Affiliate Formule Review van Sebastien Debaenst + Ervaringen (2021)

Affiliate Formule van Sebastien Debaenst gaat je leren geld verdienen met Affiliate Marketing en laat dit nu een verdienmodel zijn wat ik op 7 websites toepas. Hierbij mijn review en ervaringen.

Daarnaast deel ik ook persoonlijke resultaten zodat jij extra gemotiveerd bent om ook met Affiliate marketing te beginnen.

ken je Sebastien nog niet? Doe dan nu zijn gratis webinair

Leestijd: 17 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Sebastien Debaenst?

Sebastien Debaenst is nog maar 21 jaar maar met een leermeester als Eelco de Boer zegt leeftijd niks.

Sebastien past namelijk al jaren het verdienmodel Affiliate Marketing toe en hij is er zo succesvol mee geworden dat hij nu al die vrijheid heeft en volledig voor zichzelf kan werken.

Hij komt oorspronkelijk uit België en is sinds 2017 te vinden in het altijd mooie Amsterdam. Tevens ook de woonplaats van Eelco de Boer.

Op deze foto zie je Sebastien Debaenst, de oprichter van de Affiliate Formule
Sebastien Debaenst

Naast geld verdienen met affiliate marketing is Sebastien ook al sinds 2013 bezig met het maken van YouTube video’s en daar is hij ook erg populair mee geworden.

Uiteindelijk heeft hij besloten om al zijn kennis in deze Affiliate Marketing cursus te zetten zodat ook jij hiermee succesvol kan worden.


Wat leer je in de Affiliate Formule?

In de Affiliate Marketing cursus onder de naam Affiliate Formule ga jij leren wat de perfecte formule is die jij kan toepassen met het geld verdienen met Affiliate Marketing.

Je gaat in maar liefst 13 modules en 84 lessen alles leren over dit mooie verdienmodel. Dit doe je in een online omgeving waar je volledig op eigen tempo doorheen kan gaan.

Deze cursus gaat je dus alles vertellen over Affiliate Marketing maar ook over marketing funnels tot email marketing en het succesvol adverteren tot het opzetten van een blog.

De video’s zijn een vorm van duidelijk ingesproken sheets en we kijken ook regelmatig mee op het beeldscherm van Sebastien als we acties moeten ondernemen.

Op deze foto zie je de online omgeving van de Affiliate Formule

Affiliate Formule Video Review 

In onderstaande video vertel ik je wat affiliate marketing precies is en gaan we uiteraard dieper in op de Affiliate Formule en laat ik je de inhoud van de lessen zien.


Hoe ga je geld verdienen met Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing is heel gemakkelijk simpel het promoten van een product van iemand anders. En dit moet je niet eens zo nauw nemen naar mijn mening.

Heb jij ontzettend veel verstand van een bepaald product of onderwerp? Hoe leuk is het dan dat je door middel van artikelen bezoekers hiermee gaat informeren.

Uiteindelijk gaan je artikelen er bijvoorbeeld voor zorgen dat je bezoekers het product ook gaan kopen en vanuit daar krijg jij daar een kleine commissie over.

Dit kunnen reizen zijn, boeken of computer of laptops. Feitelijk is met elke product wat je om je heen ziet wel geld te verdienen met affiliate marketing door het samen brengen van klant en product.

Mijn advies is om niet te veel de verkoop tour op te gaan, probeer bezoekers zoveel mogelijk informatie te geven en vanuit daar kan je affiliate marketing gaan toepassen en dan gaat het op een natuurlijke manier.

Internet bestaat voor altijd, dus ook als jij niet aan het werk bent kan het zijn dat bezoekers via je website producten kopen en dat leidt naar een passief inkomen.

Je krijgt dus geld ook als je niet aan het werk bent.


Eigen Affiliate Marketing resultaat (2 maanden)

Om te gaan zorgen dat je met volle motivatie deze review verder gaat lezen, deel ik hieronder resultaten van 2 van mijn websites voor 2 maanden ongeveer.

Daarnaast heb ik dan nog 5 websites en zit bij nog meer Affiliate marketing platformen.

