is.

In module ga je namelijk alles leren over hoe onderzoeken van Winstgevende nichemarkten. Jelline deelt zelfs 30 bestbetaalde nichemarkten dus kan hierna echt een goede keuze maken waar je interesse ligt en waar jij je op wilt gaan richten.

Ondanks dat je zelf nooit in beeld hoeft te komen en je de video’s niet zelf hoeft op te nemen is het wel makkelijk om een niche te kiezen waar je al enig verstand van hebt zodat je er ook voor lange tijd voor kunt blijven gaan zonder de motivatie kwijt te raken.

Op deze foto zie je Module 2 – Winstgevende nichemarkten ​van de Cash Cow Academy
Module 2 – Winstgevende nichemarkten

De 2e module bevat de volgende 5 lessen:

 1. 30 Best betaalde nichemarkten
 2. Kies de ideale nichemarkt voor jou
 3. Specifieke nichemarkt kiezen
 4. Geheime best betaalde nichemarkten
 5. Ken je doelgroep

Module 3 – YouTube-kanaal opzetten

Nu je weet welke niche markten er zijn en waar jij je op kunt gaan richten is het uiteraard tijd om een YouTube-kanaal op te gaan zetten.

Hier heb ik momenteel 9 websites en bij 6 van de websites heb ik ook een YouTube Kanaal dus ik weet er echt alles van. Gelukkig heb ik hier ook nog veel geleerd van Jelline want ze gaat ook uitleggen hoe jij je eigen logo en banner moet maken.

Deze 3e module bevat 1 les.


Module 4 – Basisprincipes voor het maken van content

Uiteindelijk draait het geld verdienen met een Cash Cow Channel om het maken van content en in module 4 ga je alles leren over aan welke principes deze content moet voldoen.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat jij gelijk de beste content online gaat zetten, dus je gaat alles leren over het maken van de beste thumbnail en het toepassen van dezelfde technieken die Jelline zelf ook gebruikt.

Deze 4e module bevat de volgende 5 lessen:

 1. Basisbenodigdheden
 2. Onderwerpen voor YouTube-video’s
 3. YouTube video’s maken
 4. Thumbnails maken
 5. Kwaliteit of kwantiteit

Module 5 – YouTube-video’s optimaliseren en publiceren

Nu je weet aan welke Basisprincipes je content moet voldoen gaan we kijken hoe jij de YouTube-video’s kunt optimaliseren voordat ze ze online gaat zetten.

Uiteindelijk wil je uiteraard zo snel mogelijk hoog terecht komen in de zoekresultaten en dat is precies waar Jelline Brands alles over weet en ze gaat enkele geheime technieken met je delen.

Uiteindelijk zullen deze technieken gaan leiden tot meer views die weer leiden naar meer abonnees en uiteindelijk meer inkomsten.

Op deze foto zie je Module #5 – YouTube-video’s optimaliseren en publiceren ​van de Cash Cow Academy
Module #5 – YouTube-video’s optimaliseren en publiceren

Deze 5e module bevat de volgende 3 lessen:

 1. YouTube-video’s optimaliseren en publiceren
 2. Meteen hoog eindigen in de zoekresultaten
 3. Gevorderde zoekmachine optimalisatie

Module 6 – YouTube automatisatie

Waarom ik zelf ook groot fan ben van Affiliate Marketing is dat je zo goed als alles kunt uitbesteden (schrijf deze review toevallig zelf) maar dat is met het maken van YouTube content niet anders.

Je gaat namelijk in de 6e module alles leren over het automatiseren van je gehele proces. Denk aan het automatisch plannen van wanneer je video’s online komen tot het maken van de eerste stappen van het uitbesteden.

Zodra je de eerste inkomsten gaat krijgen kan je bijvoorbeeld de volgende zaken uitbesteden:

 • Tekstschrijver
 • Stemacteur
 • Video Editor
 • Thumbnail specialist
 • Compleet team

Jelline Brands gaat je goede tips geven zodat je dit proces stap voor stap kunt doornemen. Uiteraard kan je alles zelf blijven doen, maar uitbesteden zal uiteindelijk echt leiden naar nog meer content en dus meer inkomsten en nog sneller groeien.