Hier laat ik overigens alles wat ik niet leuk vind of geen verstand van heb schrijven door Mike van writgo.

1 commissie van €300 euro kan ik al 4 teksten laten schrijven als voorbeeld en zo krijg ik ook nog eens nog meer commissies.

Op deze foto zie je eigen resultaten van 2 maanden affiliate marketing

Wat krijg je precies tijdens de Affiliate Formule?

Mocht je de Affiliate Formule kopen, dan krijg de inlog gegevens waarmee je in een online omgeving komt.

Hierin kan je de cursus volledig in eigen tempo doen en hij staan bijvoorbeeld ook alle opgenomen coaching gesprekken en bonussen.

Zoals jullie van mij gewend zijn ga ik altijd iets dieper in op de modules.

Module #1 – Snelstart

Sebastien begint in module 1 met een video van meer dan een uur om je gelijk een gezonde portie motivatie te geven wat je allemaal gaat leren in deze cursus.

Het is overduidelijk dat hij les heeft gehad van Eelco de Boer want wat Sebastien ook zegt in zijn video’s, het komt goed aan en hij spreekt duidelijke taal.

Daarnaast ga je tijdens deze snelstart ook alvast wat stappen ondernemers door je in te schrijven bijvoorbeeld bij Paypro.


Module #2 – Introductie

Een cursus is uiteraard niks zonder introductie. In deze module ga je dus uitgebreid kennis maken met Affiliate Marketing en legt Sebastien uit waarom dit zo’n mooi verdiend model is.

Hier vind ik het zelf een mooi verdienmodel omdat internet altijd leeft. Heb genoeg vreemde tijden laat in de avond of vroeg in de ochtend waar ik weer een commissie heb verdiend.

Daarnaast heb ik ook veel lopende abonnementen van commissies waarvan ik weet dat ze volgend jaar weer terugkomen. Dat is de pracht van affiliate marketing.

En je kan alleen maar opschalen, mijn doel is om uiteindelijk €2000,00 uit abonnementen te halen zodat je nog meer vrijheid krijgt.

Op deze foto zie je module 2: Wat is affiliate marketing van de Affiliate Formule

Module #2 bevat de volgende lessen:

 • Introductie
 • Wat Is Affiliate Marketing?
 • Wat Heb Je Nodig?
 • Definities

Module #3 – Winning Affiliate Mindset

Wellicht zien jullie het al aan mijn manier van schrijven, maar hier heb ik al enige tijd een winning mindset en die ga jij gelukkig ook leren in module 3.

Deze mindset heb je overigens wel nodig want ik kan je nu al vertellen, je eerste jaar met affiliate marketing wordt zwaar. Weinig bezoekers en waarschijnlijk pas je eerst commissie na 4-12 maanden.

Hier moest ik voor mijn eerste website 7 maanden heel hard werken voordat ik mijn eerste mail kreeg waarin stond dat ik een product succesvol had gepromoot van €67,00 en dat ik €37,00 had verdiend.

Nu heb ik 12 februari en 13 februari een mail ontvangen waarin ik beide € 299,10 heb verdiend aan een jaarabonnement die volgend jaar hoogstwaarschijnlijk weer terugkomt.

Je bent en blijft afhankelijk van mensen dus het kan altijd bij een éénmalige betaling blijven en ook dan ben ik heel blij.

Sebastien gaat je in deze module leren hoe je aan Big Picture Thinking en het maken van succesregels waarin je jezelf dus gaat programmeren om discipline in te printen.

Op deze foto zie je module 3: Winning affiliate mindset van de Affiliate Formule

Module #3 bevat de volgende 6 lessen:

 • Introductie
 • Winning Mindset
 • Big Picture Thinking
 • Falen bestaat niet
 • The Secret
 • Je succesregels

Module #4 – Affiliate Programma’s

Zoals ik al eerder zei is elk product om je heen wel te promoten, denk bijvoorbeeld aan het beeldscherm die je nu ziet of tabblad of telefoon.

Al deze producten zijn te koop bij verkopers en deze verkopers zitten weer aangesloten bij een Affiliate Programma.

Jij vindt dus bijvoorbeeld 100 verschillende verkopers van producten bij 1 Affiliate Programma wat het dus erg gemakkelijk maakt voor jezelf.

In module 4 gaat Sebastien ook zijn top 4 Affiliate Programma’s delen en krijg je het advies om vooral niet op 1 paard te wedden.

Daar ben ik het zelf ook helemaal mee eens, stel je voor dat je maar 1 product promoot en dat product staat zelfs in je domeinnaam. Wat als de verkoper besluit te stoppen met affiliate marketing?

Dan is je website in 1 klap nutteloos voor jezelf en maak je eigenlijk volledig gratis reclame voor deze verkoper. Zet dus altijd in op meerdere producten.

Module #4 bevat de volgende 12 lessen:

 • Introductie
 • Hoe Affiliate Marketing Werkt
 • Affiliate Programma Opties
 • Direct Affiliate Programs
 • Kies Een Affiliate Programma
 • Wordt Geaccepteerd Als Affiliate
 • Als Je Niet Bent Geaccepteerd Als Affiliate
 • Nationaal vs Internationaal
 • Mijn #4 Nationale Affiliate Programma’s
 • Mijn #4 Internationale Affiliate Programma’s
 • Vergelijk Affiliate Programma’s
 • Wed Niet Op 1 Paard

Module #5 – Meld Je Aan Voor Een Affiliate Programma

In module 5 ga je stap voor stap leren hoe jij je kunt aanmelden voor de Affiliate Programma’s.

Als je de lessen hebt gezien van de module hiervoor, dan zie je dat er zowel Nationale Affiliate Programma’s als Internationale Affiliate Programma’s zijn.

Daarnaast laat Sebastien ons ook kennis maken met de kleine lettertjes.

Bij sommige producten mag je bijvoorbeeld niet adverteren op facebook dus die is zeker iets om rekening mee te houden omdat je dan bijvoorbeeld volledig afhankelijk bent van organische bezoekers en die komen pas na enkele maanden.

Ook ga je je aanmelden bij bol.com als affiliate. Ik raad aan om je daar pas aan te melden als je echt als een volle website hebt want ik heb het al met deze website 2 keer geprobeerd en 2 keer afgekeurd terwijl mijn andere websites wel zijn goedgekeurd.

Module #5 bevat de volgende 7 lessen:

 • Introductie
 • PayPro Account Aanmaken
 • ClickBank Account Aanmaken
 • Bol.com Affiliate Account Aanmaken
 • De Kleine Lettertjes
 • Koppel je Bankrekening
 • Vul Al Je Gegevens In

Module #6 – Je Product & Niche

Je hebt ontzettend veel keuze in producten en verschillende niches. Denk bijvoorbeeld aan een review website of een afvallen niche.

Maar dit betekent helaas niet dat elke product ook geschikt is om te promoten, in module 6 ga je namelijk leren welke producten goed verkopen of welke niet geschikt zijn voor affiliate marketing.

Daarna ga je ook kijken naar je concurrenten, overigens niet om jaloers te zijn op hun proces maar om mogelijkheden te zien.

Neem daarnaast nooit hun content over, schrijf altijd je eigen content en wees uniek. Google ziet namelijk altijd wie er eerder was met het schrijven van content.

Neem jij iets over van iemand anders, dan zal jij niet gaan ranken omdat het al bestaat.

Tip: Begin altijd met een niche waar je veel verstand van hebt, dit zorgt ervoor dat je genoeg kennis hebt om het een jaar vol te houden en zo kan je altijd uitbreiden.

Hier heb ik ook een review website en vanuit daar kreeg ik toegang tot een dropshipping cursus en leerde ik dropshippen. Vanuit daar ontstond 1 jaar later een dropship website en zo kan je dus doorgroeien in kennis in onderwerpen en dus in affiliate marketing.