De 6e module bevat uit de volgende 7 lessen:

 1. Alles zelf doen of uitbesteden?
 2. Tekstschrijver inhuren en instructies geven
 3. Stemacteur inhuren en instructies geven
 4. Video editor inhuren en instructies geven
 5. Thumbnail specialist inhuren en instructies geven
 6. Compleet team inhuren en instructie geven
 7. Team systematiseren en organiseren

Module 7 – Toelating tot het YouTube-partnerprogramma

Zoals al eerder vermeld draait deze cursus vooral om het YouTube-partnerprogramma, via dit programma kan je namelijk korte reclames toevoegen in je video’s waardoor je extra inkomsten gaat krijgen.

Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je niet wordt toegelaten tot het YouTube-partnerprogramma want je kan zelfs een deel afkopen om erin te komen. Wel is het zo dat je wel echt aan het werk zal moeten gaan om ook daadwerkelijk die inkomsten te gaan krijgen.

Het programma geeft in de praktijk aan dat je per 1000 views zo’n 2 tot 8 euro zal krijgen. Zodra je een bepaald aantal video’s op je kanaal hebt staan dan zal je zien dat je op een gegeven moment al vrij gemakkelijk op deze views gaat komen.

Wat ik zelf ook erg leuk vond aan deze module is dat je ook meer gaat leren over het toepassen van Affiliate Marketing en Dropshipping.

Op deze foto zie je Module 7 – Toelating tot het YouTube-partnerprogramma ​van de Cash Cow Academy
Module 7 – Toelating tot het YouTube-partnerprogramma

Deze 7e module bevat de volgende 8 lessen:

 1. Toelating tot het YouTube partnerprogramma
 2. YouTube kanaal koppelen aan Google Adsense
 3. Samenwerken met een netwerk
 4. YouTube-kanaal kopen
 5. Advertentiestrategie
 6. Samenwerken met merken en bedrijven
 7. Affiliate Marketing
 8. Dropshipping

Module 8 – De vijf belangrijkste factoren van succesvolle YouTube kanalen

Uiteindelijk als je echt serieus geld wilt verdienen met je Cash Cow Channel dan zijn er meerdere facturen erg belangrijk. Jelline Brands gaat 5 facturen uitleggen die ze zelf toepast.

1 van deze factoren is bijvoorbeeld kijkersloyaliteit en dit zie ik ook bij mezelf bij iemand die elke dag om 17:30 een nieuwe video online zet (Gio Latooy) en die ik dan ook diezelfde dag ga kijken. Deze vlogger pakt dus de 200k en 400k aan views en pakt dus gewoon meerdere honderden euro’s per video.

Jelline gaat deze en nog 4 facturen bespreken zodat jij ze ook kunt gaan toepassen:

 • Factor 1: kijkersloyaliteit
 • Factor 2: klikfrequentie
 • Factor 3: kijker sessietijd
 • Factor 4: de gouden combinatie
 • Factor 5: de 80/20-regel

Module 9 – De magische formule voor een virale YouTube video

Module 9 is eigenlijk een beetje de reden dat ik mijn deze cursus ben begonnen, namelijk de blauwdruk overnemen van Jelline Brands. Waarom iets zelf uitvinden als iemand anders er al heel succesvol mee is geworden?

In deze 9e module gaat Jelline namelijk haar technieken en formule met je delen die zij toepast waarmee ze zo succesvol is geworden.

Je gaat dus alles leren over het krijgen van veel meer views en daarmee ook naamsbekendheid. Dit alles zal uiteindelijk leiden naar veel meer inkomsten en laat dat nu precies de reden zijn dat je deze cursus hebt gekocht of gaat kopen.

Deze 9e module bevat de volgende 4 lessen:

 • Stap 1. Technieken om ideeën voor virale video’s te vinden
 • Stap 2. Balans clickbait en goede kwaliteit
 • Stap 3. De ADHD-strategie
 • Stap 4. Interactie met de kijkers

Module 10 – De geheimen om snel te groeien

Module 10 is naar mijn mening een mooie aanvulling op de vorige module. Jelline gaat namelijk nog meer geheimen delen waarmee je sneller kunt gaan groeien.

Denk bijvoorbeeld aan het maken van bepaalde content die het hele jaar populair is in plaats van alleen de zomer. Jelline gaat deze onderwerpen uitgebreid met je delen.

Het mooie van dit verdienmodel is ook dat je meerdere kanalen kunt beginnen en zo feitelijk elke maand succesvol kunt gaan worden en veel views kunt pakken.