Op deze foto zie je module 6: Je product & Niche van de Affiliate Formule

Module #6 bevat de volgende 9 lessen:

 • Introductie
 • Wat Is Een Niche?
 • Leer Van Je Concurrenten
 • Kies Een Niche
 • Affiliate Product Blacklist
 • Onderzoek & Kies Je Product
 • Bet On A Winning Horse
 • Grow As You Go
 • Mijn Favoriete Affiliate Producten

Module #7 – Marketing Magie

Sebastien Debaenst heeft echt ontzettend veel verstand van affiliate marketing want ik ben zelf goed in het vertellen van informatie, minder goed in het gebruiken van magie om van mijn bezoekers kopers te maken en daar weet hij alles van.

Ik heb dan ook geen eigen product, dus vindt de informatieve kant ook wel leuker. In deze module ga je dus leren hoe jij je bezoekers kunt verleiden in plaats van te overtuigen iets te verkopen.

Daarnaast legt hij verschillende methodes uit die jij kan gaan toepassen en gaat hij dieper in op Psychologische Marketing.

Module #7 bevat de volgende 9 lessen:

 • Introductie
 • Overtuigen vs Verleiden
 • Keep It Personal
 • Psychologische Marketing
 • Communicatie Is Key
 • “Verkopen” als Affiliate
 • Van Content Naar Cash
 • Marketing Termen Definities
 • Magische Marketing Methodes

Module #8 – Affiliate Proces

Weten hoe je iets moet doen is 1 ding, het proces daarachter is net zo belangrijk of nog belangrijker.

In module 8 ga je alles leren over het Affiliate Proces zodat jij nog beter gaat snappen wat je nu eigenlijk aan het doen bent.

Daarnaast leer je in deze module ook de Meest gemaakte Affiliate fouten en dit zorgt er gelukkig voor dat jij deze niet gaat maken.

Op deze foto zie je module 8: Affiliate Proces van de Affiliate Formule

Module #8 bevat de volgende 6 lessen:

 • Introductie
 • Hoe Affiliate Marketing werkt
 • Creëer je eigen visvijver
 • Meest gemaakte Affiliate fouten
 • Verhoog je ROR
 • Audience vs Offer

Module #9 – Affiliate Funnels

In deze module ga je alles leren hoe jij Affiliate Funnels kunt gaat maken, daarnaast deelt Sebastien ook zijn templates waarmee jij deze heel snel kunt maken.

Een funnel is eigenlijk een soort van tussenpagina die een bezoeker daarna leidt naar het product of bijvoorbeeld een webinair.

Je hoeft daardoor geen eigen website op te zetten en dus zal je bezoekers veel gerichter leiden waar je ze heen wilt hebben.

Module #9 bevat de volgende 9 lessen:

 • Introductie
 • Waarom een funnel?
 • De Lead Magnet Funnel
 • Affiliate Funnels Bouwen
 • It’s A Numbers Game
 • Verplichte Pagina’s
 • More Traffic Challenge
 • Leag Magnets
 • ClickFunnels Integraties

Module #10 – Affiliate E-mail Marketing Formule

Hopelijk beginnen de mogelijkheden een beetje duidelijk te worden, want met affiliate marketing kan je echt alle kanten op.

Hier bouw ik eigenlijk alleen websites op basis van informatie en maak daardoor nog nauwelijks gebruik van funners of in dit geval ook Affiliate E-mail Marketing.

Maar ook dit kan je weer toepassen om nog meer op te schalen en dat ga ik ook zeker doen in de toekomst.

In module 10 ga je leren hoe jij een email marketing moet opzetten door bijvoorbeeld het gratis weggeven van een e-book waardoor bezoekers in je klantenbestand komen.

Vervolgens kan je allemaal mails automatiseren in bijvoorbeeld Enormail waardoor deze mensen bijvoorbeeld een stroom van veel informatieve mails gaan krijgen.

Bijvoorbeeld 1 dag na inschrijving, 4 dagen na inschrijving enz. Ook de mails kun je instellen en dit allemaal hoef je maar 1 keer te doen.

Zo kan je dus de eerste 3 mails bijvoorbeeld veel waardevolle informatie geven en in de 4e mail kan je een bepaald producten noemen met een affiliate marketing link en zo nog meer commissies verdienen.

Sebastien geeft hier ook weer enkele waardevolle templates die je zo kunt overnemen

Op deze foto zie je module 10: Affiliate E-mail Marketing Formule van de Affiliate Formule

Module #10 bevat de volgende 7 lessen:

 • Introductie
 • Zakelijk E-mail Adres
 • The Importance Of Email Marketing
 • E-mail Marketing Software
 • De Affiliate Autoresponder
 • Schrijf Goede E-mails
 • BONUS: Email Marketing Mastery (introductie)

Module #11 – Traffic Methods

In module 11 gaat Sebastien je alles leren over alle methodes waardoor jij bezoekers op je funnel of website krijgt.

Dit kan bijvoorbeeld doormiddel van gratis organische bezoekers maar ook betaald.

Affiliate marketing kan je toepassen op de volgende kanalen:

 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram
 • Snapchat
 • Pinterest

Daarnaast worden er ook enkele betaalde traffic methodes besproken, denk bijvoorbeeld aan:

 • Facebook & Instagram Ads
 • Google Ads
 • YouTube Ads
 • Linkedin Ads

Module #11 bestaat uit 1 les:

 • Traffic Methods

Module #12 – Affiliate Facebook & Instagram Ads Formule

Mocht je iets van een budget tot je beschikking hebben, dan heb je ook de keuze om gebruik te maken van Ads.

Hier mijn eerste website volledig organisch gedaan omdat ik geen budget had maar nu krijg ik zoveel commissies binnen dat ik ook 7 advertenties heb lopen.

Hier richt ik me momenteel voornamelijk op google ads maar Facebook en Instagram bieden ook heel veel mogelijkheden.

En dat ga jij uitgebreid leren in module 12 want Sebastien weet enorm veel van adverteren en dit komt in de gratis bonussen ook nog uitgebreid terug.

Module #12 bevat de volgende 10 lessen:

 • Introductie
 • Hoe Het Werkt
 • Je Pagina & Business Manager
 • The Dark Side
 • Doelgroepen
 • Budgetten
 • Facebook Pixel
 • Je Eerste Advertentie
 • De Variatie Methode
 • Opschalen

Module #13 – Je Affiliate Website

Er zijn vele wegen naar Rome zoals ze zo mooi zeggen. Als we kijken naar de besproken modules zoals Affiliate Funnels of Advertenties dan spreek je meer over een korte termijn visie.

Stop je namelijk met adverteren, dan komen er ook geen bezoekers meer.

Dit is dan ook precies de reden waarom Sebastien Debaenst je het belang van een eigen website gaat uitleggen als je voor lange termijn wilt gaan.

Een eigen website is altijd online en het internet bestaat altijd. Een eigen website kan op den duur echt zorgen voor een passief inkomen en geeft mij die vrijheid om te gaan en staan waar ik zelf wil zonder constant bezig te zijn met affiliate marketing technieken.

In deze laatste module ga je samen een website opzetten en het vastleggen van een domein en hosting.

Ik raad je aan om altijd voor kwaliteit te gaan, je website is je business. Hier zit ik bij Neostrada.

Op deze foto zie je module 13: Je aaffiliate website van de Affiliate Formule

Module #13 bevat de volgende 5 lessen:

 • Introductie
 • Waarom een Website?
 • Verplichte Pagina’s
 • Bouw je Website
 • Organische Groei

Welke Gratis Extra’s ontvang je bij de Affiliate Formule?

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat er nog meerde waardevolle extra’s bij zitten en dat is met deze cursus niet anders.

Je krijgt namelijk de volgende bonussen er nog bij:

Extra #1 – 2-wekelijkse coaching met Sebastien Debaenst

Elke 2 weken kan je al je vragen stellen aan Sebastien zelf en hierin zal hij ook zijn eigen resultaten en ervaringen en successen met je delen.

Mocht je er een keer niet bij kunnen zijn dan is dat geen probleem want ze worden allemaal opgenomen.

Mocht je een keer een spoedvraag hebben, dan kan je uiteraard ook altijd mailen.