Op deze foto zie je Module 10 – De geheimen om snel te groeien van de Cash Cow Academy
Module 10 – De geheimen om snel te groeien

Deze 10e module bevat de volgende 5 lessen:

 1. Actuele en populaire content
 2. Actief reacties plaatsen
 3. Zorg dat mensen abonneren
 4. Community tabblad
 5. Eindschermen

Module 11 – Gegevens analyseren

Wat voor online business je ook hebt, het is altijd belangrijk om je bedrijf te analyseren. In deze module ga je alles leren hoe jij kunt ontdekken welke video’s het erg goed doen en welke juist niet.

Zodra jij ontdekt welke video’s het juist erg goed doen, dan kan je dit ook weer gaan toepassen op alle toekomstige video’s zodat je steeds meer inkomsten gaat krijgen.

Deze module bevat 1 les.


Module 12 – Opschalen

Module 12 gaat je alles leren over opschalen, het voordeel van meer uitbesteden is dat je meer content kan gaan maken en daardoor nog meer views gaat krijgen waardoor je nog meer inkomsten gaat krijgen.

Je kan er dus voor kiezen om nog meer content online te zetten of nog meer kanalen op te gaan zetten en hier gaat Jelline je alles over vertellen.

Dat is hetzelfde met mijn Affiliate marketing business, waarom stoppen bij 1 website als ik nu met 9 websites elke dag nog meer inkomsten krijg en nog meer kan opschalen. En dat is met je Cash Cow Channel precies zo.

Deze 12e module bevat de volgende 2 lessen:

 1. Meerdere YouTube-kanalen beheren
 2. Gids voor het selecteren van nichemarkten voor meerdere kanalen

Module 13 – De grootste problemen voor Cash Cow Channels opgelost

Jelline Brands is tegen aardig wat problemen aangelopen in haar beginperiode en deze worden uitgebreid gedeeld in deze module met als doel dat jij ze niet gaat maken.

Denk bijvoorbeeld aan auteursrechten zoals het gebruik van muziek in video’s. Ik raad je aan om deze module uitgebreid door te nemen zodat je niet voor problemen kan komen te staan zoals geldboetes.

Deze 13e module bevat de volgende 4 lessen:

 1. Toelating tot het YouTube-partnerprogramma met een compilatiekanaal
 2. Auteursrechtschending voorkomen en oplossen
 3. Beperkte advertenties
 4. Lijst van woorden die de Kosten Per Mijl verlagen

Module 14 – Langetermijnvisie

De 14e module voelt een beetje als de bekende mindset module en had naar mijn mening ook best in het begin gemogen. In deze module ga je namelijk alles leren hoe belangrijk het is om te kijken naar lange termijn.

Bij het geld verdienen met YouTube gaat het pas echt komen als je ongeveer 33 video’s online hebt gezet en dit is dus zeker iets om rekening mee te houden. Bij je 33e video zullen ook oude video’s meer in beeld gaan komen en voor views gaan zorgen.

Nu je dat weet zal dit ook een betere mindset zorgen om ergens naar toe te werken. Hier al meerdere kanalen met meer dan 33 video’s en het werkt echt motiverend om dat zo op te zetten.

Deze 14e module bevat 1 les.

Op deze foto zie je Module 14 – Langetermijnvisie van de Cash Cow Academy
Module 14 – Langetermijnvisie

Wat zijn de gratis bonussen van de Cash Cow Academy?

Tegenwoordig worden trainingen steeds completer gemaakt en zal je zien dat het soms pas echt begint als je door de modules heen bent door de coaching die je daarna krijgt en dat is met de Cash Cow Academy ook zo.

Je krijg dan namelijk nog de volgende extra’s:

Bonus 1 – Groepscoaching

Je krijgt wekelijkse groepscoaching en deze worden ook opgenomen. In deze coaching kan je al je vragen stellen die je hebt en ook worden er steeds verschillende onderwerpen besproken zoals trends die bijvoorbeeld spelen.

Deze worden vooral gegeven door coach Noah Morris maar Jelline doet ook zelf regelmatig speciale sessies waarin ze dan een speciale gast uitnodigt.

Dit doet ze bijvoorbeeld met mensen die al zeer succesvol zijn geworden met YouTube dus daar leer je ontzettend veel van.