Op deze foto zie je de opnames van de coaching calls van de Affiliate Formule

Extra #2 – Heel veel Bonustrainingen

Daarnaast heeft Sebastien ook veel en dan bedoel ik ook heel veel bonus trainingen opgenomen die je ook allemaal kunt gaan kijken.

Momenteel zijn dit maar liefst 15 modules en er zullen er vast nog meer bij gaan komen.

Denk bijvoorbeeld hoe je hoog kunt scoren in google door CEO of hoe je succesvol gaat worden met YouTube.

Enkele van deze modules zijn wel engelsprekend, gelukkig is dit ook erg duidelijk.

Op deze foto zie je alle bonussen van de Affiliate Formule

Je krijgt nog toegang tot onderstaande modules:

 1. Cashflow Challenges
 2. Creating a Signature Experience
 3. Email Marketing Strategy
 4. Facebook & Instagram Ads Mastery
 5. Facebook Mastery
 6. Funnel vision
 7. Instagram Mastery
 8. M.V.P. Method
 9. Seo Supremacy
 10. Wealthy With Webinars
 11. Wealthy With Words
 12. Winnen met Instagram Ads
 13. Winning Mindset
 14. Wordt een Instagram Master
 15. YouTube Mastery

Extra #3 – Gratis Affiliate funnel, e-mail en advertentie templates

Het grote voordeel van trainingen doen van experts is ook dat je vaak hun successen gaat overnemen.

Sebastien deelt namelijk allemaal bestanden van templates die jij zo kunt overnemen en waar je heel gemakkelijk je eigen gegevens in kan vullen en dit vervolgens kan gebruiken.

Waarom iets opnieuw uitvinden als je het zo kunt overnemen. Erg handig dus.Voor wie is de Affiliate Formule geschikt?

Sebastien Debaenst biedt echt genoeg waarde dat de Affiliate Formule voor zowel beginners als gevorderden veel informatie bevat.

Hier zie ik mezelf zeker als geen beginner meer en kan al leven van Affiliate Marketing, maar toch heb ik er nog heel veel waardevolle informatie uit kunnen halen.

Daarnaast is deze cursus een éénmalige aanschaf en spraak eigenlijk Affiliate marketing cursussen en elke les die ik leer heeft toegevoegde waarde in mijn business en raad je ook echt aan om zo in jezelf te blijven investeren.

Is het niet met deze cursus, doe het dan met een andere cursus of boeken.

En hier heb ik al dagen dat ik €800,00 per dag verdien aan commissies, dus feitelijk heb ik deze cursus in iets meer dan een dag al uit en dit kan jij ook.


Affiliate Formule ervaringen

Ik ben erg positief over deze cursus en hij bevat een stuk meer informatie dan ik van tevoren dacht dat ik zou krijgen van iemand van 21 jaar.

Laat je dus niet tegenhouden op leeftijd. De Affiliate Formule is echt ontzettend breed als we kijken naar de informatie en modules die worden besproken.

Daarnaast is Sebastien erg goed te verstaan en hij weet gewoon ontzettend veel. Ook ben ik momenteel al zijn coaching calls terug aan het kijken en hierin biedt hij ook veel waardevolle informatie.

Waar ik ook erg over te spreken ben is dat veel Affiliate Marketing trainingen het volledig organisch willen doen, Sebastien heeft echt met zijn Affiliate Formule ook enorm veel kennis over het adverteren en dit zorgt er echt voor dat je nog sneller kunt opschalen.


Wat vond ik goed en minder goed aan de Affiliate Formule?

Goed

 • Sebastien Debaenst weet enorm veel en dat komt goed tot zijn recht in deze cursus. Erg breed met informatie over affiliate marketing
 • Heel veel bonussen en uitgebreide adverteren modules
 • Duidelijke online cursus die volledig in eigen tempo te volgen is.
 • Éénmalige aanschaf en voor altijd toegang

Minder goed

 • Het opzetten van een website had wat uitgebreider gemogen van berichten en pagina’s omzetten als voorbeeld.
 • Geen product pagina van de cursus, aanmelden gaat via zijn webinair
 • Enkele bonussen zijn Engelstalig. Gelukkig spreekt hij goed Engels.
 • Best een groot aantal video’s is tussen de 1 en 3 minuten.
 • Affiliate Marketing is voor mensen met veel discipline, zeker geen snel geld verdienen methode.