*afbeelding


Bonus 2 – Casestudie

Sinds kort worden er ook steeds meer casestudies toegevoegd aan trainingen en ik vind dit persoonlijk een groot pluspunt. Je ziet dan echt wat er mogelijk is bij iemand die het waar heeft gemaakt en hoe dit in de praktijk werkt.

Vaak kan je dit succes ook gewoon overnemen door het zelf te gaan doen. In deze Casestudie zien we een student die binnen 3 maanden tijd van € 0,00 naar € 10.000 is gegaan dus dat geeft zeker een goede motivatie om hiermee te beginnen.

*afbeelding


Bonus 3 – Module financiën

Met een Cash Cow Channel is uiteraard is doel om geld te gaan verdienen en dat is precies de reden dat Jelline er een financiële module heeft bij gedaan. Hier ga je dus alles leren over bijvoorbeeld de btw aangifte of het doen van je belasting.


Bonus 4 – De sleutel tot succes

Naar mijn mening is dit een mooie aanvulling op module 14 waar je meer leert over het krijgen van de winning mindset en vooral de mindset die ervoor gaat zorgen dat jij niet opgeeft.

Uiteindelijk is elk verdienmodel toch hard werken en het komt zeker niet voor niks. Dit alles ga je leren tijdens deze module.


Bonus 5 tm 9 – Extra aanvullende modules.

Jelline Brands heeft er ook nog enkele aanvullende modules bijgevoegd waarmee je zeker de puntjes op de i gaat zetten. Denk aan de onderstaande modules:

 1. Cash Cow Academy voor gevorderden
 2. Thumbnails maken voor gevorderden
 3. YouTube kanaal promoten en laten groeien
 4. Content maken voor gevorderden
 5. Bonus strategieën

Cash Cow Academy ervaringen

De Cash Cow Academy is enorm populair geworden in korte tijd en dat heeft er alles mee te maken dat er gewoon nog geen cursus op de markt was op dit gebied en verdienmodel.

Gelukkig heeft Jelline Brands het gelijk goed aangepakt en de kwaliteit hooggehouden waardoor eigenlijk alle ervaringen positief zijn en dat ben ik zelf ook.

Momenteel hebben er 48 mensen een review achtergelaten bij Trustpilot en heeft ze een gemiddelde van 4,8 van 5. Dat lijkt me genoeg denk ik zo.

Hieronder enkele ervaringen:


Eigen ervaringen over Jelline Brands en deze YouTube cursus.

Ik ben zelf echt positief verrast van de hoge kwaliteit van deze cursus, het bewijs dat leeftijd helemaal niks zegt. Wat Joshua Kaats doet met zijn Dropship Academy doet Jelline Brands met haar Cash Cow Academy.

En dat is gewoon maximale waarde geven en het geven van heel veel praktijkvoorbeelden van haar zelf. Daar leer je naar mijn mening ook het meeste van.

Ook vind ik haar stem erg sympathiek over komen in de video’s. Het enige wat ik een beetje mis is dat ze zelf niet in beeld komt maar daar wen je wel vrij snel aan.

Ook leuk dat ze veel waardevolle bonussen heeft bijgevoegd wat deze cursus dan ook erg compleet maakt.


Direct starten met korting?

Ben je al net zo overtuigd als ik? Gebruik dan nu mijn Cash Cow Academy kortingscode MARC200 en pak maar liefst 200 euro korting op deze cursus. Deze code is ook te gebruiken als je in termijnen betaald.


Cash Cow Academy voor- en nadelen

Cash Cow Academy Voordelen:

 • Jelline Brands heeft zelf enorm veel kennis en deze kennis deelt ze allemaal.
 • Ontzettend uitgebreide cursus die je volledig in eigen tempo kunt volgen in een mooie online omgeving gemaakt met huddle.
 • De cursus zit speels in elkaar en daardoor ga je er makkelijk doorheen.
 • Veel waardevolle bonussen zoals groepscoaching en toegang tot een community op zowel facebook, WhatsApp en discord.
 • Betaling in termijnen is ook mogelijk zodat het voor iedereen mogelijk is om te beginnen met de Cash Cow Academy
 • Jelline deelt veel praktijkvoorbeelden en daarnaast een interessante casestudie.
 • Je krijgt levenslang toegang en dit maakt het dus echt een éénmalige aanschaf.

Cash Cow Academy Nadelen:

 • De prijs kan een nadeel zijn, al zijn tegenwoordig alle goede trainingen rond de 1000 euro en daarnaast krijg je met mijn kortingscode maar liefst 200 euro.
 • Voelde wat onpersoonlijk omdat Jelline Brands nooit in beeld komt, dit kan uiteraard ook persoonlijk zijn aangezien de informatie erg goed is.

Wat is de prijs van de Cash Cow Academy?

Mocht je de Cash Cow Academy kopen dan heb je 3 verschillende keuzes om te gaan betalen:

 • Het bedrag van 997 euro in 1 keer (exclusief btw)
 • Je betaalt in 3 termijnen van 397 euro (exclusief btw)
 • Of je kiest voor 6 maandtermijnen van 247 euro (exclusief btw)

Zoals je ziet spreekt Jelline op haar website over prijzen exclusief btw, dit heeft ermee te maken dat als je geld gaat verdienen met YouTube dat je een bedrijf gaat worden en daarom krijg je dus de btw terug als investering in je bedrijf.

Daarnaast zoals eerder vermeld kan je mijn code MARC200 nog gebruiken voor een extra 200 euro korting.


Eindoordeel van mijn Cash Cow Academy review

Zo, je bent aangekomen bij het einde van mijn Cash Cow Academy review. Aan de lengte van deze review mag wel duidelijk zijn dat ik erg te spreken ben over de kwaliteit die Jelline Brands heeft neergezet.

Je gaat in deze cursus stap voor stap alles leren over hoe jij een Cash Cow Channel moet gaan opzetten en wat voor stappen jij moet zetten om hier ook echt geld mee te gaan verdienen. Jelline gaat je hier heel veel tips voor geven en praktijkvoorbeelden zodat je alles hebt om er ook een succes van te maken.

Het fijne van dit verdienmodel is ook dat je ontzettend veel uit handen kan geven als je dat zou willen waardoor je feitelijk alleen de leuke dingen hoeft te doen. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om op te schalen als je de smaak te pakken hebt.

Ben jij iemand die altijd al geld heeft willen verdienen met YouTube? Wacht dan niet langer en ga nu aan de slag met de Cash Cow Academy


Cash Cow Academy FAQ (veel gestelde vragen)

 • Is er een Cash Cow Academy kortingscode?

Ja, aangezien ik zelf erg actief ben met YouTube mag ik van Jelline mijn Cash Cow Academy kortingscode MARC200 delen waarmee je maar liefst 200 euro extra korting krijgt.

 • Voor wie is de Cash Cow Academy geschikt?

Feitelijk is deze cursus voor iedereen geschikt, doordat je ook zoveel uit handen kan geven en zelf niet in beeld hoeft te komen of zelfs video’s op te nemen is het heel gemakkelijk om in te stappen.

 • Wat heb je nodig om deze cursus te volgen?

Zoals eerder vermeld is deze cursus gemaakt met Huddle van IMU en dat geeft als voordeel dat je deze online omgeving overal kunt openen. Zowel op je computer, tabblad als mobiele telefoon met een app. Je hebt op dit moment nog wel internet nodig. Wellicht komt er in de toekomst zelfs een offline versie beschikbaar.

 • Is de Cash Cow Academy aan te raden?

Ja, ik ben erg te spreken over de makkelijke manier van video’s maken en dat je kennis kunt gaan maken met dit verdienmodel. Wel moet je zeker de nodige moeite doen en het komt je zeker niet aanwaaien. Maar als je doorzet dan kan je er zeker een passief inkomen van maken doordat je altijd geld krijgt als bezoekers je video’s bekijken.

Print Friendly, PDF & Email

Cash Cow Academy

997 euro
8.5

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

7.0/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

 • Jelline Brands heeft enorm veel kennis en dit deelt ze ook allemaal
 • Mooie online omgeving met veel waardevolle bonussen
 • Keuze tot betalen in termijnen en levenslang toegang
 • Modules en lessen zijn volledig in eigen tempo te volgen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Zeker een verdienmodel waar je het nodige voor moet doen, maar ook volledig kan uitbesteden
 • Jelline Brands komt zelf niet in beeld, dit kan wellicht wat onpersoonlijk aanvoelen

Plaats een reactie