Zijn er nog andere Affiliate Marketing Cursussen?

 • Affiliate Marketing Domination: Deze cursus is nog uitgebreider en is bijvoorbeeld met huddle gemaakt waardoor de online omgeving er een stuk moderner uit ziet. Alle grote trainingen worden tegenwoordig met huddle gemaakt vanwege de vele mogelijkheden zoals dropship academy bijvoorbeeld. Daarnaast delen Robert en Corné ook veel praktijk voorbeelden van hun resultaten. Download hier hun gratis 5k blauwdruk.

  Of neem hier een kijkje bij mijn Affiliate Marketing Domination Review
 • Affiliate Marketing Revolutie: Deze cursus is vooral geschikt als je nog geen enkele kennis hebt van Affiliate marketing en stap voor stap video’s wilt zien hoe je een website moet bouwen, een domein moet registreren en het toepassen van affiliate marketing in berichten. Echt een instapcursus dus gemaakt door Jacko Meijaard.

  Zie hier mijn Affiliate Marketing Revolutie Review

Wat zijn de kosten van de Affiliate Formule?

Mocht je de Affiliate Formule kopen, dan betaal je een prijs van 907,50. Hiervoor krijg je ook levenslang toegang.

Daarnaast bied Sebastien verschillende betaalmogelijkheden in termijnen waardoor het voor iedereen mogelijk zou moeten zijn om te beginnen met deze cursus.

Je hebt de volgende keuzes:

 • Je betaald in 1 keer.
 • Of je kiest voor 3 maandtermijnen
 • Daarnaast kan je ook nog kiezen voor 6 maandtermijnen

Mocht je al ingeschreven staan bij de kvk, dan krijg je ook nog 21% btw terug omdat dit een investering is in je bedrijf.

Een prijs blijft altijd persoonlijk, wel heb ik enkele affiliate marketing resultaten van mezelf gedeeld dus je weet wat er mogelijk is met genoeg doorzettingsvermogen.

Aanmelden gaat via zijn webinair zoals eerder vermeld.


De Affiliate Formule kopen?

Hopelijk heb ik je in deze Affiliate Formule Review een goed inzicht te hebben gegeven over wat je allemaal krijgt en wat je allemaal gaat leren in de modules.

Hier heb ik echt een passie ontwikkeld voor affiliate marketing, er gaat echt een wereld voor je open. Je kan schrijven over onderwerpen die je leuk vindt en wat je niet leukt vind geef je gewoon uit handen aan tekstschrijvers.

Daarnaast kan je ontzettend opschalen, hoe meer artikelen hoe meer bezoekers hoe meer commissies. Hier begin ik elke jaar 2 nieuwe websites en die laat ik volledig schrijven, zo zit ik in elke niche en dus in een constante stroom van commissies.

En ook jij kan dit gaan opbouwen, Sebastien Debaenst heeft echt de kennis hiervoor om te zorgen dat jij de mogelijkheid krijgt om je business op te bouwen rondom affiliate marketing.

Wacht niet langer en begin nu met bouwen naar een passief inkomen!


Neem zeker een kijkje bij mijn Affiliate Marketing Blogs

Print Friendly, PDF & Email

Affiliate Formule

907,50 euro
8.3

Inhoud

9.0/10

Presentatie

8.5/10

Betrouwbaarheid

8.0/10

Garantieregeling

7.5/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Zeer brede cursus over Affiliate Marketing
 • Sebastien Debaenst heeft enorm veel kennis
 • Éénmalige aanschaf en voor altijd toegang
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Geen product pagina, aanmelden gaat via webinair
 • Opzetten van website had iets uitgebreider gemogen
 • Sommige video's zijn wat kort.
 • Affiliate Marketing is voor mensen met een lange adem

Plaats een reactie